22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• wedge31
    Nekem is ez lesz az első Bioware játék amit nem premier fogok megvenni.
  • koschwarz
    Qrvajò :D
  • JethroHUN

Ha már óriási jpget rakunk be, ugye Pares :)
  • jarlaxxe
    Nagyon igaz, rohadjon meg az EA, mondjuk én anyagi okokból semmiképp se vettem volna meg premierbe a játékot majd ha lemegy az ára 4k-ra.
  • koschwarz
    ezért érdemes volt regisztrálni, lúzerkém.
  • Pares
  • MrAndree
    Köszönjük Emese.
  • sata75
    gz
  • magyar felirat
    egy szar a mass effect 3 mert nem lesz magyar felirat és igy nem ér semit külünben meg vetem volna a gyüjtői kiadást de igy pénz kidobás az egész
  • ZSOOLT2
  • Kopiati
  • Mimasz
    Igen pontosan. :)
  • Tails
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A reaperek klónozták Sarent, vagy azok valami turian huskok ?
  • magyar felirat
    hello
  • Kopiati
    Ő is csapattárs lesz/lehet, de nem állandó szereplő, mint Vega, meg Tali, és Kaiden/Ashley.
  • Kopiati
    Hivatalos holnap:), Facebook oldal, szinte az összes magyar gamer oldal...stb:)
  • RAMyMamy

amúgy hol lehet megtalálni ezeket az új képeket?
  • Optimus Prime
    Meg kellett halnia, mert a rajongók nem szerették, amiért ő nem vetkőzött le teljesen, mint Ash az 1-ben.
  • TBTPumpa
    Érkezett 7 db új kép a Mass Effect 3-ból... Már Tali is szerepel csapattagként (gondolom ez nem lep meg senkit), de Miranda hol a francban van már? És a második rész szereplői? Ha Miranda nem lesz csapattárs, akkor nem veszem meg a játékot!
  • SZEG007
    akkor érteném meg ha competitiv multiplayer lenne a játékba, ahol számitana milyen fegyver van a kezedbe, de ameddig csak pár szaros coop mission az egész multiplayer rész addig ez az egész amit itt produkálsz az csak sirás marad pár átfestett textura miattt.
  • Kopiati
    (sry) de az igaz, hogy egyéb élményt nem adott hozzá:)
  • Kopiati
    Azért a Mattock nehézpuska nagyon táp:) (csak a lőszer kevés a végső hrc során hozzá)
  • MrAndree
    Semmivel se voltak jobbak az ME 2 DLC fegyverek mint az alapfegyók...
  • lilathrone
    Én attól tartok, hogy bejelentik majd, hogy január 31.-én elérhető lesz a demo xboxra és ps3-ra. Nem lepődnék meg, ha a PC-sek kimaradnának a buliból.
  • Pares
    Még mindig nem értem mi a problémád, ha úgy is le lehet majd ingyen tölteni...
  • JethroHUN
    Itt nem erről van szó... arról h ez unfair, és az alap kontent mindig agyon nerfelt, ha majd multizni is akarok, mert mért ne ha már van, akkor csak nézhetek mint a moziba a alap vackokkal. Valszeg editorral, mint ami van ME2höz nem fogom tudni kicsit feljavítani a cuccok statjait.
    Ugyan úgy megveszem mint bárki más amcsi gyerek, ugyan annyit fizetek, ő szarfos orignről veszi, neki jár, nekem nem. Érted mi a problémám. Nem egy 5Mb textrúra a problem.
  • SZEG007
    mert te már élni se tudsz az M-645654 puska nélkül söt a játék is szar lesz ha nincs benne az a puska lol
  • Optimus Prime
    Minden cég ezt csinálja, és minden nagy játék. Ilyen-olyan exkluzív DLC, ami gyakorta csak smink.
  • JethroHUN
    Szánalmas ez az EA... a pre order cuccokkal csábítják bizonyos játék áruházakhoz a vásárlókat... vmeik csak gamestop, vmeik csak origin... persze 576 előrendeléshez szar se jár. Nem hiszem el h eredeti játékhoz warezolt cuccokat kell majd berakni
  • Kopiati
    Hasonlóan voltam a duplázásra való felhívással:)
  • Pares
    Nem értem mit számít ez, de mindegy.
  • Kopiati
    Én a bioware channeljéről linkeltem.
  • JethroHUN
    A PCs CE 576ban és CDGn 18.000 Ftsztem megveszem ennyiért, úgyis van 576 kátyám az 10-20% engedmény Hivatalos olda szerinti tartalom, ugyan ezt írják cdg, 576on is. Csak az előrendeléshez járó cuccok, nagyon úgy néznek ki később felrakják külön dlcként N7 Aresnal néven. Ugyanis baromira egy csomagba tartoznak, ugyan azok a színek, kinézet.

Amúgy kicsit gyanús h megint csak skin szintűek lesznek a páncélok: a képre ez van írva "exclusive apperance pack" nem armor :/
    Írnak még vmi letölthető küldi + karakter, Robotic Dog csak nem?!
  • Prince23
    Akkor ebből 20-a környéke lesz :S
  • ZSOOLT2
    A Bioware hivatalos fórumán azt írták, hogy január 9.-éig szabadságon lesznek, és utána jelentik be a demo megjelenési dátumát.
  • TBTPumpa
    Január közepén szokás szerint... Majd január 31.-én letöltheted Originről és örülhetsz. Ők pedig betartották a szavukat, mert tényleg januárban érkezett a demó, jah, január utolsó napján...
  • Prince23
    Az egy dolog, hogy januárban jelenik meg. jan 1-31 között bármikor. még pontos dátumot nem mondtak, csak annyit hogy január közepén jelenik meg. de ezt még tavaly mondták
  • RAMyMamy
    annak örülnék
  • TBTPumpa
    Ez mind szép és jó, de hol a demo amiről még tavaly ősszel fecsegtek?
    Mert már január van és mintha januárra ígértek volna minden platformra demót. Vagy amióta kikerült az alpha demóverzió Xbox-ra azóta elvetették ezt a dolgot?
  • Pares