Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Biztos új játék élmény lesz, mert magyarul még nem láttam. 😄
Azt az egy DLC-t próbáltam ki,a többit nem.Azt tudom,hogy ki mellett állok,azért annyira hülye nem vagyok.😊
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Pölö azt sem tudom,hogy mi a bréért lõttem szarrá mindenkit az Omegán.<#idiota>#idiota>
Persze,ha befuccsol a magyarítás projekt,akkor a sekélyes angol tudásommal is végigtoltam volna.😊
De nagyon örülök neki ettõl függetlenül.<#eljen>#eljen>
http://www.masseffect.hu/?name=10
2. Lent megadtam a nevem, ha van kedved pár meccshez írj!😊
Két kérdésem lenne:
1. Multit nemrég kezzem el. Pakkok mennyire randomok mert hogy se az van ami hasznàlhato 😊 ha valaki vesz pontokat akkor jobb a sansz vagy ennyire a szerencse kérdése
2. Mulitban van valami csapat akikkel lehetne együtt mozogni?
Általában Geth juggernaultal vagyok vagy valami tankos
Kösz elõre is
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Angolul tudók elõnyben.
Amúgy az a Nextgen-es dolog, ha pc-re kiadnák egyben emberi áron, akkor szerintem megvenném. Adjanak hozzá mindenféle collectors editionos cuccokat, vagy dobják fel még plakátokkal stb, mekkora jó lenne 😄
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Fizetnétek a Mass Effect-trilógia nextgenre írt változatáért, az összes DLC-vel együtt?
Minden ugyanaz lenne, mint az elõzõ generációban, csak mostani látványvilággal. Mint pl. a Tomb Raider és a Definitive Edition közötti különbség.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
melyik cerberus támadásról beszélsz? (nem mindegy, hogy a cerberus támad vagy amikor a cerberust támadjuk...(mindenesetre ez utóbbi elõtt érdemes a citadelt megcsinálni).
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Félbehagyni meg nem lehet itt ezt, hogy késõbb visszatérjek ide gondolom.
Csak megnéztem volna így együtt az egész csapatot akik megmaradtak még, erre még nem volt lehetõség eddig 😄

Én párszor már megpróbáltam használni, de mindig visszaálltam. Talán majd a 8.1
Filmrõl van valami hír? Úgy volt hogy csinálnak egy ME filmet, a nagyszerû történet miatt, de nagyon rég nem hallottam semmit róla.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Gondolom úgy okoskodtak, hogy ha õk egy ezer évig elhúzódó háborút tudtak összehozni a Reaperek ellen, ftl hajtómûvekkel, bolygóról-bolygóra harcba, akkor egy kövi fejlett faj, pár év alatt kipicsázza a reapereket, persze arra nem gondoltak habitusukból kifolyólag, hogy ennyire fejletlen fajok konklávéja fogja fogadni a reapereket. 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,