Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem kaidan teljesen unszimpatikus volt. plusz én férfi shep-pel voltam, és hát ashley mégiscsak egy potenciális numera volt.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
2. a multis dlc-k ingyenesek, ergo az összeset
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Megrendeltem a ME Triology-t. Úgy néz ki az egyhez megkapom az összes! (2db <#hawaii>#hawaii>) DLC-t. Szeretném azt csinálni, hogy leszedem a Warez verziót a 3-ból, felrakom az eredetit, regisztrálok, letöltöm az ingyenes DLC-t, ha van. Nem rémlik most, hogy melyikek azok. Aztán a kijátszott ME3-as mentést szeretném Multira használni.
Ezzel kapcsolatban pár kérdés:
1. Ha vissza megyek a játékba (War asset miatt), fog problémát okozni az, hogy nincsenek fent a fizetõs DLC-k? Ugye azokat már megcsináltam, elvileg nem aktívak és a karakterek is elvileg az alapjátékban vannak benne, szóval õket is "kikódoltam" már. El fognak vajon tûnni? Vagy a War asset pontjaimból tûnnek el olyanok, amiket DLC-k adtak hozzá?
2. Melyik multis DLC-ket érdemes megvenni szerintetek?
Választ köszi! 😊
Kampány DLC-k
Hamvainkból... DLC 51,83% 100,00%
Bõvített változat DLC 1,31% 100,00%
Leviatán DLC 12,40% 100,00%
Omega DLC 19,41% 100,00%
Fellegvár DLC 0% 0%
Már 100%
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Bocsi a sok kérdésért, de nem túl egyértelmû az ami az interneten van ezekrõl a dolgokról, sõt még Zsötubín se találtam róla videót. Biztos túl egyértelmû ha már csinálod.
Az oldalon már 99,30%-on áll, de a lebontás dlc-kre kattintok akkor már 99.98% van. Nagyon nagy köszönet nekik, hatalmas meló egy ilyen. Én mindig nyomon követtem õket és csak gratulálni tudok hozzá. Alig várom hogy nyers fordítással teszteljem a magyarítást. Remélem majd tudom segíteni a lektorálást is.
Jó leszek teszternek,-ha kérik fraps-sal lefotózom nekik a hibákat.😊
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
1600 pont 20 dodó, 1200 15, 800 10, 400 5. A kisebb DLC-k, pl új fegyverek meg öltözékek azok olyan 160-320 BW pontok között mozognak, a nagyobb darabok pl Citadel és társai már 1000 körül vannak.
A halál csupán a kezdet...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A halál csupán a kezdet...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. Szerintetek melyik a "legjobb" end. Így utólag megnéztem az végkifejleteket. Legszimpatikusabb a Syntetikus megoldás tetszett. Bár ahogy megnéztem, hogy 4000 War asset pont felett Shepard életben is maradhat, így kicsit kételkedek, de alapvetõen az ME világot nézve a szintetikus univerzum a nyerõ. Mit gondoltok?
2. Hogy lehet 4000+ -ot összeszedni war asset-be? Én tényleg minden DLC-t és mellék küldit megcsináltam, még is 3940-nél megállt a tudomány...
Igaz,kb. egy hete úgy volt,hogy az évfordulóra,közzéteszik a nyersfordítást.
Akárhogy is lesz,nagy respect nekik.<#worship>#worship>
3600-ért brutálisan drága!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Tavaly nyáron vettem tõlük 1490 Ft-ért ilyet, aztán akkor be is húztam a maradék DLC-ket.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Horpeti: 😄DDD
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
<#idiota>#idiota>

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ha az elsõ résztõl játszod, inkább lesz idegesítõ ahogy egyre egyszerûbb lesz és már semmi más nincs csak gyilkolni kell az egy még nem ennyire volt eldurvulva. itt már olyan quakes érzésem volt, a végtelenített lõszertõl.