22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
a demot kell végigtolni majd érte. -
Nagyon lore barát az a páncél ME3hoz...
De szerintem az EA nem fog még 5mbniy textúrát sem ingyen oda adni, tudkó van vhol vmi csapda h "de rendeld elő az amalurt is"
Egy plus puska mindig jól, talán leszedem azt a demot :D bár a játék gayginak néz ki számomra.
@:nyirog: szerintem nem lesz semmilyen fejlesztés benne... fogadjuk ugyan olyanok lesznek a páncélok mint 2ben, pláne a dlcs még a sisakot sem lehet levenni... -
Én inkább jobb szeretem a saját magam által tuningolt N7 páncélt :) -
-
Mass Effect tartalmak a Kingdoms of Amalurban. -
-
adler741 #4555 Vagy begőzöl mert kipukkadt a felfújható Miranda
-
Csak azért mert kiderül, hogy Liara megcsalta:P vagy teljesen mind1 mit csinálsz, kiderülne, hogy a 2. játék során indoktrinálták a reaperek:D hihi -
Pares #4553 Én olyan befejezésnek is örülnék, amiben Shep végül észhez tér, és átpártol a Reaperek oldalára hogy aztán velük közösen gyilkolja le az utolsó intelligens élőlényt is a Galaxisban.

-
Használható mentésre gondoltam:) -
Nekem van egy olyan mentésem, hogy nem is lesz harmadik rész / a shepard gyerek is meghalt / -
Van egy csávó a jútubén aki a "legrosszabb mentést" összehozta, összes csapattagot kicsinálta a 2-ben, meg ilyesmi:) -
Érdekes lenne ha pl arra is lenne forgatókönyv ha Sep elcsesz mindent. 
Mert ugyebár az első részben ki lehet nyírni a rachni queent, meg ha megölöd Wrexet akkor a Kroganok is megharagudnak rád. A második részben pedig összeugrik Legion és Tali, aztán mind2en meghalnak a végső küldetésben.
Így a 3ik részre kitörne a háború a különfajta "népek" között, ami a reaperek malmára hajtaná a vizet. A játék végére shep és a council úgy dönt hogy a protheanokhoz hasonlóan nekik is le kell fagyasztani magukat hogy aztán 50.000 év múlva a következő civilizáció rájuk találjon. -
Pares #4548 Egyik se, legalábbis a story leakben semmi ilyen nincs. Van helyette másra utalás, de nincs leírva, hogy mi lesz belőle és hogy hogyan végződik. -
adler741 #4547 A második variáció na az igen!nagyon katartikus lenne sztem. -
Jah biztos, olyan egyszerű... egy piros gomb
elég gáz befejezés lenne.
-
3 lehetőség a fináléra, azaz a Nagy Invázió megállítására, szerintem:
1, lesz egy Master Control reaper, ami kiiktatásával az összes Reaper megbénul
2, választanunk kell a szerelmünk és a Galaxis sorsa között
3, lesz valahol egy computer, rajta egy piros gombbal, ami az összes Reapert lekapcsolja -
ZSOOLT2 #4544 GameInformer interjú Casey Hudsonnal
Végigolvastam, nem spoileres. -
furgelab #4543 Nem rég olvastam, hogy január 24-ei lehet az a dátum mikor kiadják a demót, hát remélem hamarabb kiadják mert játszani szeretnék már vele:)
-
Ez várható volt amúgy :), szartam volan egy sünt h a bioware nem süti el ezt az amúgy is nyilvánvaló dolgot. Mondjuk engem személy szerint továbbra is érdekelne a többi felemelkedett faj akik a protiánok (ez a fajta maygar név jobban tetszik) előtt léteztek akiket a reaperek ugyanúgy legyaktak.
BTW: most néztem meg a bétából készült fél órás játékmente videót, annyi nem spoiler gázos a felét már a trailerekben lehetett látni, de így egyben sokkal érzelemre hatóbb és jobb :). És eldöntöttem h felirat ide vagy oda, így is megveszem és angolul neki kezdek, majd magyarul meg végigviszem másodjára is; túlon-túl szeretem a mass effectet ^^
akit egyébként érdekelne a vidi (bár sztem páran már látták): http://www.youtube.com/watch?v=kk3xm01VbVM&feature=related -
bendáj17 #4541 A BioWare Twitteren megerősítette, hogy a megjelenés előtt elérhető lesz a Mass Effect 3 demó verziója. Sajnálatos módon további részleteket nem közöltek, így nem tudni, hogy a próbaváltozat csak konzolokra, vagy esetleg PC-re is ellátogat-e, illetve az sem derült ki, hogy ebben a verzióban inkább az egy-, vagy a többjátékos módra fognak-e koncentrálni. -
én is így voltam vele , de pénzem nem lesz ezért kénytelen leszek lewarezolni :(((( -
ez kamu... valami játékos rendezvényen osztogattak a belépő mellé ingyen XDDD -
Pares #4538 Nem akarom lespoilerezni, és bár nincs tisztán leírva a kiszivárgott anyagban, de lehet sejteni belőle, hogy hogy is fogják bevezetni ezt a túlélőt. Én már nagyon várom a 3. részt. El se hiszem, hogy már csak 2 hónap.

-
Főleg az Iloszi cucc is nyitva hagyja a kérdést, hogy mi lett a pár a túlélő tudóssal. -
Pares #4536 Én is így érzek, valamiért mindig is szerettem volna látni őket "élőben"! :) -

jó nagy kaki
-
Pares #4534 Nem csak az én feltételezésem. A kiszivárgott anyagban egyértelműen benne van, mellesleg régebben a BW véletlenül az hivatalos oldalára is feltöltött erre utaló szöveggel egy DLC leírást, amit aztán gyors ütemben töröltek, de nem cáfoltak semmit. Ráadásul ott a Cerberus Daily News is, amiben az utolsó néhány hír arról szólt, hogy a marsi Prothean Archive-ban találtak valamit. Csomó bizonyíték és utalás van már arra, hogy úgy lesz, ahogy írtam. -
RAMyMamy #4533 úú, de gagyinak néz ki az az omni blade :DDD -
Omni Blade Edition -
adam0615 #4531 Ezen a héten van a CES kiállítás, ha jól tudom itt jelentik be, hogy pontosan mikor jön ki. -
Ezt már az első rész óta sejtettem/remélem:) yippie -
EA idén spórol, Syndicate is februárban jön, de szinte semmi drága reklám, szerintem év végén az új MoH-ra gyűjtenek:) -
Demo-ról infó még mindig nincs?
Azért lassan már kinyöghetnének valamit. Elvégre mégis egy EA által kiadott "minőségi" játékról van szó! Vagy szokás szerint az utolsó néhány hétre/napra hagyják a teljes hype-ot? -
RAMyMamy #4527 köszi, jó hosszú szövegek. lementettem, talán elolvasom, de lehet inkább várok a megjelenésig. :) -
hát, gondolom elolvasta a kiszivárgott infot... -
Minek a spoilerbe tenni, amikor ez csak a te feltételezésed? amúőgy meg meg biztos benne lesznek. valamit kiagyalnak a fejlesztők -
Pares #4524 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De most már biztos, hogy lesz a játékban élő Prothean, és kulcsfontosságú lesz a Reaperek legyőzésében. -
Pares #4523 Amúgy nekem sok újdonság nem volt benne. Csak kicsit részletesebben voltak leírva azok a dolgok, amiket eddig is tudtunk. A befejezésről semmit nem olvastam benne. -
pontosan. ránéztem, láttam mi ez, bezártam :D