22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Ami azt illeti tény h nagyon kevés infó jött eddig a játékról. De ez nem feltétlen rossz. Az ME2 agyon hypolták, reklámozták. Mindent lehet tudni a történetről is már jóval megjelenés előtt. De remélem nem az lesz h most társak helyett, szövetségesek gyűjtsünk, 30 órán át, uccsó 10be meg reaper elleni harcok... de az is annyi h végig szaladunk vmi mapon (mint a demo videóban E3mon vagy hol.) berakunk egy gránátot vhova és ennyi "your winnner"
Azok amit a harcról mondtak, hogy dinamikusabb lesz és NEM fedezékre összpontosító... a videoban is látszódott full egyenes map ellenfelek meg az orrod elé swapnolnak. Majd meglátjuk. Én day1 veszem, hogy legalább jogos szidhassam őket, meg multi is van benne, multi is vanna benne, ami nagy kíváncsi vagyok, bár biztos h rossz lesz, más sutdió is csinálja. -
Akkor ha valami márciusban jelenik meg az szar lesz? 
Ők is tisztában vannak, hogy mekkorát égtek a DA2-vel (próbálják is felhozni a DLC-kel), valószínű, hogy ezért is csúsztatták novemberről márciusra a megjelenést. Meg ugye a multi miatt is. De csak azért mert adnak soundtracket, meg pár fegyver dlc-et, amit már az előző résznél is megtettek attól még nem lesz rossz a játék. Plusz a 2. részhez van DLC társ , kettő is. -
Nekem komoly kétségeim vannak a harmadik résszel kapcsolatban...
Az első részt és a második rész gyűjtői változatát premier áron vásároltam meg a megjelenés napján.
Itt viszont nem igazán vonnz annyira, hogy azonnal fussak érte a boltba, amint megjelent.
A Mass Effect 2-ről 2009 végére már rengeteg információt tudtunk, sőt több videót és még cinematics videót is kaptunk, mint most a harmadik részről.
Egyszerűen ez a kussolunk a játékról mert annyira Epic lesz mint az állat és nem akarunk lelőni mindent a történettel kapcsolatban tetszik is és nem is.
A Dragon Age 2-nél is alig nyomtak valami információt az ember pofájába aztán a végeredmény meg is lett... Ott is nyomatták, hogy ez baromi EPIC játék lesz. Az is lett! Egy hatalmas bukás BioWare részről, olyan folytatás amely messze nem ért fel az elődjéhez!
Itt is ilyen érzéseim vannak. Ezt továbbá megerősíti, hogy a játék március első hetében jelenik meg (Dragon Age 2 - 2011.03.11. - ez a szenny is március elején jelent meg), sőt még a gyűjtői változatban is vannak összefüggő dolgok (Dragon Age 2 - Digitális Soundtrack, teljesen új és idétlen társ és hozzá kapcsolódó küldetés stb.).
Félek, hogy ez is hatalmas bukás lesz és nem igazán akarok 18 000 Ft-ot kidobni érte (mert a Gyűjtői változat van előrendelve, az Artbook és a Fémdoboz érdekel, a többi felejtős számomra), csak a Gyűjtői változatról sem akarok lemaradni.
De lehet, hogy várok vele. 2012 karácsonyán úgyis utánam dobják majd 2990 Ft-ért a játékot, csakúgy, mint most a Dragon Age 2 Signature Edition-t a CD Galaxisnál.
Anno megjelenés napján megvettem és örültem neki, hogy "limitált" verziót sikerült vásárolni a játékból 11 000 Ft-ért.
Jah, de ez annyira limitált, hogy még most is kapható, csak töredék áron - 2990 Ft. Nah ezért nem akarok Premier áron EA játékot venni! -
PDF-ben: http://atgamermagazine.com/pdf/16_Feature.pdf -
Köszi, de én semmit nem tudok ki venni a szövegből, nem lehet vhogy nagyítani? kb 4es betűméret -
http://atgamermagazine.com/previews/16-feature-1.htmlMass Effect 3 előzetes -
Tettem fel egy kérdést Mass Effect 2 fórumban, hardverrel kapcsolatos, ha valakinek van ideje, akkor ránézne? Köszönöm. -
vg #4394 Dehogynem, van olyan is. Igaz, bontatlan CE verziót valóban nehéz találni. -
RAMyMamy #4393 de azok gondolom, nem fóliás, új termékek :) -
vg #4392 Hiánycikk? Tele van vele vatera és jatekaim.hu... -
MrAndree #4391 Benne van a fórumszabályzatban, hogy petíciókat nem lehet kirakni és lock jár érte szóval nem tudom miért meglepő ez.
Logikus, ha lehetne akkor "legyen Ashley-nek DDDD-s melle" jellegű petíciók tízezreivel lenne tele a fórum. -
Barnez #4390 Úgy tűnik, így próbálnak lefaragni a költségekből, vagy mi. Szomorú.
Más: Na a Bioware fórumon odáig jutottam el, hogy lezárták a topikot. És kb. az online petíciót "terrorcselekménynek" (átvitt értelemben) veszik. Sajnálatos. Ez van. :/ -
Azért ez annak biztos rossz, aki megszokta, hogy az 1-2 feliratos volt. Bár, aki anno az 1-el is játszott mára biztos ragadt valami. Évek alatt, sok játék és film, meg persze a net bújása után sok ragad az emberre, ha fogékony. Rám is így ragadt az angol, mert amit hivatalosan tanultam: 3 év általános, 1 év esti. Ennyiből nem érthetném majd 95%-ra a játékot.
Fura az EA milyen gyorsan felhagyott velünk (is). Pár éve csak néztem pár demónál is, hogy full magyar. Mostmár úgyfest a nagy címek se lesznek támogatva. -
furgelab #4388 Te megtettél mindent amit tudtál én úgy gondolom, és ezért csak köszönet jár neked.
Én se vagyok perfekt angolból, ahogy nálad is úgy nálam se okoznak gondok a játékok és filmek megértése, csak jobb lett volna magyar felirattal játszani. -
Barnez #4387 Hasasítatlanul nagy parasztok egyesek ott. :D Na mind1, én megtettem amit lehetett. :S Igazából ezt az egész petíciót/hacacárét azért indítottam, hogy a bátyámhoz hasonlóaknak, akik kevésbé tudnak angolul, felhőtlen szórakozásuk legyen. Magam részéről annyira nem vészes a helyzet. Igaz nem vagyok perfekt angolos, de nem okoznak a játékok és filmek gondot nekem. Az biztos, hogy hasznos ha fejleszti az ember az angol tudását. A legjobban úgy lehet, ha nekiáll csak úgy fordítani. Nálam bejött. Sokat fejlődtem, és egy angol középfokú vizsgát könnyen letudtam tenni.
Azt ajánlom annak, aki kevésbé tud angolul, hogy kezdjen gyakorolni, mert ebből semmi se lesz. :( Na majd a nemhivatalos fordításban én is próbálok majd segíteni, ha már ez nem jött össze. -
furgelab #4386 Látom barnez írogatsz a sok okosnak ott a bioware fórumon:)
Ezek mást nem tudnak csak annyit hogy tanulj meg angolul? -
MrAndree #4385 Inkább az lehet, hogy fordítás túl drága. Illetve az eladott példányszámhoz viszonyítva nem éri meg. Az meg azért ne legyen már meglepő, hogy a 3 éves első és 2 éves második rész már nem kapható... -
Barnez #4384 Szerintem marad az utolsó lehetőség. Eladás már csak azért sem lehet, mert lassan hiánycikk mindkét rész. Max. azért mert nem fogytak úgy a DLC-k, ahogy akarták. Szerintem. -
A 2 után a 3 miért nem lesz feliratos? Rossz volt az eladás, nem volt népszerű vagy az EA-t egyszerűen nem érdekli? -
adam0615 #4382 Te már éltél 1389-ben? XD 
Próbálkozni akkor is lehet, ha nem nagyon van esély. -
MrAndree #4381 Már válaszoltak 622 éve. Nem lesz magyar felirat. EA nyilatkozta. Bioware majd mást mond? Nem is az ő döntésük. -
adam0615 #4380 Megy a trollkodás ott is sajnos. :D
Remélem azért válaszol valami "nagy kutya" is ezzel kapcsolatban, nem csak felhasználók. -
RAMyMamy #4379 "How about learning english like everyone else, instead?"
:DDDDDDDDDDDDDDDDD idióta. -
Barnez #4378 Íme a topic. Itt nyomon lehet követni az eseményeket. -
Barnez #4377 Tőlük még semmit nem kaptam. De a levél szerint teszek, és nyitok a hivatalos fórumon egy topikot. -
furgelab #4376 Ha a PlayOn nem tud semmit róla akkor honnan vette az infót a szerkesztő, ez egy jó kérdés.
Barnez
Láttam hogy válaszoltak a petícióval kapcsolatban, Bioawarétől még nem kaptál semmi visszajelzést? -
Barnez #4375 Válaszoltak, nem tudnak ők se semmit az egészről. A többi levelükben sem írtak semmi konkrétat. -
Az 1-et ők csinálták és forgalmazták, a 2-t nem, de az EA magyarrá tette. A 3-t megint ők kapnák? Ugyanakkor keresztet vethetnénk a DLC-kre? Szerintem érdemes rákérdezni a PlayON-nál, már ha szoktak válaszolni. -
RAMyMamy #4373 ezek sík hülyék, nem kell adni a szavukra -
Barnez #4372 Szerintem is felejtős az egész. Valszeg, ha nem is sokban, de elfog térni a végleges ettől a verziótól. A fordítást meg senki nem vállalni, mert nem akarja így megtudni a történetet.
Más, ezen az oldalon egy elég érdekes dolgot találtam, mely szerint a PlayON lokalizálhatja. Honnan szerezte a szerkesztő ezt az infót? Azért erre kíváncsi lennék... hmm...
Na mindegy, egyenlőre fake gyanús. -
Mivel nem végleges a szöveg, ezért hát nem sok értelme lenne időt elcseszni rá. -
me3fan #4370 Mert teljesen véletlenül a kezembe kerültek az xboxos verziónak (a kiszivárgott bétából) a nyelvi fájljai. Tartalomra és méretre nagyobbnak tűnik, mint a második részé. -
Evoluti0N #4369 Elküldeném egy olyan hobbifordítónak, akiről tudom, h jó fordításokat szokott csinálni. -
me3fan #4368 Ja és ez csak egy feltevés. :D -
me3fan #4367 Tegyük fel, ha a birtokomban lenne a játék (ME3) angol nyelvi fájlja abban a tudatban, hogy nem jön a játék magyar felirattal. Ti mit csinálnátok ebben a helyzetben? -
Pares #4366 Erről szólnak ezek a filmes/játékos hangulatzenék. Van néhány, ami minden nélkül jó (mondjuk a Two Steps From Hell jó néhány száma ilyen), meg vannak olyanok, amikor csak akkor ütnek (de akkor nagyon), ha már valami vizuális/érzelmi élmény is kötődik hozzájuk... -
Pontosan értem mire célzol. Engem is köt egy adott pillanathoz a zene, amit láttam a filmben vagy játékban. -
nem :D de igazából a zene csak akkor üt ha már egy jelenet vagy hangulat kapcsolódik hozzá,nagyon ritka hogy egy játék vagy film zenéje megfogjon anélkül,hogy magát a filmet láttam volna -
Nekem magasabb lehet a határom. Nem rossz, de nem túl... az Advent Rising zenéjét ismered? -
szerintem drámainak drámai,clint mansell mindig is jó volt benne