Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én nem is figyeltem csak tettem fel azóta az e-mail címre küldtem pár képet hibajavítás céljából.

Egy kérdés Javikot mikortól lehet csapattagnak elvinni küldetésre? Már volt az Éden Egyesen hajón van, de a csapattárs választásnál még inaktív volt. Mondjuk most voltam a turiánok bolygójánál.

nálam 25-öt
Fogalmam sincs, de ennyit írt.

Ryder62
Azt meg hogy?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Nálam 16,1 GB szabad helyet kért a telepítõ.

Ryder62
Készüljetek fel, 10 giga hely kell a magyarításnak.

Úgy ahogy írod.
De ha leszeded a magyarítást, ott is le van írva a telepítõfájlban.
cylonflatus
Ez most akkor úgy van, hogy a Fellegvár kivételével tartalmazza az összes dlc-t, vagy hogy? Errõl felhomályosítana valaki? Köszi!

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

wantonly
<#eljen>
Tölthetõ a magyarítás!

http://www.masseffect.hu/?attachment_id=9101

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

10 óra 42 perc múlva lesz tölthetõ a béta magyarítás.

1. "hand-holding"

Ismét itt a remek alkalom hogy megint köszönetet mondjunk a Marc Walters és Casey Hudson alkotta páros munkásságáért,

mindazért, amit egy elviselhetõ ûrfelfedezõs játék ,

corridor-shooterbe oltásával elértek. Így tovább srácok, "elõre" Cliffy B. nyomdokain..!

Nem tudja csaka single-t érinteni, mivel sok multis feliratnak ugyanaz a referenciaszáma mint a single-ben, pl. képességek

Origin ID: masteroHUN

A magyarítás csak a single- t érinti? Azért kérdem, mert szeretném, ha a multi angol nyelvû maradna.
Törölt felhasználó
Akkor is valóban érdekesebb a makózás mint a szkennelés... Arról nem is beszélve, hogy a világegyetem akkora, hogy ha léteznek is idegen fajok, akkor is több száz bolygót végig kutathatsz, mire egyel is találkozol. Ilyen szempontból teljesen reális a "kihaltság"
genndy
Nincs, ez a szál csak ennyi volt.
Illetve annyi még kiderül, hogy valójában szerencsénk is volt, hogy nem avatkoztak nagyon be, mert a fejletlenségünk miatt a Reaperek kihagytak minket a fajirtásból 50e évvel ezelõtt.
Sha'ira még visszatér pár mondatra a 2-ben vagy a 3-ban, de errõl a gömbjérõl nincs több infó.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Ryder62
Csak ebben a felfedezõsdiben az a szép, hogy nem élvezetes. Random generált bolygófelszínek, ugyan olyan épületek, ismétlõdõ események.

1-szer vittem végig úgy a játékot hogy leszálltam mindenhova de soha többet. Szétrombolta a játékmenetet. Még amihez szól küldi azokat sem csinálom meg. Egyedül 2-3 bolygóra tettem le a makó kerekét.

Hogy miért? Mert ha leszállnék kb 8-10 bolygóra akkor kb a fele ha az összesre akkor a játék 80%-ka azzal telne el hogy bolygókon rohangálok.

És ha a stáblistát nézem akkor nem olyan érzést akarok, nem azt akarom hogy az maradjon meg bennem hogy az egész ME univerzum üres mintha nem lakná senki, ismétlõdõ a játékmenet, kopi paszte helyszínek vannak benne. Mert ilyenkor olyan érzés fog el hogy a ME univerzum helyszínei nem állnak másból csak lakatlan bolygókból.

Inkább szkennelek bolygót ME2-ben, fáradtan leülve játszani, pár rendszert leszkennelek, elolvasom a bolygóleírásokat, gyûjtök ezt azt és ez pont elég egy fél órára.

Szerintem rátapintottál a lényegre. Az ME 1-ben végig volt egy sejtelmes, rejtélyes hangulat, hogy még csak azt sem tudtad, hogy mi a cél, csak mész, aztán lesz valami. Persze, új volt az univerzum, de volt a sztorinak egy nagyon különleges titokzatossága, tele meglepetésekkel.
A ME2-ben is meglehetett volna ez, de a játék 90%-a a csapattársas küldetésekkel telik, és ahogy mondtad, mindenhova odamész, ott az ellen, és kész. Nincsen felfedezés.
Az ME3-ban egyetlenegy küldetéssorozatnál éreztem ezt a fajta komor hangulatot, ahol a sötétben botorkálsz, de nem tudod mi vár rád: a Leviatán. Zseniális volt az a DLC, bûn volt kihagyni az alapjátékból.

Még nem láttam a szövegfájlt, hogy mikbõl áll össze, csak annyit tudok, hogy kb. 9000 ID (az alapjáték kb. 63000), viszont akad pár youtube-os felhasználó, akik kb. minden variációt felvettek videóra, úgyhogy én nagyon remélem, hogy nem kell csak a Citadellel bajlódni õsz közepéig. De ígérni nem merek, mert meló, meg hát ott lesz a nyár, szóval majd kiderül 😉

Most eszembe jutott, hogy volt még az elsõben egy olyan bolygó, ahol, ha jól emlékszem volt egy protián emlékmû, oda le kellett rakni a Sha'ira- tól kapott relikviát, akkor Shepard elvesztette az eszméletét és kapott egy álomképet, arról, hogy a protiánok figyelték az õsembereket, errõl tud valaki valamit, hogy mit jelent, vagy a késõbbi részekben van valami utalás erre?
Azt kell mondjam, akármilyen idegesítõ volt a mékózás( a nehezebb terepeken, amibõl volt 3- 4, majd kitéptem a billentyûzetem) még mindig sokkal hangulatosabb és érdekesebb, mint a rém unalmas szkennelés a második részben, képtelen vagyok felfogni arra miért volt szükség.
A Makozás, a randomgenerált dimbes-dombos bolygók és az egyforma kinézetû épületek eléggé gázak voltak az elsõ részben, de valahogy mégis volt az egésznek valami varázsa. Ez a varázs pedig a felfedezés varázsa volt. Minden alkalommal úgy éreztem, hogy egy új, ismeretlen, szinte teljesen lakatlan bolygóra lelek, ahol nagy területek járok be a hatalmas kietlenségben és olyan helyeken járok, ahova csak alig tette be néhány ember a lábát. Emellett sokszor még csak nem is volt az adott bolygóhoz tartóz aktív küldetésem, ameddig le nem szálltam a bolygóra és rá nem akadtam valahol a küldire. A második rész kisméretû és rögtön küldit adó és emberekkel (ellenségekkel) benépesült mellékküldis helyszíneikbõl hiányzik ez. Persze jó, hogy nem kell dombokon átverekedni magamat és mindegyik hely egyedi és különbözik a többitõl, de mégis hiányzik belõlük az a varázs, ami az elsõ rész mellékküldetéses bolygóiban megvolt.
genndy
Asszem 5, meg plusz nyersanyaggal és pénzzel ha az 1-ben sok bolygóküldit csinálsz.

horpeti
Én meg direkt minden karit 1. szintrõl kezdtem 2-3ban, még amikor importáltam is, akkor is elõtte levettem a szintjét. Igy is könnyû, de legalább megmarad a karakter épités lehetõsége. Importálva, plusz kezdõszintekkel nekem nem jött be.
60. szintrõl hanyas szinttel indul a 2ben?

genndy
Kétszer elég, de akkor már az elsõnek is fullosnak kell lennie. Akkor van rá esély, ha elsõre sikerül 53. szintûnek lenni. Ahhoz pedig kell az összes mellékküldi+DLC, úgyhogy Makozni kell kegyetlenül <#vigyor1>
Én szeretem az autót, bár a hegyeken közlekedés vicces. Asszem sikerült már 60. karaktert vinnem a 2-be, de nem az elsõt (59. szinten volt és úgy lett meg a 60. hogy az elsõt folytattam miután kijöttek a DLC-k)

Legalább kétszer, ha nem háromszor kell ugyanazzal a karival végigjátszanod az elsõ részt, hogy kimaxold.
Már sokadjára viszem ki a ME elsõ részét, nekem nagyon bejön, a mékózás viszont tényleg kurva unalmas, 4 végigjátszásom során 1- szer mentem végig minden egyes bolygón... mondhatom többet nem is nagyon tervezem, fõleg, hogy így se sikerült kimaxolnom a karakterem. Valakinek sikerült már fullos karit vinnie a kettõbe?
Ryder62
Sztem õsz közepe, végén várható.

Több mint 9500 sor plusz bejegyzés van benne, de amint kiadják a bétát egybõl hozzá kezdenek a fordításhoz, bízunk benne hogy pár hónap alatt meglesz. És akkor majd a teljesen lektorált meg a Fellegvár dlc-vel is végig lehet játszani.

JaSoN HuNTeR
Valaki megtudná érdeklõdni hogy kb mennyi idõ lesz amíg a Citadelt lefordítják a mesterek?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Ryder62
A Reaperek és Cerberus hullani fog az biztos 😄

Én is így vagyok vele 😊

Visszaszámolás

JaSoN HuNTeR
Huh már nagyon várom hogy végig játszhassam. Meghal az összes reaper meg barátaik!<#boxer>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Ryder62
Szeptember közepe óta ME2-vel játszok. 😄 Valamikor hetek maradtak ki, valamikor meg szinte csak azzal gémeltem. Játszok mással is, de mostanság már heti pár órát, és ha más gémhez volt kedvem akkor bizony a ME-t félretettem. Még 2 nagy dlc hátravan, jó pár loyal küldi meg egy fõmission.

Asszem 8.-nál tartok de ez már az az idõ hogy nehéz nyomon követni 😄

Tegnap elõtt Miranda loyal missionját (ami azért elég rövid) is majdnem félbehagytam mert már nem igazán volt kedvem tovább gémelni. Pedig már csak az utolsó adag zsoldos csapat volt hátra meg a mini boss fight.
De inkább befejeztem.

Te folyamatosan valamelyik ME-vel játszol? Szoktál játszani egyáltalán mással is? Hányadik végigjátszásodnál tartasz? 😄
Ryder62
Basszus, akkor 8 nap alatt be kell fejeznem végre a ME2-t 😄

horpeti
Számomra túl akciós lett a 3, kevesebb interakcióval és döntéssel. Csak úgy megy elõre az ember, mint a gépszij... 😊

"amikor ketté lõttek a Normandyt, ott felállt és nem csak a szõr."
Well, that escalated quickly.

JaSoN HuNTeR
Miért esett át a "lótúloldalára"?

Amúgy igen a második rész nagyon nagyon király lett.
Elsõt meg még lehet hogy azért nem kedvelem mert a második résznél csatlakoztam bele a kalandba és az eleje az nagyon ütõs volt amikor ketté lõttek a Normandyt, ott felállt és nem csak a szõr.<#awink>

Törölt felhasználó
Majd kívülrõl becsatlakozok 😊
Ha lesz elég gép meg technika szerintem a release partyn is lesz multizás.

Törölt felhasználó
Csináljatok Multis partyt, arra tudok menni 😄
Nekem semmi bajom nem volt a makózással bírtam hogy akkorát pörögtem, össze vissza és bukdácsoltam 😄

Mastero hatalmas köszönet a magyarításért, türelmesen várok és már nagyon közel a megjelenés 😊 Sajna a partyra nem tudok menni pedig biztos klassz lenne

Aki tényleg kibírja, annak maxiriszpekt 😉
Lesz amúgy release party is, tessék szépen elmászni rá.

Törölt felhasználó
Nem vagytok igazi fanok! 😄
horpeti
1-est én se birtam végigjátszani, pedig többször belekezdtem, egyszer félig is eljutottam. De ez egyéni preferencia. Nekem a 2-ben levõ akció nagyon bejött, az fogott meg. A 3 meg átesett a ló túloldalára. Madj meglátod, mi jön be jobban.

Törölt felhasználó
Rossznak nem mondanám, sõt Én a terep 2-õt és a screamer 4*4-et is szerettem, így élveztem itt is a rallyzást. Tény hogy nem túl izgi, de legalább egyre nehezebb. Jelennek meg ellenfelek és azok egyre erõsebbek is 😊
JaSoN HuNTeR
Nem is csoda hogy kiszedték a második részbõl, nagyon rossz.

JaSoN HuNTeR
Nekem igazából az autókázás nem tetszik benne, mindig kitud hozni a sodromból.