22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Bhalage #13278 hat en konkretan azert gyujtottem a war effortot meg biztam benne h egy szint felett a maximum kornyeken "eleg" lesz a gyozelemre, anyway :d -
Szerintem is egy potenciális vég lehetett volna, hogy szimplán elveszítjük a harcot, végülis 3 részen keresztül szajkózták nekünk, h nincs esély a Reaperek ellen, nem kerülhetjük el a vesztünket -
nem azt jelenti, hanem kb "új tartalom van készülőben, hogy további lezárást adjon" (/kiegészítse a lezárást)
azt hiszem, hogy bár egyértelműen nem zárja ki ez mondat, hogy lesz egy új szín, de nem azt jelenti. -
Bhalage #13275 granat vagy omnitool (ha elered) kizokkenti :D -
Bhalage #13274 nem rossz de applejack a legjobb arc ;o -
Bhalage #13273 tenyleg ez is jóóóóó
"Why should an AI, hundred of thousands year old surrender ti the judge of a confuse, seriously injured shepard? What happened to other crucibles? In the end i'd love shepard to refuse to choose, and war being decides mainly by you war assets and alliances" - utolso sor!!! uber otlet, kiverzunk vagy bedaraljuk a reapereket ha mar mindenki osszejottt- legjobb ending es lehet fail is, de akkor is megnyugszik az ember, h megtett mindent
más:
"For example one of my favorite charaters is Grunt I'm sure he was leading a squad of the strongest krogan warriors out there into battle but what happens to him? And same with your crew do they all make it on the planet?"
- ezt korabban en is emlitettem, h kivezetot csinalhattak volna a tarsaknak es a fohosnek -
Mondjuk ez tényleg durva mass effect és póni imádat. -
De a vége akkor is ez lesz :) SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
"confirmed that new content is in the works to provide additional closure. " Értelmezésem szerint ez az jelenti, hogy a meglévők mellé jár majd újabb vég -
Darun #13269 Trollok :D -
RAMyMamy #13268 ez jobb 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
cdr74 #13267 meg1x -
cdr74 #13266 -
Egyébként ha jól vettem ki az interjúból nem arról van szó, hogy új befejezést csinálnak, hanem olyan tartalmat készítenek, amely megmagyarázza a történéseket a végén.
Ha mégis megváltoztatják a végét, akkor Inkább vesztettetek. Csak gondolkodj el rajta, miért is...
-
Tessék aztán megvan a póni és a szivárvány egyben.
-
RAMyMamy #13263 én meg olyan szép szivárványosat, de pónik is legyenek ám benne -
"The Super Saiyan Ending"
Idióták. :D -
cdr74 #13261 Marauder Shileds Comic - vótmá? -
Atilorn #13260 ÉN LILÁT AKAROK!
-
Cef #13259 -
:DD -
Kiváncsi vagyok mivel fognak előhozakodni :D -
A kék, a zöld, meg a piros robbanás mellé kapunk egy sárgát is. :) -
Atilorn #13255 Flawless Victory! FATALITY!
-
Győztünk. -
Now, BioWare co-founder Ray Muzyka has confirmed that new content is in the works to provide additional closure. -
Darun #13252 Én már láttam olyan bugot hogy a pályán kívül ragadt az ellenfél. A Cyone-on ez elég kellemetlen. A Noverian meg olyat láttam hogy egy ötös Cerberus csapat leragadt és bedugult a leszálló aljánál. Majdnem megszakadtam a röhögéstől, mert háromszor körbeszaladtunk a pályán, hallottuk hogy kiabálnak, de nem láttuk őket. Aztán észrevettem hogy a nyomik ott ácsorognak egy kupacon. még szerencse hogy sniper volt nálam, rögtön kapott egy fejest az egyik, aztán a többit már gyerek játék volt elintézni. (persze az első kilövése után már sikerült felugraniuk a leszállóra) -
http://ps3.ign.com/articles/122/1221273p1.html?utm_campaign=twposts&utm_source=twitter
Ennek elmondaná valaki a lényegét pls? -
Evoluti0N #13250 Lol. Ilyen bugot se láttam még multiban. Egy Cerberus-os ellenség a levegőben maradt spawnoláskor és sebezhetetlen volt. -
Melyik karakter osztály van a legközelebb a soldierhez képességekben, ugyanakkor rendelkezik tápos biotik képességekkel? kezd unalmas lenni, hogy mindig soldier vagyok, de az állóképességét és tűzerejét nem szeretném hiányolni :S -
temes69 #13248 megoldottam. először a másodikat néztem meg, és utána az elsőt. így már ok. -
Evoluti0N #13247 Sehogy se sikerül unlockolni valami nem emberi karaktert. Eddig van egy turianom és egy salarianom pont két olyan kasztban, amit nem játszok -.- -
De makker vagy, N7 Crusader a legjobb shoti az egész játékban. -
"Azt Udinát beajánlom tanácsnoknak." Ha már úgyis mindegy, nem?
-
El sem olvastad amit írtam, nem az ok érdekel főleg nem egy könyvben. Hanem ez egy játékos általi döntés volt amit más esetben szépen levezettek és nem az lett a következmény ami a másik lehetőség volt, ami szembemenése (hopp ide kicsit csúnyább szót is írhattam volna) a játékos választásának. -
Evoluti0N #13243 És elrontottam a spoiler tagot. Szal az előző hozzászólásban
SPOILER! :D -
multiban van valkyre rifle? -
Evoluti0N #13241 Egy kérdés felötlött bennem a végével kapcsolatban
[spoile]Ha a végén szétterjedő színes akármi nem öl meg mindenkit a naprendszerben, mert tulajdonképpen nem úgy robban fel a relé ahogy a 2. részben történik az Arrival dlc-ben, akkor mi a picsért menekül a sugár elől Joker és miért tesz kárt a Normandy-ban, amikor másnak nem lesz baja tőle?[/spoiler] -
mzoli7 #13240 Mai multis szerzemények : N7 Crusader, Krogan soldier, Asari Vanguard, -
Mako into your conduit