Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Fordítva. A multi mappok vannak a kampányból és meg is van magyarázva hogy miért/hogyan.

Én kifejezetten örülök hogy a szkennelést kivették, a 2. rész legidegesítőbb változtatása volt. Nekem még a Mékó is jobban bejött, igaz hogy a ratyi fizikáján meg a néha elcseszett terepen kívül nekem semmi bajom nem volt a "kocsikázással". A szkennelés viszont rendesen frusztrált. A játékidő fele azzal ment el hogy szondákat lövöldöztem. Akkor már inkább vezetek.

Elsőre mondhatom azt hogy gyorsan végigrohantam a 3. részen. Mellék küldit alig csináltam, annyit szkenneltem hogy meg lett a 6 gyűjthető cucc amit asszem a Cruicable-hez ad hozzá. Nekem tetszett a négy pálya a Tuchankán, viszont a Palavan-t én is hiányoltam. A Citadella meg akkor derül ki hogy milyen nagy, mikor órákig kell rohangálni a különféle mellék küldik miatt. Épp most zártam le a nagy részüket.

Zene: tényleg sok olyan van ami az előző részekből köszön vissza, de nekem a zene többet jelent mint prüntyögés a játék alatt. Nem tudom észre vetted/vettétek e hogy a záró jelenet alatt az a zene megy amivel a ME1 kezdődik. Ez gyakorlatilag újra értelmezte számomra azt a zenét. pár napja fejeztem be az új Sheppel az első részt, és valahányszor beléptem a fő menübe, a zenéről folyton a trilógia vége jutott eszembe.

Én eleve haragszom erre a DLC-s megoldásra, ez már tényleg csak üzlet, arról hogy lehúzzák (még jobban) a vevőket. Mivel CE-t rendeltem elő, így nekem alapból jártak DLC-k, de meg kell mondanom, pl az Argus rifle elég nevetséges, mivel már az alap karabély is jobb nála. Bár fegyvereket is folyton összekeverem, ma kipróbáltam a shooting range-ben az összes kilockolt fegyót és az Argusnak olyan szórása volt hogy rögtön tiltó listára is került. Az N7 páncél nem rossz, de néhány tízezerért lehet venni a Citadellben jobbat is.

És sztem a kettőnek meg rövidebb volt a kampány része mint az egynek. Sőt, még azt is meg merem kockáztatni hogy összességében is hosszabb/tartalmasabb az első rész mint a második, még akkor is ha pl. nem karakter arányosan vesszük a mellék küldiket. A hármat meg azt hiszem tényleg még hamarabb végig lehet nyomni, hála a nyersanyag harácsolás kivételének. De ez inkább a játék javára válik mint a kárára.