22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Bhalage
    hat en konkretan azert gyujtottem a war effortot meg biztam benne h egy szint felett a maximum kornyeken "eleg" lesz a gyozelemre, anyway :d
  • Különc
    Szerintem is egy potenciális vég lehetett volna, hogy szimplán elveszítjük a harcot, végülis 3 részen keresztül szajkózták nekünk, h nincs esély a Reaperek ellen, nem kerülhetjük el a vesztünket
  • edios
    nem azt jelenti, hanem kb "új tartalom van készülőben, hogy további lezárást adjon" (/kiegészítse a lezárást)

azt hiszem, hogy bár egyértelműen nem zárja ki ez mondat, hogy lesz egy új szín, de nem azt jelenti.
  • Bhalage
    granat vagy omnitool (ha elered) kizokkenti :D
  • Bhalage
    nem rossz de applejack a legjobb arc ;o
  • Bhalage
    tenyleg ez is jóóóóó

"Why should an AI, hundred of thousands year old surrender ti the judge of a confuse, seriously injured shepard? What happened to other crucibles? In the end i'd love shepard to refuse to choose, and war being decides mainly by you war assets and alliances" - utolso sor!!! uber otlet, kiverzunk vagy bedaraljuk a reapereket ha mar mindenki osszejottt- legjobb ending es lehet fail is, de akkor is megnyugszik az ember, h megtett mindent

más:
    "For example one of my favorite charaters is Grunt I'm sure he was leading a squad of the strongest krogan warriors out there into battle but what happens to him? And same with your crew do they all make it on the planet?"
    - ezt korabban en is emlitettem, h kivezetot csinalhattak volna a tarsaknak es a fohosnek
  • xblades
    Mondjuk ez tényleg durva mass effect és póni imádat.
  • xblades
    De a vége akkor is ez lesz :)
  • Különc
    "confirmed that new content is in the works to provide additional closure. " Értelmezésem szerint ez az jelenti, hogy a meglévők mellé jár majd újabb vég
  • Darun
    Trollok :D
  • RAMyMamy
    ez jobb

• cdr74
    meg1x
  • cdr74
  • yesname #13265
    Egyébként ha jól vettem ki az interjúból nem arról van szó, hogy új befejezést csinálnak, hanem olyan tartalmat készítenek, amely megmagyarázza a történéseket a végén.
    Ha mégis megváltoztatják a végét, akkor Inkább vesztettetek. Csak gondolkodj el rajta, miért is...
  • xblades

Tessék aztán megvan a póni és a szivárvány egyben.
  • RAMyMamy
    én meg olyan szép szivárványosat, de pónik is legyenek ám benne
  • Fresh Duke
    "The Super Saiyan Ending"
    Idióták. :D
  • cdr74
    Marauder Shileds Comic - vótmá?
  • Atilorn
    ÉN LILÁT AKAROK!
  • Cef
  • edios
    :DD
  • watto
    Kiváncsi vagyok mivel fognak előhozakodni :D
  • lwb
    A kék, a zöld, meg a piros robbanás mellé kapunk egy sárgát is. :)
  • Atilorn
    Flawless Victory! FATALITY!
  • Fpocok
    Győztünk.
  • Fpocok
    Now, BioWare co-founder Ray Muzyka has confirmed that new content is in the works to provide additional closure.
  • Darun
    Én már láttam olyan bugot hogy a pályán kívül ragadt az ellenfél. A Cyone-on ez elég kellemetlen. A Noverian meg olyat láttam hogy egy ötös Cerberus csapat leragadt és bedugult a leszálló aljánál. Majdnem megszakadtam a röhögéstől, mert háromszor körbeszaladtunk a pályán, hallottuk hogy kiabálnak, de nem láttuk őket. Aztán észrevettem hogy a nyomik ott ácsorognak egy kupacon. még szerencse hogy sniper volt nálam, rögtön kapott egy fejest az egyik, aztán a többit már gyerek játék volt elintézni. (persze az első kilövése után már sikerült felugraniuk a leszállóra)
  • orichalcos
    http://ps3.ign.com/articles/122/1221273p1.html?utm_campaign=twposts&utm_source=twitter

Ennek elmondaná valaki a lényegét pls?
  • Evoluti0N
    Lol. Ilyen bugot se láttam még multiban. Egy Cerberus-os ellenség a levegőben maradt spawnoláskor és sebezhetetlen volt.
  • Vraaanyek
    Melyik karakter osztály van a legközelebb a soldierhez képességekben, ugyanakkor rendelkezik tápos biotik képességekkel? kezd unalmas lenni, hogy mindig soldier vagyok, de az állóképességét és tűzerejét nem szeretném hiányolni :S
  • temes69
    megoldottam. először a másodikat néztem meg, és utána az elsőt. így már ok.
  • Evoluti0N
    Sehogy se sikerül unlockolni valami nem emberi karaktert. Eddig van egy turianom és egy salarianom pont két olyan kasztban, amit nem játszok -.-
  • JethroHUN
    De makker vagy, N7 Crusader a legjobb shoti az egész játékban.
  • xblades
    "Azt Udinát beajánlom tanácsnoknak." Ha már úgyis mindegy, nem?
  • xblades
    El sem olvastad amit írtam, nem az ok érdekel főleg nem egy könyvben. Hanem ez egy játékos általi döntés volt amit más esetben szépen levezettek és nem az lett a következmény ami a másik lehetőség volt, ami szembemenése (hopp ide kicsit csúnyább szót is írhattam volna) a játékos választásának.
  • Evoluti0N
    És elrontottam a spoiler tagot. Szal az előző hozzászólásban
    SPOILER! :D
  • Renjike
    multiban van valkyre rifle?
  • Evoluti0N
    Egy kérdés felötlött bennem a végével kapcsolatban
    [spoile]Ha a végén szétterjedő színes akármi nem öl meg mindenkit a naprendszerben, mert tulajdonképpen nem úgy robban fel a relé ahogy a 2. részben történik az Arrival dlc-ben, akkor mi a picsért menekül a sugár elől Joker és miért tesz kárt a Normandy-ban, amikor másnak nem lesz baja tőle?[/spoiler]
  • mzoli7
    Mai multis szerzemények : N7 Crusader, Krogan soldier, Asari Vanguard,
  • Renjike
    Mako into your conduit