Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.masseffect.hu/?p=8830
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Ha akkor sem robban fel, amikor robbantod, akkor az valszeg bug.
ME2ben ha lelõtték rólad, akkor robbant, ME3-ban meg igazából le se jön rólad, amig nem akarod. 😊
De ez a többi páncélnál is igy van.
És mi az a FOV? Amit állítani lehet?
Válaszokat köszi!
Amúgy ez melyik részbõl van? Gondolom a végén, amikor lõnek minket, csak az a furcsa hogy még Joker is kizuhan a székbõl, arra nem emlékszem.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sok játékban van ilyen, hogy a gonosz (ME-ben ráadásul nem is igen lehet egyértlemûen gonosznak nevezni a reapereket) megpróbálja a saját oldalára állítani a jót. Választás elõ állítja abban az utolsó sorsdöntõ pillanatban, amikor gyakorlatilag már legyõzték. Mégis megkísérti a jót. Ez így volt zseniális ahogy volt. Szerintem.
Ennél több súlya nem is lehetne a dolognak szerintem. Az volt sok embernek a gondja, hogy Hollywood-i happy end-et vártak.... De egy ilyen darkos sorozatban ez bagatel és rendkívül olcsó megoldás lett volna.
Tanuljuk meg az élet nem fekete-fehér és ezt nem baj, ha a játékok is sugallják.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Kezdett alakulni valami, volt egy cél amiért hajtottunk, aztán azt dobták a kukába, és kaptuk azt, amit.
súlya vesztet volt az egész - számomra legalábbis
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Egyébként a vége annyira nem borzasztóan szörnyûséges, habár az igaz hogy hazudtak abban hogy rengeteg féle végkimenetel lehetséges. Na szóval próbálj meg elõítéletek nélkül hozzáállni (uristen észrevettétek hogy ebben a szóban 3 dupla betû követi egymást: "zzááll"), habár az interneten fellelhetõ dühödt rajongótömegek cifra, anyázó körmondatai ebben nem lesznek a segítségedre.
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

"The trees move. Do you not see it?"
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Persze a háromban sokkal jobbak a fegyók és változatosabb és több és ötletesebb, a modolás is jobb. Viszont a mod slot az kevés kicsit.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Azota mar uninstallaltam is. Majd fel ev mulva talan,ha mar kopnak az emlekek. 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Igaz, a 3ban már durván kombóztam végig, erre most ez a lehetõség szinte nulla, fõleg, hogy sentinellel vagyok. Pull + warpot nyomom egyelõre, mert nincs jobb, de nagyon gagyi, alig ér valamit, és 9 másodperc a cooldown.
Lõni kell benne, ha le akarja az ember nyomni az ellent. Evvan. Lehet hagyom a francba, nem annyira fun, 100adszorra. 😊
Adept az volt, mert azzal nyomtam a singularitást. Ez igy kevésbé.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
De lehet az én agyam hagy ki.
Nem tudom, mitõl lehet. Kicsit bosszantó, bár a játék nem múlik ezeken (az ember választja a középsõt és nem kap semmit).
De volt,h.mindig csak 1-1 rendszert scanneltem,pihikepp.
Az elejen total megkavarodtam,h.uristen mi ez a sok es kinek mit kell. Aztan rajottem,h.tok mindegy. Ha lescanneltem,v.megszereztem,ugyis kirakja a terkepre,h.vele van valami😊
A 3-ban viszont baromi sokat kellett rohangálni, fõleg a Citadel-ben a mellékküldetésekért, ráadásul a történet egy bizonyos pontja után megint teljesen új melléküldetésekért kell megint végigjárni az egészet.
Nem is beszélve arról, hogy a történet bizonyos pontjai elõtt/után nem is lehet még/már befejezni vagy felvenni küldetéseket, tehát még erre is figyelni kell.
Az meg õszintén bosszantott, hogy a mellékküldetések nagy részét elkapott beszélgetésekbõl lehetett felvenni, és egy bolygószkenneléssel teljesíteni.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Meg lehet nyomkodni a spacet,amikor mar kovulrol fujod a dolgokat. Meg vakon menni a palyakon,mert mindent ismersz. 😊
Elkezdtem en is nemreg egy me2t ujra a 3 utan,de inkabb abbahagytam az elejen. Teljen el csak fel ev legalabb az utolso jatek ota.