Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

Elejével egyet értek a végével nem. Ennek a résznek be kellett fejezni a sztorit. Hogy jött volna az ki, hogy vaci új csapattagokat kell megint összeszedni és megismerni. Így legalább dobtak pár új sztorit egy adott karakterhez. Ez egy búcsúzkodós rész. Szerintem bőven jobb lett mint a 2. És simán jobb mint az 1. Sokkal közelibb, a dialógusokon érezni, hogy a karakterek és közted is van kapcsolat. Mert van múltatok. Ezt új csapattagokkal nem lehetett volna csinálni. A Citadelnek egy része valami hatalmas érzelmi cucc ilyen szempontból. Nekem ez akkorát dobott az egész sztorin, olyan drámai hatás alatt voltam ettől és a végjátéktól, hogy hihetetlen. AZ meg hogy csinálni kellett egy új befejezést, mert a sok vízfejű kretén nem tudta összerakni a képet... Hát őszintén szólva leszarom, így legalább kitoldották pár érzelmes jelenettel még. Egyébként van különbség az alapvetően 3 befejezésből. Persze vannak alternatív verziók, ha annyira végigszaladtál a játékon és nincs elég war assist pontod, de szerintem az keveseknek van meg. Egyébként nekem nem tetszett hogy a két legütősebb DLC-ben jött ki a legjobb sztori a 3 játékban. (Citadel, meg Leviathan) Bár a Hamvainkból is elég izgalmas volt, csak rövid.