Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként csak néhány dologra hatással vannak a korábbi részekben hozott döntések. Vannak, amik jelentõsebbek, vannak, amik nem annyira. A legvégére azonban nincsenek. Akkor, hogy ha automatikus dialógus módban játszod, nem tudom, hogy mit választ Shepard, de azt tudom, hogy importált mentéssel nem lehet azt a módot választani.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A Origin-nél megvásárolható a Mass Effect 3, ~8 Euro-ért. Érdemes ezt a Orogin-es verziót megvenni ennyiért? Ezzel kompatibilis lesz a készülõ fordítás?
Az N7 Digital Deluxe Editon ~16 Eur.
Köszi a válaszokat! 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
C:UsersfelhasználónévDocumentsBioWareMass Effect 3Save
hol vannak a játék mentései? mert elmenteném õket, hátha hatással lesznek a 4. részre
De ez nem csak Mo-i jelenség. Hiszen a filmek minõsége is szövegezés szempontjából olyan amilyen. anno a Morrowindbe 6 millió körüli karakter volt, Obli skyrim már 3 millió, és olyan amilyen. A simshez nem is hiszem hogy kell olvasni, Bioware ezen a téren még tartja magát, de ez a játék is játszható angol nélkül legfeljebb nem sokat ért belõle. Ez nem fog változni az elkövetkezõ 5-10 évben. Csak nagyon erõs kényszer hatására kezd el foglalkozni a nyelvvel az is egy szûk réteg. Az mmoknál meg egyszerûen keres magyar guildet ahol kérdezõsködik. A mi generációnk se volt annyira nagy szám, de most sokkal rosszabb, még nálunk is lustábbak.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Emellett háromszor végigtoltad, szóval valahogy mégis megoldottad... 😊
Szóval igen, jó lenne végre elsajátítani ezt a szép nyelvet, de egyszerûen nincs idõm/energiám.
Pedig ezt is felírtam a "2014 to do list"-re.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Ezt meg úgy szerkesztettem 2 képbõl
Elso vegigjatszasra nekem az egesz nagyon magaval ragado volt. De ez igaz mindegyik reszre. De jelentos kihagyasokkal jo ujra is jatszani,de az mar csak nosztalgia.
(az azt hiszem talán nem ilyen egyértelmûen kivágott rész, viszont a leghangulatosabb)
eddig csak a from ashes dlc-t láttam. meg nemrég néztem rá az omegara. nem volt valami érdekes egyik se, de ez ütött
most nagyon fel vagyok háborodva, hogy megint egy ilyen fontos tartalmat kivágtak a játékból...
mindegy, mostmár jó 😊
Több helyen is volt már.
leviathan dlc-t csinálgatom, a bányás rész után meghülyült a játék és úgy érzékeli, mintha állandóan harc közben lennék (kép)
megnéztem a gibbed's save editorral a mentést és ott a kaszt mellett azt írja, hogy "out of combat", próbáltam átállítani és vissza, de semmit se ér
megvan eredetiben az alapjáték, de a dlc-k miatt a törtet tolom most
mit lehet vele csinálni?
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Igaz a 2-3-ban nõi Shepim van...
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."