Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
1-et átvittem plusz 1 szer a sokadik után, hogy fasza mentésem legyen a 2-höz 😊 Jó az is nagyon! 😊
JaSoN HuNTeR
Én is csak a második részt játszottam ki<4x>, és persze most a hármat fogom rengetegszer.. Elsõt még sosem sikerült, unalmas többször elkezdtem de valahogy nem tetszik.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

horpeti
Én arra emlékszem, hogy elõször angolul nyomtam végig a 2-õt (azzal kezdtem, elõtte nem ismertem ME-t), aztán raktam csak fel a magyaritást. Azért ég és föld volt az érthetõség, mert bár nagyjából értettem mindent, néhány finomság, ami azért kitölti a teret, hiányzott. Valszeg a 3-at legközelebb én is magyarul fogom végigjátszani, pedig már 5-6x végigvittem.

Biztos új játék élmény lesz, mert magyarul még nem láttam. 😄

Törölt felhasználó
Szerintem a leggyengébb dlc-volt a sorozatba. Az egész csak tunkolásról szolt, sztori szinte nulla. A Leviathan meg a citadel dlc-t meg úgy vittem végig, hogy majd fel robbantam a kíváncsiságtól, hogy most mi fog történni. 😊
Egy párszor végigjátszottam az elsõ két részt.😊
Azt az egy DLC-t próbáltam ki,a többit nem.Azt tudom,hogy ki mellett állok,azért annyira hülye nem vagyok.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Törölt felhasználó
Hát nem tudom, az omega story elég egyértelmû, márt csak azért, amiért valakik mellett állsz és valakik ellen harcolsz. Szerintem nem okoz nagy meglepit a dolog 😊 Fõleg ha az elõzõ részeket vagy legalább a 2. részt végignyomtad magyarul 😊
Azért a többi játékot ütöm-vágom,akármilyen nyelven van,de ez azért mégiscsak a ME.😊

Ácsi,kicsit félreérthetõ voltam.Nem azt mondtam,hogy nem kezdtem el,csak azt hogy jegeltem.Semmi értelmét nem láttam úgy,hogy nem igazán értem a sztorit.😊
Pölö azt sem tudom,hogy mi a bréért lõttem szarrá mindenkit az Omegán.<#idiota>
Persze,ha befuccsol a magyarítás projekt,akkor a sekélyes angol tudásommal is végigtoltam volna.😊

Nagyszerû hír, már alig várom hogy kipróbáljam, sokat multiztam így kiismertem a fegyókat meg a kasztokat. Jöhet magyarul a Mass Effect bejezõ része. Minden készen áll, remélem zsír király lesz és hogy segíthetem a lektorálást.

Törölt felhasználó
Emlékszem, mikor az 1-et kezdtem el tolni, annyira rossz volt a nyelvtudásom, hogy csak a fõszálat értettem meg nagy vonalakban. Aztán honosítás után, jóval jobb volt tény, de nem dobot sokat rajta, hogy az apróságok is átjöttek. Aztán a 2-nél már a honosított verziót nem is nyomtam végig, mert nem adott több érdemi infót, mint amit az angolból megtudtam.
horpeti
Durva,h.valaki evekig el se kezdte emiatt. En ha nem tudnek angolul se birtam volna ki. 😊 Szep akaratero.

Törölt felhasználó
Ilyenkor hogy örülök, hogy tudok angolul és nem kell arra várnom, hogy meglegyen a honosítás 😄
A ****************** 14-tõl egy hónapig nem leszek itthon.Megjelenéstõl kezdve várok rá,direkt jegeltem.<#ticking><#szomoru2><#rinya>

De nagyon örülök neki ettõl függetlenül.<#eljen>

"Pontosan ennyi napotok van, hogy felkészítsétek a klikkelõ izmaitokat, ugyanis április 18-án egy fergeteges release party keretében kiadásra kerül a Mass Effect 3 magyarítás bétája!"

http://www.masseffect.hu/?name=10
1.A pakkokból véletlenszerûen esnek a cuccok, tehát tiszta zsákbamacska az egész. Annyiban tudod ezt befolyásolni, hogy, ha Reserves Pack- ot vásárolsz, abból nagyobb valószínûséggel esik karakter, Arsenal Pack- ból pedig fegyver. Értelemszerûen minél drágább packot veszel, annál ritkább felszerelést kapsz. Azonban érdemes az elején az olcsóbbikból minél többet, mint a drágából egyet- egyet. Ha csak medigélt, pajzstöltõt meg hasonló felszerelést akarsz, akkor pedig Jumbo- t vegyél.
2. Lent megadtam a nevem, ha van kedved pár meccshez írj!😊
Sziaztok.
Két kérdésem lenne:
1. Multit nemrég kezzem el. Pakkok mennyire randomok mert hogy se az van ami hasznàlhato 😊 ha valaki vesz pontokat akkor jobb a sansz vagy ennyire a szerencse kérdése
2. Mulitban van valami csapat akikkel lehetne együtt mozogni?
Általában Geth juggernaultal vagyok vagy valami tankos

Kösz elõre is

Ha valaki igényel multiban társaságot, Origin nevem: arnenal1995
Törölt felhasználó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezek mekkora idióták XD
A tangós rész a Citadel DLC-ben van, mégpedig akkor, ha Garrus a párja Shepinek.
Tower Guard
Hát igen jogos! 😄 Talin döbbentem csak le igazán, hogy kellett volna elõtte még1x "lelkizni", hiába beszéltem a kabinban személyesen vele korábban, pedig a dlcben ott van csapattársként 😄 Mirandával 2x volt párbeszéd de kellett volna egy 3. is

Amúgy az a Nextgen-es dolog, ha pc-re kiadnák egyben emberi áron, akkor szerintem megvenném. Adjanak hozzá mindenféle collectors editionos cuccokat, vagy dobják fel még plakátokkal stb, mekkora jó lenne 😄

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Törölt felhasználó
Egyébként az nagyon vicces, hogy hallgatom az OST-t és felfigyelek zenékre, amiknek a címe alapján kiderül, hogy mennyi mindenrõl maradtam még le a játékban 😄 Konkrétan erre gondolok
Shepard's Tango. Pedig tudjuk hogy Shep nem tud táncolni 😄 Erre nyom egy tangót 😄
Törölt felhasználó
Ja ez ide ment 😊
Törölt felhasználó
Sorry az egyetlen spoiler talán az volt, hogy meg kell támadni a cerberust. de várjunk csak? Hát az egész játékban mellék küldiben is folyamatosan cerberus bázisokat támadunk meg... Tény hogy nem voltam pontos a fogalmazásban. És a Te spoilered hol van? 😊
genndy
Ja, igen: PC-re vagy konzolra? PC-re igen, nextgen konzolra nem. Ugyanis nincs és nem is akarok venni.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Nem hinném. Megvan PC-n az összes rész, az összes DLC-vel (még az ilyen ruha DLC-k is). Vannak textúrajavító modok, ha azt akarom, hogy szebben nézzen ki. Nem hiszem, hogy nextgenre (ami már tulajdonképpen current gen 😄) akkora csodát mûvelnének vele, hogy megérje megint megvenni. Habár, ha nagyon olcsó lenne és talán mégis csodát mûvelnének és ha beleveszem az elvakult rajongásomat, akkor talán. 😊 Mondjuk ahhoz az is kell, hogy elõbb legyen egy jelenlegi generációs konzolom.
genndy
Igen. Nem is feltétlenül a szebb grafika, inkább az összes DLC miatt. Persze ésszerû árért (tehát mondjuk max. 12e).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Sziasztok, egy kérdés:

Fizetnétek a Mass Effect-trilógia nextgenre írt változatáért, az összes DLC-vel együtt?

Minden ugyanaz lenne, mint az elõzõ generációban, csak mostani látványvilággal. Mint pl. a Tomb Raider és a Definitive Edition közötti különbség.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

koschwarz
?SPOILER?:

melyik cerberus támadásról beszélsz? (nem mindegy, hogy a cerberus támad vagy amikor a cerberust támadjuk...(mindenesetre ez utóbbi elõtt érdemes a citadelt megcsinálni).

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Törölt felhasználó
Így van, érdemes a Citadelt a cerberus támadás elõtt megcsinálni, mert ha nem futsz össze a játék során mindenkivel, akkor azt se tudod hogy merre van, él vagy hal, így hogy akarod meghívni? 😊
Tower Guard
De ahogy olvastam, a dlc elõtt be kellett volna hozzá fejezni pár küldetést, meg párbeszédet, hogy el lehessen õket hívni.

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a citadel dlc-ben mikor partyt rendezek nem tudom meghívni Mirandát és Talit, valamint Zaeedet és Kasumit sem. Mondjuk az utóbbi kettõvel még nem találkoztam most, mert belevágtam véletlen a dlc-be és már be akartam fejezni, de az elõzõ kettõvel jóban voltam nem értem 😄 Mondjuk közben összejöttem Liarával a 2ben meg Mirandával volt a Sheppard, lehet ez is közrejátszik?
Félbehagyni meg nem lehet itt ezt, hogy késõbb visszatérjek ide gondolom.
Csak megnéztem volna így együtt az egész csapatot akik megmaradtak még, erre még nem volt lehetõség eddig 😄

Köszi én még nem láttam, de neked hála ez ma megtörtént 😊 Klasszak

Törölt felhasználó
Nem tudom ismeritek-e d nagyon jó képek és giffek vannak benne! Spoiler veszélyes is!Ardat Yakshi
Törölt felhasználó
😄
Törölt felhasználó
*veszel
Törölt felhasználó
Origines verzió teljesen jól mûködik! Az is netes mint a steam. Gondolom ha csak sima DVD-s verziót eszel a Witcherbõl, azzal is ugyanúgy szoptál volna....
Nekem semmi gondom nincs a Win 8-al. Legalábbis eddig minden játék jól ment, régiek is. Karácsonyra vettem meg a Witcher 1-et, ami kicsit régebbi már, és steam, letölt, frissít, tökéletesen fut. Ezt csak azért mondom, mert elgondolkodtató, hogy ha egy vég játéka gond nélkül megy, egy másiké problémás, akkor legközelebb melyikük termékét vegyem meg.

horpeti
Majd windows 8-nál hozzászoksz, hogy semmi sem olyan egyszerû. 😊
Én párszor már megpróbáltam használni, de mindig visszaálltam. Talán majd a 8.1

Törölt felhasználó
Nekem az origin megcsinált mindent, 2 kattintás volt. Mondjuk nem használom a winfos 8-at. Már a 7-re sikerült upgradelni magam....
Mindegy, megtaláltam végül, de el is ment tõle a kedvem. Nem igaz hogy szarakodni kell eredeti játékkal. Hozzá szoktam ahhoz, valamit megveszek, a játékot is letudom tölteni(steam, és társai) magától felteszi a patch-eket, és csak játszok. A franc beléjük akkor.

Magyar. Ja, másik patch kell hozzá. Én voltam a hülye, gondoltam a hivatalos oldalról letöltött patch kell hozzá...hát hülye feltételezés.

Törölt felhasználó
Na ezeket a 4-ben meg lehetne magyarázni és akár storyba is beleférne.
Filmrõl van valami hír? Úgy volt hogy csinálnak egy ME filmet, a nagyszerû történet miatt, de nagyon rég nem hallottam semmit róla.
Lehet, hogy nem azonos a frissítés és a telepített játék nyelve. Magyar verziójú a játék vagy angol? Az elsõ résznél a két verzióhoz külön jelent meg patch.
Törölt felhasználó
Én úgy tudom, hogy igen, de talán valaki másnak is feltûnik majd a kérdés és válaszol biztosat
Törölt felhasználó
Nem tudom hogy W8-on megy-e, ha találtál hivatalos oldalon hozzá patchet, akkor mûködhet. Ilyen Patch problémák am Warez játékokkal szokott lenni, mert nem biztos hogy az az eredeti nyelvezet, amit utána a telepítéskor kapsz. Gondolok arra, hogy orosz verzió lett angolra honosítva. És ha letöltöd az angol patchet, akkor az istenért nem lesz jó. Ha eredeti a játék, akkor csodálkozok, mert hivatalos oldalon meg kell lennie a hozzá való Patchnek.
Inkább itt kérdezem meg, hátha itt többen olvassák. A ME elsõ részével van gond. Nem indul el. Eredeti, Win 8-rendszeren. Letölöttem hozzá javítást, de azt nem tudom feltenni, azt írja ki arra hogy nem azonos a frissítés és a telepített játék nyelve. Na m van ilyenkor?

Sir Quno Jedi
Ja, de az csak a kezdet volt. Némi haladékot azért adott.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

én nem a Catalystre gondoltam, hanem arra, hogy meghekkelték a Citadellát. 😊

Gondolom úgy okoskodtak, hogy ha õk egy ezer évig elhúzódó háborút tudtak összehozni a Reaperek ellen, ftl hajtómûvekkel, bolygóról-bolygóra harcba, akkor egy kövi fejlett faj, pár év alatt kipicsázza a reapereket, persze arra nem gondoltak habitusukból kifolyólag, hogy ennyire fejletlen fajok konklávéja fogja fogadni a reapereket. 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,