22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
ME3+DLC Mennyi a játékóra összesen? -
ME4 infó -
#21838 Köszi fiúk a válaszokat! :) -
Nincs multis mentés. Szerveren tárolódik minden, mint minden értelmes online játék esetében.
Nincsenek "karakterek", kasztok vannak. Ha eléred egy kaszttal a 20-at, és hozzáadod a flottához, akkor a teljes kaszt ág nullázódik, hiszen az összes karaktered 20-as benne. Magyarul a kaszt lép szintet, nem a karakter. -
bendáj17 #21836 A public azt jelenti hogy nyilvános tehát más emberekkel tolod a gamet. Lehet privát meccset is csinálni ha barátokkal vagy ismerőssel, vagy soloban szeretnél játszani. Ha egy kaszttal eléred a 20 szintet akkor minden egyes faja 20 szintű lesz. Ha előlépteted akkor mindegyik 1-es szintű lesz. A 4-es fejlesztés (jobb alsó) nem csak egy meccsre vonatkozik ha nem mindig. A war assetet szerintem mindegyik mentéshez hozzá rendeli. A főmenüben láthatód a készültséget (galaxy at war) 50-100% között lehet.
Szerintem a mentéseket tárolja a felhőben ha be van állítva, egyként meg gondolom a dokumentumokBioware mappában vannak. -
#21835 A multis mentéseket hova rakja a játék? Automatikusan küldi fel a felhőbe? -
#21834 És honnan tudja az ME hogy a resetet melyik mentésemhez kell hozzáadni? Vagy hozzáadja az összes mentéshez?
Ez az összes karakter reset úgy működik, hogy az adott raszton belül nézi a legnagyobb szintű karaktert és ha azzal elérem a 20-as szintet, akkor az összes (mondjuk adept) karaktert visszaküldi 0-es szintre vagy csak azt amelyik elérte a 20-as szintet.
Vagy csak nem tűnt fel nekem, hogy ha Én pld ember sentinellel elérem a 20-as szintet, akkor az összes sentinel karakter 20-as szintű lesz? -
Ha egy karaktert elvittél 20-as szintig, akkor azt a kasztot(pl adept) és az azon belüli összes karaktert letudod "resetelni", amitől visszaállnak 1-es szintre, és ekkor kapod a war assetet is.
Az mindegy ki mennyi pontot szerez, az összesen megszerzett pontot kapja meg mindenki. -
#21832 Ez a szerkesztés gomb....
Na mind1. Még azt akartam megkérdezni, hogy mi aaz a public dolog a quick match legelső pontjában, ami nekem még be van kódolva. Illetve, hogy ezek mindig cooperatív játékok lesznek? Mert még nem sikerült olyat csinálni, hogy egyedül harcolok és több xp-t szerzek vagy valami. Választ köszi! :) -
#21831 Sziasztok!
Azt hiszem kezdem kapisgálni ezt a multis dolgot.
Ahogy szerzem az első karakterrel a pénzt, azzal lehet megvenni a bizonyos packokat. Ezek a pakkok tartalmaznak fegyvert, újabb karaktereket és meccsenkéntre fegyver és egyéb upgrad-eket, de ezek csak egy meccsig élnek (mármint az upgrade-ek). Mind1-ik kasztból van több karakter egész az alap karakterektől a nagyon egyedi profi karakterekig. Ha egy karaktert felpimpeltem 20-as szintre, csak akkor tudom újra állítani a képességeit, ha beváltom a single war assetbe. Ezt majd valaki kicsit kifejthetné, hogy a beváltás, hogy megy. Adott mentéshez ki lehet választani, hogy melyikhez csatoljuk? Vagy automatikusan az összes karkater mentéseimhez hozzáadja? Ha az összes multis karaktert fel nyomtam 20-as szintre, akkor igazából nincs mit csinálni. Vagy azokkal játszok és szedek össze még több lóvét vagy beváltom a single-höz és újra fejlesztem azt a karakter, amit beváltottam. Jól vettem le? -
#21830 Oké köszi, majd megnézem! :) -
Jobb klikk rá, játékadatok megtekintése.
Ezt fogod látni elv.:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#21828 Na első tapasztalatok: kb 10 perc alatt egy bronz pályán 4 vagy 5 hullámot csápoltam egy Sentinel emberrel. Aztán vége lett a küldetésnek és 5 szintet léptem, kaptam 15e pénzt. Single küldetések nem indulnak, mert hiányoznak a DLC-k. DLC-ket nem tudtam megnézni se letölteni játékon belül, hiába mentem rá a downloable Contet menüpontra. Ezeket hol kell lecsekkolni és leszedni? Origin programba se ajánlott fel semmilyen DLC letöltést... Am tetszik a multi :) -
#21827 Köszi! Éppen most települ originen keresztül :)
Én Singlet angolul nyomtam, igazából értettem mindent, annyi, hogy mikor megnéztem egy magyar kritikát róla, akkor meg voltam lepődve milyen mélysége van ennek a játéknak, ami annyira nem jött át. Valszeg ennyi hiányzik a nyelvtudásomból... :/ -
bendáj17 #21826 Jó játékot kívánok. Sajna nekem az eredetivel kis gond akadt így én macerásan tudok csak multizni. :) Ha bármi kérdés van szólj.
Én alig várom a single rész magyarítását. -
#21825 Áhhh, értem, köszi mindkettőtöknek! :) Este kipróbáljuk! :) -
Evoluti0N #21824 Mindegyik fajnak más-más képességei vannak azonos kasztokon belül is. Ugyanakkor vannak olyan képességek is, amik több fajnál, vagy kasztnál is előfordulnak. Emellett vannak különböző hátrányai, előnyei is a fajoknak. Krogannal pl. több az életed, de nem tudsz vetődni, meg hasonlók. A multis DLC-ket ingyen le tudod tölteni és utána a pályák teljesítése után kapott pénzből tudsz csomagot venni, amik adnak véletlenszerűen új cuccokat, vagy karaktereket. -
#21823 Az egyértelmű hogy más képességek járnak más kasztokhoz, de az hogy melyik fajhoz tartozol, az módosít valamit? Pld kapsz valami pluszt, ha Krogan harcos vagy? Vagy a faj csak a kinézetedet változtatja? A DLC-s karikat elvileg ingyen le tudom tölteni, aztán játék folyamán folyamatosan megtalálom őket, mint a single-ben a fegyver fejlesztéseket? Több kérdésem nem maradt egyenlőre :) -
bendáj17 #21822 Hú na nézzük: 1 szintű karival kezded, a befolyt pénzért vehetsz illetve kinyithatsz pakkokat, ezekből eshet fegyver, karakter fejlesztés, fegyver módosítás vagy lőszer típus. van külön fegyver, felszerelés (Jumbo), karakter láda, pakk. A legdrágább 99000 kerül de hamar össze lehet szedni.
Igen jól tudod hullámokban jönnek az ellenfelek + vannak feladatok is. (drón védés, feltöltés, célpont kiiktatás, tárgy megszerzés).
Soloban is és coopban is tolhatód. Majd kitapasztalód mennyire fekszik a szint, meg a mód.
Van adeptus, katona, mérnők, őrszem, beszivárgó, élharcos. Ezen belül vannak a fajok. Vannak alapok, meg vannak a dlc-s karik amiket ki kell nyitni, megtalálni. 20 szint a max level, de mindegyik faj az adott kaszton belül egységesen fejlődik. A fegyverek 10 szintig fejleszthetők. Fontos még a terhelés, súly hisz ha nagy a fegyó súlya, akkor lassabban tudod használni a képességeket.
Ha van bármi kérdés szívesen segítek. -
#21821 És akkor azt a "medált" teljesítve lépek szintet, kódolok ki dolgokat? Ha jól értelmezem, akkor a multi arról szól, hogy ilyen hullámokban jönnek az ellenfelek, akiket vagy egyedül vagy coopban lehet letunkolni? Másfajta játékmód nincs is multiba? Meg ezek szerint kezdő szinten nem éri meg platina szintre menni :D
Láttam hogy több fajta karakterrel lehet csápolni. Azok faj szerint lettek leosztva, vagy mindegyik fajhoz tartozik egy jó kaszt, de igazából bármelyik eredeti kaszt választható hozzá? -
bendáj17 #21820 Azok a szintek bronz szint a leggyengébb, silver, gold, platina ami a legerősebb. A szint emelésével nő a ellenség száma, erőssége, gyakrabban jönnek Atlaszok, Fúria, Proti, Primeok. Ahogy majd haladsz úgy ki ismered. Természetesen több xp-t, meg pénzt add a magasabb szint. -
#21819 Na megjött. Tegnap reggel rendeltem és már most megérkezett. Szóval elég gyors volt. Meló után edzés, aztán megyek is haza leszedni a virágosat és felrakni ezt. Szoktátok Multiba nyomni? Néztem róla videókat meg leírásokat, elég összetettnek tűnik. Mik ezek a gold bronz és egyéb cuccok? -
Renegade #21818 innen szemezgethet mindenki kedve szerint, aki még nem játszott volna a Leviathannal és nem akar spoilerbe futni (könyvek, képregények dettó), az ne olvassa el. :)
http://masseffect.wikia.com/wiki/Timeline -
#21817 Igazából nekem egy ilyen Star Wars KOTOR érzésem van ezzel a 4. előzményrésszel kapcsolatban, csak itt nem a film, hanem az első 3 rész adja meg a sztori alapját vagy utódját :) Mindenesetre nagyom várom, remélem addig kihúzom a multival. Főleg hogy ezt a 3. részt is kb 2 hónapja játszottam. Nem nagyon van időm játszani :( -
Számomra az egyik legizgalmasabb időszak a first contact war lenne, ráadásul egy turain szemszögéből.
Érdekes lenne emberek ellen harcolni. :D -
Renegade #21815 szerencsére érdekes az univerzum, first contact war, batari sértődés és határ villongás, a komplett senki-földje (ahol az omega van), Rakhni háború (vagy, hogy a fenébe írják), Krogan lázadás, stb. Van miből csemegézni :) -
#21814 Olvastam egy cikket, ahol azt latolgatták, hogy melyik karakter térhet vissza és melyik nem.
De egyet értek veled az előzménnyel kapcsolatban. Sokkal több lehetőség rejlik benne.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elvégre bármelyik végjátékot csinálod végig, a lényeg az lesz, hogy a Reapers nem támad többé. Hacsak nem a 4. Endinget választod, de ezt hogy írod bele a történetbe?!
Meg arról nem is beszélve, hogy mindegyik végjátékhoz következő sztorit írni igen kényes, főleg hogy Logosz típusú volt eddig a történet, aztán magyarázd meg a dolgokat... Bár ha nincs köze az alap problémához és csak a nosztalgiára építenek akkor lehetséges lenne normális történetek írása szerintem.
Én mindenesetre szívesen nosztalgiáznék vagy játszanék előzmény játékot, bár tény hogy ez a történet így kerek és nem kéne bolygatni. -
Renegade #21813 akkora a csend, hogy az sem biztos, hogy mikor játszódik, simán lehet előzmény lesz a 4. -
#21812 Az oké, így logikus is, csak azért érdekelt, mert majd meg akarom csinálni a 4000+-os war asset dolgokat + a 4000+-os destruction Endinget és elvileg ahhoz netes hozzáférés kell (mármint a War assethez). Na mind1, majd kipróbálom a héten ha megjön a játék és írok pár sort a tapaasztalatokról
Kíváncsi vagyok, hogy a 4-be ha lehet importálni majd a mentéseket (gondolom lehet majd), akkor mit fognak módosítani.
Nem is értettem, hogy mi a ráció az új befejezésekben...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha 4000+-os war asset van és elpusztítod a crucible-t, akkor életben marad Shepard, minden más esetben nem? Pld a legértelmesebb endingben, ahol a Szintézisben, miért nem lehetett megoldani, hogy mondjuk csak a fél karodat add hozzá DNS mintának? Minek kellett teljes testel bevágódni? Értem Én hogy Shepnek halni kellet, de akkor fölösleges volt a Destruction végén is "feléleszteni"... Vagy csak Én látom így? -
Anno én úgy játszottam hogy a dlc-k miatt megcrackeltem, ha meg multizni akartam akkor vissza az eredeti exe és simán toltam. Nem zavart be a kettő egymásnak. -
likewise. 
nekem kaidan teljesen unszimpatikus volt. plusz én férfi shep-pel voltam, és hát ashley mégiscsak egy potenciális numera volt. -
1. nem tudom
2. a multis dlc-k ingyenesek, ergo az összeset -
#21808 Jó reggelit!
Megrendeltem a ME Triology-t. Úgy néz ki az egyhez megkapom az összes! (2db
) DLC-t. Szeretném azt csinálni, hogy leszedem a Warez verziót a 3-ból, felrakom az eredetit, regisztrálok, letöltöm az ingyenes DLC-t, ha van. Nem rémlik most, hogy melyikek azok. Aztán a kijátszott ME3-as mentést szeretném Multira használni.
Ezzel kapcsolatban pár kérdés:
1. Ha vissza megyek a játékba (War asset miatt), fog problémát okozni az, hogy nincsenek fent a fizetős DLC-k? Ugye azokat már megcsináltam, elvileg nem aktívak és a karakterek is elvileg az alapjátékban vannak benne, szóval őket is "kikódoltam" már. El fognak vajon tűnni? Vagy a War asset pontjaimból tűnnek el olyanok, amiket DLC-k adtak hozzá?
2. Melyik multis DLC-ket érdemes megvenni szerintetek?
Választ köszi! :) -
Alapjáték 58,30% 100,00%
Kampány DLC-k
Hamvainkból... DLC 51,83% 100,00%
Bővített változat DLC 1,31% 100,00%
Leviatán DLC 12,40% 100,00%
Omega DLC 19,41% 100,00%
Fellegvár DLC 0% 0%
Már 100% -
#21806 Nekem is csak annyi rémlett, hogy valami kínja van a biotikus implantjával és mindig arról van szó. Ez esetben nem értem mire fel van jelen rengeteg ME videóban...
-
Hát nekem női karim volt, mégis Ashleyt hagytam életben. Kaiden egy rinyagép. -
Evoluti0N #21804 Pffffff. Érdekesebb? Aligha. :D Az egyik legunalmasabb, legötlettelenebb karakter a sorozatban. Mentettem már őt is meg egy végigjátszásban, mert kíváncsi voltam rá, hogy mik történnek vele a 3. részben, de emígy mindig Ashley-t mentem meg, akár női, akár férfi karakterrel vagyok. Mondjuk ő sem tökéletes, xenofób, meg satöbbi, de akkor is érdekesebb karakter, mint Kaidan. -
#21803 Itt ki játszotta végig a 3 részt, hogy női karaktere van vagy az első részben csak simán Kaiden-t menti meg? Sose játszottam úgy végig, de rengeteg végigjátszásban ő van, nem Ashley. Ennyivel érdekesebb karakter? -
Hát akkor meg nem ugyanott vagy?
-
#21801 :D