22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Evoluti0N #22240 Ámen. *körbetáncolja az asztalt* Nagyon unszimpatikus figura volt. Neki köszönhetjük, hogy olyan elkúrt lett a Mass Effect 3 vége (többek között). -
#22239 Távozik a BioWare-től Casey Hudson, a Mass Effect atyja -
sanya200 #22238 Mivan ezzel a fos originnel?Le van szedve az összes dlc de mikor indítom mindig frissíteni akarja az összeset de akkora méretben mint amekkora maga a dlc nehogymár mikor leszedtem a citadellt fel van telepitve és 4gb-t még leakar szedni frissittésként. -
Negritis #22237 jövőhétre összeszedem magam és meg tudunk beszélni egy fix időpontot hogy ráérjek :D -
#22236 Első Blender animációm.
Launching probe. Probe away.
Really Commander? -
sanya200 #22235 nekem lenne egy kis gondom,bejön a logo és kilép hibával.Javitottam a telepitést és akkor is -
CHROME #22234 Akkor a public szervert fogjuk használni...csinálunk egy temp channelt, passworddel és annyi -
Negritis #22233 háát, GW2s guildemmel járok egy TS-re, de nincs konkrét
az meg privát azért -
CHROME #22232 Headsetem ugyan nincs (csak füles), de a mikrofonom elég érzékeny :)
Du majd megnézem!
Van valami konkrét szerver amit használsz? -
Negritis #22231 kicsit fura beállítani, de headsettel egész jól műxik -
CHROME #22230 Pont tegnap néztem Android store-on, hogy meg kéne venni :)
Akkor ezek szerint megoldódik a kérdés :D -
Negritis #22229 :D androidos telefonod nincs? :D 500ftért meglehet venni play.storen :D és kb tökéletesen műxik :P -
CHROME #22228 TS nincs sajnos :( haverral Viberen nyomjuk közben.
Azért nincs TS, mert a gépem HDMI-n van összekötve TV-vel, és hang is kell. Ahhoz meg a hangkártya mixerét át kellett állítani, így a mikrofon bemenetet most nem kezeli.
De már érik az elhatározás hogy lekapcsolom a p.... nihilbe :)
-
#22227 Valószínüleg az új fórumdizájn kicsit elcseszett pár beállítást. -
Negritis #22226 sztem cseréltek valamit mert elég sok topic van "szétesve" -
Negritis #22225 felvettelek, 2-3 naponta szoktam tolni bár mivel ált egyedül így csak bronz-silvert szoktam
TS-van? -
#22224 Kértem egy banner törlést, aztán majd ha valaki összedob egy újat, berakatjuk :) -
#22223 + Tényleg ráférne egy javítás, mert borzalmas ebben az állapotban.
Mondjuk a Diablo 3 topik is, de az más tészta. -
Evoluti0N #22222 Nem ártana, ha valaki rendbe szedné a topicot. A banner egy nagy katyvasz, azaz nincs is, a hozzászólások pedig félkövér betűvel jelennek meg. -
CHROME #22221 Sziasztok!
Engem is fel lehet venni, CHROMED75 néven tolom haverommal szinte minden délután.
Gold-ot farmolunk, jó csapat esetén platina is játszik.
-
GLIPX #22220 Na megvan, most már csak valami virusmentes magyaritás kéne. -
#22219 ME3 Origines, úgyhogy szerintem igen. Viszont arra számíts, hogy esetleg csak lengyel nyelvű lesz... -
GLIPX #22218 Mass Effect 3 -
GLIPX #22217 -
GLIPX #22216 Valaki nem tudja, hogy ezt a kiadású Mass Effect 3 -at hozzá tudom adni az Origin accountomhoz?
-
sanya200 #22215 Valakinek megvan az összes képregény magyarul?Tudna linket adni? -
Evoluti0N #22214 Tudom, hogy utólag könnyű okoskodni, de ezért ajánlott az első két részt is beregisztrálni Originre és bekapcsolni a felhőt. -
#22213 Hát Én is úgy jártam, hogy öcsémmel elküldettem a szükséges file-okat :) -
Renegade #22212 na basszus, a "képregény" nem tér ki a Gethekre, így nem tudom, hogy melyik döntés születik meg, nem lehet megmenteni a sima legénységet, ráadásul Tali a romantikus szál Miranda helyet.
Ráadásul a 2 DLC-iről sincsen szó. :(
-
Renegade #22211 na most látom, hogy nem volt meg ez a DLC, meglepően pofás lett btw. -
Renegade #22210 mikor aktiválódik a Genesis 2 DLC? Itt vagyok a Marson, aztán még semmi. Sajna a mentésem elég messze van tőlem.
Mármint Shepard van a Marson, én meg 1200 km-re a mentéstől :) -
Negritis #22209 sztem előtte megnézi a Jar-Jar bestoffot :D -
#22208 Te tudod, de hiba.
SW-t is a Jedi visszatérrel kezdted igaz? -
Negritis #22207 engem is vegyetek fel nyugodtan
Negritis
néha szoktam tolni random időben -
#22206 Most vagy egyébként? Én szoktam néha és nemrég valaki még hozzád hasonló módon jelezte igényét. Olvass vissza pár oldalt és ott megtalálod az origin neveket, ha fel akarsz venni minket ismerősök közé :) -
ASDER123456 #22205 valaki multizikmég?
-
#22204 Ha a sztorit nem néznénk, akkor jószerivel se az RPG se az FPS nem igazán fogna meg. Első részben még újdonságként elmenne és fasza, de utána már nem nyújt újdonságot. Szerintem ez egy igen erősen sztori központú játék. Messze az viszi a hátán az egész szériát. -
Tcsm #22203 Hallottam a játékról ezelőtt,csak arra nem készültem, hogy ennél is ilyen fontos a történet.Ezt ismerve lehet tényleg kipróbálom a többit is,vagy végignézek pár végigjátszást.Mindenesetre nekem így is tetszik,hogy nem játszottam az előzőekkel. -
Negritis #22202 sztem nem kell, pont nemrég kezdtem újra az 1et és van egy olyan varázsa ami miatt nem akarom modolni -
RAMyMamy #22201 a grafikán lehet segíteni (hd textúra modok, sweetfx, stb.), csak egy kicsit erősebb gép kell hozzá