Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Ne feledjük el, hogy ugyan a proteánok tényleg emberfeletti teljesítményt mutattak fel a reaperek hosszútávú eliminálásában, de nem õk kezdték, hanem mindig ciklusról ciklusra mentõdött át sundán-bundán a tudás, ami ehhez kellett, pl. a Catalyst is így készülhetett végül el a mi ciklusunkban. Ráadásul a Catalyst maga AKARTA, hogy elkészüljön és valaki végre meghozza a végsõ döntést a nagy kérdésben. Csak ez sok-sok ciklust vett igénybe. Mikor eljött az idõ, megépült a fajok összefogásában és a "hõs" akire hajlandó volt rábízni magát elõkerült, akkor rögtön lépett is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

hát, hogy a Levik önzõk voltak, az valahol érthetõ, õk voltak a legelsõ faj a világegyetemben, gyakorlatilag Istenek, járják a világûrt, csücsülnek irdatlan mélységben, ráadásul mindenféle ûrhajó nélkül (nyilván nem keveset módosították magukat).

A jelen fajok meg Shepi nélkül, gyakorlatilag kõkorszaki szinten marakodó kisgyerekek. A Protik ugye teljesen megszívták (Citadellre ugrottak be a reaperek) aztán mégis elfogócskáztak évszázadokig egymással, közben úgy mellékesen kisakkozták, hogy hogy mûködnek a kapuk, építettek egyet és hatalmas ajándékot adtak a következõ fajoknak. Ehhez képest a jelen fajai úgy, hogy megtartották a Citadellát, meddig is húzták volna 2-5 év?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Sir Quno Jedi
Teljesen logikus az érvelésük és ésszerûen cselekedtek. Hogy mi morálisan hogyan ítélkjük ezt meg, az teljesen lényegtelen. Nem lehet leírni egy fajt telejsen a tettei miatt. Nyilván voltak köztük is akik ellenezték galaxishódító ténykedésüket és nem lehet genetikailag együntetûen kihajítani egy fajt, hogy alkalmatlanok. Esélyt kell nekik adni. Ha egy új világban nõnek fel és új elvek mentén élnek, teljesen máshogy alakulnak a dolgok. A faji diverzifikáció viszi elõre a civilizációkat. Az egész három ME erre épül, hogy igenis össze lehet gyûjteni a támogatást és Shepi összefogja egyetlen ököllé a fajokat. Meg lehet egymás mellett is élni.

Ez nyilvánvaló, hogy ebben a ciklusban ez nagyon betett a reapereknek, hogy nem egyetlen uralkodó faj maradt, így nem egyfajta módon kellett kezelni és legyõzni minket, hanem alkalmazkodni és több frontos háborút vívni. Ha ugyanis egyetlen ellenfél van és annak kiismerik a gyengeségeit (technológiáját, biológiáját stb.) akkor könnyedén legyõzik már. Így viszont nekik is oda kellett figyelni keményen és még Sovereign is az oszd meg és uralkodj elvében bízott már csak.

Lehet vitatkozni melyik a követendõ út, de nem ítélkezhetünk a valaha volt fajok felett, de még a leviathanok felett sem. Fõleg hogy nem is értjük õket, sem a motivációikat. Mindenki, minden faj követ el hibákat, vív háborúkat stb., de egyszer talán sikerül felnõnie.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

JaSoN HuNTeR
Ha végig viszem a hármat utána még belehet fejezni a mellékküldíket + DLC?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Ryder62
Na igen de mind a Leviathanok mind a Protheanok egy k*csög faj volt.
Elnyomták a többit. Ilyen fajokat miért lenne érdemes visszahozni?

És a mi ciklusunkban is ott vannak az agresszív kroganok, vagy a fajgyûlölõ emberek ("You humans are all racist!") vagy a rabszolga tartó faj; a batarianok.

Ha több tucat faj lenne a galaxisban (teszem azt 1/3-a agresszív) szinte állandó sötétség, anarchia, lázadások, háborúk, népirtások lennének.

Ki tudja hogy hány ilyen Protheanokhoz hasonlót gyilkoltak le a rípörök.
És az Illusive Man is egy ilyen fajjá, uralkodóvá akarta tenni az emberiséget - Cerberus for Humanity!

Én legszívesebben azt a bolygót szétrobbantottam volna egy halál csillaggal amin a Leviathanok voltak.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Ryder62
Most leírjam? <#idiota>

Nekem 85 óra körül volt legutóbb. Csak a Citadel 10 óra volt.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Tower Guard
Kösz a válaszokat srácok!
Igen hát az lett hogy pár krogan elhullott de Grunt túlélte, elõször azt hittem tényleg belehal olyan drámaian mutatták hogy egyedül nekimegy mindenkinek és eltereli a figyelmet amíg el tudunk menekülni. Aztán a végén csurom véresen éhesen(😄) elõkerült.

Javikon én is néztem nagyot mikor elmondta az álláspontját. Mindenki így meg úgy nyalja szegény rég elhunyt proteánok sejhaját, de mint ahogy említve is lett primitív fajnak tartja a jelenlegi összeset J. így le is igáznának mindenkit aki nem csatlakozik szolgának.
De igazából örültem, hogy ilyen is van benne, hisz ilyen volt/van a történelemben is

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

horpeti
Amikor legelõször játszottam azt a részt, és bejátszották az epikus részt, zene, harc, kajakra azt hittem, meghal Grunt! Tök meghatódtam, amikor mégis élt. Ez a rész jó volt.

Renegáttal se tudott meghalni. Valszeg ezek szerint sose hal meg. 😊

Sir Quno Jedi
Meg lett mondva, hogy minden infót eltettek az adott ciklusról, hogy megõrizzék az örökkévalóságnak. A genetikai információkat is, mindent. Nem barbárok voltak, hanem azért tisztogattak, hogy ne irtsák ki egymást az organikusok és a szintetikusok és adjanak esélyt az új fajoknak a fejlõdésre/életre (rövidkét, de esélyt). Szal. a mintákból, adatokból tökéletesen újrakreálható minden. Nyilván az egyes individuumok nem, ha nem rakták el az "elméjüket" is, de a faj maga igen. Szal. konkrét személyeket csak klónként tudtak volna visszahozni, ami már nem ugyanaz, de nincs is rá szükség.

Amúgy nem a fejlett fajok genetikájával volt gondjuk, hanem a technológiai szintjükkel, a "tudásukkal". Amint nekiálltak MI-ket kreálni, már ment is a kasza idõben. Ennyi erõvel persze visszataszíthatták volna a kõkorszakba is õket, de ehelyett csak simán kiirtották õket, hogy a primitívebb fajok is fejlõdhessenek.

Ne feledjük a proteánok is mindenkit leigáztak és beolvasztottak a birodalmukba, Javik nem is értette elsõre a koncepciót, hogy a mostani fajok együtt uralják a galaxist és együttmûködés van köztük (ha viharos is). A proteánok elmélete 1xû volt, mint elõttük sok ciklus uralkodó fajáé. Márpediglen hogy a gyengébb elbukik, az erõsebb prosperál. Ez az univerzum rendje szerintük. Így aztán nem is akkora kár értük... 😄DDD

Törölt felhasználó
Olyan értelemben visszahozni nem tudták volna õket, csak magát a fajt újra alkotni. De nem vagyok benne biztos, hogy azzal, hogy magukba olvasztják a ciklus erõsebb fajait, azzal nem torzítják a DNS-üket, ahogy egy vírus is mutálódik és akkor se ellenszere se eredeti vírust nem tudod már létrehozni belõle. Szóval ez az út nem hiszem hogy annyira járható lenne.
Én azt jobban el tudtam volna képzelni, hogy hamarabb eszükbe jut, hogy egy ciklus után begyûjtött mintákból létrehoznak egy új tökéletes fajt, akikt nem kell legyakni.
De így visszagondolva, az emberiség történelmét és a ME elõzményeit is, tökéletesen megérthetõ, hogy egy idõ után le kell aratni a birodalmakat. Bár többnyire maguktól megbuknak... Sok az erõszak is...
Aztán be is mutattak az isteneiknek és majdnem õk is rábasztak 😄 Visszatérve, hiányoltam a csatajelenetbõl, hogy õk is ott ugra bugrálnak, ha már megfûztük õket...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én a szintetikus verziót választottam, mert szerintem az hozott igazán békességet

Sir Quno Jedi
Ami ugye elgondolkodtató. Tudjuk, hogy minden reaper egy-egy civilizációt jelképez, aminek a génállományával és tudásával feltöltötték (minden információ megvan, dns szekvenciákról, mindenrõl). Namost a reaperek simán újra tudják ezek alapján alkotni az összes ciklus legyikolt értelmes fajait pikk-pakk. Az lett volna szép, ha megkérhettük volna a végén õket, hogy gyerekek, tessék szépen visszahozni a holtakat, mer ejnyeno. ÉS akkor a proteánok és minden elõttük kipucolt faj újra életre kelt volna. Van elég lakható bolygó (meg terraformálni is lehet), megoldható lett volna, hogy újra felépítsük a hajdani civilizációkat, egy új esélyt adva nekik. A kultúrájuk (és technológiájuk) sem veszett el, hiszen az is benne volt az adott reaperben. A tárgyakat, épületeket stb. meg nem nagy kunszt visszaállítani (de még a flórát/faunát sem). És akkor a reaper, aki akkoriban a "koporsója/szarkofágja" lett egy-egy civilizációnak (mementója 😄), innentõl a mamájuk lesz, aki életet ad nekik, védi, gondozza, segíti õket a jövõben. Afféle szuperdada az égben. Ugye a dlc-bõl kiderült, hogy anno akik õket építették, azokat amúgy is istenként tisztelték a többiek.

Így a galaxis minden valaha volt génállománya helyreállna, ami növeli a diverzifikációját az organikusoknak, ami szükséges is a fejlõdéshez. Ha ehhez még fúzionálunk a gépekkel is, akkor végkép eljön a kánaán. Halhatatlan, megbetegíthetetlen, örökéletû fajokat alkottunk volna, akik minden szempontból tökéletesek és többé nem akasszák össze a bajszot a mesterséges létformákkal (merhogy õk is azok szegrõl-végrõl). Nincs többé háború, éhezés, szenvedés, lehet koncentrálni az építõmunkára. Központnak meg ott a Citadel, mint rendesen.

Na egy ilyen véget el tudtam volna képzelni, mint the very best full ending.

Sir Quno Jedi
Nemtom, nekem nem halt meg. De ez nem jelenti azt, hogy em is tud. De nem valószínû, hogy ilyen hülye küldiben meghalna.

Ja a másik királynõ az valami klón, avagy a reaperek által elõálított lombikkirálynõ. A reaperek afféle ügyeskék etéren.

Törölt felhasználó
És ezek szerint a Rachni királynõ felszabadítós küldiben meghall Grunt(Baka) ha nem az eredeti királynõ van és kiszabadítod? Am szvsz a rachni királynõ is reaperteches, mert átalakítják. Gondolom ha valami helyettese van, akkor az is reaper teches, csak valami más benne.
Sir Quno Jedi
Nem, õ a háromra gondolt, hogy ott ha kiszabadítja, akkor mi lesz a kroganokkal és mellé áll-e a rachni. Az elsõ részt azt bukta ugye már a mentés miatt.

genndy
És pont ez volt a kérdés, amire válaszoltam: "Na olyan kérdésem lenne, hogy mi történik akkor, ha kiszabadítom." És tudtommal az 1-ben lehet kiszabadítani. <#gonosz3>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Sir Quno Jedi
Nem él, ha az elsõben leölte. Azé van helyette reaperteches kreálmány. Ha megkímélte az elsõben a kircsinénit, na akkor van õ személyesen.

genndy
Él az utolsó királynõ, akit kiszabadítottál az 1. részben, találkozol is vele és melléd áll a rachni. Kroganokat nem befolyásolja (de nincs is miért, õk csak eszköz voltak a háborúban, nem gyûlölik a rachnit jobban mint bárki más).

Sir Quno Jedi
Hát a nagy szabadításban odavesznek a kroganok (de nem haragszanak, õk vállalják), így a kommandó már nem lesz veled assetnek, de a reapertechesített rachnik igen. Hasznos segítség, de ez is csak asset. A többi krogan meg keresztbe leszarja a dolgot szvsz. Õk már 1x legyõzték a rachni-t, nekik csak jó, ha van megint mit ölni (elméletben, mer most még szövik), kevésbé irtják egymást addig is. 😄

Tower Guard
Üdv!
Én a 2. részbõl importáltam a mentéseket, így az elsõ rész döntései a gép által hozott default döntések lettek. Na így a rachni királynõ le lett abálva az 1. részben és a 3-ban a mutálódott van. Na olyan kérdésem lenne, hogy mi történik akkor, ha kiszabadítom. Meggyûlölnek a kroganok? Mellém áll majd a háborúban a rachni? Vagy akármit is döntök nem lesz semmi jelentõsége?

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

genndy
Olyan 30-40 körül, esetleg 50 ha kivesézõsen csinálod. Persze multi nélkül.

JaSoN HuNTeR
ME3+DLC Mennyi a játékóra összesen?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

BoneDragon
Törölt felhasználó
Köszi fiúk a válaszokat! 😊
MerlinW
Nincs multis mentés. Szerveren tárolódik minden, mint minden értelmes online játék esetében.

Nincsenek "karakterek", kasztok vannak. Ha eléred egy kaszttal a 20-at, és hozzáadod a flottához, akkor a teljes kaszt ág nullázódik, hiszen az összes karaktered 20-as benne. Magyarul a kaszt lép szintet, nem a karakter.

[merlinw.org]

A public azt jelenti hogy nyilvános tehát más emberekkel tolod a gamet. Lehet privát meccset is csinálni ha barátokkal vagy ismerõssel, vagy soloban szeretnél játszani. Ha egy kaszttal eléred a 20 szintet akkor minden egyes faja 20 szintû lesz. Ha elõlépteted akkor mindegyik 1-es szintû lesz. A 4-es fejlesztés (jobb alsó) nem csak egy meccsre vonatkozik ha nem mindig. A war assetet szerintem mindegyik mentéshez hozzá rendeli. A fõmenüben láthatód a készültséget (galaxy at war) 50-100% között lehet.
Szerintem a mentéseket tárolja a felhõben ha be van állítva, egyként meg gondolom a dokumentumokBioware mappában vannak.

Törölt felhasználó
A multis mentéseket hova rakja a játék? Automatikusan küldi fel a felhõbe?
Törölt felhasználó
És honnan tudja az ME hogy a resetet melyik mentésemhez kell hozzáadni? Vagy hozzáadja az összes mentéshez?
Ez az összes karakter reset úgy mûködik, hogy az adott raszton belül nézi a legnagyobb szintû karaktert és ha azzal elérem a 20-as szintet, akkor az összes (mondjuk adept) karaktert visszaküldi 0-es szintre vagy csak azt amelyik elérte a 20-as szintet.
Vagy csak nem tûnt fel nekem, hogy ha Én pld ember sentinellel elérem a 20-as szintet, akkor az összes sentinel karakter 20-as szintû lesz?
gerey
Ha egy karaktert elvittél 20-as szintig, akkor azt a kasztot(pl adept) és az azon belüli összes karaktert letudod "resetelni", amitõl visszaállnak 1-es szintre, és ekkor kapod a war assetet is.

Az mindegy ki mennyi pontot szerez, az összesen megszerzett pontot kapja meg mindenki.

Törölt felhasználó
Ez a szerkesztés gomb....
Na mind1. Még azt akartam megkérdezni, hogy mi aaz a public dolog a quick match legelsõ pontjában, ami nekem még be van kódolva. Illetve, hogy ezek mindig cooperatív játékok lesznek? Mert még nem sikerült olyat csinálni, hogy egyedül harcolok és több xp-t szerzek vagy valami. Választ köszi! 😊
Törölt felhasználó
Sziasztok!

Azt hiszem kezdem kapisgálni ezt a multis dolgot.
Ahogy szerzem az elsõ karakterrel a pénzt, azzal lehet megvenni a bizonyos packokat. Ezek a pakkok tartalmaznak fegyvert, újabb karaktereket és meccsenkéntre fegyver és egyéb upgrad-eket, de ezek csak egy meccsig élnek (mármint az upgrade-ek). Mind1-ik kasztból van több karakter egész az alap karakterektõl a nagyon egyedi profi karakterekig. Ha egy karaktert felpimpeltem 20-as szintre, csak akkor tudom újra állítani a képességeit, ha beváltom a single war assetbe. Ezt majd valaki kicsit kifejthetné, hogy a beváltás, hogy megy. Adott mentéshez ki lehet választani, hogy melyikhez csatoljuk? Vagy automatikusan az összes karkater mentéseimhez hozzáadja? Ha az összes multis karaktert fel nyomtam 20-as szintre, akkor igazából nincs mit csinálni. Vagy azokkal játszok és szedek össze még több lóvét vagy beváltom a single-höz és újra fejlesztem azt a karakter, amit beváltottam. Jól vettem le?
Törölt felhasználó
Oké köszi, majd megnézem! 😊
Panzeradler
Jobb klikk rá, játékadatok megtekintése.

Ezt fogod látni elv.:
Törölt felhasználó
Na elsõ tapasztalatok: kb 10 perc alatt egy bronz pályán 4 vagy 5 hullámot csápoltam egy Sentinel emberrel. Aztán vége lett a küldetésnek és 5 szintet léptem, kaptam 15e pénzt. Single küldetések nem indulnak, mert hiányoznak a DLC-k. DLC-ket nem tudtam megnézni se letölteni játékon belül, hiába mentem rá a downloable Contet menüpontra. Ezeket hol kell lecsekkolni és leszedni? Origin programba se ajánlott fel semmilyen DLC letöltést... Am tetszik a multi 😊
Törölt felhasználó
Köszi! Éppen most települ originen keresztül 😊
Én Singlet angolul nyomtam, igazából értettem mindent, annyi, hogy mikor megnéztem egy magyar kritikát róla, akkor meg voltam lepõdve milyen mélysége van ennek a játéknak, ami annyira nem jött át. Valszeg ennyi hiányzik a nyelvtudásomból... :/
Jó játékot kívánok. Sajna nekem az eredetivel kis gond akadt így én macerásan tudok csak multizni. 😊 Ha bármi kérdés van szólj.

Én alig várom a single rész magyarítását.

Törölt felhasználó
Áhhh, értem, köszi mindkettõtöknek! 😊 Este kipróbáljuk! 😊
Mindegyik fajnak más-más képességei vannak azonos kasztokon belül is. Ugyanakkor vannak olyan képességek is, amik több fajnál, vagy kasztnál is elõfordulnak. Emellett vannak különbözõ hátrányai, elõnyei is a fajoknak. Krogannal pl. több az életed, de nem tudsz vetõdni, meg hasonlók. A multis DLC-ket ingyen le tudod tölteni és utána a pályák teljesítése után kapott pénzbõl tudsz csomagot venni, amik adnak véletlenszerûen új cuccokat, vagy karaktereket.
Törölt felhasználó
Az egyértelmû hogy más képességek járnak más kasztokhoz, de az hogy melyik fajhoz tartozol, az módosít valamit? Pld kapsz valami pluszt, ha Krogan harcos vagy? Vagy a faj csak a kinézetedet változtatja? A DLC-s karikat elvileg ingyen le tudom tölteni, aztán játék folyamán folyamatosan megtalálom õket, mint a single-ben a fegyver fejlesztéseket? Több kérdésem nem maradt egyenlõre 😊
Hú na nézzük: 1 szintû karival kezded, a befolyt pénzért vehetsz illetve kinyithatsz pakkokat, ezekbõl eshet fegyver, karakter fejlesztés, fegyver módosítás vagy lõszer típus. van külön fegyver, felszerelés (Jumbo), karakter láda, pakk. A legdrágább 99000 kerül de hamar össze lehet szedni.
Igen jól tudod hullámokban jönnek az ellenfelek + vannak feladatok is. (drón védés, feltöltés, célpont kiiktatás, tárgy megszerzés).
Soloban is és coopban is tolhatód. Majd kitapasztalód mennyire fekszik a szint, meg a mód.
Van adeptus, katona, mérnõk, õrszem, beszivárgó, élharcos. Ezen belül vannak a fajok. Vannak alapok, meg vannak a dlc-s karik amiket ki kell nyitni, megtalálni. 20 szint a max level, de mindegyik faj az adott kaszton belül egységesen fejlõdik. A fegyverek 10 szintig fejleszthetõk. Fontos még a terhelés, súly hisz ha nagy a fegyó súlya, akkor lassabban tudod használni a képességeket.

Ha van bármi kérdés szívesen segítek.

Törölt felhasználó
És akkor azt a "medált" teljesítve lépek szintet, kódolok ki dolgokat? Ha jól értelmezem, akkor a multi arról szól, hogy ilyen hullámokban jönnek az ellenfelek, akiket vagy egyedül vagy coopban lehet letunkolni? Másfajta játékmód nincs is multiba? Meg ezek szerint kezdõ szinten nem éri meg platina szintre menni 😄
Láttam hogy több fajta karakterrel lehet csápolni. Azok faj szerint lettek leosztva, vagy mindegyik fajhoz tartozik egy jó kaszt, de igazából bármelyik eredeti kaszt választható hozzá?
Azok a szintek bronz szint a leggyengébb, silver, gold, platina ami a legerõsebb. A szint emelésével nõ a ellenség száma, erõssége, gyakrabban jönnek Atlaszok, Fúria, Proti, Primeok. Ahogy majd haladsz úgy ki ismered. Természetesen több xp-t, meg pénzt add a magasabb szint.

Törölt felhasználó
Na megjött. Tegnap reggel rendeltem és már most megérkezett. Szóval elég gyors volt. Meló után edzés, aztán megyek is haza leszedni a virágosat és felrakni ezt. Szoktátok Multiba nyomni? Néztem róla videókat meg leírásokat, elég összetettnek tûnik. Mik ezek a gold bronz és egyéb cuccok?
innen szemezgethet mindenki kedve szerint, aki még nem játszott volna a Leviathannal és nem akar spoilerbe futni (könyvek, képregények dettó), az ne olvassa el. 😊

http://masseffect.wikia.com/wiki/Timeline

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Törölt felhasználó
Igazából nekem egy ilyen Star Wars KOTOR érzésem van ezzel a 4. elõzményrésszel kapcsolatban, csak itt nem a film, hanem az elsõ 3 rész adja meg a sztori alapját vagy utódját 😊 Mindenesetre nagyom várom, remélem addig kihúzom a multival. Fõleg hogy ezt a 3. részt is kb 2 hónapja játszottam. Nem nagyon van idõm játszani 😞
koschwarz
Számomra az egyik legizgalmasabb idõszak a first contact war lenne, ráadásul egy turain szemszögébõl.
Érdekes lenne emberek ellen harcolni. 😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

szerencsére érdekes az univerzum, first contact war, batari sértõdés és határ villongás, a komplett senki-földje (ahol az omega van), Rakhni háború (vagy, hogy a fenébe írják), Krogan lázadás, stb. Van mibõl csemegézni 😊

Törölt felhasználó
Olvastam egy cikket, ahol azt latolgatták, hogy melyik karakter térhet vissza és melyik nem.
De egyet értek veled az elõzménnyel kapcsolatban. Sokkal több lehetõség rejlik benne.
Elvégre bármelyik végjátékot csinálod végig, a lényeg az lesz, hogy a Reapers nem támad többé. Hacsak nem a 4. Endinget választod, de ezt hogy írod bele a történetbe?!

Meg arról nem is beszélve, hogy mindegyik végjátékhoz következõ sztorit írni igen kényes, fõleg hogy Logosz típusú volt eddig a történet, aztán magyarázd meg a dolgokat... Bár ha nincs köze az alap problémához és csak a nosztalgiára építenek akkor lehetséges lenne normális történetek írása szerintem.
Én mindenesetre szívesen nosztalgiáznék vagy játszanék elõzmény játékot, bár tény hogy ez a történet így kerek és nem kéne bolygatni.
akkora a csend, hogy az sem biztos, hogy mikor játszódik, simán lehet elõzmény lesz a 4.

Törölt felhasználó
Az oké, így logikus is, csak azért érdekelt, mert majd meg akarom csinálni a 4000+-os war asset dolgokat + a 4000+-os destruction Endinget és elvileg ahhoz netes hozzáférés kell (mármint a War assethez). Na mind1, majd kipróbálom a héten ha megjön a játék és írok pár sort a tapaasztalatokról
Kíváncsi vagyok, hogy a 4-be ha lehet importálni majd a mentéseket (gondolom lehet majd), akkor mit fognak módosítani.
Nem is értettem, hogy mi a ráció az új befejezésekben...
Ha 4000+-os war asset van és elpusztítod a crucible-t, akkor életben marad Shepard, minden más esetben nem? Pld a legértelmesebb endingben, ahol a Szintézisben, miért nem lehetett megoldani, hogy mondjuk csak a fél karodat add hozzá DNS mintának? Minek kellett teljes testel bevágódni? Értem Én hogy Shepnek halni kellet, de akkor fölösleges volt a Destruction végén is "feléleszteni"... Vagy csak Én látom így?
BoneDragon
Anno én úgy játszottam hogy a dlc-k miatt megcrackeltem, ha meg multizni akartam akkor vissza az eredeti exe és simán toltam. Nem zavart be a kettõ egymásnak.