22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
TomDantes #22000 Na. Mass Effect3 kijátszva.
Hát lássuk akkor. Az első rész igen jó játék volt. A második sokkal gyengébb. A harmadik a kettő között. Jobb lett mint a második, de nincs olyan mint az első.
A játék hát...nem szép. Oké, nem mai játék és nem vagyok egy grafika buzi, de nem szép ez ma már. Viszont nagyon hangulatos a pálya dizájn, baromira jól néz ki. Annak ellenére, hogy tehát nem csúcs graf, nekem nagyon tetszik, mert hangulatos.
Már a második részben is sajnáltam, hogy nem lehet a bolygókra leszállni, és körbe autózni ehelyett halál unalmas szkennelés van. Igaz, rossz volt a jármű irányítása, de kijavítani kellet volna, nem kivágni!
Aztán az első részben is zavart az ,hogy a többi fajra alig alig jut idő. Csak a ,,fő fajok" szerepelnek, a többiek csak statisztálnak. Reméltem, hátha a második, vagy a harmadik részre ez javul...de nem. Sőt, még ebben a tekintetben kissé gyengébb is lett. Kár, mert annyi lehetőség lenne benne.
Küldetések, az első részben sok egyhangú küldetés volt. A második egy csapatépítő tréning volt jó részt. Itt...két fajta küldetés van. Vagy a kaszások ellen, vagy Cerberus ellen. egy idő után kissé unalmassá váltak ezek is.
A mellék küldetések most sem sikerültek egy-két kivételtől eltekintve, túl ötletesre, vagy izgalmasra. De voltak persze nagyon jók.
Kissé zavaró ,hogy a harcban mindig ugyanúgy több hullámban érkeznek az ellenfelek. Mint a Dragon Age 2-ben, bár ott rosszabb és nevetségesebb volt. Itt tűrhető.
A pályák...eh, szinte mind lineráris. Ez egy RPG-ben eléggé komoly negatívum. Lehessen már legalább eltévedni...de annyira kézen fog, annyira lineáris minden pálya, hogy ez lehetetlen. Még a végén túl bonyolult lenne, ügye.
Rövid. Lehetne még benne időt eltölteni, pöcsölni minden bolygót leszekennelni, de...ez engem nem hat meg. Bár nem baj hogy rövid, ebből ennyit lehetett kihozni. Ha több unalmas mellékküldetést tesznek bele, nem lesz jobb egy játék.
Társak, első részben okék, voltak második részben okék voltak..ez? Óriási csalódás. Kevesen vannak, és vissza kapjuk az első rész társait? Két új karakter van összesen? (ja, DLC is ad még társat? Tök mindegy) Abból az egyik, teljesen érdekelten, és ötlettelen. Egyedül EDI ,na ő a régi jó Bioware termék. Nagyon érdekes karakter, hát régebben tucatnyi ilyen társat pakoltak be a Bioware-nél, most egyet sikerült. Örültem én a régi ismerősöknek, de...basszus, az előző két rész ötletes társai? A Dragon Age-ek társai? Hol van ehhez képest a ME3? Nevetséges.
Bár kapunk két harcba nem vihető ,,társat" a riporter csajt, meg a technikus csajt, akit ágyba is lehet vinni...jó pont.
A fő küldetések igazán látványosak, és jók. Tetszettek.
A végjáték grandiózus, látványos, és übergagyi. Miért? Mindkét befejezést megcsináltam, és basszus ugyanaz? Nem fogok spoiler-ezni, de szinte ugyan azt a videót kapjuk? Legalább csináltak volna két videót két teljesen eltérő befejezést, két bejátszást arról mi lett a társainkkal ha így vagy úgy döntünk...ja tudom. Bejezés:DLC-ben. Kissé szánalmas ám ez.
Összegezve: nem rossz játék. Nagy köszönöm, a fordítóknak így volt értelme kijátszani. Az a baj, a Bioware, valaha überfasza játékokat készített, ma szimpla futószalagon készülő átlagos tömegcuccokat. Önmagukban nem rosszak, és időnként megvillan ,hogy tudnak ám ők kurva jó dolgokat beletenni a játékaikba, de régi színvonalhoz képest, sokkal gyengébb. És ez a bajom, ha nem ismerném a régi Bioware játékokat, nem is fájnának ennyire a ME3 hibái. De így fájóbbak.
Na, Dragon Age 3, hátha abban végre ismét sikerül valami nagyot alkotniuk.
-
Evoluti0N #21999 Ha eléri az egyik kaszt a 20-as szintet, akkor tudod resetelni 1-es szintre. -
VampireKain #21998 Hali!
Mondja már meg vki, van lehetőség multiban egy karakter képességeinek újra elosztására?? -
VampireKain #21997 Amúgy itt volt: :)
ME3 Digital Deluxe Edition Upgrade -
#21996 Köszi szépen! :) -
#21995 Originbe belépsz, beírod hogy Mass effect. A találatok között lesz olyan, hogy Delux Edition Upgrade. mintha egy egész játék lenne, de ez csak az upgrade -
#21994 Szia! Az upgrade-et hol lehet kérni? Én a linkelt oldalon nem találom sehol.. :( -
#21993 Na, ennek örömére elkezdem újra az ME2-3at. :) -
#21992 Közben rájöttem, hogy ugyan olyan tartalom, mint maga a játék. Szal gyorsan le is csaptam rá. Kár hogy a 2-höz nincs ilyen delux edition cuccos. -
#21991 Hogy lehet ezt a delux upgradet megcsinálni ha nekem megvan a triológia, amiben benne van a standard ME3? -
beef #21990 Kiegészítés:
Akinek meg van a standard változat, az 2,5 EUR-ért tud most upgradet kérni a Digital Deluxe Edition-re.
Ami azért jó üzlet, mert így megkapja a From Ashes DLC-t, ami külön megvéve 10 USD.
Plusz az egyéb bónuszok is járnak (art book, OST, N7 arsenal pack, stb.). -
VampireKain #21989 Hali!
Most az Origin -en féláron van (2014.04.24ig) a
Mass Effect 3 (5 Euro)
Mass Effect 3 Deluxe Edition (10 Euro)
ha már a magyarítás is lassan megjelenik teljes pompájában :P érdemes rá beruhárni! :)
-
#21988 FElraktam a magyarítást de nincs hangja a játéknak... Valaki tud megoldást? -
#21987 Ennek örülök.
Igen, játszottam már a második résszel is, viszont akkor nem foglalkoztam ezzel a dologgal, aztán elpatkoltak a mentett állások.
Köszi! -
#21986 Ha átviszed a ME1 mentéseidet a ME2-be akkor is kapsz karakter generálási lehetőséget.
Itt a ME1 karaktered külsejét meg a kasztot is megtudod változtatni. -
#21985 *megmurdelsz -
#21984 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mivel a második rész úgy kezdődik, hogy gecire atomjaira szakadsz és megmuelsz, aztán 2-3 évig építenek újjá, így olyan kinézetűre és kasztra alakíthatod a karaktered, amilyenre akarod :) -
#21983 Üdv mindenkinek!
Egy kérdésem lenne.
Ha a második részbe átviszem az első rész mentését, akkor mennyire kapok szabad kezet a karakter variálására?
Most egy női karakterrel játszom az első részt, és hát sikerült egy olyan osztályt választanom, ami annyira nem bejövős.
Kellemes Húsvétot Mindenkinek!
-
#21982 2-ben megszámolni nem tudom hányszor ragadtam be.
Az ilyenek mindennaposak:
Stuck Effect
De volt hogy beragadtam és kiestem a pályáról.
-
#21981 -
Evoluti0N #21980 Még egyszer... -
Evoluti0N #21979 Húsvétkor aktuális.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#21978 Épp az ilyenek miatt, minimum minden területre lépéskor megnyomom a gyors mentést, de amúgy is az Unreal Engine 3 hajlamos ilyeneket produkálni, nem egyszer fordult elő velem is hasonló, de még a 3-ba legkevesebbszer. Az első két részben is voltak ilyenek. -
#21977 Autómentés is menni szokott, azt is be lehetne tölteni... -
TomDantes #21976 Most már kicsit késő, és igen használhattam volna, de ez durva hiba. Ilyen ne maradjon már benne. Olyan bug, ami miatt egy adott játék egy szakasza épp játszhatatlan, az túl durva. Ilyet ne hagyjanak benne. -
#21975 A játék rendelkezik quick save funkcióval.
Használd! -
TomDantes #21974 Hát ezt nem hiszem el. Ilyen egy...ááááá. Épp teljesítettem megy nagyobb fő küldetést, vissza a hajóra, videók, párbeszédek, stb. Előre mentem a pilótákhoz, hátha mond valamit Joker is...és...és...nem tud a karakterem megmozdulni. Jaj de jó...egy órányi játék megy a kukába. Annyira imádom ha egy redves bug miatt lehet cseszni az egészet. Úgy feldobott most ezzel. -
steweee #21973 kevertem a cyberpunkkal. az még nem is jelent meg, de a trailerek alapján összemosódott a kettő :) -
S1M0N #21972 Ja, az első tippem ez volt, de nem emlékeztem rá, hogy a csaj valami kiborg lett volna... :) -
#21971 De miért változó a fájl mérete, így a backup mérete?
Nekem 10 giga helyet kért, másnak 16 gigát. Holott ugyan azok a dlc-k vannak fent mindkettőnknél.
Én mondom, ez kész rejtély. -
mastero87 #21970 Az egész j kis játék volt. Az ötlet és a megvalósítás nagyon faintos volt, de sajnos a teljes linearitás nagyon lekorlátozta a játékélményt... pedig szívesen mászkáltam volna a jövőbeli Párizs utcáin.
A zenéje pedig... innentől oda fogok figyelni Olivier Deriviere tevékenységére. -
steweee #21969 nem, habár a pengekézre rosszul emlékeztem
remember me !
:) -
steweee #21968 ohh, tényleg ez az. köszi ! -
S1M0N #21967 Szerintem te a CYBERPUNK 2077-re gondolsz, de az még nem jelent meg, csak egy Teaser Trailer-t kaptunk belőle -
steweee #21966 max 1-2 éve jelent meg egy játék, hasonló ehhez fps/rpg, de egy kiborg csajjal kellett nyomulni, azt hiszem vmi bérgyilkos volt, és pengékbe végződtek a kezei
vki meg tudja mondani a nevét a játéknak? be akarom szerezni -
S1M0N #21965 Szóval az elején az az elérési útvonal akart lenni, csak valamiért kivette a "" jeleket a rendszer...
Tehát:
Ahová a játékot telepítettedMass Effect 3BIOGameDLC -
S1M0N #21964 Üdv!
Ezen az útvonalon megkapjátok a választ a 10GB-os (vagy több) kérdésre:
Ahová a játékot telepítettedMass Effect 3BIOGameDLC
--> Itt valamelyik DLC_ kezdetű mappát megnyitod, majd a benne lévőt szintén (CookedPCConsole), és ott is van két fájl, melyek majdnem ugyan akkora méretűek (a .bak fájlok minimálisan kisebbek, azok az eredetiek).
Uninstall során a .sfar fájlok törlődnek, a .bak fájlok meg átneveződnek .sfar-ra, tehát lényegében a telepítő által átnevezett eredeti fájlok típusa íródik vissza eredeti állapotába.
Szóval olyan, mintha csináltál volna biztonsági másolatot az egész mappáról, most meg felülírod ezekkel a magyar szöveget tartalmazó fájlokat, hogy minden újra az eredeti állapotába kerüljön vissza.
Nekem +8,5GB-ot hízott a Mass Effect 3 (Genesis 2 kivételével minden DLC megvan, + Citadel nincs még lefordítva), lényegében tehát a visszaállítási lehetőség miatt kell annyi hely, amennyi.
Legalábbis a négy install-uninstall után ezeket figyeltem meg... :DDD -
bendáj17 #21963 Köszi én is erre gondoltam :D Köszönöm a választ Negritis, ferenc. Állati klassz magyarul tolni. -
ferenc001 #21962 A Palavenes (vagyis annak a holdján lévő) küldetés után tudod magaddal vinni Javikot. -
Negritis #21961 nem akarok hülyeséget mondani, de emlékeim szerint kb egyből tudod vinni magaddal