Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Begyûjtõk a reaper-ök szolgái voltak, azok nem küldözgettek senkit sehova, azok kapták a parancsokat, rajtra készen álltak ha a Collector General / Harbinger kiadta az ukázt.

PiszkosFred
Konkretan elerte azt most a BW, hogy a fajokat egy helyre terelte, a felig kiirtott/elpusztitott Foldre. Innen indulva, par szaz ev, mire utolerik magukat technikaval, uj varosok(allamok), uj nemzetek alakulnak ki (leven egyelore elmenni innen nem lehet), esetleg kesobb a kozeli bolygokat meghoditjak, kezdve a Holddal. Ergo kezdodik minden elolrol, igaz a korabbi tapasztalatok megmaradnak, igy aranylag gyorsan utolerik magukat a nepek. Valoszinu, hogy a regi ellentetek egyes fajok kozott ujra elojonnek, az akkor ismert vilag ketto, esetleg harom reszre bomlik, es innen indulhat a "masseffect mmo", szigoruan naprendszeren beluli teruleteken jatszva 😊 (kozben a biotikus ero tovabbra is letezik, hogy a classok nagyjabol megmaradjanak)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

kemszi2
egy gyors közeli kép,kicsit fura az asztal 😄 meg az árnyék mintha kicsit pixelesre sikerült volna plusz funkció az árnyék az árnyékban 😄
a játékélményt nekem nem rontja,csak feltûnt,de pl. a citadel "égboltja" is hasonlóan pixelesnek hat

egyébként configban minden maxon
Ryder62
Nézegettem xfiren képeket pl citadel ugyan olyan mint az enyém. Akkor lehet hogy csak az elsõ két pálya olyan szûrkés, sötét stb ezért láttam rondának.

Nah mindegy, késõ van már úgy is, majd holnap folytatom, meglátom hogy milyen a többi. Bár azért a citadel már szép. <#smile>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

edios
szerintem sem kifejezetten ronda, de ezt ne elõrerenderelt 2d-s panorámaképekkel bizonyítgassuk 😊

ez pl jól nézett ki:

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Ryder62
12.1-es. A configban egyedül a textúra szûrés volt 4-esen most azt is maxra tettem.

Egyenlõre hagyom, még folytatom tovább, hátha csak a tutorial helyszínek voltak ilyenek. Most tartok a citadellában, az már elég szépnek tûnt.

Érdekes, de fel sem tûnt hogy
a catalyst egyszerre beszél a gyerek, femshep és broshep hangján.

Egyébként ha az egész halucináció lenne, akkor miért olyan mocsok a nagypapa hogy kamu befejezéssel eteti az unokáját? Vagy azt is csak halucinálta shepard? Én is kérek abból a cuccból. 😄 Egyébként nem mert Shepard már elõbb magához tér és utána jön csak a stáblista meg a nagyapó az unokájával. Amúgy mennyire perverz már az öreg hogy ufószexszel meg melegpronóval tömi az unokája fejét 😄

Fec papa
Mert mintha ott olyan sokmindent lehetne állítani. <#nevetes1>

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

MerlinW
12.2-es driver fent van? MassEffect3Config.exe-vel beállítottad a maximumot?

[merlinw.org]

Ryder62
Basszus nekem jóval rondább. <#zavart2>

Why?

6850, legújabb driverrel <#boxer>

MerlinW
Az elõbb írtam,

/Binaries/MassEffect3Config.exe
/Binaries/systeminformation.xml

[merlinw.org]

MerlinW
Nem is tudom miért játszottam ezzel a randa játékkal...

[merlinw.org]

Ryder62
Melyik fájlban tárolja a játék a videókariról az adatokat?
Bele csekkolnék.

jarlaxxe
Ki vagy te itt, hogy megmondod másnak mit csináljon. Vegyél már vissza magadból föleg a királyi többesbõl.

kemszi2
grafikailag nekem is hangulatosabb volt a 2.rész valamiért, legalább is ez volt az érzésem az elején ,aztán megszoktam most hogy már van benne 4-5 órám
MerlinW
"De ez így számomra élvezhetetlen"

Nekünk okozott a játék 2-3 napnyi örömöt, te pedig ne játssz a grafika miatt.. Így jártál.. viszont látásra.

[merlinw.org]

Ryder62
Amúgy nehogy már egy HD6850 ne legyen elég neki.<#rolleyes>

MerlinW
Én eddig csak tõled láttam ezt, naponta többször is.

[merlinw.org]

MerlinW
Egyrészt az egész galaxist támadják (ha kicsit odafigyeltél volna már a játék elején ugye..), másrészt a második rész végén a collector-ok küldik a reapereket a földre bosszúból.

[merlinw.org]

Ryder62
Én nem vagyok grafika huszár DE a ME2 kb 2X szebb, jobban használja az effekteket és úgy az égész színesebb. Így ezután elõállni egy ilyennel... Ráadásul folytatás! Ha dettó ugyan olyan lenne mint a 2 egy rossz szavam sem lenne. De ez így számomra élvezhetetlen, tudva hogy elõdje jóval szebb.

És mivan a high res textúrákkal amit a bioware annyira hangoztatott? Vagy azt elfelejtették közölni hogy dlc formájában vásárolható majd meg?
Azon sem lepõdnék már meg.

Fpocok
Ti irogatjátok itt a fórumban.

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Sehol, Pocok pajtás örök elégedetlen õstroll, figyelmen kívül kell hagyni😊

[merlinw.org]

Calver
világosíts már fel légy oly kedves minket földi halandókat - még ha ezzel egy eposzba illõ arcpálmát is kockáztatok - hogy hol van ME3 lebutítva mégis?
kérlek, annyira érdekelne. mert ezt naponta bedobod, és õszintén szólva vagy trollkodsz, vagy... szerintem ki tudod következtetni az alternatívát.

Ryder62: nálad van valami, én most szórakozgatok ME2-vel és harmadik rész oda-vissza elpicsázza grafikailag. egyszerûen... gyönyörû.

"The trees move. Do you not see it?"

MerlinW
Binaries/MassEffect3Config.exe -vel fel tudod tornászni a grafikát/felül tudod bírálni az automatát. Illetve miután UE3 dübörög alatta, ugyanúgy lehet tweek-elni, mint minden UE3-mas játékot.

Egyébként semmi baj a grafikával.. persze nem tudom milyen igényeid vannak, de ha ez befolyásolja a játékélményedet akkor hagyd az egészet a fenébe..

[merlinw.org]

PiszkosFred
Gepfuggo. Cimboranal tenyleg csunyan nezett ki, nalam perfekt. Valoszinu a jatek megint automatikusan allitja be a texturakat es a kornyezetet a geptol fuggoen, leszamitva azt a par opciot, ami talalhato a configban. Emiatt, ha nincs egy erosebb kozepkategorias gep, eleg furcsan nez ki.

Akkor úgy csináltam én is. A termékkód beváltása után lejött a From Ashes és ennyi se fegyver se ruha, de azokat én a fizetõs tartalmak között sem látom ezt nem értem.
PiszkosFred
Hozzaszoktunk, hogy konkret valaszokat, kepeket es szituaciokat kapunk, lezaraskent. Teljesen ujnak tunik az a - egyebkent regi, es mai szemmel bosszanto - megoldas, hogy az olvaso/nezo/jatekosra van bizva, hogy dontse el, mi tortent. Nincsenek konkret valaszok, csak utalasok, a tobbi a fantazian mulik.

En sem ertettem eloszor a veget, illetve azt hittem, hogy folytatodik, de puff, jott a Credits. De, ahogy a "sokk" abbamaradt (utolso 3-4 ora egy hullamvasut, felszalltam es nem tudtam abbahagyni), mar adta magat a dolog, hogy jo ez igy. Az egesz triologianak alapot ado "ciklus" tortenete vegetert, maradt par elvarratlan szal, de ennek a sztorinak pont kerult a vegere.

En is kivancsi lettem volna, az a tobbi karakter sorsa, foleg a "baratokkal" mi lett: Ashley, Liara, Tali es Garrus? Joker es Edi ismert, Vega meg sose hatott meg. Illetve a tobbi ME2-s karakter, igaz paran meghaltak menet kozben, de van igy is egy-ketto, akit sajnalnek. Bizok benne, hogy egy-egy DLC-vel meg fogjuk tudni a dolgokat.

Viszont picit rovidnek ereztem, siman el tudtam volna kepzelni dupla vagy tripla ilyen hosszan, elveztem minden percet.

Fpocok
Le van butítva az egész, mit vársz? Amúgy igen, tényleg csúnyább.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ez a grafikai dolog ez érdekes vagy én vagyok totál igénytelen vagy nem tudom de nálam nem volt semmi gond a grafikával.
Nem azt mondom hogy fúúú nem tudom milyen de szerintem rendben volt...
(pedig bizisten nem confoltam semmit a játékon)

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Ryder62
Elkezdtem én is a játékot és kicsit ledöbbentem. Tényleg ennyire ronda a játék? Komolyan a 2 után ez undorító. Ott szép tûéles volt minden itt meg mosottas ráadásul sehol egy tükrözõdés vagy valami hasonló. Plussz minden szürkés. Ezen kívûl mintha az ajak szinkron is is sántítana. A mozgás meg egyenesen botrányos.

Így bõ két óra játék után ... háááát .... <#zavart2>

kemszi2
origin-> fogaskerék/beállítások/->termék kód beváltása->játékaim->mass effect 3->jobb klikk firssítések keresése
Hát de azt se látjuk hogy látnánk már, a vége csak a fejében létezik amit te ott választasz az csak álom és így nincs lezárva az egész.Amúgy sokat nem tudok angolul de ha kiirtod õket se érsz el sokat mert xy év múlva valaki megint megépít egy szintetikus fajt és kezdõdik az egész elölrõl.Legjobb példa rá a battlestar galactica befejezése.Tulajdonképpen ugyanaz az alapelv itt is van egy körforgás és ott is egy gépi faj kiírtja az embereket..stb aztán ugye legyõzték õket az utolsó részbe meg mutatják hogy az emberek már robotokat építetek meg mi-vel kísérleteznek.itt is ez megy csak kicsit átvariálták.
A renegade meg azért renegade befejezés mert ott nem csak a reapereket hanem az összes szintetikus fajt is kiirtod pl gethek.Szóval te se vagy jobb mert kiirtasz egy fajt meg egy másikat is ami nem érdemli meg.A középsõ lezárás talán a legjobb mindenki jól jár lesz az emberekben szintetikus örökre béke vagy legalábbis addig még nem lesznek újra szerves fajok.Akiknek meg majd mi nem tetszünk mert részben szintetikusak vagyunk aztán megint csak háború.Ha meg paragorn akkor megy ugye elmennek a reaperek de a gethek maradnak akik lehet x 1000 év múlva annyira fejlettek lesznek hogy õk kezdik kiirtani az organikusakat. Szóval ha hosszútávra nézed akkor egyik se a legjobb.

Hát nekem csak a From Ashes és az Online Pass-t látja, de valamit nem találok sztem mert ugyanott még ír xbox, ps3 és mindenféle cuccokat is. A játék regisztrálása elvileg annyi, hogy register game és kiválasztom pld, hogy pc-s és ennyi ? vagy esetleg valahol regisztrálni kell ?
Fenrir
Azt baltázta el a BW, hogy a végén a döntésünknek csak a közvetlen hatását látjuk, nem tudjuk, hogy mi lesz 50, 100 vagy 1000 év múlva. Ezt igazán leírhatták volna pár mondatban, nem is kellett volna CGI.

A halál csupán a kezdet...

De azt nem értem könyörgöm ha tényleg ez lenne a vége amit lát akkor mér úgy állítják be hogy londonban fekszik ha túléli????Emiatt borul az egész vagyis nincs vége a harcnak nem tudni mi történt mert shepard ezt beképzelte ennyi.Az hogy miért az lehet a súlykolás miatt vagy mert egyszerûen csak álmodta mert elájult meg sérült.Szóval ezért nem tetszik mert nincs vége mert amit választottunk az nem igaz csak egy képzelgés nem több.Az azutáni rész hogy eltaláltak csak illuzió és így nem tudjuk mi lett a vége valójában és engem ez dûhít.Nem tudom mi lett liarával vagy a földel a reaperekkel..stb

Fenrir
Nekem ezeket látja a BSN:

-From Ashes
-M55 Argus Assault Rifle
-N7 Warfare Gear
-Online Pass
-Reckoner-Knight
-Multiplayer Demo Early Access (From BF3 Multiplayer)

Instructions for Single Player In-Game Item Requisition

Log in with the same account you used to redeem your code in Origin or with the account you used to access the BioWare Social Network website.
Allow the DLC to download and install.
Run Mass Effect 3.
Start a new game or load an existing one.
The in-game items will be available once you gain access to the Normandy after completing the game’s prologue.
The items will appear on the Weapon Bench or in the Armor Locker located on the Normandy.

Valamit lát, mert a 3 DLC ami az originen megjelenik azt látom a BSN-en is( mondjuk a sundtrackot 3x is írja mind1) Viszont a fegyver és a ruha sehol sincs. Vagy ahhoz el kell kezdeni a játékot ?
Fec papa
De szerintem kézenfekvõ, hogyha akar a Bioware folytatást, nem Sheparddal, akkor is az kell legyen a tényleges vége, hogy elájultunk mielõtt felmentünk volna a citadellába, és utána csak befolyásolás, vagy halucináció, álom volt az egész. MIért vannak fordítva a betûk bent a citadellában például? Egyszerûen, mégis hogy adnának ki egy új játékot ME univerzummal, hogyha 3 fajta befejezés van? megsemmisülnek a relék amiknek elég sok köze van magának a játékhoz, nem fogják használni magát a MASS EFFECTet? Csinálnak 3 játékot mindegyik befejezésre? Ezért gondolom hogy jön egy DLC ami tisztázni fogja a dolgokat, hogy minél több pénzt kereshessenek a névbõl. És ezért gondolom hogy ott votl a tényleges vége, amikor összeesett Shepard.

Az egész bukik akkor, hogyha Shepard elõtti játékot akarnak kiadni, akkor megállja a helyét a befejezés, de egy komplettebb lezárást adhatnának, mert ennek olyan hirtelen lett vége, mintha az utolsó oldal elõtt becsuknád a könyvet hirtelen, és a levezetést meg elolvasnád. Egy kis betekintés jó lenne hogy mégis mi történt konkrétabban. Szerintem ezt hiányolják a legtöbben, amit meg is fognak kapni késõbb.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Fenrir
A BSN látja azt, hogy a játékod regisztrálva van? Megjelennek ott a DLC-k is?

És ezzel kezdõdne a következõ trilógia. Megérkezel, és kiderül, hogy ott meg minden fordítva van. Az organikusok szüretelik le a szintetikusokat. És te lennél a fõg*ci.<#eplus2>

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Ja de ez is vicc volt még most is.Nem akarták még most se elhinni udinának hogy ittvannak a reaperek és akkor érkeztünk meg mi.Bezzeg suttyomba odatudták tolni a pofájukat hogy segítsünk Palavinen meg Thessian..stb
Ez se tetszett benne annyira rinyáltak hogy a palaven is odavan..stb aztán kroganok mennek segíteni, közbe meg a földön sokkal régebbóta tart a harc és baszott segíteni akári is.Az asari tanácsnok meg rinyál hogy megtámadták Thessiát holott a föld már rég romokban hevert mire a reaperek megérkeztek Thessiára.És akkor még én kérjek bocsánatot, szóltunk nekik nem egyszer nem kétszer most meg itt rinyáltak.

Vagy a végén szarsz a hülye gyerekre, és a galaxis fejére, hívod a Normandyt, és megpróbálsz átmenni egy másik galaxisba, hátha ott nem baromkodnak ilyen ríper idióták.<#nyes>

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Calver
és még egy dolog, ami nekem kicsit csípte a szemem játékmenet közben: másnak is feltûnt, h nagyon visszafogták a renegát válaszokat?

még az elsõ részben simán összehozhatta azt a kétlábú, h a lehetõ legjobb és leglogikusabb dolgokat csinálja a játék során... miközben õ az univerzum legnagyobb seggfeje.
kiütni egy pánikoló tudóst? kiirtással fenyegetni egy egész fajt, és megállás nélkül köcsögölni a tanáccsal? a fél galaxis arcába stukkert tolni, vagy szimplán kiütni õket a picsába? gúnyolódni Ashley halott nagyapján? pipa, mindre. de még ezeken kívül is elképesztõen bunkó és kb egy jól kifejlett szociopata volt elsõ részben renegát Shepard... imádtam <#vigyor1>

második részben is bõven voltak még lehetõségek nyers és színtiszta szemétségekre, de háromban szinte minden renegát válasz hasonlóan "bátorító", csak kevésbé mézes-mázas stílusban...

pedig mennyire jó móka lett volna ha sokszor összefuthatott volna a kétlábú a tanáccsal és emlékeztethette volna õket, hogy mekkora idióták voltak a Reaper-ek ignorálásáért. minden. egyes. alkalommal.
ez nagyon hiányzott szerény személyemnek.

"The trees move. Do you not see it?"

Ezt a Assault Rifle Magazine Upgrade 4-et hol találom?

1etlen kérdés még. A Bioware Social Network oldalán sem találtam pld. olyan DLC-t hogy : N7 Arsenal Pack. Van egy kódom amit sem az Originbe sem Bioware Social Network-re nem lehet sehova beírni. Vagy pld a From Ashes amit a Bioware Social Network oldalán is pénzért akarja, hogy letöltsem, de akkor minek van CE-m ???
hát mivel drew keze csak az elsõ részben van benne ha jól tudom a 2.hoz se volt már köze a 3. rész írója meg mac valers talán de nem vagyok benne biztos.Szal ha jól tudom az elsõ résznek még 3 írója votl a 2.nak 2 a 3.nak meg csak 1.

Elég szépen betámadták a többi bolygót is. A batariánokat szinte kiírtották, Palavan csak a galaxisban a legerõsebb turian flottának és a kroganok segítségének köszönhette, hogy nem esett el, az asarik bolygóját a hibás taktikájuk miatt szinten azonnal letarolták.
nem tudom miért rémlik úgy, hogy a földre öszpontosították az erejük <#confused>
Ez volt az eredeti dolog amivel Drew Karpyshyn állt elõ, de aztán pont a ME2 alatt változtatták meg valahol. Nem tudom a részleteket, nyilván nincs normálisan lebontva meg átgondolva egy ilyen szakaszban, de érdekes lehetett Drew fejében. Majd talán egy interjúban beszél róla.

Hát ja ez is elsietett, de magyarázatot adott volna Dholen-re.

Na jó igazat adok, túl erõltetett lett volna így.
De azért örültem volna, ha a Catalystot mi magunk gyõzhettük volna meg szép szóval, Shepardosan, hogy húzzanak a genyóba a galaxisunkból a reaperek és vissza se térjenek. <#violent>