22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
A Cerberusos rész az azért vicces, mert kicsit igaz is.
-
Chipii #13437 Szerintem kizárt, hogy így tervezték volna, simán kifutottak az időből, ez lett. Nyilván a legtutibb egy rendesen kidolgozott, epilógusokkal teli ending lett volna, rossz szájíz nélkül, és akkor korlátlan mennyiségű dlc-t lehetett volna eladni a fellelkesült rajongótábornak. -
kezd az az érzésem lenni, hogy a bioware eleve így tervezte az egészet, hogy lezárul a játék, ahogy ugye lezárult (sokak szerint lezáratlanul, nekem attól még tetszik) habár arra nem számított, hogy ekkora felháborodás lesz... a lényeg, hogy szvsz jön egy kieg., ahol is shepard felriad a rémálomból a kabinban, ahogy azt tette korábban is, és jön a tényleges befejezés...fene tudja...mindegy, én elégedett vagyok így is, de jobban belegondolva, kicsit tényleg sandít a hirtelen, "homályoska" lezárás! -
Evoluti0N #13435 Új sniper giveaway -
BalMat #13434 A Rannochtól van egy tempóváltás, ez így második löketre feltűnt. Lehet, hogy csak én látok ott döccenést?
Szerintem nem a legvégére fogyott el a szufla, hanem már egy kicsit korábban. -
Evoluti0N #13433 Lvl 1-re teszi a karaktert, ad 10 N7 akármi pontot, növekszik nem tom mennyivel szingliben a war asset. -
valaki elmondja, mit csinál a promote gomb? -
Tali eseteben uj szereplo lesz helyette, a Quarian flottabol, egeszen mas hanggal. Garrust passzolom. -
kérdés:
me3-ban az me2-es csapat kvázi lecserélésével elérték a fejlesztők, hogy ne kelljen sok anyagot felvenni az adott szinkronszínészekkel, és így esetleges me2 beli haláluknál nem veszik kárba sok hanganyag.
viszont tali és garrus elvileg meghalhat me2 végén, ha jól tudom (?), de ők mégis benne vannak a csapatban.
ebben az esetben simán annyival kevesebb társ lesz, vagy me3-ban helyettesíti őket épp egy quarian és egy turian, "véletlenül" pont ugyanazzal a szinkronhanggal? -
Ha jól tudom a multiról, tehát az egyetlen dolog, ami kiderült, belőle, hogy a fov-tól hányni fogsz pc-n, Shepard tud barrel roll-t és minden más a régi. -
Tud valaki linket adni ahhoz, hogy lehessen bloomot bekapcsolni meg a cinematic mod vagy mi? -
Evoluti0N #13427 Nekem kb 4% megy le naponta úgy, h kb 18 óránként játszok. -
Ritka kivetelek egyike :) -
Darun #13425 Ami a "szak"sajtót illeti, a GS 96%-ra, a Guru 88%-ra értékelte. Nyilván nem 8 százalékon fogunk veszekedni, mert az nevetséges lenne. Nem is ez a lényeg. Érdekesebb az hogy a tényleges hibákat pl a GS-ben nem is említették, hogy nem olyan a karakterek mimikája mint a LA Noir, az nekem kevés. Egyrészt azzal nem játszottam, másrészt nekem bőven elég volt az amit kaptam. Igaz hogy a fejfogós/gondolkodós mozdulatot kicsit gyakran sikerült elkövetni, de ez legyen a legnagyobb probléma.
A GR egyébként tuti gyorsabban csökken mint napi 1%, mert azért én naponta multizok, sztem 24 óra alatt akár 3%-ot is mehet le, ami azért még mindig nem olyan eget rengetően nagy. -
sanya200 #13424 jaja :D
csak nem derült ki belőle hogy ilyen pocsék a vége
-
ME3 esetén volt demó. :) -
sanya200 #13422 De mér kellett így elkaszálni a végét komolyan addig a részig a játék számomra 100% szinte tökéletes, egyesítette az első 2 rész legjobb elemeit.Az egyből a sok érzelmi szál..stb 2ből az irányítás meg a társak.Élnek a karakterek,pl mikor ashley-hez megyünk a korházba..stb.Egyedül azokba a külédikbe tudok belekötni amik a multis pályákhoz kapcsolódnak mert egy az egybe ugyanazok csak futkosni kell körbe-körbe.De ezt leszámítva számomra szinte tökéletes,na meg a vége.Meg talán örültem volna egy kis földi harcnak még :)
Én úgy képzeltem el a végét hogy a reapaereket legyúrjuk az űrbe utána meg a földön még lehetett volna pár küldetés tisztogatás..stb.
Amúgy el tudnák képzelni egy olyan játékot is ami ebbe az időszakba játszódik hogy csak a földön kéne harcolni teszem azt városról városra...stb.Lenne mit lőni szerintem meg történetet is lenne mit kitalálni hozzá,A többi maradhat lesz egy csapatod aztán nyomulni kell :) -
Evoluti0N #13421 Bocs az offért, de egyszerűen nem tudok semmit se megnézni erről az oldalról. Mindig ezt a hibát dobja ki. Újraraktam flash-t, keresgéltem mindenfelé, de egyszerűen nem találok megoldást. -
RamsayBolton #13420 Ez a trollkodás volt már?
Ha igen, akkor bocs. Ja és spoiler-es.
-
sanya200 #13419 ja ez így van, amit tehetek azért megveszek.Pl mass effect széria az összes megvan.Az első az gyémánt kiadásban a 2. és a 3. pedig ce-be.De össz-vissz 10db-nál több nincs eredetibe sztem. -
Amiota nincs demo, vagy mint 20 evvel ezelott "shareware" verzio, addig muszaj ezt tenned. A gamer sajto azt ir, es olyan pontot ad, amit kernek es amiert fizetnek. A fuggetlen blogok pedig legtobbszor atesnek a "nagyon kritikus" oldalra, es azok meg lehuzzak. Ember legyen a talpan, aki meg tudja allapitani, a 10-12 ezer forintomat jol koltom e el, vagy kidobom az ablakon.
Csakhogy ami nekunk itt a balkanon negyed havi minimalber, az a fejlettebb orszagokban egy kilo alma ara, vagy egy szegenyebb borravalo egy vacsora alkalmaval. Ha nalunk is 500 Ft lenne egy uj jatek, akkor teged se erdekelne, mennek be a "kosarba" 4-5 db havonta, aztan egy majd csak bejon... :)
Amikor peldakat hozunk fel, ne felejtsd, hogy nem a terseg par ezres kozossegenek szolnak a jatekok. Legtobbszor azt sem tudjak, kik vagyunk, mit akarunk, es 90%-ban meg csak online sem intezhetjuk a dolgokat. -
sanya200 #13417 lehet tapló megoldás de én úgy szoktam hogy ami érdekel leszedem warezről végigtolom és ha úgy gondolom megéri akkor megveszem.De tényleg csak azt ami számomra megéri.Befürödtem a medal of honorral egyszer mert az új egy kalap..-t nem ér, legalábbis a multi az nem.Aztán megvettem mikor megjelent. -
Szerintem ők tényleg nem hitték el a dolgot, egyszerűen elsiklottak felette. Mert ha a te elképzelésed lenne az igaz a háttérben biztos tettek volna lépéseket.
És azért egy ilyen mese amivel előhozakodtak csak a főhös fejében lévő emlékek bizonyítékként ki hinné el? -
Azért a ME 3 jóval többet ér, mint a DA 2. tartalmilag természetesen. -
sanya200 #13414 Nekem a da2 se tetszett , főleg annak a lezárása se nagyon, az originshez képest meg egy nagy kaki az egész.Unalomig ismételt helyszínek.Bírtam hogy a világ végén ahol senki se jár ilyen eldugott zugban ott egy árus hát azon csak röhögni tudtam xDDD -
Az a helyzet, hogy meg azok is dalolva fognak menni a kovetkezo Mass Effect jatekert, DLC-ert vagy fizetos extra kepregenyert, akik tegnap meg tuntettek a BW szekhaz elott Kanadaban, vagy feljelentettek oket a fogyasztovedelemnel. Nem tudsz szembeszallni par hangadoval a multik ellen, ez csak maximum Erin Brokovichnak sikerult :)
El fog minden csendesedni, a jatekosok kapnak egy hazug epilogus DLC-t, amiert fizetnek X dollart, mert kiharcoltak maguknak, es utana csend es hullaszag. -
Next-gen vásárlókat úgy sem veszítenek, sőt!!!
max a régi vágású gamerek csalódnak, mint legutóbb a DA2-n, meg most kb 60 ezer fő a ME 3-ban. és akkor elis érkeztünk a hc gamerekhez vagy a classic gamerekhez :) -
En csak a sajatot szoktam nezni, az 50-rol indulva ment 100-ig, de azt hiszem 24 orankent kb 1%-t csokken ha nem multizol. A BSN meg ugye az ingame ertekeket mutatja, szinkronizalas utan.
Globalis map merre van? -
"ha a tanács megpusztult volna akkor egyből lett volna flotta ami egyből visszavág"
Biztos nem, és mivel játszotál a játékkal tudod is az okát. Bár sokra akkor se mentünk volna vele lásd pl. Prothean, nagyobb és fejlettebb flotta azt mire mentek vele. -
sanya200 #13409 Ja hát őszintén ha így állnak hozzá leshetik hogy megvegyem.Még ezt a dlc-t se fogom szerintem.Majd leszedem warezről aztán jóvan.De nem az eredetire rakom rá.Letörlöm addig az eredetit meg addigra talán lesz honosítás aztán végigjátszom megint törtel, mire a végére érek addigra meg talán a dlc is le lesz fordítva. -
Előbb utóbb csak rá fáznak, mert ilyen eksönökkel veszíteni is lehet vásárlókat. Én pl. a dirt 2 és f1 2010 óta semmi játékot nem veszek, ami GFWL-os, mert egy szemét, és kínomban már az eredeti dirt 2-met crack-eltem, mert nem volt kedvem szopni vele fél órát. -
Ja elég hazugság alapon működik a Tanács, hogy mindent a gethekre fogtak. De meg lehet érteni őket, ha az igazat mondták volna el, akkor nagy káosz tört volna ki pár galaxisrendszerben :D
ld. amerikai kormányt. jobb a titkolozás nekik, mert akkor nyugisan élhetnek. -
Citadellara lepni jar automatikus tanacs/vezetoi tagsaggal. Lasd Volus, akik puffognak is a maguk a felfujt merges borz fejukkel emiatt. Jo az, ha kozel van az ember, kereskedelem, diplomacia, stb miatt at lehet lepni azon a tenyen, hogy egyebkent szarba sem neznek. Igy aztan senkit sem zavarnak el a mar Citadellan elo nepek, ha nem muszaj. -
Tényleg jut eszembe, ha a Galay at war térkép lemegy 0%-ra, akkor az azt jelenti, hogy már nem játszanak multival a publikum?
Emlékszem 0 Dayen 51%-os körüli értékeket mutatott, majd folyamatosan nőtt, azaz terjeszkedtünk magyarán szólva. ha te is beszálsz és folyamatosan játszol akkor minden terület 100% lesz. ha picit visszaveszel mondjuk egy napot, akkor lecsökkenhet 95%-ra. de elég tartósak a háborúk, nehezen megy le.
Azt hiszem nagyjából így működik a coop Galaxy at war mapja. de ha enm pls javítsatok ki -
És ez igaz is, ezt a részt nem vitatom
-
Szokj hozza, ennel csak rosszabb lesz a kovetkezo evekben. Ez az uj vilagtrend, es ahogy kinez, mukodik. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Syzerintem is, meg itt TIM nagy hatalmat akart a Ceberusnak, idővel terjeszkedni akartak volna. A Collector bázist is ez miatt volt, hogy ők legyenek a galaxis góréi. Természetesen a technologiát és a reaper tudást nem osztotta volna meg a Fellegvár tanácsával. Azért sajnálom, hogy nincs egy olyan befejezés a me-ben, hogy a a cerberus mellé állunk... :( Pedig ugye a döntések adottak voltak me 2-ben, de még sem lehetett kialakítani úgy a sztorit. -
Jo, a magunk szemeben nezve a dolgot ertettem ertelemszeruen, a tanacs Udina/Anderson csatlakozasakor "official" elutasitotta a Reaper invazio elmeletet, igy bar mi tudtuk, hogy Saren alkotta kaosz az Reaper invazio elso lepese volt, ok viszont folyamatosan azt szajkoztak, hogy Geth akcio.
De a lenyeg, hogy csak akkor sikerult bejutni a tanacsba, amikor - kvazi - mar keso volt, mert a visszaszamlalas elkezdodott :) Ennyire szerettek minket. Meg Liara is bocsanatot ker Sheptol, mert egeszen masnak, onzo, arrogans, hatalomehes fajnak tartottak az embereket, akik nem erdemesek a tanacsba kerulesre, de mivel a jelenlevok ugyebar kivetelek, Shep bizonyitotta, hogy mindezek mellett tudunk mi jok is lenni :) -
Akik még mindig az "endingen" problémáznak:
Az egész egy világ hülyítésvolt szvsz, mert még mindig erről cikkezik a gémersajtó, így van hírverés és reklám, hogy a sok idiótának el tudják adni a valódi befejezést, amit mindig ígértek plusz pénzért egy epilouge dlc formájában.
Tehát kaptunk egy amatőr bugokkal hemzsegő féljátékot, Day1 dlc-vel ami az egyetlen új, érdekes, bár kevésbé hasznos csapattársat tartalmazza (a vele együtt is gyér választékból a 2-höz képest), és most gyakorlatilag le akarnak húzni azért, hogy lássuk a végét. F*ck EA -
"Csak hat felfedeztuk a Mass Relay halozatot, igy jogunk volt a Citadellara lepni."
Csak hát ha akarják el is zavarhatnak onnan, ha az teljesen igaz lenne amit írtál ránk fognak valamit és ránk eresztik a flotájukat. De ez nézőpont kérdése.
"egy konkret Reaper invazio kellett ahhoz, hogy bevegyenek."
Mi? nem ismerek rád, a történetben ez nem így van.
"(elso embere)"
Nálam második,
és én nem is engedtem volna oda, szerintem csak kihasználta a káoszt és a helyzetét majd befurakodott.
És azért az Asari faj (Benezia) és Turians faj (Saren) ténykedése a galaxis ellen se piskóta.