22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
"Partial Nudity, Sexual Content" végre, akkor lesz olyan jól rendezett szerelmi jelenet is, mint az 1-ben volt? -
-
Pares #4439 Faszán néz ki, úgyis le lehet majd ingyen tölteni (még csak nem is torrentről, hanem az EA szervereiről, vagy honnan szokott az a link lenni...
), nem értem miért sírtok.
-
ZSOOLT2 #4438 A Mass Effect 1-ben is a sima pisztoly volt az egyik legjobban kezelhető, legpontosabb fegyver, kb. a Spectre fegyverek megjelenéséig. -
A plasma cutter maxra fejlesztve elég táp fegyó :) Karmokat, lábakat simán leviszi 2 lövésből.
Meg az nem kihívás h előttem áll az ellenfél és az Avanger-rel nem tudom eltalálni mert tényleg körbe lövi
-
Most 3500Ft 1600 pont, abból te nem fogod mind a 4et megvenni, 2x ennyi pont kell, 560+800+560+560 = 2480 Tehát 7000 Ftért raktál a játékba 4-8 óra játék időt. -
De akik a kihívást szeretik azok úgyis pisztollyal meg shotgunnal mennek. Mint a Dead Space-ben csak a plasma cuttert használva. A 2-es DLc-s szuperfegyvert pl. én meg az istennek nem bírtam használni. -
Majdnem csíter? Már ne is haragudjál, de az ME2ben van 12 alap fegyver.
(Predator kp, Shuriken gp, 2 vmien shoti, Krogan shoti, Mantis csipa, Viper csipa, Widow csipa, Avanger, Revenant, a 3as szorozatlövő fegyó, Carnifex nehéz kp, Tempest gp)Ezekből: 4-5 ami használható.
-
Nem 4 van? Már, ami sztoris: Overlord, Arrival, Kasumi, Shadow Broker. Én is csak ezeket fogom megvenni, egyszer. Tavaly láttam akciósan, itthon Bioware pontokat 4000 helyett cirka 2000 Ft volt. :( -
Hát ja, de Az a 3 sztori DLC nekem sokba került... Az első kettő megjelenése után úgy voltam, hogy megveszem őket, de aztán hallottam, hogy lesz még és akkor azt mondtam inkább letöltöm őket, és akkor már a fegyveres cuccokat is szedtem... -
MrAndree #4431 Csomó DLC? Sztori DLC 3 volt konkrétan, összesen talán annyiért mint amennyiért CoDhoz mapokat vesztegetnek. Oké, fegyver meg cucc DLC lehet van párszáz de azok nélkül semmivel se kevesebb a játék. -
ZSOOLT2 #4430 -
Megint az lesz, hogy minden előrendelésnél mást adnak?
A kettőt, is sokáig játszottam, de miután kijött egy csomó DLC, fogtam és letöltöttem egy DLC packot amibe minden DLC benne volt ami valaha is kijött így azóta azokkal játszok... Kezdem úgy érezni megint az lesz, hogy megveszem a Collectors Editiont, és utána crackolva fogom játszani a DLC-k miatt
-
nem tudom miért pörögtök ezen, eddig is pont ugyanígy volt (előrendelői speckó cuccok, dlc-hegyek, stb.). speciel én még csak nem is csípem az ilyen szuperkülönleges fegyvereket, felszereléseket, nem szeretek alapból "majdnem-csíter" cuccokat kapni, inkább azzal boldogulok, ami a játékban alapból benn van.
az me2 dlc-iből is csak a küldetéseseket szereztem be, a többi barbi öltöztetős dlc hihetetlen messze áll az én lelkivilágomtól. -
Minden megrendelőnek jár, elméletileg, de ehhez hozzá jöhetnek az oldal specifikus akciók (Gamestop, Origin)
Egyébként nagyon undorító dolog ez a játék tartalmát DLC-formában,a nép fejésével kiadni. Már a gyűjtői kiadás ára is vérlázító, a tartalmának értékéhez képest, főleg, ha digitális gyűjtői kiadást vesz valaki. -
Remélem az SWTOR kitart az ME3 megjelenéséig, mert az ME3-nak minden előtt prioritása van számomra :)
Mikor is jelenik meg? Március környékén? -
Ezt hol kell előrendelni hogy megkapjam? De szerintem ha nem 20k lesz a gyűjtő akkor azt fogok venni.
Csak sajnos az az érzésem h megint a játék ~30%a DLC lesz...
Vagy (használható) fegyver nem lesz az alap játékban (multiban se) -
-
az ME1-ben talán csak a citadel volt olyan, ahol szabadon lehetett mászkálni...na meg az üres bolygók, ahol makózni kellett :D a többi szerintem ugyanolyan cső volt, mint az ME2-ben. -
Pares #4422 Első részben eltévedni?
Az igaz, hogy a ME1 úgy tűnik, hogy kicsit nagyobb térben játszódik, de a ME2 térképei SOKKAL, SOKKAL jobban kidolgozottabbak, szebbek. Omega, Citadel, és az összes többi térkép, mindig van mit nézni. Az ME1 kicsit olyan üresnek tűnik nekem a ME2 után.
-
az a baj,hogy az 1ben még nem így volt.Szerintem a 2-ben átestek a ló túloldalára.Első rész sokkal szabadabb volt (igaz,félpercenként kellett megnyitnom a térképet,hogy ne tévedjek el),kettő meg egy csőtps volt egy kis szabadságlátszattal
sztori szempontjából meg szerintem filler -
'SZAMEG! :DDD
" ...manapság nem sok igazi kiemelkedő újdonságot lehet a játékmenetben bármilyen játékstílus esetén is felmutatni..." -
'szameg: "...manapság nem sok igazi..." :D -
most őszintén, nem sok igazi, manapság kiemelkedő újdonságot lehet bármilyen játékstílus esetén is felmutatni. ma már egy játékot egy jól felépített univerzumnak, hangulatnak, sztorinak kellene elvinnie a hátán, a többi csak WASD meg klikkelgetés.
ha egy igazi, tökös tps-t akarnék játszani, akkor előveszem a max payne 1-2-őt... -
Akkor csak végig kell sétálni a pályákon:) mondjuk most se más az a játék:D -
Pares #4416 Egyértelmű, hogy a fő eleme minden Mass Effect játéknak a sztori és a szerepjátszás, meg a remek univerzum és hangulat. Na de hát ha a CoD-ból kivesszük a fegyvereket? -
Sztori nélkül, átlagnál rosszabb tps lenne:) Mondjuk a 3. rész sztori nélkül már esélyes lenne az "átlagos" tps-re, de igaz hogy csak a sztori viszi a hátán. -
Ha az ME-ról levesszük a köré írt sztorit, világot, karaktereket csak egy átlag level upos TPS mard. Én már mondtam többször: ezt a játékot a hangulat és az egész univerzum, amit felépítettek viszi.
Demóról van már hír? :P -
Pares #4413 De pont hogy coop multi lesz, és nagyon is sok köze lesz az egyjátékos módhoz...

-
MrAndree #4412 Koop multi lesz... -
Mert akkor mi lesz a multi? Nem coop, ezt mondták és nem is fogja befolyásolni a solo kampányt, azon kívül h két csapat lövi egymást, biztos Homéroszi történetekbe illő játékmódjai lesznek.
Ugye érzed h gőzöd sincs semmiről, ha először meglátod a ME-t akkor mit látsz? TPS-t amiben lőni kell. Aztán kiderül h miért Akció RPG van a dobozra írva. A történetben való haladás, párbeszédek, döntés hozás, hogy rajtad mien karakter lesz Shepard. Ilyen a multiban nem lesz, nem mmo, szóval marad a lövöldözés.
Amúgy nem lenne öngyilkosság a cégnek, senkit nem érdekelne kb. Ha mondjuk csinálnának DA3 attól még bőven lenne belőle bevételük. A DA2 nem anyagi bukás volt. Csak a rajongók szemében, minőségi. Meg ott az SW ToR, biztos lesz még hozzá ez-meg az, és a javítások is. Max a ME fejlesztéseiért feleső részlegek szűnnének meg. (De annyi bevétel úgyis lesz.) -
Pares #4410 Nem tudom, én valahogy olyan korlátolt vagyok, hogy képtelen vagyok elképzelni, hogy a BW pont a ME3-at rontaná el... Egyszerűen irracionális, logikátlan, értelmetlen, gyakorlatilag öngyilkossággal érne fel a cégnek. -
Pares #4409 Ha bármelyik játékból elveszed azt, ami azzá a játékká teszi, ami... Érzed az ökörséget ebben a mondatban, vagy magyarázzam el? Mellesleg ha már multi, ez nem a hagyományos célnélküli DM húsdaráló lesz, mint a CoD-ban. -
Ha a Mass Effectből elveszed ami azzá a játékká teszi ami, semmi más nem marad csak egy külső nézetes lövöldözés. Ezért nem volt szerintem sok értelme itt multiplayert csinálni. -
hát lassan én is kételkedek, anno a bf3at is agyonhájpolták aztán még a 300 forintos dl lemezt is sajnálom rá utólag -
Pares #4406 Ugyan már... NEM Cod-os lesz, nem is GoW-os... Ez kérlek szépen MASS EFFECT-es lesz a javából!!!
-
Sima TPS, biztos nagy durranás lesz... Kb mint a CoD csak külső kamera nézetben. Biztos nem GoW szintűen megcsinálva. -
én csak röhögök az ilyen "tutiszarleszmármostlátom" kommenteken... -
Pares #4403 Hát persze hogy biztos, hogy rossz lesz... OMG. -
Pares #4402 Mindig van, aki elégedetlenkedik. Nagyon egyszerű magyarázata van ennek az egésznek. A második rész megjelenése után nagyon sok ember jogosan azért neheztelt a BW-re, mert rengeteget spoilereztek a játék történetéből. Most tanultak a hibájukból, és összehasonlíthatatlanul kevesebb infó szivárog ki a történetről. Ennyi. A játék nagyon jó lesz, én ettől cseppet sem félek. Nincs kétség, hogy a tőlük telhető legtökéletesebb 1+2 vegyületet próbálják meg megalkotni.