22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Sir Quno Jedi
    meg míg adepttel egyfolytában a fedezékekben kell gubbasztani, mert se hp-d, se pajzsod nincs normális, addig a sentinel-lel már lehet egy picit rambózni, módjával.
  • Sir Quno Jedi
    Ezé jó a turian snetinel is. Overload a pajzsos genyák ellen és warp a nem pajzsosak ellen. A tech armor jól véd, vagy robbanthatod, ha nagyon körülvesznek. Végül pedig kell egy jó átütő erejű assarifle (mattlock + stabilitás és csőhosszító upgrade) és máris lehet írtani.
  • Különc
    Szöveg alapján fordítanak a srácok, vagy képben is vannak a Mass Effect világával és a szöveg kontextusát is látják, mikor fordítják?
  • Sir Quno Jedi
    Adepttel kicsit szopacs, mert a pajzsosokat kénytelen vagy sorozgatni a szaros kis pisztolyoddal (meg warpolgatni). Viszont ha nincs pajzsa és nem nagydög, akkor marha nagy területre nagy létszámban lehet őket kaszálni. Singularity+warp, nagyobb hatóterülettel és erősebb combo robbanással. Szoktam még ugyanezt singularity+shockwave, vagy warp+shockwave-vel is előadni, szintúgy a shockwave-et is nagyobb combora fejlesztve.

Szóval az adept egyedül nem áll meg magában bizonyos elenfelek esetén, ott már erősen trükközni kell. DE ha támogatják, akkor durván írthat.
  • sanya200
    jaja csak azt még nem kaptam meg :-/
    pedig azt szeretném neki.
    Amúgy engineerel lehet még büntetni kegyetlenül a túltöltéssel,bármilyen ellenféllel szembe hatásos a reaperek ellen is, lesokkolja az ellenfelet és amig remeg addig meg nyugodtan leszedhetem :D és ugye ha területre ható sebzést választasz úgy jó eséllyel kiütsz egyszerre 4-5 ellenfelet.
    Tegnap toltam 2 haverral gethek ellen silveren hát esélyük nem volt, igaz mindkettő adept volt én meg engineer de eléggé könnyű menet volt xD
  • szomferi
    hát Carnifexem még nincsen... így én Mantis + Predatorral (azt hiszem az) tolom, kivéve Vanguardnál, ott Katana + valamelyik kispityu
  • JethroHUN
    A Talont csak singleben tudtam kipróbálni, de sztem nem lehet rossz, az egy automata kézi shotgun lényegében. Vanguardhoz lehet nem rossz.
  • JethroHUN
    Carnifex pisztoly van olyan jó fejlővő mint a Mantis. Az adept nem fegyveres kari... mint amit multiba látok néha asari adept+widow-val.
    Ember adeptnek még smg is jó, mert annak tényleg semmi súlya. Asariho viszont, tapasztalatom alapján a Carnifex a legjobb, statis field miatt.
  • sanya200
    nekem ez a Grall Spike Th. nem jön be a cleymore se rossz de az a baj vele hogy lövésenként táraz és ha elsőre nem nyírom ki az ellenfelet vele akkor cumimaci van pláne ha még van mellette másik ellenfél is.Meg vhogy nem tudok vele célozni nem tudom miért.De ez a geth plasmagun sebzésbe ugyanakkora bár sztem csak akkor ha felhúzom.De ez vhogy jobban bejön mert közelre és messzire is elég jó.
    Jó lenne a pisztoly de nincs értelmes csak a phalanx van meg ami nem sebez túl nagyot, meg az m358 talon de az meg nagyon felhord annak nem látom értelmét, meg még van az arc pistoly de vhogy az se az igazi.Az a rendes nehéz pisztoly kéne amit mordin ad még a 2-ben de nem kaptam még meg.
  • szomferi
    minek? távolról nyomatja a stasis-t, és mantis-szal osztja a fejeseket, legalábbis én így csináltam a demoban, még nem kaptam asari adeptet a teljes játékban
  • Anthrax
    adeptnek kell 1 pisztoly és kész ,nem lövöldöznie kell hanem a skilleket tolnia
  • sanya200
    lehet kevertem másik karakterrel de megnéztem így +81 azért az se rossz :D
  • Bhalage
    sztem adept kezembe kezistuki valo
  • JethroHUN
    Jah nem, a 3. legnehezebb, mert a Grall Spike Th. nehezebb nála, sorry.
  • JethroHUN
    Adpetnél hogy lenne már a CD +200%os Geth plasma shotival? A Claymore után a 2. legnehezebb. Disciple a legkönnyebb, aztán Eviscretor. Amint haza érek megnézem, de kizárt h úgy legyen.
  • szomferi
    a Graal Spike Towerem is odakúr keményen :D
  • Vraaanyek
    Azért nem semmi , hogy kb. napi 5%-ot halad a fordítás, amennyire nincs időm játszani mostanság, mire kiviszem az első két részt, simán kijön a fordítás a háromhoz, hogy kellemesen folytathassam is, megszakítás nélkül a "ciklust" :D és jobban megértsek mindent :P
    sőt...több,mint valószínű, hogy előbb lesz fordítás, mint időm eljutni a 3-ig újra! :P én április vége, május környéke felé saccolom amúgy a fordítást!
  • koschwarz
    ez még nincs meg de jól hangzik. főleg hogy ezek szerint könnyebb még a disciplinnél is.
  • sanya200
    Én a geth plasmagunt használom nekem megfelel, közelre és távolra is jó, főleg mivel követi az ellenfelet bizonyos szintig.Nagyobb ellenfélhez pedig fel lehet húzni :D
    Adeptnél ez az egy fegyver van nálam így a lehűlési idő is +200% asszem szal lehet szórni az áldást :D
  • Prof William
    Mondjuk fura hogy

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A sírás lebuktatta volna de ha elsüt egy fegyvert az bezzeg nem. :) Esetleg le is üthette/el is kábíthatta volna de hát kellett a dráma.
  • koschwarz
    az szép. a disciplin a legjobb shotgun szerintem. kis súly, jó sebzés, 4-es tár. csak ezt használom, ha shotgun kell.
  • Bhalage
    nekem tegnap lett +1medigel (hasznos!), N7 paladin, geth plazma sg, widow, disciplin sg szal jo kis nap volt :o
  • Vraaanyek
    Arról van valakinek fogalma, így kicsit megkésve is a kérdésemmel, hogy miért is nem volt Mass Effect 3 Launch party??? mert amúgy már lassan minden szarnak szerveznek (például most a Resident Evilnek, ami lássuk be nem egy...hmm...hagyjuk...)
  • koschwarz
    most néztem meg: az a vicc, hogy az assault scope common cucc. lehet hogy nem csak veteránt meg spectre-t kéne vennem? elég lenne a recruit is, de abból sok.
  • koschwarz
    assault scope-ra várok, de azt még nem kaptam.
  • koschwarz
    hát én nem estem hanyatt a díj-packtól, bár egy szót sem szólok, mert ingyen volt, és egyébként is, kaptam egy darab medigelt :D

vettem egy ilyen special veteránt is, az sem volt nagy szám, bár volt egy sniper scope, amivel a füstön is át lehet látni...más kérdés, hogy nem nagyon használok snipert, egyedül az infiltratorral.
  • Negritis
    nekem Drell adept kéne :D
    salarian engim meg fullos :(
  • Pares
    Ha olvastátok a bioware blogon Muzyka bejegyzését, akkor ott egyértelműen nem új befejezésről, hanem a befejezést kiegészítő új tartalomról beszél. Ha nagyon nem találnátok a bejegyzést, akkor Itt elolvashatjátok. Teljesen korrekt.
  • Vraaanyek
    Ne illesztgessétek ezeket a képeket, mert munkahelyemen nem tudják mi bajom van, hogy itt sírok a röhögéstől :D :D

Motyodlee #13284: neeeeeeeee :D :D :D
  • Darun
    Nem az volt benne a Rare?
  • Sir Quno Jedi
    Nekem ma háromszor adta be a salarian mérnököt a genyó, de az egyiket a spectre pakkból vaze.
  • Calver
    240 új hsz... befejezés flame, lebutították flame (ebből meglepően kevés volt eddig), vagy sima bájcsevej?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    és ezzel ugyanannyi válaszlehetőséget adtam, mint ME3 befejezése
  • PiszkosFred
    Hat remelem maradnak. Viszont hihetetlen, hogy meg midnig nincs aszari adeptem. Kezdem feladni.
  • Bhalage
    en is bontottam par finomsagot :D
  • motyodlee
  • Darun
    Azt nem tudom, csak azt hogy megéri. Nekem ma az egyik 3 fegyvert meg 1 scope-ot adott. Ilyen jót még specterből sem bontottam.
  • mkfdd
    Ha marauder shields kinyír, akkor vége a világnak
  • Különc
    Kérdés: Kai Lenget hogy lehet "szépen" leölni? Nekem csak úgy sikerült, h omnigél spam, adrenaline rush spam és full mák ilyen 10% hpn futkosásokkal, ráadásul mikor sikerült, akkor is úgy, hogy meghaltam, de pont ő is és elindult az animáció NÉLKÜLEM 8), de csak kiírta hogy critical failure, mikor visszatöltöttem, akkor meg már onnan indult a save, miután meghalt, tehát ugyanaz a cinematic csak velem együtt.
    Másik kérdés, hogy csak a shieldjét kell leverni? Hpja alig van neki? Mintha nekem a shield leverése után feküdt volna meg.

Insanityről van szó persze
  • cdr74
    Egyszerűen indoktrináció van, az első 2 lehetőség választásával van vmi Shep zombis végevideó(k), a 3. lehetőség választásával "kiszabadul", plusz, ha elég az asset túlélheti Shep és jön pár fajta részletes, rendes végkifejlet, ha nem éli túl, akkor is 3-4 a döntésektől és assettől függően.
  • Bhalage
    nem tudja vki a speci veteran pakkok 33.000rert maradnak permenens? (jo valasztasnak tunik :D