Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Full dlc verziom van,Collector edition,minden kutya fule.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
EC-ben levitték 4000-re + kijött egy csomó DLC, ami pontot ad, úgyhogy nem különösebben nehéz multi nélkül sem elérni a "legjobb" endinget.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Downloadable content for Mass Effect 3 significantly affects the War Assets system. Mass Effect 3: Extended Cut lowers the EMS required to achieve all possible endings from ~4000 to 3100."
Simán kijátszható, csak a EC-t kell leszedni.
Megvan mar minden bonus powa elozo jatekok miatt. Majd kiprobalom talan. Eleg siman a throw is... fortit hasznalok 40% dmr hez. Azota vicc,neha abanshee warpja se huzta le,pedig azt hittem,az mindig. Sentinel dupla pancelra leszek kivancsi😉
Sanya: jaja en is ugy emlekeztem,azert is csinalom most.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az omega dlc-bõl kapott két pova közül az egyik a flare, na az a legerõsebb biotikus robbantó pova. Egymagában is olyan durva mint a gránátok, de ha még warpra robbantod...
Bandess én is ezt használom nagyon jó kis mód,bár ennyibõl kicsit macera hogy ha új pálya van ilyen fõküldi akkor kilépni betölteni azt majd visszalépni.Mert még 4gb ram mellet is sokáig tart még elindul ha sok van betöltve.Lehetne csinálni belõle egy komplett módot sokkal egyszerûbb lenne,ha egyszerre benne lenne minden és nem kéne külön indítgatni mindig.
Amúgy csak most vettem észre, hogy egy enemyre több primeot is rá lehet tolni, és akár egyszerre robbantani (2 projectilelal, vagy egymás után 1-1gyel). Brutera rányomtam EDI ince + Liara Warpot és rá egy dupla throw és maradt 1 csik. Elég táp. 😄 Nyilván többivel is mûködik, akár triple prime is, csak azt 1 lövésre nem lehet detonálni.
Citadelbõl nem jönnek asszem új képességek, viszont fegyók jöttek (spéci, ami kellhet pl. infynek).
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

(Valszeg nem látszik, de Spoilerben link van.)
Tényleg nem Li, qrva szar a fülhallgatóm ezek szerint... <#zavart1>#zavart1>
nem a hologramos cuccra gondoltál?
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Az epilógust nem tudom, még csak alap Sheparddal toltam végig, ott férfi volt a mesélõ is.
Lenne pár kérdésem az ending animációkkal kapcsolatban.
1. Ezeknél a befejezéseknél a Normandia szikrázva szenved a hipertérben, míg nálam az ebben látható módon szimplán versenyt fut a végével.
2. Az elsõnek linkelt videóban ráadásul bizonyos jelenetek ki is maradtak (pl a háború utáni részek, Shepard nevének felfüggesztése a veszteségfalra, stb). Ez azért lehet, mert ez csak az alapjáték, míg az utóbbiban DLC-k is voltak?
3. Az epilógusban amikor egy gyerkõcnek mesél a nagyszülõ, akkor min múlik, hogy nagypapa vagy nagymama szerepel benne? Azt gondolnám, hogy Shepard nemével van összefüggésben, de a linkelt videókban feltételezem, hogy egy karakter különbözõ mentései szerepelnek. Tehát ugyanaz a nem.
Köszi elõre is!
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Ha számolgatsz olcsóbban jössz ki 3 dlc,omega,leviathan,citadel az 3200 pontba kerül akkor veszel 2 cdgalaxisos pontcsomagot az 8k,ha meg originen veszed ott meg 9280ft.Amúgy ez igy nem oké vicc az alapjáték olcsóbb mint a 3 szaros dlc,ár/érték arányról nem beszélünk nagyon.Jobb lett volna egyesével megveszegetni talán igaz igy többe van lehet,én mindig a megjelenéskor megvettem az originen,egy hónapba könnyebben kiadok 2000-et rá mint ha egybevenném az egészet.És a dlc-k között azért volt pár hónap különbség.Ha az alapvéltozatod van akkor még a from ashes-t is meg kell venned.Nekem minden megvan hozzá,fegyverpack,skinpack még a final hourst is megvettem 2 dollár volt talán annyit megért.De az csak ilyen digitális artbook.
Bioware pontokat nem nagyon tudtok olcsóbban szerezni bár kitudja hátha van ilyen akció de akkor szóljatok nekem is.Nekem a 2. rész az ami tört,igaz megvan a ce de a dlc-ket letöltögettem.
Volt valamikor akció is valamék boltban (tán pont a cdben), mikor féláron voltak a bw pontok, akkor volt érdemes bespájzolni.
Én is vettem dlc-t (pl. a proteánost) az ME3-hoz bw pontból, meg Dragon Age2-höz is stb.
Level 6 warp level 1 throwval már le is veszi a cerberus shieldjét.. mi lesz késõbb. 😊
Liara kapott Tuchankán még egy esélyt, és megállta a helyét. Level 5ös a singuja, már majdnem olyan gyors, mint a warpom. Az meg úgy durva. 😄
Athlast meg level 6 warp + EDI level 1es incinteryjével is simán szét lehet kapni (mi lesz ha lesz jobb throw...).
Liarának warp ammot akarok fejleszteni majd, és akkor lesz az is. 😄
Amúgy a Hurricanet durván kezelik a csajok, seperc leszednek 1-1 ellenfelet vele, Guardiant is páncélon át high velocityvel.
Kimaxolom még a masteryt, aztán valszeg jön a throw. 😊
A sztázist lehet meghagyom majd a Sentinelnek, ha lesz még egy végigvitelem vele. Korábban warpoltam vele meg Liarával, ha jól emlékszem.
1. szintrõl indultam.
Majd még meglátom. 😊
Amúgy a szingu is tetszik, mert egy cerberuson overload + warp + szingu + warp kombó az pofás és el is szállt.
Mondjuk a bubis sztázist még nem láttam, de biztos nemsokára meglesem.
Kipróbáltam a snipert is, maxos weapon capacityvel az N7 Vailant is 200%os, Hurricanenal ultralight nélkül 180% (ultralighttal 200%).
Ez azért durva, simán lehetne ezzel is sniperezni, csak hát nem arra való. 😄
Kicsit furi érzés a snipert tartani, bár nem rossz a sniper concentration mode, és abból skillezni. Igaz, olyan inflis a feeling. Úgyhogy le is teszem szerintem, és megyek predatorral, úgy feelingesebb. 😄
Liarával kezd kilenni a tököm, túl sokszor hal, és persze akkor, amikor nem kéne. Utána megy lenyomom EDI-vel együtt.
Mikromenedzselni kellene, de ahhoz nincs sok kedvem.
Lehet választok más társat addig, amig meg nem lesz vele a bubis stázis. Jó a szingularitása, de igy megeszi a fene, a nagy harcban nem vagyunk sokkal többen vele. 😄
Papiron plusz sebzést csal a 6. rank ad, ami vagy bubi, vagy az.
Elõtte levõk közül csak egy van, amire igaz lehet, hogy bubiban Athlas: Rank 5-ben a cooldownos 30%os dolog.
Akkor most mit is csinál a Stázis, ha benne van az enemy, mondjuk egy Athlas? 😊
Folyamatosan biotikus robbanás van rá pl?
Rank 4nél van olyan +150%os damage mielõtt brakel, vagy 40% duration. Gondolom itt is a +150%os damage a hasznosabb.
Sztazist csak Liaraval egy csapatban tudok eloidezni,ugye?
Ja a 40% alapbol jol hangzik,de nem tobb 3-4 tizedmasodpercnel. Ezert fer bele egy armor is siman bonusznak.
Tarsaknal a rechargera megyek,12 helyett 10 mp megis jobb 😊
A recharge növelés mit sem ér, sebzés kell, meg hatókör, meg armorgyengítés, meg kombopova, meg több mindenbõl. Épp elég gyorsan lehet tolni a bio povákat megfelelõ armorral és fegyókkal. Így is szénné lehet kombózni mindent, ha ügyes vagy.
Bio vegen a recharge buffot,vagy a masikat erdemes?
Nekem a warp van maxon,most vagy a throwt vagy valami mast novelek. Szingura eleg Liara. Vagy majd atspecelem Liarat bubisztazisra es akkor en dobalok. 😊 Liara szinguja jobban tetszik,mert nem ugrik el. Mondjuk sphepjetol is hiaba ugrik,ha utana beszivja..
Én respeceltem a karimat, hogy maxra tudjam húzni a biotic masteryt, meg aközelre a singularity+warp kombómat. Biotic kell a reputation és a weight miatt, nomeg a bio cuccok sebzése stb. is szépen növöget tõle.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Hurricanet maxoltam,h. Edi es Liara jol jarjon,plusz a pedatort. Egyelore mindenki power magnificert hord.
Varom vissza Kaidant. 😊
Liara egyelore nem tul hasznos,csak singularitasra tettem neki. A weak enemyre hasznos,tobbire kevesbe. Meg nehanyszor mar meg is halt,persze pont,amikor kene. Igaz,egyedul is leverek mindent,mert nekem is van kepesseg,csak nyilvan neki meg magasabb szintu.
En egyelore a warpot maxoltam es most van mar oszthato pont,amit nem tudom mire koltsek. Kene a throw,hogy tudjak robbantani jobban,de amig a tarsak komboit tudom robbantani warppa,addig elvagyok. Armoros ellen vagyok gagyibb,mert Liara oda nem tud semmit meg,igy o csak asszisztal. De majd kialakul.
De annyira nem felek, ahogy jonnek a szintek,egyre erosebb a kari. Akar tarsak nelkul is vegig lehet nyomni, ha arrol kenne szo. 😊
Alapvetõen azt a snipert használom adeptemnek, amelyik marha gyorsan lõ. Igazándiból átmenet az assult rifle és a csipa között. Jól felugpradelve, megfelelõ szkóppal a füstön át is kijelöli az ellenfeleket. Így a cerberus szarban van. 😄 Ja és simán 200% a powertöltés még mellette, ha magas a weight capacity-nk, még akkor is ha egy könnyû pisztolyt hord magánál az ember tartalékba (azt is szénné upgradelve). Esetleg ultralight material-lal smg is belefér szépen a pisztoly helyett. Csipával ragaszkodnunk kell a fejlövésekhez, de mivel gyors, ha hibázunk van még esélyünk beküldeni egy másikat is (vagy kettõt) a buciba és így már nem ér fedezékbe a kisgenya.
Itt viszem garrust és a buzgárkatonát is. Garrus mindenkit kikap a gyors csipa+páncéltörõs mattock kombóval+overload. A buzgár meg pofándurrantja õket skillbõl és shotgunnal jó a "zombik" ellen is.
Kb. 1 golyót lõttem ki Predatorból (azt is csak mert 1 élete volt és nem volt kedvem skillt nyomni), ill. az elõtte levõ Athlasra Hurricaneból. Igazából teljesen felesleges a fegyver, nincs rá idõ, mert 1-3 mpnként lehet skillt használni.
Már csak az volt nehéz, hogy a sok skillt megfelelõen rárakjam..Nekem 3 skill, Liarának 1, EDInek 2 (overload, inicitr), de végül sikerült úgy rakni, hogy el lehessen érni mindent, ha kell.
Szerintem majd Predatorral, vagy valamelyik pisztollyal fogok menni és Power magnificier (vagy mi), meg majd a Hurricane, ha kéne Athlast lõni, mert igazából tényleg egyáltalán nem is tudok lõni. 😄
Nem fogom olyan aktivan nyomni, mert kicsit túlzásba vittem az inflivel, ha napi 1 küldi lesz, az már jó. 😊 De igy legalább nem ég ki.
Kis segítséget szeretnék kérni azzal kapcsolatban hogyan tudom a trilogy-s kiadású játékomat magyar feliratosra varázsolni? Az elsõ részre feltettem egy a neten fellelhetõ verziót ez magyarrá tett minden feliratot (menük,nevek,stb) kivéve a legfontosabbat a párbeszédeket.A játékom eredeti nem warez verzió.
A segítséget elõre is köszönöm.
Bónusz képességnek nem tudom, mit fogok még választani, de biztos maradok a biotikánál, nem szentségtelenitem meg a karit egy energy drainnel pl. 😄
Nekem is a Mattock rifle a kedvencem. Nemsokára jön Grisson Academy, szerintem én is azt fogom használni majd. Bár igazából egyáltalán nem tervezek lõni, max egy kis shield levételt, ha muszáj (Atlas). Majd még meglátom, pénz az úgyis lesz dögivel.
Én Garrust szeretem, mert assault rifle van, és harcosabb, egyébként EDI is tutira jó. Garrusnál pl. 47. szintû inflimnél csak az overloadra és a turian cuccára tettem, a maradék pont kiosztatlan volt, mert egyszerûen nincs rá szükség. Majd próbálok mást is, hogy hasznosabb legyen. Kaidan is szimpi, mert van overload és a többi képessége is bejövõs, amivel tud segiteni.
Amúgy valóban a szokásos singularity+warp kombó mellé a pull+throw is jól használható és néha shockwave, meg idõvel sztázis (az bubiban az igazi). A lift grenade is murva jó, csak rohadtul pattognak, így fele visszajön a pofámba robbanás elõtt. 😄