22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

Áááá bazd nekem is ez jutott eszembe :D
  • genndy
    Akkor át kellene keresztelniük a játékot: Stargate: Atlantis
    Játszódjon csak a rendes, teljes univerzumban.
  • Banderas1990
    Ha már előzmény trilógia és teljesen új része a galaxisnak.....
    Én eltudnék képzelni egy olyan sztorit, hogy egy földi űrhajó egy olyan relén halad át, mely valamiért csak egy irányú (pl. mert a túlsó oldal sérült), így ott ragadnának. De hamar kiderülne, hogy már más fajok is jártak így korábban.

Tudom kicsit szabadjára engedtem a képzeletem :D De, azért nem lenne rossz.
    Pfejjj, de ganéjj vagy! :) Nem baj, most már ez is bent van a fav-ba :)
  • Evoluti0N
    Én leszek a gané, aki elrontja a bulit. Engem nem zavar, hogy itt beszélgettek róla és nem is vagyok házigazda, hogy beszóljak, de van a 4. résznek is topicja.
  • gerey
    Ha meglépnék hogy ne ember főszereplő legyen, akkor lehetne jócskán válogatni, hogy mikor játszódjon.
    Végülis a SW filmekben is megoldották valahogy hogy az előzményeket megcsinálták. Csak szerintem sok volt benne az olyan apróság, ami nem passzolt a sztorihoz. Főleg a Klónok háborúja szériában.
    Erre ha odafigyelnek és nem csinálnak benne logikai hurkokat, akkor simán ki lehet hozni egy érdekes fasza sztorit az 1-2-3 szereplőivel is.
  • MerlinW
    ‘Mass Effect 4’ story timeline hinted

"the upcoming title may be a prequel. As a result, it could be set before the events of the first three main games of the franchise."

Természetesen nincs kőbe vésve.
  • MerlinW
    Most hogy mondod, UE3 Editor-ral talán ki lehet.
  • RAMyMamy
    pedig ki lehet szedni. valamelyik nap láttam egy külön programban renderelt képet egy egyéni shepardról deviantarton. van ott egy csávó, aki pont ilyenekkel foglalkozik, csak már megint elfelejtettem a nevét
    Rég jártál itt és most mindent egyszerre válaszolsz meg? :)
    Honnan tudod hogy előtte fog játszódni? Még egy pár hónappal ezelőtt ezt találgattuk hogy vajon mi lesz a sztori, mikor fog játszódni, ilyenek :)
  • MerlinW
    Miért ne akartak volna:) Nem ártott volna az senkinek:) Ubisoft is ellőtte minden puskaporát, még a pre-alpha Rainbow Six-et is bemutatták:)
  • MerlinW
    Lehet, hogy rosszul tudom, de elvileg teljesen új része a galaxisnak és semmi köze nem lesz a korábbi részekhez, hiszen a ME trilógia előtt játszódik majd.
  • BoneDragon
    Vagy DA miatt nem akartak többet mutatni.
  • MerlinW
    Ha jövőre jön az ME, akkor már bőven van kész anyag. Csak valószínűleg még nem olyan minőségben/formában, amit fel lehet vállalni egy E3-on.
  • MerlinW
    A modelleket nem tudod kiszedni, viszont a textúrákat igen. A szintén ingyenes Blender-ben lemodellezed a karaktert, ráhúzod a textúrákat és kész a modell. Ha meg lusta valaki ott a Poser, ami konkrétan karaktermodellezésre való. Persze ott a Maya, 3DS és a többi cucc.
  • MerlinW
    A Valve ingyenes filmkészítő programja. Steam-en ingyen letöltheted.
  • Banderas1990
    Lehet én néztem végig felületesen a videót, de szerintem nem említenek olyat, hogy új galaxisban fog játszódni a történet.
    Egyedül olyan hangzik el, hogy az űr eddig nem látott területei lesznek benne a játékban.

Ez jelenthet új galaxist is, de az is lehet, hogy maradunk ebben a galaxisban, mindössze új területeket fedezhetünk fel. Az előző epizódokban említették is, hogy a hosszútávú űrutazást a relék elhelyezkedése eléggé megszabja, valamint hogy számos felderítetlen relé is található még a galaxisban (amik használatát a törvény tiltja).
  • vg
    Simán elképzelhető, hogy egyszerűen nem lett készen az animáció készítő cég a beharangozó cuccal. Mondjuk a Digic Pictures aki a harmadik rész animációját csinálta(meg sok más játéknak), vagy ilyesmi. Ki tudja.
  • Darun
    De ha a DA idén jön ki, az miért konkurál a ME-vel, ami még legalább 1,5 év? Még ha év végén is adják ki a DA-t, a ME-t meg előbb, akkor is van a kettő között legalább 9 hónap, ami simán belefér egy játék kifutási idejébe.
  • Bullitt
    Ami azt illeti, elvileg a fejlesztés féltávjánál voltak durván másfél-két hónapja. Inkább az van, hogy nem akarják a saját termékeiket egymás ellen uszítani, elvégre a Dragon Age idén jön ki, ME meg talán jövőre. Öngól lenne, ha egyszerre hype-olnák, főleg, hogy a Mass Effect egy sokkal nagyobb névvé nőtte ki magát. Marketing szempontjából nem szerencsés saját magadnak konkurenciát teremteni.
    Viszont úgy tűnik magunk mögött hagyjuk a Tejutat és valami új galaxisban teszünk rendet.
    Ezért mondom hogy "azt hittem" és "fogják".... Nem azt írtam, hogy mutattak bármit is.
    Még ha mutattak volna normális rajzokat. De tulajdonképpen csak új rucikat mutogattak semmi mást. JA meg volt egy üvöltő krogan, aminek olyan hangja volt mint egy t-rex-nek...
  • Darun
    Apróságokat? Bár még mindig nagyon gyatra az angolom (a videóból kb annyit értettem, hogy "fantörpikusan csillámpónis lesz a játék" meg hogy "folyamatossan kommunikálunk a közösséggel") de nekem ebből az jött le, hogy baromira nem tartanak még sehol. Lövésük nincs mi lesz a történet, hol fog játszódni és milyen karakterek lesznek. Ez egy "beszéljünk a semmiről 2 percben, közben mutogassunk remek koncepció rajzokat" videó volt.
    Basszus többet vártam, azt hittem el fognak sütni apróságokat a sztorival kapcsolatban...
  • ZSOOLT2
  • sanya200
    Me3 Facebok oldal :D
  • RAMyMamy
    azt nagyon nehéz kiszedni, de nem megoldhatatlan a dolog, mivel deviantarton is látni egyedi shepardokról képeket
    mondjuk konkrétan én sem tudom, hogy kell
  • genndy
    Részleteket nem tudok, csak videóban láttam. Google, Unreal, Mass Effect character model export, ilyesmi szavakkal keresgélnék. Garry's Mod ME export/import is lehet hogy hoz eredményt.

Evoluti0N: klassz!
  • Evoluti0N
    Új egéralátétem.

• sanya200
    Mivel meg hogyan lehet kiszedni a játékból a karaktert?A saját karakterre gondolok amit én csináltam.Szivesen feljavítanám vmi ilyen dologgal :)
  • genndy
    Garry's Modban is láttam már ME karaktereket. Szerintem az Unreal Engine elég modbarát, és könnyen lehet kiexportálni belőle modelleket, textúrákat, amit aztán már be lehet tenni mondjuk GM-be. Abban meg már lehet pózokat állítgatni, textúrákat cserélgetni, háttereket betenni. Hogy nem csinálták meg őket 0-ról, az tuti.
  • Evoluti0N
    Én így tudom, aztán max valaki kijavít: Szóval lehet csinálni 3D modelleket. Azt nem tudom, hogy a Source Filmmakerben is, vagy azt valami mással csinálják. Olyant is csinálnak, hogy mondjuk hol és merrefelé hajolhatnak a karakterek ízületei, meg hasonlók. Aztán ezeket a karaktereket beimportálják, beimportálnak háttereket is és beállítják őket valami pózba és bumm. Vagy valami ilyesmi. Emellett lehet videókat is csinálni vagy gifeket is. Gondolom itt képkockánként mozgatják a karaktereket. Lehet, hogy nem minden pont így van, ahogy leírtam, de egy része biztos pontos. :D
  • sanya200
    ez engem is érdekelne,daz3d-t használtam anno.
    Nem lehet importálni vele 3d karaktert?
    Filmmaker névből kiindulva kérdezem, hogy akkor ez valami videóvágó vagy csak egy hülye elnevezésű 3D textura moddeler?
  • kekeN7
    "Rendered in Source Filmmaker"

De tényleg nagyon király.
  • sanya200
    Nem tom de én felvenném a bioware-hez :D Edi sokkal jobb itt mint az eredeti meg jack páncélja :O
    :O Ezt meg hogy csinálja?!
  • sanya200
    Ez a csávó tud valamit
    ME3
  • Ryder62
    ME2-met kéne már befejezni basszus :D

Amúgy találtam egy egész pofás zenét

Mass Effect 4 - Soundtrack - Prepare for War
  • Negritis
    Zeke ME1ezik

http://www.twitch.tv/ezekiel_iii

engem is elkapott az értés hogy újrakéne tolni, de max később :D