Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Parasite Eve 2, best game EVER!
\"Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod.. De próbálj meg csak egyszer fingani...\"
Pont a napokban gondolkodtam hogy elõ kéne venni az elsõ két részt
úúú de lehetne már 2011 nyár :S
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Egy kicsivel több, mint 3 év, bocs, elírás
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Hát, a Mass Effect a jövõben játszódik, közel sem biztos, hogy lesznek akkor "orsókorsóséslakatósék" még <#nevetes1>#nevetes1>
Most néztem meg a Mass Effect saját wikipedia oldalát, az szerint a Földön 11,4 Milliárdan élnek. Ha hetente mondjuk 10millióan halnak meg, akkor 11.400.000.000/10.000.000= 1140 nap alatt pusztítanák ki a Föld lakosságát, az egy kicsit több, mint 3év. És akkor még pár millióan élnek a kolóniákon is.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De alapvetõen tök8, hogy mennyire gáz a fõ-fõsztori, a részleteket mindig maximálisan kidolgozzák és baromi szórakoztató tud maradni. Szóval nálam mászthev ez is term.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az látszott, hogy nem orbitális pályáról kezdték el bombázni a Földet, hanem a felszín közelébe jöttek, és onnan.....
Mindenesetre az, hogy 2millióan haltak meg az elsõ nap, bármilyen szemét-aljas-renegát döntést igazol a játék során.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Mindent megnéztem, mindenkivel beszélgettem, minden rosszarcot kinyírtam, mindenkit visszahoztam a végén (Horizon elõtt mindent lebányásztam paranoid felkészültségemben, az kb. 2-3 órát tett hozzá <#idiota>#idiota>)
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Én teljesen abban a hitben voltam,hogy a Shadow Broker DLC-vel visszajön Liara a csapatba.😞
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
A Teaser trailer (legalábbis a kiszivárgott képek, infók alapján)a támadás utáni Londonban játszódik, márpedig, ha több ezer Pusztító/Kaszás támadott volna, nem maradt volna élõlény a Földön
Könnyen lehet, hogy talán csak egy Kaszás jutott el Földközelbe, és azt kell bizonyítani a többi fajnak, hogy kikhez tartozott a támadó, ill. a többi Kaszás bejutásást a galaxisba megakadályozni.
Elsõdleges feladat:
- állítsd meg a kaszásokat, úgy, hogy egy földi se jöjjön rá 😄
titkos küldetés. A fõhõst megállítja végül, aztán a leszarják. tette a feledés homályába megy 😄
Várjuk a me4-et XD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Gondoltam, hogy írok ide valamit, de mondom "Á, mindegy", mert mindig ez megy.
Nagyon nagyot fog ütni a befejezõ rész. A lehetõ legjobb döntést hozták azzal, hogy a Földre hozták a történetet (eleve, gyakorlatilag csak annyit tudunk, hogy a Földnek szerepe lesz a történetben).
SötétBarom: Már megbocsáss, de amiket Te itt összehordasz, azt tényleg csak ilyen pánik szerû össze-vissza beszélésnek tudnám minõsíteni. Annyira vicces, hogy rögtön vannak olyanok (mindjárt az elsõ néhány posztoló), akik kapásból siránkozásba kezdenek. De tényleg, ez már vicces.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
http://youtu.be/4v8qae11_-M
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB