Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• TBTPumpa
    Nekem komoly kétségeim vannak a harmadik résszel kapcsolatban...
    Az első részt és a második rész gyűjtői változatát premier áron vásároltam meg a megjelenés napján.
    Itt viszont nem igazán vonnz annyira, hogy azonnal fussak érte a boltba, amint megjelent.
    A Mass Effect 2-ről 2009 végére már rengeteg információt tudtunk, sőt több videót és még cinematics videót is kaptunk, mint most a harmadik részről.
    Egyszerűen ez a kussolunk a játékról mert annyira Epic lesz mint az állat és nem akarunk lelőni mindent a történettel kapcsolatban tetszik is és nem is.
    A Dragon Age 2-nél is alig nyomtak valami információt az ember pofájába aztán a végeredmény meg is lett... Ott is nyomatták, hogy ez baromi EPIC játék lesz. Az is lett! Egy hatalmas bukás BioWare részről, olyan folytatás amely messze nem ért fel az elődjéhez!
    Itt is ilyen érzéseim vannak. Ezt továbbá megerősíti, hogy a játék március első hetében jelenik meg (Dragon Age 2 - 2011.03.11. - ez a szenny is március elején jelent meg), sőt még a gyűjtői változatban is vannak összefüggő dolgok (Dragon Age 2 - Digitális Soundtrack, teljesen új és idétlen társ és hozzá kapcsolódó küldetés stb.).
    Félek, hogy ez is hatalmas bukás lesz és nem igazán akarok 18 000 Ft-ot kidobni érte (mert a Gyűjtői változat van előrendelve, az Artbook és a Fémdoboz érdekel, a többi felejtős számomra), csak a Gyűjtői változatról sem akarok lemaradni.
    De lehet, hogy várok vele. 2012 karácsonyán úgyis utánam dobják majd 2990 Ft-ért a játékot, csakúgy, mint most a Dragon Age 2 Signature Edition-t a CD Galaxisnál.
    Anno megjelenés napján megvettem és örültem neki, hogy "limitált" verziót sikerült vásárolni a játékból 11 000 Ft-ért.
    Jah, de ez annyira limitált, hogy még most is kapható, csak töredék áron - 2990 Ft. Nah ezért nem akarok Premier áron EA játékot venni!