Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kérdés Javikot mikortól lehet csapattagnak elvinni küldetésre? Már volt az Éden Egyesen hajón van, de a csapattárs választásnál még inaktív volt. Mondjuk most voltam a turiánok bolygójánál.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
De ha leszeded a magyarítást, ott is le van írva a telepítõfájlban.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
http://www.masseffect.hu/?attachment_id=9101
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
mindazért, amit egy elviselhetõ ûrfelfedezõs játék ,
corridor-shooterbe oltásával elértek. Így tovább srácok, "elõre" Cliffy B. nyomdokain..!
Origin ID: masteroHUN
Illetve annyi még kiderül, hogy valójában szerencsénk is volt, hogy nem avatkoztak nagyon be, mert a fejletlenségünk miatt a Reaperek kihagytak minket a fajirtásból 50e évvel ezelõtt.
Sha'ira még visszatér pár mondatra a 2-ben vagy a 3-ban, de errõl a gömbjérõl nincs több infó.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
1-szer vittem végig úgy a játékot hogy leszálltam mindenhova de soha többet. Szétrombolta a játékmenetet. Még amihez szól küldi azokat sem csinálom meg. Egyedül 2-3 bolygóra tettem le a makó kerekét.
Hogy miért? Mert ha leszállnék kb 8-10 bolygóra akkor kb a fele ha az összesre akkor a játék 80%-ka azzal telne el hogy bolygókon rohangálok.
És ha a stáblistát nézem akkor nem olyan érzést akarok, nem azt akarom hogy az maradjon meg bennem hogy az egész ME univerzum üres mintha nem lakná senki, ismétlõdõ a játékmenet, kopi paszte helyszínek vannak benne. Mert ilyenkor olyan érzés fog el hogy a ME univerzum helyszínei nem állnak másból csak lakatlan bolygókból.
Inkább szkennelek bolygót ME2-ben, fáradtan leülve játszani, pár rendszert leszkennelek, elolvasom a bolygóleírásokat, gyûjtök ezt azt és ez pont elég egy fél órára.
A ME2-ben is meglehetett volna ez, de a játék 90%-a a csapattársas küldetésekkel telik, és ahogy mondtad, mindenhova odamész, ott az ellen, és kész. Nincsen felfedezés.
Az ME3-ban egyetlenegy küldetéssorozatnál éreztem ezt a fajta komor hangulatot, ahol a sötétben botorkálsz, de nem tudod mi vár rád: a Leviatán. Zseniális volt az a DLC, bûn volt kihagyni az alapjátékból.
60. szintrõl hanyas szinttel indul a 2ben?
Én szeretem az autót, bár a hegyeken közlekedés vicces. Asszem sikerült már 60. karaktert vinnem a 2-be, de nem az elsõt (59. szinten volt és úgy lett meg a 60. hogy az elsõt folytattam miután kijöttek a DLC-k)
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asszem 8.-nál tartok de ez már az az idõ hogy nehéz nyomon követni 😄
Tegnap elõtt Miranda loyal missionját (ami azért elég rövid) is majdnem félbehagytam mert már nem igazán volt kedvem tovább gémelni. Pedig már csak az utolsó adag zsoldos csapat volt hátra meg a mini boss fight.
De inkább befejeztem.
Well, that escalated quickly.
Amúgy igen a második rész nagyon nagyon király lett.
Elsõt meg még lehet hogy azért nem kedvelem mert a második résznél csatlakoztam bele a kalandba és az eleje az nagyon ütõs volt amikor ketté lõttek a Normandyt, ott felállt és nem csak a szõr.<#awink>#awink>
Mastero hatalmas köszönet a magyarításért, türelmesen várok és már nagyon közel a megjelenés 😊 Sajna a partyra nem tudok menni pedig biztos klassz lenne
Lesz amúgy release party is, tessék szépen elmászni rá.