22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• gosumofo
    Az lenne a megkötés hogy ott is áruljanak minden a DLC-t a játékukhoz, de EA csak a saját módján akarja.
  • gerey
    Origin kell az pc-s verziókhoz.

És még micsoda szöveget lenyom, hogy azért origin only, mert a steamen megkötések vannak. Bezzeg a BF3-hoz is kell az Origin, de nem használja semmire...
  • RAMyMamy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    én 14 éve tanulok angolul, ebből pár év "ismétlés" volt. sajnos még mindig nem tudom annyira jól a nyelvet, hogy egy ilyen játékot 100%-ig megértsek. (szar, nemtörődöm tanárok, akik az anyag leadása helyett az időjárásról és hasonló fa..ságokról kezdenek el magyarázni...) kb. 60-70%-át tudom kibogozni az angol játékoknak, de a jelenlegi angoltudásom is kb. magamnak köszönhetem, a sorozatoknak és játékoknak, nem a csodálatos iskoláimnak és tanáraimnak.
  • koschwarz
    nem vagy az, ha legalább egy másik, az egyéni boldogságod ùtjában álló népcsoportot nem gyűlölsz, ééérted...?!
  • Pares
    Azt leszámítva, hogy az utolsó hármat akasztanám, igazad van. MAGYAR vagyok.
  • nyirog
    Igazából remélem h a játék március elején és nem pedig a végén fog megjelenni, közepével még úgy-úgy kiegyezek :D
  • magyar felirat
    jó értem bocsánat sziasztok
  • nyirog
    Egyetértek veled, meg az előttetek szólókkal, de szerény véleményem szerint nincs olyan hű de über nehéz nyelvezete a mass effect-nek, adottak az ismeretlen szavak, de egy gimnáziumot kijárt ember a szöveg (ha angol volt a fő idegennyelve) 80%-át azért illően megértheti...

Trollkodásról meg a véleményem amit a magyar feliratos kcisirigó művel: JÓT RÖHÖGTEM MA ESTE, KÖSZÖNÖM :))))
  • Optimus Prime
    Egyesek mit össze tudnak nyavalyogni. Én 3 évet tanultam általánosba és 1 évet estin angol, mégis megértem az ME 1-2-t (vagy bármi mást) 95%-ban.
  • Shirani
    lol....

Noh hivatalos közlemény egyenesen a masseffect.hu főszerkesztőjétől:

A Magyar fordítás hivatalosan nem lesz ezért az oldalunk fordítókat keres a Mass Effect 3 teljes lefordításához. Oldalunk számos fordító csapatot is megkeresett ugyan ezzel a szándékkal. Aki erősnek érzi magát ahhoz, hogy üzemi körülmények között fordítson annak a jelentkezését várjuk a Mass Effect.hu fórumban.
  • Doom 4
    Ember, ha megnézed az aláírásomat akkor láthatod, hogy hova tartozok, de amit te most itt csinálsz ez eléggé... érdekes... Talán épp az ilyenek miatt sütik rá az összes akár csak egy picit is magyar nemzeti érzelműre, hogy "nácirasszistafasiszta".
  • magyar felirat
    Shirani az ördögtöl mert ó az apám
  • Shirani
    És honnan jutottál ehhez az információhoz?
  • magyar felirat
    ez alkotmányos jogom te magyar elenes
  • magyar felirat
    kurva anyád hex
  • JethroHUN
    Bannolja már ki az illetékes... és az IPjét is tiltása le...
  • Fenrir
    Gratulálok, amúgy meg keresztény vagyok.
  • magyar felirat
    Fenrir cionista zidó
  • Fenrir
    Játék helyett vegyél inkább egy ilyet, még olcsóbban ki is jössz belőle:

• magyar felirat
    mért faj nektek más öröme nem kéne enyire magyar elenesnek leni
  • magyar felirat
    lesz hozá magyaritás most tudtam meg
  • magyar felirat
    Pares te magyar hazafiatlan csigány zidó
  • Pares
    Engedelmetekkel:

• Kopiati
    Magyar szövegért megvenni valamit olyan, mintha könyvet a betűkért vennénk:) és a Mass Effect nem a magyar nyelvről szól, hogy ez határozza meg, hogy megéri vagy nem.
  • Fenrir
    Senkinek sem kötelező megvenni, ha nem akarod akkor nem fogod.

Én ettől függetlenül meg fogom venni, ha esetleg lesz később felirat hozzá akkor az már extrán jó.
  • magyar felirat
    nem de ez sem jó barátom
  • Fenrir
    Ha mondjuk nepáliak lennénk és soha nem lenne lokalizációnk akkor jobb lenne?
  • magyar felirat
    dolgozok és nem keresek és jól keresek és beszélek angolul de nem éri meg mert magyar felirat az nics hozá és ez nem igaság a magyarokal szemben
  • ratgab
    Megtanulsz angolul, elmész dolgozni! Problem solved!
  • magyar felirat
    szerintem nagyon drága a játék és nem éri meg mer nem lesz magyar felirat nem akarok senkit bántani de ez a véleményem
  • Pares
    Szerintem ha egy halál utáni feltámasztás során mondjuk mindkét lábad 70%-ban mű lenne, akkor Te sem járnál rajta teljesen természetesen.
  • furgelab
    Nem volt jó a belinkelésem, bocsi, itt olvashatjátok
  • furgelab
    Nem tudom hogy megbízható e vagy sem de itt azt írják az utolsó bekezdésbe, hogy február 7-én jöhet a demó.
  • vitaro
    Előző rész alatt a 2-t értettem, abban olyan a séta mintha Shepard is Vrolic szindrómában vagy valami hasonlóban szenvedne. FemShep esetén különösen kecses amikor ezt abban az elegáns ruhában adja elő...
  • Optimus Prime
    Olyan kocogós volt a séta. De az tetszett, hogy a futásból nem azonnal megáll. A 2-ben tényleg olyan... eszelős a futás, meg a fixált kamera olyan...
  • vitaro
    Előző részben a séta animációja volt retardált, most a sprinté az. Ha mások meg tudják csinálni rendesen, akkor a BW miért nem?
  • SZEG007
    jaj istenem ez a DlC promocios dolog se most kezdödött, már a Dragon Age:Origin-hoz is lehetett szerezni plusz dolgokat ha végigtoltad a Facebook játékukat ami tök ingyenes volt, de természetesen hözöngeni kell, mert eljön a végitélet ha neked holmi ingyenes demokkal játszanod kell egy szaros texturáért
  • Pares
    A fejlesztők azt írták, hogy most már az "egybepáncél"-oknak is le lehet venni a sisakját.
  • JethroHUN
    és az ME3 demoról még nincs hír? ez a kingdom akármi február 10-én jelenik. Meg sanszos h csak hónap végén lesz me3 demo
  • wedge31
    Oda kell hogy adja ingyen ha már egyszer ez van a hírben.
    Engem a reckoninges cuccok érdekelnének csak emiatt nézek majd rá a ME3 demóra.