Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg hát a throw is majd nagyon jó kis detonátor lesz, de egyelõre a warpot gyúrom. Rengetegszer volt tûzrobbantásom csak úgy, mert James tüzes golyóval lõtt, de majd szerintem a finom játékért inkább biotikusokat alkalmazok társként, legalább nem ugyanolyan lesz, mint a többi karival. 😄
Ami kicsit idegesitõ, de legalább emiatt izgisebb, hogy majdnem mindig elugranak elsõre a powerek elõl, úgyhogy okosabban kell. 😄
Inflivel azért végig mantissal nem lett volna annyira izgis, jobb volt a Valiant. 😛
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Adeptnak tuti jól jön a Hurricane, elég táp. 😊
Az avengerrel is elvagyok, nem is kell lõni egyelõre. Csak majd ha jön az Athlas, akkor lesz szopacs. 😊
Kár, hogy mindig megunom játék felénél a karit, igazából csak azt, hogy túl erõs és már tényleg semmi kihivás nem kell. De most okosabb leszek, és megtartom, aztán majd biztos visszatérek rá. 😛
Azert is lesz jo vegre biotikazni,eleg volt a techbol es a tuzrobbanasbol (mondjuk tul tap is volt ugy,hogy mind3kari kombozta egymast. 😊
Mondjuk majd meglatom,adeptnak milyen jo tars kell. Ha nagyon celorientalt akarnek lenni,akkor ugyanugy eleg James es Garrus es csinalom a warppal a tuz es tech robbantast,de az eleg szanalmas lenne,es mivel azert jatszik az ember masik kaszttal,hogy mas legyen,miert ne tegye biossa. 😊
Liara amugy kiraly,bar sokszor halt. En meg sose hasznaltam 1medigelt se. 😊
No de elobb vegigviszem mar az inflit,bar megint a vege fele unom meg es nem jutok a vegere. 😊
Most ott tartok,hogy a gethes kuldiket fejeztem be es meg 2 nagy dlc is hatra van (omega,Leviatan). Gondoltam kijatszom,mielott folytatom,minden masmellekkuldi kesz.
Mar el is felejtettem,mikor lesz vege,de mar olyan sok nem lehet. 😄
Renegat vonal tok jo,azt hittem nem lesz annyira mas,de jo latni,h.elegge mas a hangulata,a kapcsolatok.
De lehet elobb lesz adept. 😛
Noi paragont akarok Khaidennel. Majd toltok le me2savet. 😊
Sentinel-lel nem volt gond, így pure adepttel nagyon megfontoltan kell a csapatot építeni és fejleszteni. Ugye sentinel gyakorlatilag egy tech+adept kombó, így két karit spórolsz vele egyszerre. Viszont pure adept az bezony csak egy.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
En azert varom az adeptet,mert akkor valtoztatni fogok a csapaton a bio robbantas miatt. Mert csak Garrus+James komboval megyek,viszont akkor valszeg be kell aldozzam Jamest,hogy overload legyen. De majd akkor nem tuz,hanem bio robbantasok lesznek.
Infli utan biztos porgosebb lesz. Infli cloak es sniper idolassulas annyira relaxalo,kozben realtimeban 2mp alatt kiosztok 3fejest+robban 😊
Most megyünk Palavenre a turian fejesér. Két biotikus így a csapatban azé nagyon overkill itt még, hiszen kevesen állják a biotikus povát (még). A kombó robbantások rendesen takarítanak. Igyekszem leszokni a pisztolyról is, inkább géppisztollyal, vagy most már assaulttal megyek (vindicator megfelel egyelõre).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én mindig paragon karaktert vinnék, de pont azért, hogy lássam a másik oldalt, viszek renegátot is, és akkor direkt olyanokat választok, amiket õ választana. Még ha ez nem is szivbõl jön.
én inkább úgy fogalmaznék, hogy a sulykolás mindenkire máshogyan hat. Saren alapjában véve nem akart rosszat, õ csak fel akarta emelni a fajokat a szintézissel, csak baromira nem vette észre, hogy ez nem ilyen egyszerû és, hogy már nem önmaga, hanem csak egy báb, akit a reaperek irányítanak. míg a hataloméhes TIM át akarta venni az uralmat a reaperek felett, arra hivatkozva, hogy az embereknek ezzel jót tesz, hiszen így mi lehetünk az elsõ számú überkirály faj az univerzumban, azaz rasszista köcsögök. kiirtani pedig Anderson akarta õket, nem Shepard. Anderson csak egy katona, aki megkapta a parancsot, hogy a reapereket bármi áron el kell pusztítani, mással nem is foglalkozik, nem lát a dolgok mögé. nem degradálni akarom ezzel, mert nagyon szeretem a karaktert, de nekem ez így jött le. Shepardra próbálták mindhárman ráerõltetni a nézeteiket, a 3. rész végén pedig el kell döntened, hogy kinek "hittél" igazán. ebbõl a szempontból szerintem a destroy ending rohadtul önzõ dolog, mivel ott minden mesterséges intelligenciát elpusztítasz, függetlenül attól, hogy az jó volt-e vagy sem. tehát pl. ha kibékítetted a quarianokat és a getheket, akkor kb. tök felesleges volt, mert a getheknek kampec + EDI is megy a levesbe. a control ending egy nagyon köztes megoldás. bármikor elõállhat újra egy organikusok vs. szintetikusok helyzet pár száz/ezer év múlva, ami ellen nem sokat tudnának tenni a reaperek azon kívül, hogy szépen megint learatnak mindenkit. mert tuti nem fognak csak ülni karba tett kezekkel és nézni, ahogy szépen kiirtják egymást a fajok. szvsz legjobb a szintézis. aki kicsit is értette a játék sztoriját (itt nem arra gondolok, hogy ki mennyire tud angolul), az tudja, hogy miért. nem véletlenül a szintézis befejezéshez kell a legtöbb EMS. csak ezzel lesz igazán "világbéke és szercsilávcsi". egyedül ezzel tudod elérni azt, hogy többet ne fordulhasson elõ egy szintetikusok és organikusok közötti háború (ebbõl indul ki minden, lásd: leviathan dlc), ami okot adna arra, hogy valaki megint reapereket kezdjen el hegeszteni a garázsban.
valamilyen szinten a 4. befejezés is érthetõ és elfogadható, viszont speciel nekem az már egy kicsit erõltetett szagú.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Magyar fordítás van már a játékhoz? Amit én találtam az nagyon béta stádiumban van még.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Akinek van kedve vegyen fel originre,sanya20071 néven vagyok,tolhatnák pár kört vmikor 😊
Ja egy kérdés mivel lehet kilõni az ablakot az atlas mech-en, a hijacker arhivment hiányzik csak meg az omegából vmi küldetés vmi meticuolus archivment,pedig 2x végigtoltam nem találtam új missiont.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Igaz az elején meglátszott rajtam a 9 hónap kihagyás (olyan dolgokban akadsz el amit simán átugranál, kikerülnél, claymore-ral célzás nélkül totál mellé lövök a fej helyett <#lama>#lama>. De aztán pár kör után feléledtek az emlékek és pusztult a férgese.
Nah mindegy, az a lényeg, hogy anno amikor bejelentették a multit nagyon szkeptikus voltam, erre fel, most másfél évvel a megjelenés után, még mindig imádom (miden baromságával, és bugjaival együtt).
Persze, ha corrupt, akkor szivás.
Bár én el se tudom képzelni, hogy mennyit értesz meg a játékból az elsõ két rész nélkül, szerintem elõbb mindenképp játszd (vagy játsszátok a bátyáddal együtt) az elõzõ részeket. Sok minden fog értelmet nyerni, még így is, hogy a 3-at nem annyira érted.
Viszont vannak modok, én jelenleg ezt a kettõt használom: MEHEM és Citadel ep.
És a fordítás még készülõ félben van. Illetve én úgy tudom (és reménykedek benne), hogy még készül.
Hirtelejében a PhysX-re tippelek (ami igen, ATIhoz is kell).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
ÉS NEM MEGY SEMMIVEL SE!!!fogja és kilép a picsbe ez megy egy hete lassan de már agyf/szt kapok tõle.Zsir új alaplap,zsir új vinyó,zsir új táp...stb egyik sincs 3-4 hónapnál régebbi és nem megy egyszerûen.Múlthéten jó volt még aztán egyszercsak annyi.
Lusta voltam overloadot nyomni a centurionra, helyette 2x fejbelõttem.
Hát mélységesen (pozitivan) csalódtam ebben a kasztban is. Tactical cloak nagyon táp (most maxoltam ki úgy, hogy lehessen skillt is lõni vele), ráadásul szépen kombinálható az incinedryvel is, ami brutál táp (volt már az enginerrel is).
Valiantot vettem fel, most gondoltam nem izélek, hogy csak alap fegyver, hát most lettem túl a Grisson Academyn és ilyen könnyû még nem volt (az átriumos rész...). Igaz, azóta már megtanultam játszani, de durva, hogy minden lövésre meghal valaki, ha fejbe lövöm, és nem is nehéz fejbe lõni a concentration móddal meg amit alapból ad.
Aztán ami slussz poén, és most láttam, hogy fel lehet 10. szintre upgradelni a fegyót (eddig csak 6ig nyomtam, aztán most véletlenül láttam). Hát bele se merek gondolni, milyen erõs lesz igy, mert 5. szinten is táp volt.
Szóval ez is nagyon táp, kiváncsi leszek, valahol megizzadok-e. Az elején a Mantissal és shurikennel izzadtam még a Marson, de azóta már ég és föld. 😊 Viper láthatóan gyengébb fegyó, lehet azzal kell majd menni, hogy ne legyen "csalás" a collector editionös táp. Bár attól még táp minden, csak max nem hal meg egybõl.
A "random öreg" egyébként nem más mint Buzz Aldrin... 😊 (a játékban mondjuk valóban csak egy random szereplõ)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Sajnos a forditás meg nem tudni, hogy elkészül e valaha mert eléggé szétesett a csapat.
Az elsõ két rész volna érdemes beszerezned / nem feltétlenül warezba / mert már elég jó áron hozzájuk juthatsz ha megveszed öket és azokat legalább érteni is fogod.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.