Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem hatalmas fun, de Te tudod... Én a Demo 2 pályájával is marha sokat el tudtam játszani, nemhogy az összes pályával...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Azért kérdeztem amúgy mert a 2 cinematikját is õk csinálták és klafa render képeket találtam arról is, hátha errõl is van pár.

Ez a multi dlc ha azt adnak ki szép lesz.Gondolom nem lesz ingyenes.Ami most megy multi az nem sokat ér azzal a 6db pályával.Nem tudom minek rakták bele úgy volt hogy nem is lesz.Látszik hogy utólag tették hozzá a játékhoz ami sztem kár volt de mindegy.

Csak hülyültem. Amúgy Digic Pictures a nevük.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

cataflam02
Multi DLC van készülõben ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://xbox360.ign.com/articles/122/1220617p1.html

Ha volt már akkor bocsi !!!

One more story

Azt a mentést honnan szedted le nekem is kéne mert az összes mentésem gallyra ment.
menjé vhova pares.Mér szaroznám õket mikor gyönyörû trailert csináltak.A játékra se azt mondtam hogy szar csak a vége nem jött be ezt leszámítva tökéletes az egész úgy ahogy van.

Csak nem õket is szarozni akarod? <#idiota><#hehe><#vigyor5>

cataflam02
Digic Pictures

One more story

a me3 cgi trailerét magyarok csinálták úgye?Akik az elsõ teaser trailert is.Mi a stúdió neve?Vagy az oldal címe,régebben tudtam de most nem ugrik be.

Persze. Visszakerül a helyére, ahol az ME2-ben is volt.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Jééé. <#hehe>

Még jó, hogy ebbe nem futottam bele, ahogy a Tali drámába sem. Milyen király vagyok már, hogy a leglogikusabb, legjobb döntéseket hoztam, és a leglogikusabb sorrendben csináltam a küldiket is.<#hawaii>

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Fpocok
NA MOST KEZDEM A HARMADIKAT TROLOLO
CSAK NEHOGY SZAR LEGYEN, AMINEK MEGJÓSOLTAM 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Meg is van:

Hogy mik vannak 😊

Az alábbi kérdés ugyan nem spoiler, sokkal inkább egy érdekesség, de azért biztos ami biztos berakom akként.
Sikerült már valakinek elkapnia a hörcsögöt (már aki játszott am ásodik résszel és importálta a karakterét) az engineering alagsorában ahol anno Jack tanyázott? Idõnként átrohan Shep elõtt mikor odalenn ácsorog vagy éppen ott diskurál valakivel aki éppen odatévedt, de még egyszer sem voltam olyan gyors, hogy vagy nem voltam elég közel a kis döghöz hogy elkapjam. A maximum amit elértem hogy végre megtudtam hogy õ az a space hamster akit még a második részben lehetett megvenni.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Én is ugyanezt csináltam, csak a második részben a tárgyalásra nem vittem Legiont.
Leírom én mit csináltam a békéért:
ME2:Legiont vittem a tárgyalásra
A békét javasoltam nekik a tárgyalás végén. Minden admirálissal beszéltem.
Újra írtam a getheket a bázison.
Mikor Legion adatot akart küldeni, és Tali meg akarta akadályozni, mindkettõt meggyõztem.
ME3:Végig paragon voltam.
Minden küldetést megcsináltam a Reaper bázis elõtt.
Hagytam Legiont feltölteni az adatokat, de paragon válasszal felhívtam a vándor flottát, hogy ne támadjanak. BÉKE, HAPPY END. Igaz Legion meghalt, de legalább saját személyisége lett.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Nekem egy csomószor megakadt, hála az égnek egy alt+tab mindig megoldotta. Meg egyszer az egyik küldetés után a játék az összes kiválasztott fegyveremet kiszedte, csak a pisztolyt hagyta meg én meg csak lestem, hogy mi van. A fegyver beállításoknál szerencsére vissza lehetett rakni, de az ez utáni két küldetés elején mindig el kellett ezt játszani, különben csak egy pisztollyal jelent meg Shep a pályán. Továbbá voltak az apróbb melléküldetések a Citadellán, ott 1-2 karakternél nem tûnt el a beszédlehetõség a küldetés teljesítése után. Észrevettem még néhány apróbb grafikai bugot, ezeken kívül semmi baja nem volt.
benőmenő
nem csináltam meg az akadémiás küldit rögtön, és utána már nem is lehetett, és a cerberusos küldiben volt egy audiolog, ahogy Jacket is beolvasztják, majd egy sima ilyen ugrálós/barrieres izét lõttem le aminek Jack volt a nevének írva, majd szólt is EDI
nálam is csak át lettek programozva a heretic gethek, de magas repuval simán kihozható a legjobb a szituból
persze a civil flotta admirálisát meg kell menteni, illetve a geth VR-be is be kell lépni

Én sem tapasztaltam semmi gondot a játékkal, mondjuk nekem az elõzõ kettõvel sem voltak fagyásos vagy bug problémáim.

PiszkosFred
Az a vicc, hoyg ez volt az elso olyan jatek az elmult evekbol, amely egyleten egyszer sem fagyott le, lepett ki desktopra, vagy bugzott volna be. A legstabilabb jatekok is elszallnak nagy ritkan, de a vegigjatszas harminc egynehany oraja alatt ezzel semmi gond nem volt. Amilyen jo az autosave az instabilabb jatekoknal, itt annyira nem vettem hasznat (talan egyszer toltottem vissza - mission restarttal -, mert rossz fegyver maradt Shep kezeben...)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nálam is béke lett. De végül is nem olyan nehéz elérni, ha dugjuk Tali Admirálist. 😊
(Amúgy én átírtam a Geth kódot az ME2-ben.)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hát igen, az autosave minden baszott pillanatban ment, ezért néha én is elfelejtettem menteni... 😄

szomferi
na megnéztem a 2. legkésõbbi mentésemet az autosave-hez képest, persze hogy ott lett mentve ahol kezdõdik az egész geth-es dolog... így egy Normandy autosave-tõl újrakezdem, most szólt a doki, hogy menni kéne a Citadelre medi-gelt vinni a menekülteknek... laza 4 órám veszett oda, majd este behozom valahogy 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Jaja. Elsõ végigjátszásra nekem is. De...

Van olyan, karakterem, ahol a ME2-ben Tali-t számûzték (beárultam az apját) és/vagy a Heretic geth-ek át lettek írva, és olyan is ahol Talit és Legiont nem tudtam kibékíteni (az 50-50% paragon-renegade femshepem).
szomferi
mázlid volt, azért 😄
nekem sajnos a heretic nem lett elpusztítva, alapból 2 pont hátrányból indulok a minimum 5-höz képest...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Sir Quno Jedi
nekem a legobb kifejlett jött ki és így lett mindkét flottám 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Wops rossz link pff ..

Nem tudom volt e már de ez se semmi 😮 <
Spoiler=">Spoiler" (katt="(katt" a="a" megjelenítéshez)=">"
="></iframe></div></div></details>">
A Rannoch-i végkifejlett elég komolyan meg lett szerkesztve:

The shooting has stopped, but not the yelling. Legion and Tali square off. Legion wants to upload the Reaper code to the geth collective, as it enhances their processing functionality to the point of achieving true intelligence. Tali is naturally fearful of what this might mean for her people, whom the geth were able to shred when they had these enhancements. Shepard must navigate the decision.

Your first choice is to allow the upload, or to let the geth die. By choosing to upload, a second decision branch is opened: allow the upload again, stop Legion, and a Charm/Intimidate check ("Rally the fleet" / "Warn the Fleet".
If you allow the upload twice, Legion will will sacrifice itself to distribute the new programming and the upload will be finalized. The Migrant Fleet will be destroyed to the ship by the newly-enhanced geth. Tali will join her people, casting herself off a cliff; there is a Paragon interrupt, but even with it you will not be able to save her. Shepard will gain the geth as a War Asset.
If you choose to stop Legion, or choose to let the geth die at the first decision junction, Legion will attack, forcing Shepard and Tali to kill it. The quarian bombardment annihilates the geth completely. Thereafter, the Migrant Fleet joins as a War Asset, and Tali will join the Normandy crew as a teammate.
Performing the Reputation check is the most difficult, as it requires a number of factors to line up over the course of your three-game save file. If Tali and/or Legion are not present, the Charm/Intimidate options may not even be available. However, even if they are, you'll still need to have done some of the following:
Destroyed the heretic geth in Legion: A House Divided, which gains 2 "Compromise Points".
Prevented Tali's exile in Tali: Treason, which gains you 2 Compromise Points.
Brokered a peace in the Tali/Legion post-loyalty conflict, which gains you 1 Compromise Point.
Completed Rannoch: Admiral Koris, which gains you 1 Compromise Point. You can gain an additional point if you actually save Admiral Zaal'Koris vas Qwib Qwib, instead of allowing him to sacrifice himself for the sake of his crew.

You must have at least 5 Compromise Points and have 4 bars of Reputation in order to pass the Reputation Check. However, if you can, a compromise is possible. Legion continues to upload and Shepard gets the fleet to stand down, building on his/her reputation and pointing out that neither race wants war, and it is only misplaced quarian fear of reprisal that motivates the current hostility. It works: the quarians stand down. However, Legion then announces that he cannot fully upload the Reaper code without dissolving his 1183 runtimes and disseminating them throughout the geth collective. The entity known as Legion ceases to exist, but not before referring to himself as "I" for the first time, and hearing Creator-Tali tell him that yes, he does have a soul.
Shepardnak ruha fétise van na... azok után a páncélok után nehéz meztelenkedni... 😄

Sir Quno Jedi
Mondjuk érdekes jelenet, mert Traynor melltartóban és bugyiban zuhanyzik, ha meg sheppel csatlakozol, akkor az meg állig felöltözve áll (+eksön) vele a zuhanyzóban. Néztem is, hogy vász? Mondjuk szerencsére éppen csak a bulis kis bõrrucija volt rajta, de akkor is...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Naés vannak ilyen veszteségek ugyebár... 😄DDDDDD

Kelly,... bazzeg ne is mond. Az ME3-ban elkurtam és megpusztult a szerencsétlen.

Sir Quno Jedi
Ha nõvel vagy, akkor Traynor bekéredzkedik a zuhanyzódba (pedig "sakkozni" jön fel hivatalosan) és lehet hozzá csatlakozni. 😄

Kelly-t jobban bírtam a kettõben, az édi volt. Persze csak visszatöltés erejéig, mert Liara az ász.

Ja, õ is a fõbb küldetéseket megbeszéli valami távoli ismerõsével, azért érdekeseket mond. Rosszat nem csinált, csak extra tartalom,

Sir Quno Jedi
Én meg annyira paragon vótam, hogy meggyõztem õt és õ is engem támogatott, nem kellett kiütni, hasznos asset. A csinosabbik riportert meg azért érdemes felvenni a hajóra, a románc opciókat leszámítva, mert tényleg csinál veled interjúkat néha. 😄 Tök állat. 😄 Meg érdemes néha meghallgatni miket tudósít a kaemrájában, meg néha vitatkozik legénységi tagokkal és lehet egyiknek, vagy másiknak igazat adni stb.

Jaaaj. Hát mondjuk nem olyan szörnyû, elhallgattam volna, de Shepard mint anya? Hát nem is tudom... fura. Nem tudom, hogy ez a pár mondat illett volna-e abba a hangulatba. Korábban kellett volna elsütni, vagy nem tudom.

bakker 😞
szomferi
na jó, megyek és megpróbálni a lehetetlent
(geth vs quarian)

Seth
ITTEz volt már? Hosszabb Anderson- Fem Shep beszélgetés a végén (minek kellett kivágni? ütött)

PSN ID.: Beegabor

Ú, hát én nem voltam résen... Az elõzõ két részen Shepard ellátta egy-egy jobb horoggal, de most nem számítottam, hogy az elsõnél lebukik, aztán gyomorszájon vág, úgy, hogy kidõl Shepard... 😄 De azért jó volt. Revansot vett rajtam. 😄

Jó, értem én, csak nekem abszolút még a lehetõség sem jelent meg. Gondolom akkor lehet lelõni, ha nem volt lojális, vagy valami ilyesmi.

PiszkosFred
5 pontot ad azt hiszem, plusz par reput, ha adsz interjut. A masik riporter csajt harmadjara is leutottem, minden reszben kiutteti magat 😊

szomferi
tényleg, nekem le se esett... na de már EDI Jokeré (legalábbis azon mûködik Joker 😄)

PiszkosFred

Ott jelzi Traynor, hogy "khm.. emlekszunk e, mennyir tetszett neki EDI hangja?" Abbol, es az elotte levo kisse kinos szitobol le lehet vagni ferfi Sheppel, hogy masik kapura jatszik a leanyzo.

MerlinW
Mindenkit ki lehet iktatni a régi csapatból😊

[merlinw.org]