Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Kíváncsi vagyok mennyi dlc jön majd a gémhez. Nem páncél meg ilyen marhaságokra gondolok hanem történet dlc-kre amik új pályákat, zenéket (hahaha! me3 zenéinek 90%-ka a 2-ből van lol) karaktereket adnak.
Kicsit soványka a játék. Valahol az 1 és 2 között van. A 2. rész sok helyszínen játszódik, dlc-k nélkül is van felhozatal. A 3. rész pályái kissé monoton beütésüek voltak. A 4. tuchanka pályánál már fogtam a fejem.
Palaven hol van? Miért csak a holdján rohangászunk? Annyira bereklámozták , még az is lehet dlc-ben jön.
Mindenesetre kicsit soványka a játék a 2 után a csapattagok, helyszínek és a zenék szempontjából. A játékban alig van új zene: Minden az előző részekből van szinte. Látszik hogy a zeneszerző is otthagyta őket.
Nem tudom hogy ez a lázongás meddig tart de szerintem a dlc-k jövője is veszélybe került.
Ha meg nem jönnek ki akkor tuti hogy félkész marad a játék, örökre.
Mert mint tudjuk valami ilyesmik folynak mostanában a játékkészítőknél: Te Józsi, Palavent vág mán ki, majd dlc-ben kiszórjuk, hogy legyen egy kis mellékes. De ha már itt tartunk azt a fegyvert, páncélt se hagyd benne a végleges játékban!"
Lassan ott tartunk tényleg hogy be akarsz menni egy ajtón és kiírja a játék: xy DLC szükséges!