22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
bendáj17 #21960 Én nem is figyeltem csak tettem fel azóta az e-mail címre küldtem pár képet hibajavítás céljából.
Egy kérdés Javikot mikortól lehet csapattagnak elvinni küldetésre? Már volt az Éden Egyesen hajón van, de a csapattárs választásnál még inaktív volt. Mondjuk most voltam a turiánok bolygójánál. -
RAMyMamy #21959 nálam 25-öt -
HJ #21958 Fogalmam sincs, de ennyit írt. -
#21957 Azt meg hogy? -
HJ #21956 Nálam 16,1 GB szabad helyet kért a telepítő. -
#21955 Készüljetek fel, 10 giga hely kell a magyarításnak. -
Aragorn831109 #21954 Úgy ahogy írod.
De ha leszeded a magyarítást, ott is le van írva a telepítőfájlban. -
#21953 Ez most akkor úgy van, hogy a Fellegvár kivételével tartalmazza az összes dlc-t, vagy hogy? Erről felhomályosítana valaki? Köszi! -
#21952 -
Ironman2 #21951 Tölthető a magyarítás!
http://www.masseffect.hu/?attachment_id=9101 -
bendáj17 #21950 10 óra 42 perc múlva lesz tölthető a béta magyarítás. -
Sir Cryalot #21949 1. "hand-holding"
-
Sir Cryalot #21948 Ismét itt a remek alkalom hogy megint köszönetet mondjunk a Marc Walters és Casey Hudson alkotta páros munkásságáért,
mindazért, amit egy elviselhető űrfelfedezős játék ,
corridor-shooterbe oltásával elértek. Így tovább srácok, "előre" Cliffy B. nyomdokain..!
-
mastero87 #21947 Nem tudja csaka single-t érinteni, mivel sok multis feliratnak ugyanaz a referenciaszáma mint a single-ben, pl. képességek -
GreyWarden #21946 A magyarítás csak a single- t érinti? Azért kérdem, mert szeretném, ha a multi angol nyelvű maradna. -
#21945 Akkor is valóban érdekesebb a makózás mint a szkennelés... Arról nem is beszélve, hogy a világegyetem akkora, hogy ha léteznek is idegen fajok, akkor is több száz bolygót végig kutathatsz, mire egyel is találkozol. Ilyen szempontból teljesen reális a "kihaltság" -
#21944 Nincs, ez a szál csak ennyi volt.
Illetve annyi még kiderül, hogy valójában szerencsénk is volt, hogy nem avatkoztak nagyon be, mert a fejletlenségünk miatt a Reaperek kihagytak minket a fajirtásból 50e évvel ezelőtt.
Sha'ira még visszatér pár mondatra a 2-ben vagy a 3-ban, de erről a gömbjéről nincs több infó. -
#21943 Csak ebben a felfedezősdiben az a szép, hogy nem élvezetes. Random generált bolygófelszínek, ugyan olyan épületek, ismétlődő események.
1-szer vittem végig úgy a játékot hogy leszálltam mindenhova de soha többet. Szétrombolta a játékmenetet. Még amihez szól küldi azokat sem csinálom meg. Egyedül 2-3 bolygóra tettem le a makó kerekét.
Hogy miért? Mert ha leszállnék kb 8-10 bolygóra akkor kb a fele ha az összesre akkor a játék 80%-ka azzal telne el hogy bolygókon rohangálok.
És ha a stáblistát nézem akkor nem olyan érzést akarok, nem azt akarom hogy az maradjon meg bennem hogy az egész ME univerzum üres mintha nem lakná senki, ismétlődő a játékmenet, kopi paszte helyszínek vannak benne. Mert ilyenkor olyan érzés fog el hogy a ME univerzum helyszínei nem állnak másból csak lakatlan bolygókból.
Inkább szkennelek bolygót ME2-ben, fáradtan leülve játszani, pár rendszert leszkennelek, elolvasom a bolygóleírásokat, gyűjtök ezt azt és ez pont elég egy fél órára. -
mastero87 #21942 Szerintem rátapintottál a lényegre. Az ME 1-ben végig volt egy sejtelmes, rejtélyes hangulat, hogy még csak azt sem tudtad, hogy mi a cél, csak mész, aztán lesz valami. Persze, új volt az univerzum, de volt a sztorinak egy nagyon különleges titokzatossága, tele meglepetésekkel.
A ME2-ben is meglehetett volna ez, de a játék 90%-a a csapattársas küldetésekkel telik, és ahogy mondtad, mindenhova odamész, ott az ellen, és kész. Nincsen felfedezés.
Az ME3-ban egyetlenegy küldetéssorozatnál éreztem ezt a fajta komor hangulatot, ahol a sötétben botorkálsz, de nem tudod mi vár rád: a Leviatán. Zseniális volt az a DLC, bűn volt kihagyni az alapjátékból. -
mastero87 #21941 Még nem láttam a szövegfájlt, hogy mikből áll össze, csak annyit tudok, hogy kb. 9000 ID (az alapjáték kb. 63000), viszont akad pár youtube-os felhasználó, akik kb. minden variációt felvettek videóra, úgyhogy én nagyon remélem, hogy nem kell csak a Citadellel bajlódni ősz közepéig. De ígérni nem merek, mert meló, meg hát ott lesz a nyár, szóval majd kiderül ;) -
GreyWarden #21940 Most eszembe jutott, hogy volt még az elsőben egy olyan bolygó, ahol, ha jól emlékszem volt egy protián emlékmű, oda le kellett rakni a Sha'ira- tól kapott relikviát, akkor Shepard elvesztette az eszméletét és kapott egy álomképet, arról, hogy a protiánok figyelték az ősembereket, erről tud valaki valamit, hogy mit jelent, vagy a későbbi részekben van valami utalás erre? -
GreyWarden #21939 Azt kell mondjam, akármilyen idegesítő volt a mékózás( a nehezebb terepeken, amiből volt 3- 4, majd kitéptem a billentyűzetem) még mindig sokkal hangulatosabb és érdekesebb, mint a rém unalmas szkennelés a második részben, képtelen vagyok felfogni arra miért volt szükség. -
Evoluti0N #21938 A Makozás, a randomgenerált dimbes-dombos bolygók és az egyforma kinézetű épületek eléggé gázak voltak az első részben, de valahogy mégis volt az egésznek valami varázsa. Ez a varázs pedig a felfedezés varázsa volt. Minden alkalommal úgy éreztem, hogy egy új, ismeretlen, szinte teljesen lakatlan bolygóra lelek, ahol nagy területek járok be a hatalmas kietlenségben és olyan helyeken járok, ahova csak alig tette be néhány ember a lábát. Emellett sokszor még csak nem is volt az adott bolygóhoz tartóz aktív küldetésem, ameddig le nem szálltam a bolygóra és rá nem akadtam valahol a küldire. A második rész kisméretű és rögtön küldit adó és emberekkel (ellenségekkel) benépesült mellékküldis helyszíneikből hiányzik ez. Persze jó, hogy nem kell dombokon átverekedni magamat és mindegyik hely egyedi és különbözik a többitől, de mégis hiányzik belőlük az a varázs, ami az első rész mellékküldetéses bolygóiban megvolt. -
#21937 Asszem 5, meg plusz nyersanyaggal és pénzzel ha az 1-ben sok bolygóküldit csinálsz. -
#21936 Én meg direkt minden karit 1. szintről kezdtem 2-3ban, még amikor importáltam is, akkor is előtte levettem a szintjét. Igy is könnyű, de legalább megmarad a karakter épités lehetősége. Importálva, plusz kezdőszintekkel nekem nem jött be.
60. szintről hanyas szinttel indul a 2ben? -
#21935 Kétszer elég, de akkor már az elsőnek is fullosnak kell lennie. Akkor van rá esély, ha elsőre sikerül 53. szintűnek lenni. Ahhoz pedig kell az összes mellékküldi+DLC, úgyhogy Makozni kell kegyetlenül
Én szeretem az autót, bár a hegyeken közlekedés vicces. Asszem sikerült már 60. karaktert vinnem a 2-be, de nem az elsőt (59. szinten volt és úgy lett meg a 60. hogy az elsőt folytattam miután kijöttek a DLC-k) -
Evoluti0N #21934 Legalább kétszer, ha nem háromszor kell ugyanazzal a karival végigjátszanod az első részt, hogy kimaxold. -
GreyWarden #21933 Már sokadjára viszem ki a ME első részét, nekem nagyon bejön, a mékózás viszont tényleg kurva unalmas, 4 végigjátszásom során 1- szer mentem végig minden egyes bolygón... mondhatom többet nem is nagyon tervezem, főleg, hogy így se sikerült kimaxolnom a karakterem. Valakinek sikerült már fullos karit vinnie a kettőbe? -
#21932 Sztem ősz közepe, végén várható. -
bendáj17 #21931 Több mint 9500 sor plusz bejegyzés van benne, de amint kiadják a bétát egyből hozzá kezdenek a fordításhoz, bízunk benne hogy pár hónap alatt meglesz. És akkor majd a teljesen lektorált meg a Fellegvár dlc-vel is végig lehet játszani. -
#21930 Valaki megtudná érdeklődni hogy kb mennyi idő lesz amíg a Citadelt lefordítják a mesterek? -
#21929 A Reaperek és Cerberus hullani fog az biztos :D -
bendáj17 #21928 Én is így vagyok vele :)
Visszaszámolás -
#21927 Huh már nagyon várom hogy végig játszhassam. Meghal az összes reaper meg barátaik! -
#21926 Szeptember közepe óta ME2-vel játszok. :D Valamikor hetek maradtak ki, valamikor meg szinte csak azzal gémeltem. Játszok mással is, de mostanság már heti pár órát, és ha más gémhez volt kedvem akkor bizony a ME-t félretettem. Még 2 nagy dlc hátravan, jó pár loyal küldi meg egy főmission.
Asszem 8.-nál tartok de ez már az az idő hogy nehéz nyomon követni :D
Tegnap előtt Miranda loyal missionját (ami azért elég rövid) is majdnem félbehagytam mert már nem igazán volt kedvem tovább gémelni. Pedig már csak az utolsó adag zsoldos csapat volt hátra meg a mini boss fight.
De inkább befejeztem. -
Evoluti0N #21925 Te folyamatosan valamelyik ME-vel játszol? Szoktál játszani egyáltalán mással is? Hányadik végigjátszásodnál tartasz? :D -
#21924 Basszus, akkor 8 nap alatt be kell fejeznem végre a ME2-t :D -
#21923 Számomra túl akciós lett a 3, kevesebb interakcióval és döntéssel. Csak úgy megy előre az ember, mint a gépszij... :) -
mastero87 #21922 "amikor ketté lőttek a Normandyt, ott felállt és nem csak a szőr."
Well, that escalated quickly. -
#21921 Miért esett át a "lótúloldalára"?
Amúgy igen a második rész nagyon nagyon király lett.
Elsőt meg még lehet hogy azért nem kedvelem mert a második résznél csatlakoztam bele a kalandba és az eleje az nagyon ütős volt amikor ketté lőttek a Normandyt, ott felállt és nem csak a szőr.