22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Steve Q #22120 Mindkét részből a fogalmak jobbnak vélt fordításait alkalmazták a fordítók tudtommal. -
Aragorn831109 #22119 Mindenki alatt kikre gondolsz konkrétan? Van olyan, akit nem lehet megmenteni. -
#22118 Elkezdtem megint a játékot a magyar felirat miatt. Megvettem hozzá a genesist, de mit kell benne választani, hogy mindenki megmeneküljön? Egyáltalán van ebben ilyen lehetőség? -
Aragorn831109 #22117 Szerintem jó lett. Attól függetlenül is, hogy a lefordított szövegek alig több, mint felét nézték még csak át az esetleges hibák, elgépelések, félrefordítások kapcsán.
Kaszások. -
Evoluti0N #22116 Milyen lett egyébként a magyarítás? Ja és az első vagy a második rész fordítását vették alapul. Értsd pl: pusztító vs kaszás. -
hard77 #22115 Ezt nem láttam sehol kiírva!
Köszönöm!!!!!
-
Aragorn831109 #22114 Parancsolj!
-
Steve Q #22113 Épp ez a legjobb a Mass Effect-ekben: olyan Shepard leszel, amilyen lenni akarsz :) -
hard77 #22112 Hol kell??? : ooo -
#22111 Feliratot bekapcsoltad? :) -
hard77 #22110 Hali!
Megőrülök lassan. Egyszerűen nem tudom feltelepíteni a magyarítást...
A döntés lehetősége ki van írva magyarul, de a videó alatt lévő beszélgetések nincsenek lefordítva, felíratozva. Mit nem csinálok jól??? -
#22109 Próbáld ki a paragon vonalat is, és rájössz az ellenkezőjére is, majd ahogy alakulnak a dolgok. :) -
NiGhTM4R3 #22108 Köszi, én is "elakadtam" az 1. lépésnél, akkor így járt Mordin.
Evoluti0N:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem a génfaló egyáltalán nem hiba volt, hanem egy szükséges rossz. (Bár még szerintem a játék felénél sem vagyok szóval nem tudom mi hogy alakul) de biztos vagyok benne, hogy a Krogan faj nem változna és már nem csak azért hódítanák meg újra a galaxist mert erőszakos faj hanem már bosszúból is.
Saját magukat is veszélyeztették, tönkrevágták a saját bolygójukat, erőszakosak, primitívek, másokra is veszélyesek szóval a génfaló tökéletes választás volt, ami amúgy sem irtotta ki őket hanem csak "szinten tartotta" ami persze kegyetlen de szükségszerű. Szerintem. -
#22107 Nincs jó és rossz döntés. Én alapból paragon tipust képviselek, némi huncitsággal (pl. belevezetem az áramot a szerelőkapitányba), és ezt a vonalat követve számomra kellemes történet van.
Ugyanakkor jó belebújni a renegát bőrbe is, és akkor renegát döntéseket hozni főként. Jó volt végigjátszani a 3at is renegáttal, pl. újszerűen hatott a Mordinos sztori is. De nem is csak azért, hanem mert az egész más hangulatú. Speciel nem éreztem magam jobban, hogy Mordin él, hanem azt éreztem, hogy a kötsög Kroganakkel nem foglalkozunk, le vannak tojva, Mordint pedig elintéztem. Más feeling.
Köztes karakterrel nem nyomtam, annak nem nagyon láttam értelmét, és azonosulni sem. -
#22106 Én csak ezért nem értettem azokat a játékosokat, akik nem a sztorit figyelték és úgy döntöttek, hanem mindenhol azt lesték, mi a helyes döntés és úgy vitték végig a játékot. Abban mi volt az egyediség? Mi a jó. Én sokszor visszanéztem a döntéseimet videókon, hogy jó ötlet volt-e. De nem csalódtam sose. Amikor renegátra mentem, akkor se, mert akkor a geciség volt a cél -
Evoluti0N #22105 Szerintem SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mordin halála a legjobb választás. Igaz, hogy elveszítünk egy barátot, de ugyanakkor felszabadul, boldogan hal meg, mivel kijavítja élete legnagyobb hibáját. Örömmel áldozza fel magát egy egész nép túlélésének az érdekében. Ha életben marad, akkor valószínűleg élete végéig azzal ostorozná magát, hogy miatta ítéltetett halálra a krogan faj. Megkönnyeztem és szomorú pillanat is volt, amikor meghalt, de a robbanás előtt az a mosoly elárulta, hogy ez volt a jó döntés. -
#22104 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jaja meg lehet menteni. Én am csináltam egyben renegát karaktert, wrexet is élvezet volt kinyírni :D CSak a második részt már vagy nem vittem végig renegátként vagy elveszett a mentés, vagy nem tudom... Bár ha a 2. részt is annyira renegátként viszem át, mint az 1-et, akkor lehet nem marad csapattársam a3. részre :D. Am a mordinos részt zsötubín vissza lehet nézni, mikor megmenekül :) -
#22103 Hát akkor én is rosszul tudtam, ennyire renegade úgy látszik nem voltam -
Marinecorps #22102 Ezt még régebben olvastam de sosem ellenőriztem hogy lehetséges-e mert én már az első lépést sem tudnám megtenni, bármennyire is meg szeretném menteni Mordint. -
Marinecorps #22101 Mordint meg lehet menteni, de ahhoz mind a 3 részben a megfelelő döntést kell hozni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az első részben meg kell ölni Wrexet. A másodikban meg kell semmisíteni Maelon kutatási eredményeit. Mivel Wrex halott, a Weyrolc klán áll a kroganok élére. Mivel a weyrolc-ok elég durva figurák, még kroganon belül is, Mordint meg lehet győzni hogy halassza el a gyógyítást. -
#22100 Insane fokozat. Bár túlságosan az sem izzasztja meg az embert, de azért tud meglepetéseket okozni. -
#22099 Őt nem lehet semmiképpen. -
NiGhTM4R3 #22098 Az a baj, hogy ha kapásból elköltöm a plusz pontjaimat akkor kb. az első percben megkapok minden olyan képességet amit akarok, az előző részekben sokkal jobb volt, hogy agyalnom kellett mikor hova tegyem a pontokat. Mondjuk az tetszik, hogy így díjazzák ha viszi az ember a mentéseit, csak nekem mégis furcsa volt.
Most azt szeretném kérdezni, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mordint hogyan lehet megmenteni?
http://sg.hu/cikkek/88411/mass-effect-3-igy-menthetsz-meg-mindenkit - itt írja, hogy el kell halasztani, de nekem mindkét verzióban meghal (vagy én lövöm le vagy felrobban) nincs más lehetőség. A megmentése a jó/rossz pontjaim számától függ, vagy hogy megmentettem-e a 2. részben a társa feljegyzéseit? mert én ott töröltem az adatokat. -
#22097 Engem is. Nehéz lett volna beletenni. Előző részekbe ha jól emlékszem benne volt. -
#22096 Engem is idegesített hogy fegyót nem lehet elrakni. Főleg a hubokban volt idegesítő. -
Pongyi #22095 Hali. Most kezdtem játszani nemrég a 3-al és az érdekelne h van-e arra vmi mod h az a buta Shepard eltegye a fegyvert vhogy. Vagy vmi más megoldás h ne legyen ennyire bezoomolva, ha nem fight-ol. -
#22094 Na, sikerült valami gyógymódot találni? -
#22093 Én első perctől save editorral 1. szintű karival játszottam. És még úgy is könnyű. :D -
Evoluti0N #22092 Nem az első. Sokan panaszkodtak rá, hogy túl könnyű a játék amiatt, hogy 30-as szinten kezd az ember. Mondjuk nekem nem volt probléma. Csak nehezebbre kell állítani és meg van oldva a dolog. Ugyanakkor PC-n még mindig ott van a save editor, amivel bármikor át lehet állítani 1-es szintre a karaktereket. :) -
#22091 Első ember, akinek probléma, hogy sok pontot kap az előző végigjátszásokért ... :) Inkább örülj neki. Meg vagy jutalmazva. Vedd úgy hogy megsimizték jó erősen a buksidat a bioware-es fejlesztők :) -
NiGhTM4R3 #22090 Szia!
De a karakteremnél egy csomó dolog ki van fejlesztve (ami nem választható, mert az előző részekben kifejlesztettem) és erre fel kaptam még 25 pontot amit ha teljesen elköltök akkor majdnem egy "full" karaktert kapok amit a játék vége felé kellene, nem?
A társaimnál az a helyzet, hogy ott nincs egy képességükre sem pont adva automatikusan viszont van 28/30 amit én költhetek el ami azért kezdésnél szerintem megint sok. Tehát 20 perc játék után miért kapok 30 pontot a társaimra? vagy ennyire díjazza a játék, hogy ezzel a karakteremmel mentem végig az első-második részben is? -
Evoluti0N #22089 Attól a szinttől folyatod a karaktert, mint amekkorát elértél a második részben. Ez a legtöbb embernél 30. Nem tudom pontosan fejből, hogy mennyi pont jár, de azért tűnik soknak, mert nem 1-es szinttől kezdesz, mint új karakter esetében. -
NiGhTM4R3 #22088 Sziasztok, megint én :)
Most az érdekelne, hogy ha egy karaktert vittem az első két részben akkor itt a 3. részben beimportálva hány elosztható pontot kapok én és a csapattársaim?
Normál szinten kezdtem el, és én 25 a társaim 28 meg talán 30 pontot kaptak amit eloszthatok, nem sok ez?
Tudom van ahol 5-pont ér egy fejlesztést de valahol meg 1-et, szóval kezdésnél majdnem kimaxolhatom azt amit akarok, ez nekem furcsa. -
#22087 Az a gáz hogy a küldetés újrakezdése sem segít. :( -
#22086 Most ecseteltem nem rég hogy miért kell nagymenteni külön slottokba.
Hát ezért!
Csak magamat tudom idézni:
"Normál mentést használni okos döntés. Bug miatt is vissza lehet tölteni és én is azon a véleményen vagyok hogy egy rpg-ben minél több save legyen."
És még engem néztek hülyének a Skyrim topikban is, mikor megkérdeztem mivan ha a Steam felhő betelik a mentésekkel.
Jöttek is a "mi a f**nak mindig új mentést készíteni" meg a "egy save-t használok" válaszok.
Tessék nagymentést használni, dammit -
#22085 Srácok kéne nekem egy kis help.
Lehet én nézek be valamit, de sokkal inkább az a gyanúm hogy valami bugba ütköztem.
A fegyvernek nem a jelnél kéne lennie? Felfele már nem lehet menni, és lentről jöttem. (vissza menni nem is lehet)
Ez most hogy? -
#22084 Minden DLC karakter megvan? -
Evoluti0N #22083 Ezek szerint csak meghalt valaki. -
NiGhTM4R3 #22082 Sziasztok
Ha a mentést importálok a 2. részből akkor azt írja, hogy 11 taggal fejeztem be az öngyilkos küldetést, holott én mindenkit megmentettem és 12 társ van a játékban, most akkor meghalt valaki? -
#22081 Szerintem meg a Purgatóriumban kell dumálni Aria-val és ő fogja kiadni a küldit :)