22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Iceclon
    Ismerős az érzés :)
  • cataflam02
    ez vicc...
  • PiszkosFred
    En mindenre lovok ami mozog, es fegyvernek latszo van a kezeben :) Ha lenne friendly fire, senki sem akarnak velem jatszani, mert neha reflexbol durrogtatok a kozeledo tarsba is. Nincs ido itt kerem szineket nezni. Ha mozog, bummbumm.

Kb igy :)
  • Iceclon
    Én csak soldierrel játszottam a single trilógiát, most ki akarom próbálni multiban amit csak lehet, csak gáz, hogy még csak azt sem értem mit csinál a skill :) de azért igyekszem. Azt se igazán tudom néha melyik fegyvert használjam, így alap sniperrel beállok valahova aztán lövés-lövés-skill-lövés-lövés :) és rohanok ha valaki össze esik...
  • Prince23
    Szerintem sok multi member nem is tudja, hogy a kvári megtudja hekkelni az ellenfél turretjét, vagy mondjuk egy gethet magunk mellé állítani fél percig.

Szal ha itt is vannak ilyenek, akkor üzenném azoknak, ha narancssárga aurát láttok a turreten és a getheken, NE BÁNTSÁTOK :D
  • Sir Quno Jedi
    én full paragon mentéssel kezdtem, mindeki élt aki csak lehetséges, mindenkit igyekeztem si megmentei most is, asseteet mind összeszedtem ami lehetséges így, mindenki mellém állt aki él és mozog és így sem lesz az 4000 messze nem.
  • sanya200
    Amúgy multiba taktikázni is lehet pl avn mikor zónát kell védeni, az is megoldás ha 3 ember védi a 4.ik meg szépen hátulról gyakja az ellent vagy elcsalja felét a zóna felől.Így nem lesz totál lerohanás, nehezebb szinten persze hogy özönlenek de így legalább megosztod az ellenfél figyelmét.Én szoktam azt pl a végén is hogy ja jön egy benshee elcsalom a fenébe körbefutok a pályán és kész.Kevesebb ellen jut a 3 emberre akkor.A cerberusnál meg pl a pajzsos emberkéket szoktam lődözgetni hátúlról még azok a többi felé mennek én megszórom az összeset hátúlról ha oda is érnek a többihez már jócskán le vannak sérülve.Amúgy meg kombózással simán le lehet gyűrni a benshee-t is.Kell rá egy singularity-warp kombó vagy más az jócskán megszedi azért.Többet értek vele mint a sima lövöldözéssel.
  • Sir Quno Jedi
    Na a csata hevében szerintem én is lőttem már szét szabotált ellenfeleket, pláne overload-dal, mert az sokakra hat. Előfordul. Csak a halott geth a jó geth.
  • PiszkosFred
    Elvileg ha importalsz ME3 karaktert, ergo ujrajatszod, akkor kapsz extra assets-t, es azzal lehetseges multi nelkul is. Illetve azt irtak par helyen, hogy az osszes dlc vegigjatszasaval, es a megfelelo dontesekkel eppen meg lehet a 4000 ems, ami kell minimalisan a "szuszogashoz". Elsot nem probaltam, masodikat pedig azert nem tudom, mert aktivan multiztam (a magam felszemu, felkezu nyugdijas tempojaval is megvolt a 70% az elso par napban, ami boven eleg volt a vegere)
  • Prince23
    Én a Fuel Depotnál csak csipázok, egyszóval kempelek :D van egy nagyon jó hely, egy terasz féleség. 3 helyre nagyon jól rá lehet látni. Aratni lehet. Quarian Infiltratorral vagyok, gethek ellen nagyon jó. Csak ha sabotálok turreteket, lángszórós getheket, akkor sajna az idióta parrtnereim szétlövik, az esetek 90%-ban. Volt egy rész, más publikummal, akik hagyták a turretemet vagy a lángszórósokat, amit(amiket) meghekkeltem. Néztem is hogy nem szedték szét azokat :s SZal ritka az ilyen "összejövetel" online
  • Iceclon
    Így gondolkodtam én is :)
  • Hoz_Hun
    Ja és úgy tudom Patrick Weekes ki is akarták rugni, vagy talán ki is rugták ezért a beírásáért (amit mellékesen nicknév alatt írt be Penny Arcade fórumára).
  • Sir Quno Jedi
    Én mindég igyexem végigcsinálni az egészet, ha én fexem meg akkor várok és nézem ők hogyan írtanak, ha csak én maradok, akkor meg megpróbálok győzni, hogy folytathassák ők is velem a következő hullámban.
  • Hoz_Hun
    Úgy tudom ezt konkrétan Casey Hudson megcáfolta. De én is gondoltam rá, hogy lehet benne igazság.
  • Iceclon
    Éjjel volt egy olyan, hogy sniperrel beálltam egy helyre, és sorba szedtem le mindent, de akik velem voltak (+2) direkt belefutottak a tömegbe persze bele is haltak. Nem bírtam utánuk futni, helyette tovább szedtem a felém özönlőket. Befejeztem a kört egyedül, erre kilépkedtek... hú de örültem... gethek voltak és a 9. kör...
  • Anthrax
    ja mi is igy csináljuk, eltereljük öket amig foglalom, és ök meg közben körbe jönnek és ugyanugy foglalják és a gyorsabbakat/kisebbeket leszedik
  • RAMyMamy
    Hudson és Walters kizárta a többi írót a befejezésből
  • Sir Quno Jedi
    Azaz, egyet tudok csak felhasználni "általános" célokra. Ugye hogy így már nem is akkora fegyvertény és érthet, hogy a többiek miért próbálják kézifegyókkal lezúzni a nagymonsztákat.
  • Hoz_Hun
    Ja, a pont bevéde az kínos tud lenni. Bár ha mind ott vagyunk akkor nem, de legtöbször, csak én meg még egy a csapatból védi a helyet, a többiek meg "kalandoznak", hogy rohadjanak le. Olyankor simán végignézem ahogy elvéreznek...
  • Hoz_Hun
    Egyet hagyj a végére. Én legalább is így szoktam, mert utálok a legvégén elvérezni. Inkább megdöglök korábban. :)
  • Anthrax
    widow az specteből esik, black widow szerintem szarra se jó, kevesebb sebzés,de tény hogy több lőszer van tárba
  • Anthrax
    Én is infivel játszok goldot, a 4 dbos hack oké, de mikor bizonyos ideig 1 ponton kell állni és legtöbbször egy rohadt szűk folyosón az idegesítő
  • Iceclon
    Köszönöm szépen
  • Sir Quno Jedi
    Ne izgassál már, én szinte már minden küldiben elpukkantom a két rakettát. Nem ér az semmit, mert ELFOGY. :D
  • Hoz_Hun
    Én a Spectre pack-ban kaptam. De legjobban a Black Widowra vágynék, de az még nem jött.
  • Hoz_Hun
    Infiltratorral marha egyszerű. Mindig Tactical Cloakban hekkelek. Senise zavar meg, simán elgyalogolnak mellettem. Más kasztal valóban elég nagy szopás tud lenni.
  • VGQ
    fellélegzés elvileg a piros oldalon van , és ha van 5000EMS-ed, ezért kérdeztem hogy megoldhato-e multi nélkül a dolog, de ugytünik nem
  • Iceclon
    Multiban ha akarom a widow sniper fegyót, melyik packet érdemes vennem szerintetek?
  • Hoz_Hun
    Rakéta wazze RAKÉTA!! :DD Ha másnak nem jut eszébe legalább te durrancs egyet. Földre céloz, ne hogy elröpüljön a semmibe.
    Egyszer így mentettem meg az egész banda seggét az evakuálási ponton, mindenki lement (én is), Banshee, Brute, meg egy raklap egyéb ott téblábolt. Medigél aztán rögtön a lábam elé lőtem rakétával. Nagy lett a csend hirtelen... még két társamat is fel tudam húzni időben.
  • Sir Quno Jedi
    Ez afféle védelem a wirágbolti verziósokkal szemben. Amúgy egy este nulláról indulva fel tudod 100% környékére tornászni a galactic readiness-t, még nekem is ment, pedig ultranoob vagyok.
  • Sforzan
    Én 6900 meg az apró. Ha minden igaz nagyjából 7200-7300 körül lehet összerakni.

Kb. 5 napig tartott míg átolvastam a megjelenés óta bekerült töménytelen hsz-t:) Bár vannak emlékek, de akkor az tényleg igaz, hogy a nevezetes plusz 10 másodperces, fellélegzős videót csak úgy lehet elérni, ha multiztam is? Azaz hiába tolom ki a "perfect" single játékot (ami testvérek között is vagy 100-120 tiszta játékidő a 3 részre vetítve), x darab meccset le kell játszanom?
  • Hoz_Hun
    Samara TUD a kolostor létezéséről. A Shadow Broker bázison elolvashatod, ahogy levelezik a lányaival. A kolostor amúgy se titok, mert jófajta piát gyártanak ott.
  • Anthrax
    hexxel van ilyen problémánk, én se tudok hozzá és ő se hozzám,csak sokadjára :D
  • Sir Quno Jedi
    Azt úgy kéne megoldani, hogy aki kint van a zónából annak semmi baja, küzdhet, de ha mikor eljön a sikló és addigra nincs bent a zónában, akkor őt otthagyják és mission failed (esetleg szopatható azzal, hogy egyedül kell tartsa a frontot plusz egy durva wave-en át és elkenik a száját így is... :D
  • Hoz_Hun
    Próbáld meg Krogannal. Hacsak nem áll eléd két Brute, átfutsz te mindenen. Krogannal eddig még mindig eljutottam oda ahova akartam. Tegnap ki is feküdtem a kis Quarian Infiltratorommal, amikor próbáltma átfutni egy (nem is túl) húzós részen. Előtte ugyan ez (csak több ellenféllel) Krogannal röhögve.
  • Sir Quno Jedi
    Mi azt sem tudtuk megoldani tegnap egyik sráccal (hexhun), hogy a kreált játékomba be tudjon join-olni, vagy én az övébe. Csak join-olgat, aztán semmi, még a töltés ikon is eltűnik. Viszont public gam-ben tegnapelőtt többször is bejött a friendlistáról aki akart.

Ki tudja ez hogyan műxik, mert gáz így?!
  • BalMat
  • koschwarz
    tegnap egy hekkelés sem jött össze silveren, mert vannak akik küldetésüknek érzik, hogy ilyenkor NE álljanak be a hekkelő zónába, hanem ők majd jól megvédik a hekkelőket a gonosz szörnyek támadásától.

4en simán ki lehet húzni azt a kb. 2 percet, de amikor csak ketten próbáljuk húzni eszméletlen soká tart, és simán lerohannak.

másik kedvencem, amikor az idiótája nem bírja betolni a seggét az extraction zónába, és miatt bukik mindenki 10000xp-t (mert a full extraction 15000, míg a partial csak 5000).
  • Anthrax
    Jah volt pár meccs, szívesen játszunk bárkivel goldot ,csak legyen tsen ennyi a feltétel
  • Iceclon
    Hi, játszik most valaki multit? Eléggé kezdő vagyok a multiban, de kipróbálnám :)