22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Chipii #13398 Márpedig a rachni egy nagyon fejlett, intelligens faj, kifejlesztették az űrutazást (itt nyilván nem a soldiere-ekre kell gondolni), nem véletlenül uralták a galaxis egy jó részét. Ha bolygóhoz lettek volna kötve, akkor nem lett volna ekkora gond a rachni-wars:) -
Darun #13397 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Épp most mentettem meg a rekni királynőt a 3. részben. Kapsz érte War Assetet. Asszem Rekni workers név alatt futnak az Alien-eknél. Rekni flotta viszont egyik részben sem volt, nem is lehetett, hiszen a rekni királynőt egy tojásban találták egy roncson, a játékban fellelhető többi rekni szintén tojásból született. Mondjuk eleve nem tudom elképzelni hogy egy kvázi tyranida faj hogy lenne képes hajókat építeni. -
Az idegen fajok legtobbje legszivesebben elhajtott volna minket a picsaba, vissza a naprendszerunkbe, annyira "szeretik" az emberek mentalitasat. Csak hat felfedeztuk a Mass Relay halozatot, igy jogunk volt a Citadellara lepni. De a tanacsba nem engedtek be minket ameddig csak lehetett, egy konkret Reaper invazio kellett ahhoz, hogy bevegyenek. Es mi lett a vege? A dicso emberiseg dicso tanacstagja (elso embere) mit tett?
Az a szerencse, hogy ket ember kozben megmentette a galaxist, kulonben az egesz galaxis osszefog, es ha mar a Reaperek nem, de ok ledaralnak minket, es vegig sozzak a Foldet. :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, valahol megértem hogy a bioware nem akarja 1000 szálon vinni a történetet, de például lehetett volna egy emberi tanácstag aki a turianokat képviseli egy az asarikat stb stb... én valami ilyesmire gondoltam -
sanya200 #13394 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.Ahogy nekem jött le TIM nem a reapereknek dolgozik hanem épp azon fáradozik hogy az irányítása alá vonja őket és ezáltal az emberiség lenne a galaxis legerősebb faja.Bár nem tudom mér támad civileket de a reaperek is betámadják majd a játék vége felé mert rájönnek hogy azon kísérletezik hogy irányíthassa őket.Amúgy igazad van sztem ha a tanács megpusztult volna akkor egyből lett volna flotta ami egyből visszavág, bár sztem az idegen fajok nem fogadnák el hogy az emberek irányítsák az egész galaxist. -
Ja igen és :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Rachni is nagyon nagy csalódás volt, a második részben :
We hide. We burrow. We build. We will burn the darkness clean.
És erre a harmadik részben örülhetek ha segítenek nekem megépíteni a crucible-t. Legalább a bioware annyit megtehett volna hogy bevágnak valami rachni űrhajókat ahogy csatában indulnak velünk + extra war asset vagy valami ilyesmi. Komolyan ez nagyon gyenge lett.
-
Amúgy nekem nem csak a játék végével van problémám hanem :
Szerintem az egész mass effect 3 erről szól, hogy az előző részekben hozott döntéseknek tulajdonképpen semmi értelme nem volt, írok pár példát.
Mass Effect 2 a council elpusztítása után :
" after the devastating geth attack humanity stepped into power "
Mass Effect 3 : nem történt semmi, az emberiség még mindíg ott van ahol kb az első részben.
Vagy ott van a kollektor bázis amit odaadtunk a TIM-nek. Tulajdonképpen semmi jelentősége nincs, és azt is problémának látom hogy TIM-et meg a cerberust egyszerűen leredezték hogy indoktrinálódtak és a reapereknek dolgoznak. Ez logikusnak is tűnhet de valójában nem az, hiszen TIM képviselte a galaxis majdnem minden tudását technologiában, akkor gondolom tisztában lehetett vele hogy indoktrinálódott, és ez ellen azért kellene tennie valamit. Ő élesztette újra Shep-et újraépítette a Normandy-t azért szeritem többet érdemelt volna minthogy egy bábot játszon a me3-ban.
-
sanya200 #13391 aki akar felvehet engem is
sanya20071 :D -
mzoli7 #13390 Szeretném kérni hogy az Origin ID-m legyen nekem is kiírva, a nevem: mzoltaN7. Előre is köszönöm! -
Evoluti0N #13389 Eh, nekem nem olyan dlc kell, ami elmagyarázza ezt a sz@r befejezést, hanem új befejezés dlc. Még azt is elfogadnám ha ellopnák az indoktrinációt sejtő játékosok ötletét és úgy mutatnák be, mintha eredetileg ez volt az elképzelésük a fejlesztőknek. -
Azt is valoszinüleg az ott állomásozo amerikai katonák vették meg. -
Geri98 #13387 meggyőzött :)
és az a mindenki a földön ragadt rész, az csúcs :D tényleg, erre nem is gondoltam! -
Darun #13386 Csak hogy trollkodjak: dolgozott ismerősöm mekibe. Simán megeszik a mekis kaját és ehetnek is belőle. Gondolom max annyi hogy a főnök ne tudjon róla. Nyilván nem attól fog csődbe menni a cég hogy az alkalmazottak megdézsmálják a készletet.
Engem se zavart, legyen benne homokozós rész, ha van akinek erre van igénye. Én először fel sem figyeltem arra hogy Cortez az egyik, most esett csak le mikor másodjára is beszéltem vele.
Én is megértem hogy a szabadidejében nem akar a munkájával foglalkozni. Hogy mit csinál munka időn kívül, a az ő dolga, senkinek nincs köze hozzá. Annyira nem érdekel az egész hogy utánanézzek hogy mit csinált ő és mit nem, de olyan nagyon rossz munkát nem csinálhatott, kivéve ha ő találta ki/programozta a fedezék rendszer használatát mert nálam még mindig az a játék gyenge pontja. -
A Hepler-es része többnyire igaz. -
Jah, én is kaptam claymore-t de minek, totál haszontalan, ormótlan izé és egyet lősz óránként vele. -
Negritis #13383 konkrétan demagóg marhaság de mind1 -
Bhalage #13382 Jennifer Hepler : meg tudom erteni! (a nem szeretem a jatekokat-t)
en tobb interjut is megneztem es pl Jennifer Hale, aki mindig eszmeletlenul kicsattano orommmel mesel a munkajarol az egyikben elmondja, hogy a jatekkel demo szinten jatszott, magyarul kiprobalta, de nem tolta vegig, es ilyen szempontbol nem ismeri es nem vonzza. Meg is indolokja, hgoy annyit dolgozott rajta, hogy szabadidejeben inkabb "mast" csinal, csak ne jatek legyen. De mindezek ellenere 1. szerintem csodalatos munkat vegzett 2. ezt a munkat maximalisan elvezte - ez a nyilatkozataibol nekem nagyon lejon.
3. imadom a hangjat es magat a not is, nagyon bejon a kisugarzasa, pedig nem egy szepsegideal, hanem egy NŐ
ez kb olyan amikor általánosban mindenki álmodotott h"de jo lehet a mekiben dolgozni, mert akkor sok finom mekis kajat lehet enni" most a felreertesek elkerulese vegett, 1- valoszinu nem lehet 2. en mindig cska azt hallottam, h aki ott dolgozik ra sem biz nezni. (uh biztos van vmi valosagalapja)
ez alapjan es senkit nem itelnek el, hogy nem jatszott, de dolgozott rajta
es hamar itt tartunk, es most jutott eszembe, a belso tesztelok vajon miert nem vetettek fel a problemakat, hisz azert vannak. no mind1 ezt csak ugy irtam, nincs ra valasz
ami meg a buzizast illeti: inkabb konzervativ vagyok mint libsi, de nem zavar, h benne van. hisz nem valasztok ilyen lehetoseget. ami azt illeti amikor femalek kozott azert elfordult ilyesmi az nem zavart :o :D
amugy errol nem volt egy kulon chapter sztem a jatekban vagy tenyleg nem valasztottam. -
Hoz_Hun #13381 Asszem még nem mondtam, az én multis bonus packomban N7 pisztoly volt benne (N7 Eagle). Hát snipernak jobban örültem volna. A másikban meg kaptam egy M-300 Claymore-t. -
Hoz_Hun #13380 Le"fejeli". :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor mi van neki és hogy közösül shepel? -
Cef #13378 "mindenki azon háborog, hogy "jaaj tök ugyanaz mindhárom ending csak különböző színekkel""
Ha csak ennyi problémánk lenne vele nem is lenne probléma :D
Talán ez a videó foglalja össze a legjobban.
-
Ezt nézd meg. -
Hoz_Hun #13376 Kár ebbe (újra) belemenni. Vannak magyarázó videók, ahol nagyon jól el van mondva általánoságban mi a baj vele. Én spec lusta vagyok belinkelni egyet, de valaki talán megteszi. Azt nézd, meg aztán szerintem (talán) érted miért zúgolódnak sokan. -
Geri98 #13375 Sziasztok!
már egy ideje olvasgatom ezeket a lehúzó megjegyzéseket a játék végéről. azér jó lenne ha az orrunk hegyétől kicsit tovább is látnánk, mert mindenki azon háborog, hogy "jaaj tök ugyanaz mindhárom ending csak különböző színekkel", közbe egyáltalán nem. ennél sokkal többről van szó. persze, egyet értek, hogy azért megcsinálhattak volna 3 különböző jelenetet, és nem csak ctrl+c, ctrl+v meg console:changecolor:blue lett volna, de attól még nem kell lehúzni. bár ahogy itt olvasgatok nem fikázzátok :) de akkor sem értem. -
Hoz_Hun #13374 Én az mondjuk leszbizésnek fogom fel. :) -
sanya200 #13373 leszbizés hát női shep és liara ez érdekes, az nem leszbizés mivel liara se nem nő se nem férfi.Az egy másik dolog hogy nőnek néz ki. -
Hoz_Hun #13372 Szerencsére nem vitték túlzásba a buzizást (férfiakra értem, a női leszbizés az persze tök jóóó... :D). Engem abszolút nem zavar, hogy van benne ilyen opció, mert úgy se választom. Akinek meg ez kell hát had örüljön. -
Hoz_Hun #13371 Aki ezt a cikket írta nekem nem úgy tűnik, hogy szeretné a Mass Effect-et, hiába állítja azt. A legdurvább, hogy ilyen szinten lehúzza a történetét pláne az ME1-nek. De az ME2 és ME3-nak is. -
sanya200 #13370 ja azon a nőn kiakadtam én is.Ha buzi játékot akarok játszani felrakom a simset. -
Atilorn #13369 Ezt egyébként a Jennifer Hepler-ről szóló rész miatt linkeltem be. A többi marhaság. Még a Tali arca dolog ami jogos. -
Darun #13368 Tegnap postolta ki valaki fa**búkon. Aki ekkora marhaságokat tud írni, az arra sem méltó hogy elolvassuk. Még hogy Reaperek raboltak embereket a második részben! Sztem aki ezt írta, tuti nem játszott az első két résszel, a harmadikat is actionman-be nyomta végig. Ez szánalmasabb mint ha a vége miatt rinyálna ő is. -
Atilorn #13367 Egy érdekes olvasmány -
szerintem sincs semmi baj a soldier-rel. jó magas az alap hp-je és a pajzsa is. a concussive shot-tal meg szinte gyorstüzelő módban lehet szórni az ellent, esnek-kelnek tőle. és a banshee meg a phantom barrierjét gyorsan le tudja amortizálni. -
Meg az FF. -
Darun #13364 Én csak azt tudom hogy mióta krogan sniper vagyok, azóta nem voltam 2. rosszabb helyezett, pedig nem csak low level-es társaim voltak. Ráadásul én nem is a futkozós katona vagyok, hanem a kempelni beállós. Nekem pl az infiltrator meg a vanguard nem jött be annyira, pedig az a két legnépszerűbb kaszt. Elég sokat próbálkoztam a salari inf-el is, volt mellettem egy high level soldier, egyfolytában 2-3 killeket nyomott gránáttal meg concussive-al. Mindenkit kiszedett előlem. D én meg (érdekes módon) elég sok katonával találkoztam eddig. Biztos hogy többet láttam mint pl engineer-t. -
:D :D szerintem a megjelenés óta fel sem álltak a multi elől :D :D -
Bullitt #13362 Nincs ebben semmi meglepő, ami mainstream itt, az Japánban nem. Ott teljesen más szokások uralkodnak a gaming terén, Nintendo az isten meg MMO-k -
Bhalage #13361 en szoktam menni a soldierrel van egy melee kroganom es egy bf3as karim.
foleg miutan meglett a granatvetos assault rifle (M37?)
de a tobbi klasszhoz kepest en is kicsit gyngenek erzem de neha latok soldikat akik eleg jol toljak -
Hoz_Hun #13360 Amúgy Sloiderből a Krogan! Kicsi zárt pályán pláne, olyan mint az elvált feleség: visz mindent!! :D
De tényleg tegnap le melee-eztem két Banshee-t. Persze nem egyszerre és nem ám úgy, hogy csak leütöttem az utolsó kocka életét, hanem fullon volt (igaz a biotik shieldje már lement). Négyszer mentem neki konstans. Kicsit mindig hátratántorodik Krogan hard melee-nél, egyet hátra kell lépni és újra hard melee. Négy (vagy öt) után kifekszik. Brute az kicsit húzósabb, mert szinte rögtön visszapofoz. Ha sarok közelben vagyok akkor könnyen behalhatok, mert egyből visszarohamoz és nem tudok felállni, mert egyfolytában üt. Még Kroganként sem bírok ki két-három Brute ütésnél többet. -
Sir Cryalot #13359 -ot