Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
a játékélményt nekem nem rontja,csak feltûnt,de pl. a citadel "égboltja" is hasonlóan pixelesnek hat
egyébként configban minden maxon
Nah mindegy, késõ van már úgy is, majd holnap folytatom, meglátom hogy milyen a többi. Bár azért a citadel már szép. <#smile>#smile>
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
ez pl jól nézett ki:

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Egyenlõre hagyom, még folytatom tovább, hátha csak a tutorial helyszínek voltak ilyenek. Most tartok a citadellában, az már elég szépnek tûnt.
Egyébként ha az egész halucináció lenne, akkor miért olyan mocsok a nagypapa hogy kamu befejezéssel eteti az unokáját? Vagy azt is csak halucinálta shepard? Én is kérek abból a cuccból. 😄 Egyébként nem mert Shepard már elõbb magához tér és utána jön csak a stáblista meg a nagyapó az unokájával. Amúgy mennyire perverz már az öreg hogy ufószexszel meg melegpronóval tömi az unokája fejét 😄
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Why?
6850, legújabb driverrel <#boxer>#boxer>
Bele csekkolnék.
Nekünk okozott a játék 2-3 napnyi örömöt, te pedig ne játssz a grafika miatt.. Így jártál.. viszont látásra.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
És mivan a high res textúrákkal amit a bioware annyira hangoztatott? Vagy azt elfelejtették közölni hogy dlc formájában vásárolható majd meg?
Azon sem lepõdnék már meg.
kérlek, annyira érdekelne. mert ezt naponta bedobod, és õszintén szólva vagy trollkodsz, vagy... szerintem ki tudod következtetni az alternatívát.
Ryder62: nálad van valami, én most szórakozgatok ME2-vel és harmadik rész oda-vissza elpicsázza grafikailag. egyszerûen... gyönyörû.
"The trees move. Do you not see it?"
Egyébként semmi baj a grafikával.. persze nem tudom milyen igényeid vannak, de ha ez befolyásolja a játékélményedet akkor hagyd az egészet a fenébe..
[merlinw.org]
En sem ertettem eloszor a veget, illetve azt hittem, hogy folytatodik, de puff, jott a Credits. De, ahogy a "sokk" abbamaradt (utolso 3-4 ora egy hullamvasut, felszalltam es nem tudtam abbahagyni), mar adta magat a dolog, hogy jo ez igy. Az egesz triologianak alapot ado "ciklus" tortenete vegetert, maradt par elvarratlan szal, de ennek a sztorinak pont kerult a vegere.
En is kivancsi lettem volna, az a tobbi karakter sorsa, foleg a "baratokkal" mi lett: Ashley, Liara, Tali es Garrus? Joker es Edi ismert, Vega meg sose hatott meg. Illetve a tobbi ME2-s karakter, igaz paran meghaltak menet kozben, de van igy is egy-ketto, akit sajnalnek. Bizok benne, hogy egy-egy DLC-vel meg fogjuk tudni a dolgokat.
Viszont picit rovidnek ereztem, siman el tudtam volna kepzelni dupla vagy tripla ilyen hosszan, elveztem minden percet.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nem azt mondom hogy fúúú nem tudom milyen de szerintem rendben volt...
(pedig bizisten nem confoltam semmit a játékon)
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Így bõ két óra játék után ... háááát .... <#zavart2>#zavart2>
A renegade meg azért renegade befejezés mert ott nem csak a reapereket hanem az összes szintetikus fajt is kiirtod pl gethek.Szóval te se vagy jobb mert kiirtasz egy fajt meg egy másikat is ami nem érdemli meg.A középsõ lezárás talán a legjobb mindenki jól jár lesz az emberekben szintetikus örökre béke vagy legalábbis addig még nem lesznek újra szerves fajok.Akiknek meg majd mi nem tetszünk mert részben szintetikusak vagyunk aztán megint csak háború.Ha meg paragorn akkor megy ugye elmennek a reaperek de a gethek maradnak akik lehet x 1000 év múlva annyira fejlettek lesznek hogy õk kezdik kiirtani az organikusakat. Szóval ha hosszútávra nézed akkor egyik se a legjobb.
A halál csupán a kezdet...
-From Ashes
-M55 Argus Assault Rifle
-N7 Warfare Gear
-Online Pass
-Reckoner-Knight
-Multiplayer Demo Early Access (From BF3 Multiplayer)
Instructions for Single Player In-Game Item Requisition
Log in with the same account you used to redeem your code in Origin or with the account you used to access the BioWare Social Network website.
Allow the DLC to download and install.
Run Mass Effect 3.
Start a new game or load an existing one.
The in-game items will be available once you gain access to the Normandy after completing the game’s prologue.
The items will appear on the Weapon Bench or in the Armor Locker located on the Normandy.
Az egész bukik akkor, hogyha Shepard elõtti játékot akarnak kiadni, akkor megállja a helyét a befejezés, de egy komplettebb lezárást adhatnának, mert ennek olyan hirtelen lett vége, mintha az utolsó oldal elõtt becsuknád a könyvet hirtelen, és a levezetést meg elolvasnád. Egy kis betekintés jó lenne hogy mégis mi történt konkrétabban. Szerintem ezt hiányolják a legtöbben, amit meg is fognak kapni késõbb.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
\"Egy gy?r? mind fölött\"
Ez se tetszett benne annyira rinyáltak hogy a palaven is odavan..stb aztán kroganok mennek segíteni, közbe meg a földön sokkal régebbóta tart a harc és baszott segíteni akári is.Az asari tanácsnok meg rinyál hogy megtámadták Thessiát holott a föld már rég romokban hevert mire a reaperek megérkeztek Thessiára.És akkor még én kérjek bocsánatot, szóltunk nekik nem egyszer nem kétszer most meg itt rinyáltak.
\"Egy gy?r? mind fölött\"
még az elsõ részben simán összehozhatta azt a kétlábú, h a lehetõ legjobb és leglogikusabb dolgokat csinálja a játék során... miközben õ az univerzum legnagyobb seggfeje.
kiütni egy pánikoló tudóst? kiirtással fenyegetni egy egész fajt, és megállás nélkül köcsögölni a tanáccsal? a fél galaxis arcába stukkert tolni, vagy szimplán kiütni õket a picsába? gúnyolódni Ashley halott nagyapján? pipa, mindre. de még ezeken kívül is elképesztõen bunkó és kb egy jól kifejlett szociopata volt elsõ részben renegát Shepard... imádtam <#vigyor1>#vigyor1>
második részben is bõven voltak még lehetõségek nyers és színtiszta szemétségekre, de háromban szinte minden renegát válasz hasonlóan "bátorító", csak kevésbé mézes-mázas stílusban...
pedig mennyire jó móka lett volna ha sokszor összefuthatott volna a kétlábú a tanáccsal és emlékeztethette volna õket, hogy mekkora idióták voltak a Reaper-ek ignorálásáért. minden. egyes. alkalommal.
ez nagyon hiányzott szerény személyemnek.
"The trees move. Do you not see it?"
Na jó igazat adok, túl erõltetett lett volna így.
De azért örültem volna, ha a Catalystot mi magunk gyõzhettük volna meg szép szóval, Shepardosan, hogy húzzanak a genyóba a galaxisunkból a reaperek és vissza se térjenek. <#violent>#violent>