Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Köszi a választ! 😊
LocalPatriot
Köszönöm!
Ajánlom figyelmedbe az alábbi linket, és az azon az oldalon található fordítás állapota kijelzõt.

http://www.masseffect.hu/?p=8830
Calver
most szeljük hozzá a kolbászt meg vöröshagymát.
bocs. :C

"The trees move. Do you not see it?"

LocalPatriot
Üdv!

Van esetleg valami infótok, hogy mikorra várható a magyarosítás??
Ryder62
Sztem a suicide mission alatt. Mert én sem emlékszem ilyenre tehát ez egy alternatív átvezetõ lehet.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

lightjack
😄 😄 😄

horpeti
"Tech Armor will no longer automatically detonate after your shields go down, but must be detonated manually instead."

Ha akkor sem robban fel, amikor robbantod, akkor az valszeg bug.
ME2ben ha lelõtték rólad, akkor robbant, ME3-ban meg igazából le se jön rólad, amig nem akarod. 😊
De ez a többi páncélnál is igy van.

Törölt felhasználó
Értem
Fenrir
Field of View, a látószöged.

A halál csupán a kezdet...

Törölt felhasználó
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne miután nem nagyon találtam erre választ itt, hogy csak nekem jellemzõ az, hogy sentinelnél a tech armour nem robban fel? Neten is kerestem, volt pár bejegyzés ahol hasonlót észleltek, de nem volt rá válasz sehol se. Valakinek volt ilyen tapasztalata?
És mi az a FOV? Amit állítani lehet?
Válaszokat köszi!
Zseniális. Fantasztikus egy fickó. 😄

genndy
Ez rohadt jó! <#nevetes2> És tényleg még arra is dõlnek amerre forgatja...😊

Amúgy ez melyik részbõl van? Gondolom a végén, amikor lõnek minket, csak az a furcsa hogy még Joker is kizuhan a székbõl, arra nem emlékszem.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

<#nevetes2>
Ryder62

horpeti
Ezzel egyet ertek. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Várható volt, hogy Shephard elõbb-utóbb olyan mértékû erõvé fejlõdik, amivel számolni kell és ha lehet nem megütközni vele.

Sok játékban van ilyen, hogy a gonosz (ME-ben ráadásul nem is igen lehet egyértlemûen gonosznak nevezni a reapereket) megpróbálja a saját oldalára állítani a jót. Választás elõ állítja abban az utolsó sorsdöntõ pillanatban, amikor gyakorlatilag már legyõzték. Mégis megkísérti a jót. Ez így volt zseniális ahogy volt. Szerintem.

Ennél több súlya nem is lehetne a dolognak szerintem. Az volt sok embernek a gondja, hogy Hollywood-i happy end-et vártak.... De egy ilyen darkos sorozatban ez bagatel és rendkívül olcsó megoldás lett volna.

Tanuljuk meg az élet nem fekete-fehér és ezt nem baj, ha a játékok is sugallják.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kmarha
nem is azzal van a baj, hogy mi az a pár befejezés, hanem az, hogy amire gyúrtunk az egész játék alatt (mármint a 3. rész alatt), annak semmi de semmi köze nem volt a végjátékhoz.
Kezdett alakulni valami, volt egy cél amiért hajtottunk, aztán azt dobták a kukába, és kaptuk azt, amit.
súlya vesztet volt az egész - számomra legalábbis

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

horpeti
Nekem egyáltalán nem volt para a vége. Nagyjából értelmes is, ami zajlik, bár a túl sok magyarázat miatt kevésbé katartikus a dolog. ill. számomra csak az egyik végkimenetel katartikus, de nem spoilerezem le, melyik. 😊

lightjack
A 3. részt csakis az Extended Cut DLC-vel együtt nyomd végig. Nélküle még sokkal de sokkal elviselhetetlenebbül kusza és összevissza a vége, tehát NE FELEJTSD EL FELTEPEÍTENI!!!

Egyébként a vége annyira nem borzasztóan szörnyûséges, habár az igaz hogy hazudtak abban hogy rengeteg féle végkimenetel lehetséges. Na szóval próbálj meg elõítéletek nélkül hozzáállni (uristen észrevettétek hogy ebben a szóban 3 dupla betû követi egymást: "zzááll"), habár az interneten fellelhetõ dühödt rajongótömegek cifra, anyázó körmondatai ebben nem lesznek a segítségedre.

Ozzyehh
Ugyan az vagyok csak másik accal 😄 nem baj majd kiderül mindenesetre annyit mondta már a haverom is meg mindenki hogy a 3 befejezése ellenére mindenképp játszam ki, mert zseniális

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Calver
kb úgy fog kinézni a hangulatod a 3 rész alatt, h: ez zseniális -> ez kurvajó ->

"The trees move. Do you not see it?"

Most fogom elkezdeni mind a 3 részt, nem tudom mi vár rám de remélem jól fogok szórakozni 😄 most telepítem az 1-et 😊

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

Sir Quno Jedi
Annyiból jobb/más a kettõ talán, hogy sokféle fegyvert kell vinni magaddal (nincs cooldown növelõ hatásuk elvileg) és baromi kevés töltény fér (alapból, meg upgrade-elhetõ) beléjük, így váltogatni kell a szituációtól függõen a fegyókat sûrûn. Így aztán van értelme is a fegyóknak, talán csak a csipának nincs.

Persze a háromban sokkal jobbak a fegyók és változatosabb és több és ötletesebb, a modolás is jobb. Viszont a mod slot az kevés kicsit.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

gerey
Igen, nekem is furcsa volt, amikor a pár száz óra ME3 multi után felraktam a 2-t. 😄

horpeti
Arra nem vagyom,ill. Nem vanguard formajaban😊
Azota mar uninstallaltam is. Majd fel ev mulva talan,ha mar kopnak az emlekek. 😊

Sir Quno Jedi
Én vanguard-dal toltam most végig me2-t újra, na úgy murva nehéz kínszenvedés. Szal. ha kihívásra vágysz, ajánlom a vanguard-ot.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

horpeti
A 3 harcrendszere után basszus a 2 annyira gagyinak tûnik, pedig korábban nem éreztem ennyire a kontrasztot.
Igaz, a 3ban már durván kombóztam végig, erre most ez a lehetõség szinte nulla, fõleg, hogy sentinellel vagyok. Pull + warpot nyomom egyelõre, mert nincs jobb, de nagyon gagyi, alig ér valamit, és 9 másodperc a cooldown.

Lõni kell benne, ha le akarja az ember nyomni az ellent. Evvan. Lehet hagyom a francba, nem annyira fun, 100adszorra. 😊

Adept az volt, mert azzal nyomtam a singularitást. Ez igy kevésbé.

JaSoN HuNTeR
Minden tartalmaz. Összes DLC stb.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Mi az a complete edition?
horpeti
Nem, annak nincs köze hozzá. A complete editionnél is ugyanez van, most próbáltam. Megesküdtem volna, hogy korábban azoknál a szituációknál volt paragon választási lehetõség is (tehát felsõ válasz is). Nem csak renegát, vagy középsõ...

De lehet az én agyam hagy ki.

Ha az elsõ rész teljesen kitolod úgy 190 paragorn pontot kell kapj második résznél az inport után. Erre emlékszem, mert úgy egy hete történt. Lehet azért nem jelenik meg, mert egyszerûen az elején nincs is elég pontod hozzá.
horpeti
Most látom, van ME2bõl is Complete edition, nem egyesével kell felpakolni a DLCket. Akkor kipróbálom azzal. 😊

horpeti
Korábban nem volt, de lehet akkor nem DLC lett felrakva.. fene tudja, mi rontotta el, melyik, biztos nem találgatok.

horpeti
ME2: azt ti is tapasztaltátok, hogy fullra felrakva a játékot összes DLCval, 1.02es patchcsel, eltûnt egy csomó paragon választási lehetõség beszélgetéseknél. Akár rögtön az elején amikor Mirandával találkozom, akár Praazaanál, és folytatnám. Ha nem fújnám kivülrõl a játékot, fel se tûnne, de igy...(nem beszélve hogy paragon pontoktól esik el az ember).
Nem tudom, mitõl lehet. Kicsit bosszantó, bár a játék nem múlik ezeken (az ember választja a középsõt és nem kap semmit).

Nem csak hogy szó volt a Cerberusról, hanem sok mellékküldetésben nem gyõztél takarítani utánuk. 😄
én a ME1-gyel is elvoltam jó 50-60 órát, mire megcsináltam az összes mellékküldit (a makosokat is!). baromi sok minden kiderül belõlük, pl. már ott szó volt a cerberusról. me2 olyan 60-70 óra volt nekem dlc-kkel, me3 a dlc-k nélkül 35-40 óra, dlc-kkel együtt kb. 50-60 óra.
horpeti
En 2-3 alkalommal scanneltem csak vegig a bolygokat,azt akkor is lehet,ha meg nem jott meg a kuldi. Egyebkent 1x kell csak nem sprintben vegigmenni a citadelen es elcsipi magatol.

De volt,h.mindig csak 1-1 rendszert scanneltem,pihikepp.
Az elejen total megkavarodtam,h.uristen mi ez a sok es kinek mit kell. Aztan rajottem,h.tok mindegy. Ha lescanneltem,v.megszereztem,ugyis kirakja a terkepre,h.vele van valami😊

koschwarz
Ez igaz, az ME3-ban az elõzõ részekhez képest valahogy rohadt sokat kell kutyagolni. Az elsõben még minden újdonság volt, és éppen ezért én nem akadtam fent dolgokon (nekem még a bolygós-leszállós-MAKOs felfedezés is kifejezetten tetszett, ellenben ezekkel a "személytelen" szkennelésekkel). A második relatíve pörgõs volt, valahogy úgy emlékszem, hogy természetesen, folyamatosan jöttek a mellékküldik is.

A 3-ban viszont baromi sokat kellett rohangálni, fõleg a Citadel-ben a mellékküldetésekért, ráadásul a történet egy bizonyos pontja után megint teljesen új melléküldetésekért kell megint végigjárni az egészet.

Nem is beszélve arról, hogy a történet bizonyos pontjai elõtt/után nem is lehet még/már befejezni vagy felvenni küldetéseket, tehát még erre is figyelni kell.

Az meg õszintén bosszantott, hogy a mellékküldetések nagy részét elkapott beszélgetésekbõl lehetett felvenni, és egy bolygószkenneléssel teljesíteni.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Én pár napja toltam ki 360-on az elsõ részt 1200-ra az acsikat(két dlc-vel együtt), ez volt 72 óra, mivel háromszor kell szinte teljesen végigtolni a játékot, és mikor újra inportálod a meglévõ karaktered, akkor hozzá adja az elõzõ játékórákat is. A második rész az összes dlc-vel, egyszer Veteran fokozat, majd utána újból, de már Insane fokozaton együtt simán megvan 100 óra.
Sir Quno Jedi
Amúgy ME2 bazi rövid és gyorsan megy, mivel a tagok a hajóra gyûlnek és lehet is velük ott beszélni, románcolni stb. Míg ugye a hülye ME3-ban ki kell menni a terepre, oda ahol szeret dekkolni az illetõ és csak ott triggerelõdnek tovább a beszélgetések/viszonyok. EZ bazi idegesítõ az me3-ban. Nomeg az, hogy sok melléküldi csak akkor jön, ha valakik mellett elmész és kihallgatod õket. Jópofa is egyben, meg frusztráló is, hiszen így könnyû kihagyni bármit, meg sokszor kell ugyanott kolbászolni. Igaz közben változnak a dolgok, az environment és a látszólagos passzív NPC-k "története" is (ez egyébként vicces és valószerû). Elõször érdekes, másodjára meg uncsi a sok baktatás, fõleg, hogy Sepárgyõ egy CSIGA.

Sir Quno Jedi
Elsõ rész megjelenéskor azonnal x360-on ment nálam és bezony beletettem vagy 38 órát, de az már majdnem két végigjátszás volt és még bénázgattam is (na meg az újdonság varázsa).

horpeti
Lehet szepen nyugisan is jatszani,hallgatni a goat omegan,szorakozni. Totyorogni,nem hajt a tatar.
Meg lehet nyomkodni a spacet,amikor mar kovulrol fujod a dolgokat. Meg vakon menni a palyakon,mert mindent ismersz. 😊

Elkezdtem en is nemreg egy me2t ujra a 3 utan,de inkabb abbahagytam az elejen. Teljen el csak fel ev legalabb az utolso jatek ota.

Elõször játszok a Mass Effect szériával. Legközelebb már biztos gyorsabban is fog menni. 😊
Sir Quno Jedi
Gyárekök, én most toltam végig harmadszorra a me2-t és mind a 11 csapattag meglett lojálisra, renegade-el (kasumi nem, me az fizetõs). De alaposan kifejlesztve mindent stb. sem lehet ennyi idõt eltökölni vele. Persze ha leteszed asztalra és elmész bulizni... 😄

Ryder62
Fogalmam sincs. Biztos bebugolt a számláló 😄

Na ennyire még én sem tudtam elhúzni. Az 32 óra difi mibõl adódik? 😄
Lol. Ezt hogy csináltad? A 20 órát is nehezen tudom megérteni, de ezt talán még kevésbé. 😄
Ugyanarra slotra mentettem rá mindig. 😊
Én minden dlc-t végig vittem. Minden bolygót leszkenneltem. Csak a végén hagytam ki egy-két naprendszert. Eezoból volt 150k körül a többibõl meg 300k. 😊