Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryder62
NEM!

EZ a másik véglet:

😄

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Azt jelenti, hogy annyiszor írta felül a mentést.
Azért ez már a másik véglet. 😄 Habár az elsõ végigjátszás nekem is 60 felett van.
Ryder62
Save 93? Nem csak 50 slot van csak?

MerlinW
Ha csak a fõszállal foglalkozol akkor 6 óra alatt is végig lehet játszani.

[merlinw.org]

Ha 20 óra alatt végig lehet csinálni a második részt akkor én valamit nagyon rosszul csináltam. 😄

Ryder62
Ja, 20+50 nálam 😊

Amúgy meg már kb 1 hónapja elõ sem vettem a ME-t.

Hol is tartok?...

JaSoN HuNTeR
Én végig csináltam és mindenkivel dumáltam és nem volt több 20 óránál 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

20 óra? Mindenkivel rendszeresen dumálva, minden DLC-t és mellékküldetést megcsinálva inkább 2x20 (minimum).
JaSoN HuNTeR
naponta csak 10 percet játszol, mert az ME2 az max 20 óra gameplay.!? 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Ryder62
Mire végre eljutok a ME3-ig már magyar lesz.

ME2-t már 4 és fél hónapja játszom. És még 2 nagy dlc hátra + jó pár küldi.

genndy
Na ez jó ötlet volt tõlük <#eljen>
A türelmetlenek játszhatnak, aki meg lelkes, az jelentgetheti a hibákat és gyorsabban elkészül a végleges fordítás.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Hoppá mekkora hír: Mass effect 3 magyarítás béta

Jónak hangzik.

BoneDragon
Túl optimista. Ha figyelembe vesszük az elmúlt idõt akkor a mass effect 4 elõbb megjelenik mint ennek a fordítása.

masseffect.hu -ról, a fordítás állása, nehézségek:

egyébként 93/53 %-on áll, de a Citadell-hez még nem kezdtek hozzá. Én úgy tippelem, hogy nyárra akár már meg is lesz (Citadella nélkül)

cikk

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

igen megnéztem ami érdekelt,tomb raideresek se rosszak.Mondjuk ezek ingame képek nem artok de szépek,én sose tudom elkapni a megfelelõ pillanatot.

genndy
Csak ezt tudom, de én is leszedtem az összeset, ezen vannak egyébként ME2 képek is (meg Skyrim, meg Fallout3, ...)

Ha még tudsz hasonló oldalakat elfogadom,a rajongói artok is nagyon tetszenek,egynémely legalábbis,devianartot már átnéztem de nem sok olyan van ami tetszik is.

Kell egy ilyen <#beka2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Genndy imádlak <#vigyor2>

Nagyon jó, köszi!
genndy
deadendthrills.com hogy tetszik?

Nincs pár art képetek?Végignéztem a devianarton nagyjából de hátha van nektek is pár 😊

Nem tudom már ki fordította le az elõzõket jó lenne ezt is <#szeret>

Doom 4
Én kerestem de nem találtam. Mondjuk angolul is nehezen lettek meg...

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Ezek elérhetõek magyarul?Leforditotta vki?
Mass Effect Foundation

Doom 4
Jah 60 a max

horpeti
Megcsináltam a Citadel Shore leavet is. Nem volt egyszerû, rengetegszer meg kellett halni. 60. szintû lettem, nem tudom, ez a max-e. 😄
EMS: 4007. 😛

Akkor már "csak" le kell gyõzni a nyomikat. 😛

horpeti
Ja a 2ben ez jo. A 3ban annyira nem jott be a renegat. Meg 3ban a para es rene dontesek. Nem is talalkoztam olyan szituval,mint 2nel,h.pl keves lett volna az egyik es amiatt csak 1fele meggyozest lehet.
De ez is csak szubjektiv. 😊

Sir Quno Jedi
Faxt nem. Úgy vannak megírva a dialógusok, hogy MEGGYÕZÖD õket a te nézõpontod helyességérõl és idõvel már õk is magukénak érzik a "bölcsességedet" és hálásak a sötét oldalért. Ugyanis a renegade szefinek is tök igaza van ám, csak más nézõpontból.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

horpeti
Nem kedvelnek,csak felnek toled es jopofiznak meg haptakba allnak. 😉

Sir Quno Jedi
Most tolom párhuzaosan az ME2-t is a 3 mellé és nagyon hülye voltam, mer vanguardot indítottam és a charge-ra fejlesztettem folyamatosan. Namost az elején ezzel csak meghalni lehet. De durván. 😄 Szétszopattak. Mikor már Mordin és Garrus megvan, addigra már valahogy ki lehet bírni, de nagyon kínszenvedõs. Amilyen vicces multiban a 3-ban, olyan idegesítõ a 2-ben szingliben. Mindegy, mosmá kihúzom. Vanguard full renegade. Bár renegade pontok mellé mindég kapom a paragont is, hogy rohadjon meg, akármilyen tetû gennygóc is próbálok lenni. 😄DD A vicces az, hogy így még jobban kedvelnek.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

horpeti
Megcsináltam Omegát is. 3990 az EMS. 😄
Citadellel remélhetõleg meglesz, bár az nem tudom, mennyi war asetet ad. Ha 1et se, akkor nem lesz meg a 4k (de azért valamit csak ad 😄).

No majd nemsokára kiderül, az az utolsó küldi a végéig. Mondjuk a cerberus bázis támadás is biztos ad majd, szóval a 4k biztos meglesz. 😊

horpeti
Ennyi... 😊 Én a védekezõ skilleket nem szoktam bekapcsoltatni (és ha respecelek törlöm), mert az durván lassitja õket. Ahol lehet, persze recharge armor.

Sir Quno Jedi
szívás, na akkor mennek rájuk a tömegnövelõ modok, meg legnehezebb fegyók, rohaggyanak meg

horpeti
Megnéztem. Akkor árnyra ugrottál. Az égedjadta világon nem múlik semmi azon, hogy milyen fegyót adsz neki, és még a ultralight mod sem befolyásol semmit.
Mondjuk nekem ez eddig is egyértelmû volt, de csak sikerült elbizonytalanitanod. 😄

Sir Quno Jedi
háha nem, akkor én árnyra ugrottam végig... :F

horpeti
A kosztümváltás más téma, ott irva is van a bónusz.
Majd kipróbálom, bár szerintem ez nem igy lesz.

Sir Quno Jedi
Szerintem csökkenti, ha beteszel nagyon könnyû, jól felupgrade-elt fegyvereket ultralight material mod-dal stb., akkor szvsz. kevesebb lesz a cooldownjuk. Próbáld ki, mentés, küldi kezd így, aztán meg úgy és a squad pontban írja mennyi a cooldown minden povánál! 😄 Aztán lehet tévedek.

Viszont a kosztümválasztás az hatással van rá, az tuti, vannak 25% recharge bónuszos kosztümök.

horpeti
A sulycsokkentes csokkenti a tarsak cooldownjat? Ez nekem teljesen uj. Nemar... kiprobalom,lol.
Elso dolgom kivenni a skillhasznalatot. Ez egy csapat,nem csinalhatjak azt amit akarnak,kulonben nincs csapatero. 😊

Sir Quno Jedi
Én nem szeretem ugráltatni a többieket, hagyom hagy ténykedjenek maguktól. Jól kell felskillezni és gearelni õket és elvannak azok (meg súlycsökkentés nekik is a cuccokra stb. hogy rövid legyen a pova cooldownjuk).

A pajzsszívást meg úgyis le fogom cserélni flare-re (elõtte meg carnage volt, mert az üti nagyon az armored ellenfeleket). Pajzsszívást gethek ellen tettem be csupán, de ott nagyon bevált.

Sziasztok!

Mass Effect elsõ résszel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Bocs, hogy ide írom, de ez a topik él.

Jelenleg, legálisan, magyar nyelven az elsõ részhez hozzá tudok jutni valahogy?

Köszönettel!

ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan

horpeti
Fuj,adeptnek energy drain. 😊
En abszolut nem izzadtam meg sehol (a 3 primenal sem),pedig csak a predatorral megyek (1 golyot se lovok). Eleg tap a biotikus csapat. Neha mar lusta vagyok overloadot is nyomni,mert a bio robbanas meg a shieldet is lerobbantja. A dupla throw meg neha dupla bio robbantast is csinal,nagyon allat.
Pl. Marauderre ranyomom liara singujat + edi overloadjat egyszerre,majd 1 throwval lesz egy tech burst,majd singu elkapva egy bio robbanas is. Tenyleg csimbumbum. 😊

Ha csinalok sentinelt,akkor a stazis buborekra megyek majd,mert az is biztos poen. Es legalabb akkor mas is lesz. De boven eleg Liara singuja+warp+throw.

Pisztolyra szereltem tavcsovet ugy tenyleg jo,azt a trukkot lenyultam toled.
Snipert direkt nem hasznalok,a concentrationnel tul infif a feeling😊

Sir Quno Jedi
Nade ahol 3 prime van ott adnak hozzá spéci puskát is, csak körbe kell rohanni. Máshol meg nem jönnek hármasával 1xrre.

Én úgy raktam össze az adept femshepem armor-ját, hogy kizárólag weapon damage és headshot damage-re ad bónuszt, de azt durván. Felhúztam a nagy tûzsebességû indra sniper-t 5-ösre, rá egy magasabb szintû concentration mod, meg páncéltörõ. Így már lehet csúnyán adni az armoros ellenfeleknek a bucijára (ugye bazira belassul az idõ célzás közben, így a sorozatlövõs sniper-rel szénné lehet õket pakolni skulóval közben, meg van is idõnk tervezni). Felvettem a pajzselszívós képességet talitól, így pajzsom mindég maxon, ha szívok és az ellenfélnek meg megy le szépen. Ennyi kb. a prime-ok ezt nem csipázzák. Mondjuk gránáttal is rendesen megszórom õket néha.

A másik amit nem szeretnek az assault gun-ból amelyiknek arcvédõ pajzsa van és tulképpen egy könnyû machine gun. Na azzal páncéltörõvel bekapnak egy hosszabb sorit és buknak (fõleg pl. garrustól, vagy ashleytõl, ha assault rifle sebzésre gyúrtak skillben). DE Javik is jól kezeli.

Nomeg az anti-synthetic rifle sem semmi. Azzal minden szintit le lehet mészárolni, csak a fedezékeket nem szereti, mer megakad benne a lövése.

Doom 4
Én végig csináltam. 😄 Majd lesz egy vicces, na az megizzasztott rendesen 😄 Insanityn vanguardal, hát vagy egy másfél órát szórakoztam vele, de meglett <#violent> Az a vicces, hogy azt hittem Vanguardal a legkönnyebb játszani, de Enginerrel kb. 2-3x ha meghaltam egy végig játszás alatt. Mondjuk Vanguardal is a Grissom Academy, illetve a Geth Primek, szopattak meg. A Geth Primek viszont rendszeresen <#boxer>

Doom 4
Hát ja jobb lenne, ha valami normális módon meg lenne csinálva. Van 8 giga ramom, de amikor túl sokat töltök be akkor már nagyon sokáig tart mire elindul a játék, és akkor már gyakran elõfordulnak textúra hibák, hogy így bevillan, vagy ott is marad a képernyõn valaminek a textúrája, azt nem látok tõle, és csak alt+tabbal tudok megszabadulni tõle.

horpeti
Meg ha eddig nem vettem,most minek? Orulok,ha nincs doboz. 😊
Persze nyilvan ezzel tamogatnam a fejlesztoket. Szoktam,ennel most nem.

horpeti
Nem lattam ertelmet,most se latom. Multizni nem akarok. Kenyelmes volt feltenni 1telepitovel a teljes me 3at,nem darabonkent vasarolgatni (eleve nem is tetszik,h. Dlcnkent fizetos).
Az EAt meg nem sajnalom,hogy ehenhalnak,, a FIFAjukat megvettem. 😊

Cöcöcö. Ekkora fannak, ennyivel a megjelenés után, amikor már aprópénzért meg lehet kapni, illene megvennie. 😛