22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Chipii
    Az eddigi hozzászólásokat megerősíteném. Nem azért lenne mindenképpen érdemes az első két részt is végigjátszani, hogy megismerd a történetet, mert ha nagyon akarja valaki, a sztorit egy órában össze lehet foglalni, és már tudsz is mindent.
    De az, hogy játék órák százai (már egyszeri végigjátszásnál is kb 50 óra egy rész) alatt fokról fokra olyan érzelmi kötődés alakulhat ki a társaiddal, amiből egy leírás semmit se fog visszaadni. Zseniális párbeszédek tömegei minden karakterrel, nem csak veled, de egymás között is. Megismered a társaidat, vilgnézetüket, segítheted őket saját küldetéseikben, vállt-vállnak vetve küzdötök megszámlálhatatlan órákon át. Ez vezet ahhoz, hogy a kezdetben megismert, különcnek tűnő kompániák idővel egy fantasztikus csapatot alkotnak veled.
    Nyilván a korábbi részek, főleg az első rész grafikailag már megkopottnak számít, de azért nem annyira rossz, hogy ne lenne bőven elfogatható (a presidium például nekem az első részben tetszett a legjobban, akkor volt a leghangulatosabb).
  • RAMyMamy
    nem bunkóságból, de arra azért kíváncsi lennék, hogy mégis milyen indíttatásból vetted meg egy olyan játéknak a harmadik részét, amiről semmit sem tudsz?
  • Negritis
    sztem hiba, itt nagyon fontos az hogy milyen érzelmeid alakulnak ki egyes karakterekkel
    számomra Mordin esete külön kategória ami ha nem spanolok vele össze a 2be fele annyit se ér

de Legion - Tali is minimum hasonló
  • Tcsm
    Na,pár helyen utána néztem az előzők történetének,így legalább egy kicsit kapiskálni fogom mi is történik.Belekezdek,és ha annyira nem értem,akkor vagy végignézrk egy-két végigjátszást,vagy letöltöm az előzőket.
  • Tcsm
    Ok
  • Evoluti0N
    Hát, az is egy módszer, hogy utánanézel. Azonban én erősen ajánlom, hogy inkább játszd végig őket. Sokkal sekélyesebb lesz a 3. rész úgy, hogy nem ismerted meg az előző részekben a csapattársakat és nem lett meg velük az érzelmi kötődés. :)
  • Tcsm
    Köszi,a figyelmeztetést.
  • Tcsm
    Ok,akkor utánanézek a történetüknek,hátha egy kicsit jobban fogom érteni.
  • Evoluti0N
    Nagyon szoros az összefüggés. Sőt! Az előző epizód végén kreált mentésedet be tudod importálni a következőbe. Azaz kisebb-nagyobb mértékbe hatással vannak a korábbi részekben hozott döntések a folytatásokra.
  • Tcsm
    Ja,csak kíváncsi voltam rá, mert játékiparban előfordul,hogy szinte semmi,vagy csak nagyon halvány összefüggés van a részek között.
  • Negritis
    nah én is megint multizgatok :D
  • Evoluti0N
    Képzeld el, hogy a Gyűrűk Urából, a Csillagok Háborújából, a Mátrixból, a Keresztapából és még sorolhatnám a nagy neveket, a 3. részt néznéd csak meg. Na, pont ilyen az is, ha a Mass Effectet a 3. résszel kezded.
  • Tcsm
    Ok
  • RAMyMamy
    igen

kb. tök felesleges elkezdened a 3. részt, ha az előző részeket nem játszottad végig
  • Tcsm
    Most vettem meg a játékot,és azt szeretném kérdezni,hogy a történet értéséhez szükség van az előző részek történetének ismeretére?
  • genndy
    Aha, kösz. Aki elöl áll, ugye? Mondom én hogy csini.

• Calver
    ohhai
  • RAMyMamy
    eredetileg totál máshogy néz ki a csaj, valamelyik nap láttam tumblr-en/deviantarton kencefice nélkül képeket róla (linkelném, ha megtalálnám...)
  • genndy
    De aranyos! Remélem a szeme igazi, mert akkor smink nélkül is csinos lány lehet
  • Evoluti0N
    ??? Ne mondd már, hogy nem szép.
  • Ryder62
    Oh my Godness. Ne ijesztgess!!
    Fúúú de rámennék! :)
  • Evoluti0N
    Itt is like! :)
  • Fpocok
  • horpeti
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Akkor csinálj egy renegát sztorit. :)
  • Negritis
    számomra a játék legnagyobb jelenete Mordin halála, ezért sem merem 3.adjára elkezdeni
  • NiGhTM4R3
    Akkor nem izgat, úgy is hullanak a volt társaim mint a legyek, érzésem szerint ezt is túlzásba vitték. Pláne ilyen balga módon, hogy a karjaim közt hal meg.. olyan ötlettelen.

Ott volt Légió halála, az nekem nagyon betalált pl.

Kösz egyébként!
  • koschwarz
    tulajdonképpen nincs jelentősége, hogy túléli-e
  • koschwarz
    Tulajdonképpen nekem is csak teljesen véletlenül sikerültek ezek, illetve a 2. feltétel akár lehetett volna bukta is, de valamiért akkor azt nem tettem meg, pedig akkor már magamban úgymond Liara mellett döntöttem.
  • NiGhTM4R3
    Pont most találtam meg

To save Miranda, you must:
    - Complete her loyalty mission from ME2
    - Don't break up with her when you meet her for the first time
    - Read the dossier on Kai Leng (before talking to her over vid comm) and then warn her about him in the Spectre office
    - When she asks for Alliance resources during the third meeting, give them to her
    - Use the Paragon/Renegade options with her father.

Ezt már kicsit kitolásnak érzem, hogy ennyi dologtól függ.. amúgy ha túléli később visszajön? tehát van ennek jelentősége, hogy túléli-e?
  • koschwarz
    Miranda meghalhat, ha
    1. románc volt köztetek, de szakítottál vele 2. ha megtagadtad az Alliance-hez való csatlakozását 3. nem figyelmeztetted Kai Leng-re, amihez először el kell olvasni Kai Leng dossziéját, majd találkozni kell Mirandával
  • NiGhTM4R3
    Srácok miért nem tudom megmenteni Mirandát?

Ha meggyőzés/hazugságra megyek akkor lelöki a fatert de utána meghal, ha másra akkor meg az apuka lelövi. Megcsináltam a 2-ben a lojalitás küldetését, itt meg már elég sok jó-rossz pontom van szóval meg kellene mentenem... vagy van más ami befolyásolja?
  • CHROME
    drakosz Ok, téged is felveszlek majd! :)
  • drakosz
    üdv én is szívesen csatlakoznék 1 jó csapathoz multiban originen is drakosz néven vagyok elérhető
    Okés! :) Ha be vagyok jelentkezve, akkor kereshettek valszeg valamivel játszok :) Bár most előfizus vagyok még vagy 3 hétig az SWTOR-ban, szal az most Prio1 és azt is originről indítom :)
  • CHROME
    Mi sem vagyunk pro-k, de mondjuk legalább annyit megteszünk, ha bent van a szobában 2 prime, meg egy rakás pyro akkor nem élesztgetjük egymást és meghalunk mindig, hanem legalább 1 raksit beáldoz valaki...

Meg mondjuk feladatnál nem a pálya másik végében szórakozunk, aztán halunk meg, meg ilyesmik :)

Ja, meg nem lvl 1-10 karakter szinttel állunk neki egy gold meccsnek...
    Nem mondom, hogy úgy egy pro nem tudja megcsinálni, de egy nem pro számára lehetetlen...és csak felesleges ballaszt a csapatban.

Felveszlek majd a listámra, és keresni fogunk ha játszunk, hátha csatlakoznál!
    Én időszakonként felmegyek gyakni. De általában jó csapatokba dob be. Néha megesik hogy lámáskodnak, de Én se vagyok PRO. Szal biztos játszanak mások is, ha Én is :)
  • CHROME
    Sziasztok!

ME3 multit nyomja még itt valaki?
    Halál idegesítő goldot játszani olyanokkal akik azt sem tudják hol vannak, és 10 másodpercenként meghalnak...
    Egy haverral ketten vagyunk, jó lenne egy többé kevésbé állandó 4 fős partit összehozni akikkel normálisan lehetne játszani.

Szóval Walaki?
  • grebber
    Gamersgate-en alapgame 2.4 font!