22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
brute 1xű, banshee ritkán célpont , goldon szokott főleg,de silveren nem okoz gondot, nem kell rakéta ,max 10. wave mert ott hamar lemegy 4 és nem poppolnak többet -
Jah, a hekkelés ugyanaz pepitában. Csak azt el tudod kezdeni azonnal, itt meg le kell még húzni a célpont életerejét, ami nem is olyan 1xű, ha az egy brute pl., vagy egy banshee és nincs már rakettád sem... -
Norgiékkal tegnap egymás után 2 Gold-ot letoltam.. Simán... :D Persze 3 adept én salarian inf-el kempeltem hátul ők elöl osztották az észt... :D -
Nekem valami 3650 volt az EMS és ugye az alapból a fele, tehát nekem is 7k volt. Most már 100% a galactic readiness-em így annyi az EMS is, 7k fölött. -
pedig 3 közül az a legkönnyebb, ott csak kikell lőni egy célpontot és az úgyis feléd jön, nem bujkál, a legszemetebb az hackelés, amikor ott kell állni 1 percig és tartani , na annál rosszabb nincsen -
VGQ #13473 Ti mennyi war assets-et szedtetek össze multi nélkül?
Csak,mert én ugy gondolom teljesen kijátszottam a játékot és összesen összejött 7069(hiába irnak 10k-t sztem az lehetetlen,ugyanis egy csomo fedi egymást, ha ez van akkor a másik nincs, és emiatt nemhiszem hogy lenne bárkinek is multi nélkül annyi.).többet nemtok szerezni, mert nincs már semmi a térképen -
Ott szoktuk bukni ált., ahol van másfél perc talán per célpnt, hogy likvidáld. EL sem jutunk oda, vagy ha igen, ott már annyian vannak, meg olyan erős a célpont, hogy kaukukk. Aki élve eljut oda, nem tudja IDŐBEN megölni és vége az egész rohadtságnak, pont. ÉS 4 van ugye per wave, az első sem mindig sikerül a másoidk tuti halál, harmadikra térdig lehet gázolni a monsztákban, negyedikre nem került sor...
Mer ugye ha NEM ennyire időre megy, akkor ha körbevesznek elfutsz távlabbra, keresel fedezéket, jobb pozíciót, lőszert, újra összeállsz a csapattal, próbákozol távolsági fegyókkal. DE ha másodpeceken múlik, akkor csak törsz előre, elfogy a raketta, a gránát, a lőszer, a pajzs, az életerőd, a medigel először, A MEDIGEL MÁSODSZOR... és aztán már csak a saját véredben fetrenghetsz. Már-már megérinthetnéd a célpont lábát, de soha-soha nem éred el... snitt... -
Vaze, még bronzon is van, hogy egy körön belül van két, vagy pláne extraction felé már három+ olyan monszta amibe egy-két raketta kellhet. Silveren ez megtöbbszöröződik. A világ összes rakettája sem elég. Bronzon szépen le lehet őket darálni raketta nélkül is amúgy, csak némi össztűz ajánlott, de silveren meg jól bírják és kevés a raketta. -
Senki? -
érdekes, engem mindig összeszedett, következetes csapatba tesz random :O mondjuk túl sok időm nincs sajnos játszani, lehet mázlim volt eddig :P -
ne is mond, én azt utálom amikor látják h feladat van és mindenki szarik rá h megcsinálja csak agyatlanul rohangál össze-vissza -.-" -
sanya200 #13467 Pedig van hogy rá vagy utalva a solóra mert sokszor csak mennek össze-vissza.Amúgy benshee ellen meg ott a rakéta nem kell félni használni.Le lehet nyomni egyedül is de sok skúló kell bele még silveren is, nemhogy goldon. -
sanya200 #13466 sokat nem ér :-/
-
Bhalage #13465 sniper puskat kivettetek az alienware-ol?
milyen
:o -
Bhalage #13464 hat a solo kommanozast mar tenyleg nem ajanlom senkinek silver+ -
Laehet, de nekem úgy tűnt, hogy picsafüstöt érnek a fegyók az ellen ellen. :D Fejbepukizod öccáx fél méterről és máris kicsivel lejjebb megy az életereje. Amúgy meg annyian vannak mint az oroszok és 360 fokban ott vannak mindenhol.
Ha nem áll össze a csapat egyetlen együtt mozgó alakulattá, akkor ott a vége, külön-külön bárhol-bármikor meg lehet halni. Átfutsz valahol és már nem éred él a másik fedezéket (nem mintha a fedezék sokat számítana olykor).
Szóval erős csapatmunkával nyilván megy, de egyesével halottak vagytok. -
BalMat #13462 Banshees are created specifically from asari with active or latent predispositions to becoming Ardat-Yakshi. -
A banshee-k asari mátriárkák, nem ardat yakshik :P -
Aki akar majd multizni engem is felvehet. Amúgy random emberekkel is lehet jól alakítani, most hoztam négy silvert egymás után random csapattal, de bedaráltunk mindent :D -
Bhalage #13459 sztem barmilyen aszári megteszi bensínek
ahogy barmilyen human lehet haszk és barmelyik turián krogan párból lehet egy brutusz...
Sir Quno : azert annyire nem veszes az a silver. de tenyleg.
-
Most játszom újra az ME2vel és eljutottam ahhoz a részhez, ahol Samarával beszélgetek. Ő mondja, hogy 3 Ardat-Yakshi létezik, mindhárom az ő lánya és az egyik Morinth. Ugye benne van a mondatában hogy "as far as I know" tehát amennyire ő tudja csak 3 létezik, mégse tartom hihetőnek hogy pont egy justicar ne tudna annak a bázisnak a létezéséről ahol Ardat-Yakshi bent lakásos iskola van.
Valaki talált erre magyarázatot? Mert a 3ban a Bansheek száma is damn too high 3-hoz képest -
Ez Tali maszk nelkul, a Fold ujjaepitese utan. Az immunrendszere alkalmazkodott idokozben, igy lekerult a vedoruhaja, de a gyorsettermi etkezesek okozta etrendvaltozas sajnos megtette a hatasat. -
Na ez a silver nagyon durva. Betettem cryo ammo-t, 2-es pajzsbónuszt, 2-es assarifle bónuszt, turian sentinelem 18-as már maxos tech armor és maxos overload stb. fegyónak phaeston stability upgrade-del, meg csőhosszabíttóval (nagyon kaszálós tud ám lenni bronzba, cryo-val meg iszonyat durva a magas tűzsebesség miatt). Lövöm frutti helyett a rakettát, használom a lőszer feltöltést, de lewipe-olnak minket már a 3. wave-ben a reaperek, de MINDIG. Tök jó így random csapattal tolni... (not) -
Hoz_Hun #13455 Nem. Ez Commander Shepard!!
-
Negritis #13454 http://comedycentral-hu.mtvnimages.com/images/articles/ego-szuperhos-1.jpg?width=520
ez nem a homofób csaj az ME írók közül? :D -
Azt en is leteszteltem, hogy ki mit szol hozza, hummognek csak, vagy kommentaljak is. :) -
Prof William #13452 A Citadellel kapcsolatban jobban örültem volna ha
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy vérszegény "Ja hát a Citadellet elvitték a Reaperek!" helyett mondjuk éppen mi is ott lettünk volna amikor elszabadul a pokol. Jó kis menekülős küldetés lett volna és nagyon látványosan meg lehetett volna oldani.
-
multiban a turian soldier marksman képessége...üt. a pontosságot és a tűzsebességet lehet vele növelni, és ezzel párhuzamosan fejlesztve a turian veteran-ban a fegyversebzés+weapon stability, eszméletlen kombináció. egy "egyszerű" avenger rialgun-ná válik, bronze-ban az ellenfelek életereje/páncélja úgy olvad le, mint az álom. egy 4-5 fős egyszerűbb csoport nagyobb tárral ilyen 4-5 mp alatt legépelhető, egy bossnak meg egyedül is viszonylag gyorsan szedhető a védelme.
silveren van olyan érzésem, mint bronze-ban a simán modolt fegyverekkel. -
BalMat #13450 Az elsőben van két hely, ahova minden csapattársamat elcipelem: a krogan- és a mass relay szobor. -
Az elsoben konkretan megorultem, amikor egyik szarnybol rohantam a masikba, valami kveszt miatt. :) De szerettem valahol, jobb szeretem ha egybe van nyitva az egesz terulet, es kolbaszolhatsz mindenfele, akar percekig (mint a valosagban), mint a 2-3ban ez az "instance" megoldas. Viszot hangulat szempontjabol jobb a 2, nem olyan statikusak az npck, meg tenyleg olyan fellegvari kozpont jellege van. A haromban meg aztan plane, foleg, hogy valtozik folyamatosan a sztorit kovetve. -
És tényleg a virágbolti volt a baja... :) -
BalMat #13447 Az elsőben nagyobbnak éreztem a Citadelt (most azzal játszok), bár sokkal élőbb volt a harmadikban, az igaz. -
Most nézem nekem nem is csinált mappát hozzá. Esetleg itt is újra lehet telepíteni a játékot, ha letöröltem? Nem értek originhez. -
Na megvettem originen és mikor elindítom bejön a fekete képernyő és a me3 müködése leállt... Bezavarhat, hogy telepítve van a virágbolti verzió, vagy most wtf?
-
Darun #13444 Fordítva. A multi mappok vannak a kampányból és meg is van magyarázva hogy miért/hogyan.
Én kifejezetten örülök hogy a szkennelést kivették, a 2. rész legidegesítőbb változtatása volt. Nekem még a Mékó is jobban bejött, igaz hogy a ratyi fizikáján meg a néha elcseszett terepen kívül nekem semmi bajom nem volt a "kocsikázással". A szkennelés viszont rendesen frusztrált. A játékidő fele azzal ment el hogy szondákat lövöldöztem. Akkor már inkább vezetek.
Elsőre mondhatom azt hogy gyorsan végigrohantam a 3. részen. Mellék küldit alig csináltam, annyit szkenneltem hogy meg lett a 6 gyűjthető cucc amit asszem a Cruicable-hez ad hozzá. Nekem tetszett a négy pálya a Tuchankán, viszont a Palavan-t én is hiányoltam. A Citadella meg akkor derül ki hogy milyen nagy, mikor órákig kell rohangálni a különféle mellék küldik miatt. Épp most zártam le a nagy részüket.
Zene: tényleg sok olyan van ami az előző részekből köszön vissza, de nekem a zene többet jelent mint prüntyögés a játék alatt. Nem tudom észre vetted/vettétek e hogy a záró jelenet alatt az a zene megy amivel a ME1 kezdődik. Ez gyakorlatilag újra értelmezte számomra azt a zenét. pár napja fejeztem be az új Sheppel az első részt, és valahányszor beléptem a fő menübe, a zenéről folyton a trilógia vége jutott eszembe.
Én eleve haragszom erre a DLC-s megoldásra, ez már tényleg csak üzlet, arról hogy lehúzzák (még jobban) a vevőket. Mivel CE-t rendeltem elő, így nekem alapból jártak DLC-k, de meg kell mondanom, pl az Argus rifle elég nevetséges, mivel már az alap karabély is jobb nála. Bár fegyvereket is folyton összekeverem, ma kipróbáltam a shooting range-ben az összes kilockolt fegyót és az Argusnak olyan szórása volt hogy rögtön tiltó listára is került. Az N7 páncél nem rossz, de néhány tízezerért lehet venni a Citadellben jobbat is.
És sztem a kettőnek meg rövidebb volt a kampány része mint az egynek. Sőt, még azt is meg merem kockáztatni hogy összességében is hosszabb/tartalmasabb az első rész mint a második, még akkor is ha pl. nem karakter arányosan vesszük a mellék küldiket. A hármat meg azt hiszem tényleg még hamarabb végig lehet nyomni, hála a nyersanyag harácsolás kivételének. De ez inkább a játék javára válik mint a kárára. -
kokos #13443 Most hogy elkezdtem megint a 2-est azt kell mondjam,hogy a 3-as igen gyenguszra sikeredett!Sztori módban játszom.Nincs egy olyan hely mint az Omega,nincs szkenelés,kutatás a nyersanyag után.Értelmét vesztette a bolygók kutatása, a 2-ben elolvastam minden bolygó leírást.Hátha van rendellenesség.Ebben a részben már csak kikerülöm őket.
Valami olyasmi érzésem van:játssz,mire a végére jutsz úgyis meg lesz mindened.Kevesebb döntés,egyszerű lett minden.Nem volt olyan küldetés mint a 2-ben pl:Talinak a küldetése,mikor meghűlt a levegő a válaszadások miatt.A multiból ismert pályák visszaköszönnek,van úgy csak akkora a feladat,meg a pálya mint egy kis multi map.Odamész szétküldesz mindenkit azt távozol...5 perc ....áhhh
Az én véleményem a 3-ról jó-jó de nem az igazi...lusták voltak most a készítők!Ettől függetlenül szarrá játszom magam vele! -
Atilorn #13442 Én hiányoltam Illiumot. Kár, hogy olyan hamar betámadták a reaperek. Omega sincs, de az lehet DLC-ben jön. -
RamsayBolton #13441 Már a 2. részben is volt zene, ami visszaköszönt az első részből. Most a 3. részben ez még inkább megvalósult, mind az 1. és 2. részből. Ez egy ilyen szériánál alapvető követelmény, a jól megszokott helyszínekhez, karakterekhez a jól ismert háttérzene párosul. A rengeteg új dal mellé például a Presidium, Wards és Citadel zenéje is újra hallható (nagy örömömre), ahogy a Normandy Reborn, Illusive Man, Overlord theme is. Külön öröm volt az Eden Prime-i csatazenét is újra hallani. Ezek nyilvánvalóan nincsenek rajta az új soundtrack lemezen, mivel már rajta vannak az előzőeken.
A helyszínek szerintem sokkal változatosabbak, mint a 2-ben voltak. Ott a hub world-ökön kívül csak lineráis előre puffogtatás volt. Itt van közben intermezzo, lehet dumálni sok karakterrel és több a interakció a "lövöldözős részeknél". A Citadel meg soha ekkora nem volt tartalmilag, mint most (méretben nagyobb volt az első részben pl. az óriási presidium). -
ME3 25(!) zeneszáma közül összesen 2 van a ME2-ből, az is újrakomponálva... A többi még csak nem is hasonlít az előző rész dalaira. -
Kíváncsi vagyok mennyi dlc jön majd a gémhez. Nem páncél meg ilyen marhaságokra gondolok hanem történet dlc-kre amik új pályákat, zenéket (hahaha! me3 zenéinek 90%-ka a 2-ből van lol) karaktereket adnak.
Kicsit soványka a játék. Valahol az 1 és 2 között van. A 2. rész sok helyszínen játszódik, dlc-k nélkül is van felhozatal. A 3. rész pályái kissé monoton beütésüek voltak. A 4. tuchanka pályánál már fogtam a fejem.
Palaven hol van? Miért csak a holdján rohangászunk? Annyira bereklámozták , még az is lehet dlc-ben jön.
Mindenesetre kicsit soványka a játék a 2 után a csapattagok, helyszínek és a zenék szempontjából. A játékban alig van új zene: Minden az előző részekből van szinte. Látszik hogy a zeneszerző is otthagyta őket.
Nem tudom hogy ez a lázongás meddig tart de szerintem a dlc-k jövője is veszélybe került.
Ha meg nem jönnek ki akkor tuti hogy félkész marad a játék, örökre.
Mert mint tudjuk valami ilyesmik folynak mostanában a játékkészítőknél: Te Józsi, Palavent vág mán ki, majd dlc-ben kiszórjuk, hogy legyen egy kis mellékes. De ha már itt tartunk azt a fegyvert, páncélt se hagyd benne a végleges játékban!"
Lassan ott tartunk tényleg hogy be akarsz menni egy ajtón és kiírja a játék: xy DLC szükséges!