22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

Majd kívülről becsatlakozok :)
  • mastero87
    Ha lesz elég gép meg technika szerintem a release partyn is lesz multizás.
    Csináljatok Multis partyt, arra tudok menni :D
  • bendáj17
    Nekem semmi bajom nem volt a makózással bírtam hogy akkorát pörögtem, össze vissza és bukdácsoltam :D

Mastero hatalmas köszönet a magyarításért, türelmesen várok és már nagyon közel a megjelenés :) Sajna a partyra nem tudok menni pedig biztos klassz lenne
  • mastero87
    Aki tényleg kibírja, annak maxiriszpekt ;)
    Lesz amúgy release party is, tessék szépen elmászni rá.
    Nem vagytok igazi fanok! :D
  • horpeti
    1-est én se birtam végigjátszani, pedig többször belekezdtem, egyszer félig is eljutottam. De ez egyéni preferencia. Nekem a 2-ben levő akció nagyon bejött, az fogott meg. A 3 meg átesett a ló túloldalára. Madj meglátod, mi jön be jobban.
    Rossznak nem mondanám, sőt Én a terep 2-őt és a screamer 4*4-et is szerettem, így élveztem itt is a rallyzást. Tény hogy nem túl izgi, de legalább egyre nehezebb. Jelennek meg ellenfelek és azok egyre erősebbek is :)
  • JaSoN HuNTeR #21912
    Nem is csoda hogy kiszedték a második részből, nagyon rossz.
  • JaSoN HuNTeR #21911
    Nekem igazából az autókázás nem tetszik benne, mindig kitud hozni a sodromból.
    1-et átvittem plusz 1 szer a sokadik után, hogy fasza mentésem legyen a 2-höz :) Jó az is nagyon! :)
  • JaSoN HuNTeR #21909
    Én is csak a második részt játszottam ki[4x], és persze most a hármat fogom rengetegszer.. Elsőt még sosem sikerült, unalmas többször elkezdtem de valahogy nem tetszik.
  • horpeti
    Én arra emlékszem, hogy először angolul nyomtam végig a 2-őt (azzal kezdtem, előtte nem ismertem ME-t), aztán raktam csak fel a magyaritást. Azért ég és föld volt az érthetőség, mert bár nagyjából értettem mindent, néhány finomság, ami azért kitölti a teret, hiányzott. Valszeg a 3-at legközelebb én is magyarul fogom végigjátszani, pedig már 5-6x végigvittem.

Biztos új játék élmény lesz, mert magyarul még nem láttam. :D
    Szerintem a leggyengébb dlc-volt a sorozatba. Az egész csak tunkolásról szolt, sztori szinte nulla. A Leviathan meg a citadel dlc-t meg úgy vittem végig, hogy majd fel robbantam a kíváncsiságtól, hogy most mi fog történni. :)
  • Coolfire
    Egy párszor végigjátszottam az első két részt.:)
    Azt az egy DLC-t próbáltam ki,a többit nem.Azt tudom,hogy ki mellett állok,azért annyira hülye nem vagyok.:)
    Hát nem tudom, az omega story elég egyértelmű, márt csak azért, amiért valakik mellett állsz és valakik ellen harcolsz. Szerintem nem okoz nagy meglepit a dolog :) Főleg ha az előző részeket vagy legalább a 2. részt végignyomtad magyarul :)
  • Coolfire
    Azért a többi játékot ütöm-vágom,akármilyen nyelven van,de ez azért mégiscsak a ME.:)
  • Coolfire
    Ácsi,kicsit félreérthető voltam.Nem azt mondtam,hogy nem kezdtem el,csak azt hogy jegeltem.Semmi értelmét nem láttam úgy,hogy nem igazán értem a sztorit.:)
    Pölö azt sem tudom,hogy mi a bréért lőttem szarrá mindenkit az Omegán.
    Persze,ha befuccsol a magyarítás projekt,akkor a sekélyes angol tudásommal is végigtoltam volna.:)
  • bendáj17
    Nagyszerű hír, már alig várom hogy kipróbáljam, sokat multiztam így kiismertem a fegyókat meg a kasztokat. Jöhet magyarul a Mass Effect bejező része. Minden készen áll, remélem zsír király lesz és hogy segíthetem a lektorálást.
    Emlékszem, mikor az 1-et kezdtem el tolni, annyira rossz volt a nyelvtudásom, hogy csak a főszálat értettem meg nagy vonalakban. Aztán honosítás után, jóval jobb volt tény, de nem dobot sokat rajta, hogy az apróságok is átjöttek. Aztán a 2-nél már a honosított verziót nem is nyomtam végig, mert nem adott több érdemi infót, mint amit az angolból megtudtam.
  • horpeti
    Durva,h.valaki evekig el se kezdte emiatt. En ha nem tudnek angolul se birtam volna ki. :) Szep akaratero.
    Ilyenkor hogy örülök, hogy tudok angolul és nem kell arra várnom, hogy meglegyen a honosítás :D
  • Coolfire
    A ****************** 14-től egy hónapig nem leszek itthon.Megjelenéstől kezdve várok rá,direkt jegeltem.

De nagyon örülök neki ettől függetlenül.
  • Aragorn831109
    "Pontosan ennyi napotok van, hogy felkészítsétek a klikkelő izmaitokat, ugyanis április 18-án egy fergeteges release party keretében kiadásra kerül a Mass Effect 3 magyarítás bétája!"

http://www.masseffect.hu/?name=10
  • GreyWarden
    1.A pakkokból véletlenszerűen esnek a cuccok, tehát tiszta zsákbamacska az egész. Annyiban tudod ezt befolyásolni, hogy, ha Reserves Pack- ot vásárolsz, abból nagyobb valószínűséggel esik karakter, Arsenal Pack- ból pedig fegyver. Értelemszerűen minél drágább packot veszel, annál ritkább felszerelést kapsz. Azonban érdemes az elején az olcsóbbikból minél többet, mint a drágából egyet- egyet. Ha csak medigélt, pajzstöltőt meg hasonló felszerelést akarsz, akkor pedig Jumbo- t vegyél.
    2. Lent megadtam a nevem, ha van kedved pár meccshez írj!:)
  • Akuman
    Sziaztok.
    Két kérdésem lenne:
    1. Multit nemrég kezzem el. Pakkok mennyire randomok mert hogy se az van ami hasznàlhato :) ha valaki vesz pontokat akkor jobb a sansz vagy ennyire a szerencse kérdése
    2. Mulitban van valami csapat akikkel lehetne együtt mozogni?
    Általában Geth juggernaultal vagyok vagy valami tankos

Kösz előre is
  • GreyWarden
    Ha valaki igényel multiban társaságot, Origin nevem: arnenal1995
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ezek mekkora idióták XD
  • Evoluti0N
    A Frozen animációs film Let it Go c. számának a Mass Effect verziója: I Should Go.
    Angolul tudók előnyben.
  • Evoluti0N
    A tangós rész a Citadel DLC-ben van, mégpedig akkor, ha Garrus a párja Shepinek.
  • Tower Guard
    Hát igen jogos! :D Talin döbbentem csak le igazán, hogy kellett volna előtte még1x "lelkizni", hiába beszéltem a kabinban személyesen vele korábban, pedig a dlcben ott van csapattársként :D Mirandával 2x volt párbeszéd de kellett volna egy 3. is

Amúgy az a Nextgen-es dolog, ha pc-re kiadnák egyben emberi áron, akkor szerintem megvenném. Adjanak hozzá mindenféle collectors editionos cuccokat, vagy dobják fel még plakátokkal stb, mekkora jó lenne :D
    Egyébként az nagyon vicces, hogy hallgatom az OST-t és felfigyelek zenékre, amiknek a címe alapján kiderül, hogy mennyi mindenről maradtam még le a játékban :D Konkrétan erre gondolok
    Shepard's Tango. Pedig tudjuk hogy Shep nem tud táncolni :D Erre nyom egy tangót :D
    Ja ez ide ment :)
    Sorry az egyetlen spoiler talán az volt, hogy meg kell támadni a cerberust. de várjunk csak? Hát az egész játékban mellék küldiben is folyamatosan cerberus bázisokat támadunk meg... Tény hogy nem voltam pontos a fogalmazásban. És a Te spoilered hol van? :)
  • genndy
    Ja, igen: PC-re vagy konzolra? PC-re igen, nextgen konzolra nem. Ugyanis nincs és nem is akarok venni.
  • Evoluti0N
    Nem hinném. Megvan PC-n az összes rész, az összes DLC-vel (még az ilyen ruha DLC-k is). Vannak textúrajavító modok, ha azt akarom, hogy szebben nézzen ki. Nem hiszem, hogy nextgenre (ami már tulajdonképpen current gen :D) akkora csodát művelnének vele, hogy megérje megint megvenni. Habár, ha nagyon olcsó lenne és talán mégis csodát művelnének és ha beleveszem az elvakult rajongásomat, akkor talán. :) Mondjuk ahhoz az is kell, hogy előbb legyen egy jelenlegi generációs konzolom.
  • genndy
    Igen. Nem is feltétlenül a szebb grafika, inkább az összes DLC miatt. Persze ésszerű árért (tehát mondjuk max. 12e).
  • Ulthane
    Sziasztok, egy kérdés:

Fizetnétek a Mass Effect-trilógia nextgenre írt változatáért, az összes DLC-vel együtt?

Minden ugyanaz lenne, mint az előző generációban, csak mostani látványvilággal. Mint pl. a Tomb Raider és a Definitive Edition közötti különbség.
  • koschwarz
    ?SPOILER?:

melyik cerberus támadásról beszélsz? (nem mindegy, hogy a cerberus támad vagy amikor a cerberust támadjuk...(mindenesetre ez utóbbi előtt érdemes a citadelt megcsinálni).
    Így van, érdemes a Citadelt a cerberus támadás előtt megcsinálni, mert ha nem futsz össze a játék során mindenkivel, akkor azt se tudod hogy merre van, él vagy hal, így hogy akarod meghívni? :)