22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Darun #13558 Nekem baromi mákom volt. Másodikra geth assualt rifle, meg nem sokkal utána egy scope. Ennél már csak a Widow-nak örültem jobban. -
én meg már hihetetlen mennyiségű recruit packot vettem, és nem bír egy assault optikát dobni. MINDEN már fegyverhez van már távcsövem, egyedül a kedvencemhez nincs, az assault rifle-höz :D -
sanya200 #13556 rohadt carnifex kéne csak de sose adja be. -
sanya200 #13555 fegyverek miben lehetnek a legvalószínűbben?
Spectre-t szoktam venni de mindig vmi szar upgrade-t dob amit nem is használok. -
Darun #13554 Elvileg a prém veterán ugyan azt adja amit a Specter. Tehát amit abból lehet bontani, az benne lehet a PV-ben is. Csak ugye a Spec az tuti dob rare-t, a PV meg nem. De nekem pl rare nélkül is esett bele két kaszt meg két fegyver. Attól függ hogy a Mattlok ritka e vagy UC. De gondolom ritka. Akkor viszont lehet PV-ben is. -
Egy új ellenfélt és egy új mapot elképzelnék, így egyszerre egy packban :) -
Twitteren: "Hope you enjoyed last weekends ME3 MP event, we may just have something for you this weekend...." -
- először sima recruitokat érdemes venni dögivel, mert így az upgrade-jeid gyorsban level 5-ön lesznek, meg kapsz exp-et is alaposztályokra
- aztán meg lehet néha premium veteránt, az ad jó fegyókat néha, vagy spéci karit, meg néha egyedi upgrade-eket
- naaagyon ritkán meg jó a spectre pack, de csak ha valami nagyon kéne és csak abban lehet -
Új fegyvereket a veteran pack és a premium veteran pack ad ugye? Már nagyon szeretném megszerezni a Mattock puskát. és egyszerűen nem adja be, bezzeg a demóban day 1-en beadta :D
Úgy túnik (legalábbis számomra) Spectre packot nem érdemes benyomni, inkább veszek két premium veterán packot. Sokkal több mindent ad be úgy. eddig 4 x nyomtam be fantom csomagot, és csak egy új shotit adott + a szokásosupgr-t :S -
RAMyMamy #13549 nem tudom, hogy mi lehet a baj, majd még kísérletezgetek vele
találtam még egy ilyet is, ruhákat tesz a játékba, meg az összes megvehető/megtalálható páncélt -
VGQ #13548 single modban az attack droid vagy mi megkaphato skill valahogy?( az a kis félig átlátszo golyo ami Tali-nak is van) -
sanya200 #13547 hát megoldottam hogy ne legyen zöld de nálam így is bugos, ha nem másolod be a textúrát nem lesz zöld de nálam ilyen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
sanya200 #13546 ja xD -
RAMyMamy #13545 nálad is zöld a nyaka? arra nem tudok megoldást -
sanya200 #13544 ramy kell vmi alap frizu úgy értem deafultnak kell lennie mert nlam kicsit bugos lett nem úgy néz ki ahogy kéne. -
sanya200 #13543 jaj de baba ramy köszike :D
Az első az nagyon tetszik pont ilyen hajat hiányoltam a 2-ből is.nemtom mér nem rakták bele válaszhatónak ash haját.
Amúgy a 2-nék is volt ilyen lehetőség :P
-
Vegyel fel garbot :) -
RAMyMamy #13541 fogalmam sincs, mennyire hiteles. nem mondom rá, hogy tuti kamu (mert valóban kicsit gyanús a játék vége nekem), de azért azt se, hogy elhinném.
btw, asszem valaki kérdezte nemrég, hogy hogy lehet az alap femshep frizuját beállítani saját karakternek. itt egy saját leírás:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. letöltöd a save editort innen
2. megnyitod vele valamelyik mentésed (előtte készíts róla másolatot, a biztonság kedvéért)
3. a "raw" fülön megkeresed a "player" részt (legalul van)
4. a "player", majd a "appearance" előtti kis háromszögre katt, hogy lenyíljon a többi opció
4.a. "morph head" előtti nyilacskára katt, a "hairmesh" helyére ezt illeszd be: BIOG_HMF_HIR_PRO.Hair_PROShepard.HMF_HIR_PROShepard_MDL
4.b. "morph head" -> "texture parameters" mellett, jobbra a "..."-ra katt, a "hed_scalp_diff" résznél a value helyére illeszd be: biog_hmf_hir_pro.Global.HAIR_Long_Dif
működik, bár lehet, hogy valakinél kicsit bugos lesz, mint pl. nálam (az összes másik frizuval elcsesződik a textúra a nyakánál, már mindet kipróbáltam) :S
és itt van még pár frizura -
mkfdd #13540 Szerintem ez is csak anyira hiteles mint a 4chan-on közölt "the truth" dlc... -
Darun #13539 Én még azt se találtam meg hogy a mikrofont mellik gomb működteti :D
Egyébként meg az első szintűeket ki kell dobni a fenébe. Aki ennyire nOOb az menjen singlibe játszani. De hiába 16 a csapat átlag szintje, ha négyen négy felé futunk. Mert persze mindenki magának akarja a killeket, teamwork zero, aztán meg játék közben kilépnek, mert nem megy utánuk senki review-elni. Nekem a cset azért nem hiányzik meg még Bf2-n sem volt időm soha arra hogy azt nézzem mit írogatnak a többiek, igaz hogy 95%-ban commander voltam, tehát egy pillanatra se pihentem. -
Amúgy baromira hiányzik belőle egy chat, nagyon sokszor segítene.
Pl, hogy silver játékra ne 1-es szintű karakterrel jöjjön a paraszt. -
Darun #13537 Úgy rémlik silveren még random, közepes csapattal is el lehet jutni a 6-7. wave-ig. De pl nagyon nem mindegy hogy milyen a csapat összetétel, a felszerelés, a játéktudás/mentalitás. Most már szinte csak a Noveria-n játszok, random ellenféllel. Nekem is volt olyan hogy hack-nél hárman álltunk a zónában, a negyedik idióta meg épp a zónán kívül állt és lőtt. Az ilyet legszívesebben kidobnám a rákba, meg azokat az idiótákat is akik nem képesek visszatérni extraction-ra. De mivel nincs indok, a többiek nem biztos hogy kiszavazzák. Meg amikor négyből kettő nem jön, akkor ugye az már necces.
A vip ölésnél sajnos a vip nem mindig jön feléd. Többször volt már olyan hogy beállt valahová és az istennek nem akart jönni. Viszont pl Ceriknél a Guardian-t Widow-al simán leszedem egy lövésből. Nem kell trükközni. De tényleg jobb lenne egy normális, fix csapattal dolgozni, akkor bele mernék vágni Silverbe is. -
Lehet fizetni a csomagokert penzert is, de lehet jatek credittel is, ezt meg kell erositeni a purchase-ra kattintas utan. -
evil006 #13535 Akkor nem elég a purchase gombra kattintani? Na ez eszembe se jutott kösz az infót.Csak tegnap kezdtem el előszór multizni. -
Negritis #13534 nemtom a 3ba hogy van, de a 2be ha másodjára toltad az impor 1es karival akkor az előtöri fixen az eredeti 1esé volt
csak 1-2 upgrade volt meg + extra nyersi, extra lvl -
De utana is kattintasz, hogy 20000 credit vagy XY BW pont kozul az egyikre? -
Sforzan #13532 Nagyjából nekem ez volt a helyzet: Full paragon 1 és 2, 2-es végén mindenki él, az egész 3 során egy renegade dontés (Gethek a levesbe) és a végén 6900 valamennyi, ami felezve még messze a minimum 4 ezertől... -
evil006 #13531 Hiába van mondjuk 20000 kreditem például rákattintok a veterán pakkra és semmi .Nem engedi beváltani. -
Sforzan #13530 Aham, köszönöm.
Szóval két lehetőségem van:
1. Újrakezdem a játékot, ami az én mentalitásommal (mindeeeeeeeeeeeent meg kell csinálni:)), újabb 40 óra.
2. elkezdek multizni (tetszik, nem tetszik) és folyamatosan csekkolok egy olyan mentést, ahol ép a vége előtt vagyok.
És mindez azért, hogy ha lesz bármilyen folytatás, akkor a meghozott döntéseim alapján menjen tovább a történet. Nem háborgok (talán csak egy kicsit), csak szeretnék biztosra menni.
És még ehhez kapcsolódóan: ha újrakezdem a játékot egy M3-as karakterrel, akkor tudja valaki, hogy mi az előtörténet? Az ami az eredeti karakteré volt, vagy a default M3-as kezdés. Tehát, ha én beimportáltam a 2-ből áthozott Shepardomat, akkor mikor a vele végigjátszott karaktert importálom újra, milyen kezdéssel indulok? -
Nem tudom sajnos mi a helyzet, mint irtam, csak olvastam egy-ket kommentben, hogy elvileg lehetseges, de nagyon ki van centizve. Nagyon sokan panaszkodnak, bar legtobbjukrol kiderult, hogy warezzal jatszik, ok igy jartak, vagy csalnak. Akarmilyen bena is az ember egy fpshez, minimalis multival siman hozhato a szukseges EMS. -
Hoz_Hun #13528 Úgy sincs FF, bár a Kroganom mindig megjegyzi ha belé lőnek "Idiot!". -
VGQ #13527 hát én hoztam karaktert(valami mentett akármi volt a netröl) aztán azota kezdtem egy ujjat is, és kicsit átszerkesztettem a mentést,mert volt 1-2 hiányosság benne(pl Tali nemvolt admirális), de igy sem sok esélyt látok hogy meglegyen a 4k.még 1000pontot összeszedni sem tudnék sehonnan..hacsak esetleg a fegyverek upgrade-je nem számit-e bele..mert ugye csak azt a 4-5dbot tettem X-re amit használok a csapattal. -
Barmikor, csak kattints ra a megfelelo opciora (bw pont/credit). -
Hoz_Hun #13525 Hehehe... minta szoktam volna látni ilyesmit a multi alatt. :)) -
evil006 #13524 Vagyis nem engedte.
-
evil006 #13523 Veterán illetve spectre pakkot mikor tudok venni a lóvé megvolna rá de nem tudtam eddig vásárolni. -
Iceclon #13522 Nagyon nincs most random csapat... valakinek sikerült már egyedül megcsinálnia a bronzt? -
sanya200 #13521 hát de ha a csapatban van egy-kát adept vagy vangard azért többet ér mint a sima lövölde. -
Jaja, sokan okosabbak és rikító színű páncélt viselnek így rögtön kiszúrod őket a harc hevében, de aki hülye és rejtőszínekben pompázik, vagy echte ellenségnek néz ki, abba én is reflexből beledurrantok egyet, ha megijeszt. :D Legmostmégjobb, mikor belesétálnak a zárótüzembe, vagy skill-jeimbe. DE ugye szerencsére ők bírják. -
Na az adeptem 18-as, annak is van maxos singularity és warp és shockwave pont kombórobbanásra kihegyezve az egész (meg power sebzésekre), de a banshee-t nem hatja meg túlzottan az sem, merthogy a singularity nem hat rá.