22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Pares #4521 ITT a link. Orosz oldal, de a story leak angolul van. Kattintgass végig a spoiler tageken, és megtalálod bennük a történet vázlatot, küldetés listát, fegyver listát, stb. -
MrAndree #4520 Azért megjelenés előtt 2 hónappal el ne kezdjetek már majd spoilerezni jó? :) Bőven elég lesz ha már kijött. -
RAMyMamy #4519 link esetleg? -
Én direkt nem olvastam el, és nem is akarom tudni!
-
Pares #4517 Nem tudom mit írtál pár hónapja. -
Én nem olvastam, de ugye nem olyan lesz, mint amit én is írtam itt pár hónapja. -
Pares #4515 A story leakről hallottatok-e már? Google tárolt változaton még meg lehet lesni, a bioware social orosz változatán posztolta ki valaki. Elég kesze-kusza, meg látni rajta, hogy csak vázlatos az egész (meg a bioware nyilatkozata szerint öreg is), de nagyjából ki lehet venni, hogy hogyan fog alakulni a történet, és az eddig megjelent infók is egyeznek vele. Játék befejezésre viszont nem találtam benne utalást, csak egy küldetés leírást, ami elég, hogy is mondjam, döbbenetes.
Jó játék lesz ez. Nagyon. -
New GameInformer article presentation by @didymos1120 -
adam0615 #4513 Küldtem linket. :D -
Tudsz nekem adni 1 linket ahonnan le lehet szedni? -
adam0615 #4511 Úgy tudom Mike nem fejezte be a fordítást.
Egy rajongó már lefordított az 1-3. részt. -
Nem tudja valaki esetleg, hogy Mike lefordította már az Evolution képregény 3. - 4. részét?
Valamint hogy a már megjelent 3 rész Invasion-t honosítja valaki? -
Dragon Age 2-nél is ez van... Nem kaptam külön kódot, csak a BioWare community-ben kellett beírni a játék sorozatszámát és csak ezután tudtad letölteni a zenéket a Signature Edition-nál.
A BioWare oldaláról lehet majd lehúzni a zenéket (gondolom megint ZIP-be csomagolva) és WAV formátumban!
-
ZSOOLT2 #4508 ME2-höz nem adtak semmilyen hanganyagot, sem az alap, sem a gyűjtői változathoz, max. Amazonról, E-bayről lehet hozzájutni.
Nem tudom pontosan, hogy az ME3 esetén a "Digital Soundtrack" mit jelent pontosan, de azt tartom valószínűnek, hogy csak egy kód lesz a csomagban, és le lehet majd tölteni. -
vitaro #4507 Csak a multiplayer demohoz jutnak hozzá hamarabb a BF3 tulajok, a single mindenki számára elérhető lesz abban a pillanatban ahogy kiadják. -
Hiába van az embernek rá pénze és áldozna is rá, mégse tudja megvenni?
Az ME2-höz CD-n vagy MP3-ban van a score? Őszintén ez, meg az art book izgat. A képregények megvannak ingyen a Dark Horse-tól. :P
Én nem bánom a január 31-et se, csak tényleg legyen demó. Hogy milyen érzés, hogy fut, stb. -
ZSOOLT2 #4505 Mikor az első rész megjelent PC-re, a magyar megjelenést eltolták két héttel a nemzetközi megjelenés utánra. Nem bírtam kivárni, és letöltöttem, persze utána meg is vettem amint megjelent itthon.
Az ME2 megjelenésekor az 576-nál a gyűjtői változat megjelenését eltolták február elejére, pedig náluk előrendeltem a CE-t, szóval a második részt is letöltöttem, és megvettem, amint tudtam.
A Collector Assault Rifle, amit bónuszként adtak a gyűjtői változathoz, a legpontosabb, legjobb gépkarabély volt a játékban a Mattock A.R. megjelenéséig.
Mindkét részt angol felirattal vittem végig, mielőtt a magyar feliratost be tudtam volna szerezni, és mindig sokkolt, mikor magyar feliratban "Hüvelyt", "Kaszást", "Rejtőző Fickót" olvastam.
December végén előjegyeztem az ME3 gyűjtői változatát a CD Galaxisnál, tegnap meg előrendeltem az 576-nál, biztos ami biztos, ezeket bármikor vissza lehet vonni a megjelenésig.
Kíváncsi leszek, hogyan fognak megszívatni ezúttal.... -
Mint már korábban is írtam... Szerintem január 31.-én érkezik a demó!
Nem sietik el és mégsem lesznek vádolhatók azzal, hogy nem januárban adták ki a demót!
Vagy szép lenne egy január 21. is, mivel 2 évvel ezelőtt ezen a napon jelent meg a Mass Effect 2. Legalábbis én ekkor kaptam kézhez a Gyűjtői változatomat az 576-tól. Emlékszem még Eurót mentem beváltani (272-es árfolyammal), hogy ki tudjam fizetni a CE-t. :D
Pont lázas voltam akkor és egész héten itthon maradhattam...
Jó volt, hogy akkor jelent meg a játék és át is tudtam venni, na meg végig is tudtam játszani, akkor még magyar felirattal...
Régi szép idők... :) -
Kéne egy trollminator...
Ki mikorra tippel, mikor jön a demó? Úgy értem átlag halandóknak. Mert elvileg a BF3 tulajok helye biztos. -
Na megvan a topik-idiotank...
(igen etetem trollunkat meg ehenhal szegeny kis troll haziallatka) -
Pares #4501 Szövegértelmezés 0. -
magyar felirat #4500 de az ért sok sikert nektek a jatékhoz -
magyar felirat #4499 halál rád én vagyik a sherpers parcnok magyar hazafi szeretöje -
Evoluti0N #4498 Úgy látom, valaki nem kapta meg az esti kakaóját. -
magyar felirat #4497 te vagy troll te cionosta zido csigány magyar játék elenes -
MrAndree #4496 ME 1 és ME 2re gondoltam, mivel ez tudtommal még az ME topik. DA 2 szerintem is jóval gyengébb mint az első, ettől függetlenül fenntartom, hogy azért kifejezetten élvezetes játék volt az is. -
Csodálnám ha erre gondolt volna, ilyen hülyeséget senki se gondolhat komolyan.
Még csak egy kategoriába sincs a két játék, szvsz. -
Csak röhögni lehet azon, aki szerint a DA:O és a DAII egyforma a hibákat tekintve. -
MrAndree #4493 Ja eléggé úgy fest. Kéne valami törölgetős házigazda. -
Pares #4492 Úgy néz ki ma aktívabbak a trollok mint szokásos. -

-
Pares #4490 Az ME2 tökéletesen rendben volt. -
MrAndree #4489 Elsővel se volt kevesebb... -
" 2. résszel se volt baj "...
-
MrAndree #4487 Jó, csak más csapat csinálja és a 2. résszel se volt baj, szóval kicsit feleslegesnek érzem az aggodalmat. Meg a DA 2 1 évig készült, ez több mint 2, és tanultak az ottani hibákból. -
RAMyMamy #4486 gondolom az, hogy a da2 nem sikerült túl jól az elődjéhez képest és félnek, hogy az me3 is e sorsra jut. reméljük, hogy nem -
magyar felirat #4485 én meg max letöltöm és kész nem érdekel de csak ha lesz magyaritás -
MrAndree #4484 Mégis mi köze a DA 2nek az ME 3hoz? -
Ja, vastagon benne van de inkább az hogy most más játékok élveznek prioritást nálam. -
DA2?