22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Sir Cryalot
    Kemény 8000 db-ot ment el japánban az első héten : DDDD

Kemény 8000 db

gigalol
  • Sir Quno Jedi
    De a magyarok közül 300sokas volt a legjobb tegnap még.
  • Hoz_Hun
    Uhhh. lol
  • Sir Quno Jedi
    Pc-n bőnyállal vannak 3000-es emberek.
  • Hoz_Hun
    XBoxon mikor pár napja utoljára néztem, a top első helyen 1100 pontal álldigáltak az emberek. Én 115 körül vagyok, de gyakran találkozom, 150-190 körüli emberekkel.
  • Fenrir
    Szerintem bármelyik játékban hasznosabb nála akármelyik másik kaszt.

Se nem damage, se nem control, a kettő között van valahol, ezért viszont nem a legjobb. Nem véletlen, hogy szinte alig lehet látni soldier-t a játékokban. Szerintem 1 kezemen meg tudnám számolni, hogy mennyivel voltam 1 party-ban.
  • Darun
    Valami hasonlóra számítottam. Tehát van Bf3-am, akkor menőzhetek vele ME3-ban is :D Mindenesetre érdekesen nézett ki. De a soldier is olyan mint a többi kaszt, van akinek bejön, van akinek nem. Én tuti nem mondanám gyöngének.
  • Fenrir
    Ha van Battlefield 3-ad origin-en akkor megkapod a karaktert mint soldier class-t.
  • Darun
    Battlefieldes karit már én is láttam, de nem vágom mi az. A krogan harcosnak van Carnage, de az meg durvább mint a concussive. Annak annyi a hátránya hogy az infernal gránátot nem dobja olyan messze mint a frag-et. Viszont krogannal neki merek menni melee-be a brute-nak is meg a Banshee-nak s. Sima soldierrel azért nem vagyok ilyen bátor. Meg sajnos a krogan sokszor mellé fut melee-ben :(
  • Fenrir
    Nincs concussive shot-ja a Battlefield-nek pl. Ott csak Adrenaline Rush, Carnage és Grenade volt. Az alapkaszttal kb senkit nem láttam még játszani.
  • Fenrir
    Sajnos van 1-2 kalapos mindig aki egy sarokkal mögötted végignézi, hogy elvérzel, eszébe nem jutna odamenni és feléleszteni. A másik típus az aki a harc 90%-ában a pálya másik felén jár, még véletlenül sem a másik 3 emberrel. Aztán meg ragequit-tel amikor megölik és nem tudják a többiek időben éleszteni.
  • Darun
    Ha neked nem jó a 4 másodpercenként Concussive, akkor ne játsszál vele :D Az meg hogy a gránáttal egyből le lehet dobni 3 troopert, már eleve erőssé teszi a soldiert.
  • Darun
    Vagy csak rohadt sok időd van multizni :D Én láttam már 190. szintű nOOb-ot :P
  • Fenrir
    Akiket baromira utálok az a ravager, geth pyro és a cerberus engineer a turret-jével. Rohadtul tudják szívatni ezek az embert, főleg ha viszonylag kicsi és zsúfolt pályán, helyen van az ember.
  • Sir Quno Jedi
    node az n7 rang az az eddig általad elért szintű karik összege, nálam is szépen felnőtt
  • Iceclon
    Sziasztok

Bocsánat nem emlékszem kinek kell írni, hogy az origines Nickem kikerüljön... -tRs-Iceclon
  • Fenrir
    Btw a soldier az egyik leggyengébb kaszt, aki teheti kerülje. A gránáton kívül nincs semmi értelmes skillje.
  • Darun
    Ládából simán lehet bontani 10k Xp-t. Az rögtön dob pár szinetet a karira. Meg egy végigtolt Bronz is ad elég rendesen. Szóval nem nehéz visszatornázni 20-ra.

Am a gethek is sztem simán erősebbek a Cerberusnál, a nemezis meg a phantom seholn nincs a geth hunterhez meg a pyro-hoz képest.
  • koschwarz
    én pl. megyek néhány kört a 20-asommal, aztán promote-álom és nekiállok egy másik típusú karakternek.
  • Fenrir
    Ha nem emberi fajú karakterosztályt nyersz akkor az nem 1-es szintről indul, nekem eddig az összes minimum 5-ről kezdett. Volt amelyik 8-ról.
  • koschwarz
    minden lenullázódik, a skillek is. de a single-ben nő a war asset, a multiban meg kapsz 10 pontot az N7 rangodra. monnyuk azt nem tudom mire jó, de lehet vele virtuális péniszt növelni. talán arra jó, hogy minél magasabb, annál jobban tapasztaltabb vagy a játékostársaid szemében, tehát ha egy 1-es szintű karakterrel indulsz egy partiba, de a neved mellett ott van egy 100-as vagy magasabb szám, akkor azért sejthető, hogy tudsz valamit.
  • Fenrir
    Olyan mintha nem is kreáltad volna még meg. Én tegnap promote-oltam a Battlefield soldier-emet és nem létezőnek látja a játék, tehát ha újat kreálnék akkor 1-es szintről kéne kezdenem.
  • Sir Quno Jedi
    Ja, ha meg ugyanolyan karit kapsz (osztályra) ládanyitáskor, akkor egy szinttel nő a kariosztály, ha indítasz újat belőle, az már úgy kezd. Én pl. van amiből már level8-as vagyok ÚGY hogy nem is játszottam vele... :D
  • Sir Quno Jedi
    Úgy lenne bazi érdekes, ha volna három fős partid, mint a szingli játékban és a többi playernek is lenne. Akkor egy kisebb hadsereggel tudnátok tolni és igazi apoklaiptikus hatása lenne. Nomeg ha a skill-eket ugyanúgy bővebben lehetne felvenni tanulni stb. mint szingliben.
  • Prince23
    A skillek megmaradnak amúgy? vagy az is nullázódik?
  • Fenrir
    Lehet promote-olni, akkor megkapod war assets-ként singleplayer-ben, de a szintje nullázódik multiban.
  • Sir Quno Jedi
    Huhh a prime az durva. Random partikban többet szívtunk velük, mint a banshee-kkel, vagy a brute-okkal. Szerencsére egy célpontot lő 1xrre, de engem pl. előszeretettel pécéz indég ki, onnantól meg elég ha csak bárhol nem vagyok egy pillanatra fedezékben és már fexem is.
  • Darun
    Szerencsére azt mindenki tudja hogy ha pl Banshee vagy Geth Prime jön, vagy más erősebb ellenfél akkor azt kell lőni. Ebből nálam legalább is eddig ritkán volt probléma.
  • Sir Quno Jedi
    Este folytathatjuk. Bár a random partik is jók, nagyon sok érdekes karival és harci stílussal találkoztam tegnap. Ezért jó ez a játék, mert változatos. Ha több pálya és ellenfél típus is lenne, az lenne a faja csak. Gondolom majd bővítik DLC-vel (azt meg is venném).

Meg pénteken pénteki és szombaton is pénteki munkanap van nálunk, így előbb végzek, ha addig halálra nem unom a gammát, akkor előbb is játszhatunk.
  • Prince23
    Ha multiba egy karit kivégzünk 20-as szintre akkor mi van? lehet prestigelni? az addig megszerzett XP-k, skillek megmaradnak?
  • Sir Quno Jedi
    Banshee-t én is öltem párat tegnap rakettával. :D

Most meg overload-ra gyúrok, mert anélkül durván pajzsos genyák ellen kb. esélyem sincs. Így meg szépen lehet őket fingatni. Csak egy overlaod nem elég általában, tehát gyors visszatöltődés is kell, az meg a súly miatt gáz. Ha van másnak is a csapatban és ugyanarra toljuk az persze jobb... :D
  • Fenrir
    Jah, én voltam az LaczkoIstvan néven. Sajnos minden általam használt nick már foglalt volt, ezért használom a rendes nevemet már szinte mindenhol. Nem tudom, hogy ki az a nyomi aki állandóan lenyúlja a Fenrir-t szinte minden játékban :)

Amúgy meg az infiltrator nagyon ez mode, ha magas szinten van a cloak-od akkor szinte mindent túl lehet élni. Azon a pályán meg még egyszerű is volt mert viszonylag nagy, sok búvóhellyel és szinte mindenhová be lehet lőni. A rohadt banshee-re azért elment 2 rakétám :D
  • Sir Quno Jedi
    Mármint te melyik voltál? (sejtem, de nem akarok neveket írni, mert nem tudom megosztanád-e a nagyérdeművel :D) Ha te voltál a Salariannal is, akkor az nagy volt, mikor egyedül lerendezted a banshee-t, a brute-ot, még valami nagy genyát, meg a kicsiket és még az objektívet is megcsináltad stb. AZ szép volt! :D

Amúgy az elején kevésbé voltam noob, aztán mire komoylab szintű lettem, sokkal óvatosabb lettem, meg olyanokkal kerültem össze, akik elmentek gyaksizni, én meg pihenhettem kényelmesene fedezékben többnyire.

Később viszont másik partival volt hogy csak hárman voltuk, sőt volt hogy én egyedül. Hárman amúgy végigcsináltuk asszem. Egyedül nyilván egyik hullámban meghótam.

Őszintén szólva gyengébb csapattal is jó, mert ott én is kénytelen vagyok magamat aktiválni és igazi magy túlélőharcok jönnek. Igaz ez pályafüggő is rohadtul. :D

Most majd a pízt gyűjtöm, hogy a sentinelemet fel tudjam szerelni. (adepttel végig az alappisztollyal mentem, mert az volt neki)
  • Fenrir
    Azért besegítettem pár pályán én is :)
  • Sir Quno Jedi
    Végülis egy magamfajta noob-nak is fel lehet húzni a galactic readiness-t 96%-ra egy este alatt, mint látható. :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Jaja, írtam is itt, már van egy 18-as human adeptem , meg egy 7-es turian sentinelem. De csak bronzra mertem még elkéredzkedni, mert a felszerelésem kissé hiányos és még ultranoob vagyok. :D
  • Vraaanyek
    figyelj, én abból indulok ki, hogy 3-4 napja 17%ot, tegnapelőtti hírben 25 %-ot írtak, tegnap meg már 30-35%-ot! :P
  • koschwarz
    napi 5%? ha ez így bír haladni, akkor lehet én is elleszek a multival addig, bár a legcsekélyebb mértékben sincs bajom az angollal, de meg kell hagyni, tényleg jobb magyarul játszani, főleg hogy ez nem valami gagyi hivatalos, hanem autentikus rajongói fordítás :D
  • koschwarz
    na és milyen volt a multiplayer tegnap? sikerült játszani?
  • Vraaanyek
    Nyisd meg a linket, amit beillesztettem, rajongókból áll a csapat, nézd meg a képeket, amiket folyamatosan töltenek fel az állásról, teljesen profi munkát végeznek. Biztosan mondhatom, hogy jobb kezekben van a projekt, mint az első két részt fordító hivatalos szakemberek esetében!