Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem csak a kiosztott talent pontok törlõdtek és várnak újra elosztásra? Ilyen elõfordulhat, fõleg ha valaki kicsit turkál a játék file-jai között és módosítgat ezt-azt.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Mentett állás visszatöltése nem segít?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

cs1rk3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lol most vagyok a földön és valamiért ledobta lvl 55-röl lvl 1 re a karakteremet ez bug vagy ez komoly : D

Igazándiból az a rossz ha átírod õket. Jobban jársz ha felrobbantod. De nem létfontosságú.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

nemtom volt-e már róla szól, de a 2ben van a legionos loyality küldi
ott ha életbe hagyom a rebellis Getheket akkor mi lesz az eredménye itt?
mármint nagyobb WE-t képviselnek a gethek vagy nehezebben intézhetõek el, vagy nem megoldható a quarian-geth béke?

fontos lenne mer most csinálok egy 'új' karit 1ben 😄 mer ugye csaj még nem volt 😛

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Nem nagy gond valóban. Nálam ott volt és dumáltam is vele. A térképrõl ezután eltünt, aztán késöbb fizikálisan is lelépett.

Épp ezt mondom, hogy szépen felvettem tõle még a támadás elõtt, megcsináltam, megkaptam a War Assetet érte rögtön, de a támadás utánig már nem mentem vissza a Citadellre, és Barla örökre eltûnt, nem jelent meg többé, még ha a térkép azt is jelezte, hogy ott van a banknál. Ettõl függetlenül a feladatot teljesítettnek vette, megkaptam érte a War Assetset, csak Barlával nem tudtam már beszélni. Nem nagyon gond végülis.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Azt nem tudom. Én visszamentem és dumáltam is vele. Közölt, hogy most le fog lépni. Úgy emlékszem nekem csak ez után tûnt el a journal-ból. Nem lehet, hogy nálad azért tünt el mert nem adtad le idõben, így teljesíthetetlenné vált? Megkaptad a War Assettet érte?

Kérdés: Thessia-n a gunship, amelyik segít nekünk, megmenthetõ? Nekem nem sikerült idõben kilõnöm azt a két repkedõ reaper micsodákat. Nagyon hevesen támadtak közben.

Igen, de nem kell hozzá visszamenni, legalábbis én nem mentem vissza Barlához a Citadell megtámadása elõttig, mégis elfogadta a küldetést.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Így van. Tulajdon képpen a Barla Von küldit Tuchanka elõtt kell teljesítened. Utánna már nem lehet.

wedge31
Ha nem csinálod meg a citadel megtámadásáig akkor is eltünik, nálam legalábbis így volt.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Barla Von-hoz Liara küld. Õ pedig továb küld a questre. Ha megvan a quest nála kell leadni. Utánna nem sokkal lelép.

Vraaanyek
olyan másnak is van, hogy bizonyos mellékküldetéses emberkék nem látszanak, oda megyek, ahol lennie kéne, de nincs ott? (pl.: Barla von)

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Én is úgy csináltam, ahogy SaGa Jr. Csak én a priority feladat közvetlen elõtt és után rögtön a Citadellára mentem, leadni a küldiket (és felszedni az újakat), mert ott is belehet bukni így párat. A legyegyszerûbb, ha landoltunk a Citadellán akkor a térképre kapcsolunk és végiglapozzuk. Ha látunk új nevet rajta akkor ahoz az illetõhöz megvan már a quest és le lehet adni (neve ezután eltünik a térképrõl). A felvehetõ (mellék) questet nem jelöli a térkép, tehát érdemes végig kocogni a citadellán. Ja és mindig, mindig benézni a Spectre bázisra, megnézni a gépet és a Spectre boltot. Ha esetleg kihagytál egy melléküldiben egy quest ithem-et akkor azt itt megveheted utólag. Így teljesíthetõ a quest.
Van olyan quest, amit az elején megkapsz, de a hozzá tartozó bolygó csak jóval késöbb lesz elérhetõ.

Ahogy tetszik (minden feladat aminek nagyjából ismert a helye az kékkel fog villogni szóval nem csak az elsõdlegesek avagy priority feladatok, plusz az elvégzett melók leadási helye is ugyanígy mindig villogni fog).

A priority-s feladatok (amiket a journal ekként nevez el és tulajdonképpen ezek a fõ feladatok) azok a fõ vonalhoz tartoznak, bizonyos feladatok és rendszerek csak ezek teljesítése után kerülnek elõ, mások meg ezek teljesítése után eltûnhetnek (például Tuchanka-n a bombás feladat teljesítése "idõhöz" kötött bár itt nem szó szerint idõt kell érteni, hanem ha nem teljesíted azt mielõtt elvégzel 3 másik feladatot, magyarán amint elérhetõ max 2 egyéb olyan feladatot végezhetsz el ahol akcióba kerülsz a csapatoddal, akkor azt a melót bukod, failed lesz és nem végezheted majd el).

Szóval egy jó módszer tud az lenni, hogy megcsinálsz minden nem priority-s feladatot amit találtál/felszedtél, aztán mész elvégezni a proiority-s típusokat. Aztán vissza a citadel-re, végigmászkálod és begyûjtöd az új feladatokat azt ismétled az elõbbi metódust.

Minden rendszerben érdemes és kell is kutakodni a scanner használatával. Igen, a reaper-ek jönni fognak, ekkor meg kisuhansz a rendszerbõl és visszajössz, ekkor lesz pár másodpercnyi elõnyöd hogy egy eddig még nem kutatott helyet lecsekkolj. Felszeded amit lehet aztán mehetsz a következõbe. Alig 1-2 rendszer van ahol scanner-rel nem lehet találni semmit, de általában ezekbe visz majd feladat késõbb. A reaper készültség meg akkor nullázódik ha elvégzel egy bolygón valami feladatot (amikor harcolnod is kell).

Sziasztok!

A Galaxy mapon a kékkel világító küldetések az elsõdleges és sürgõs dolgok, vagy pedig a fõszál ?
Továbbá van sok reaper hadihajóval jelzett naprendszer, ott kutatásokat lehet végezni de mindig megtámadnak egy idõ után a reaper hadihajók.Továbbá vannak naprendszerek ahol nincsenek hadihajók.
Kérdésem milyen sorrendben érdemes ezeket végrehajtani.Válaszotok elõre is köszönöm!ÜDV

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

A phaeston pontos? <#ticking> Én korántsem nevezném annak (nem úgy a saber és a mattock pukkantyúkat, na azok tényleg pontosak bár nem is lõnek olyan gyorsan).

Elsõre is meg lehet találni a kérdéses fegyvereket, ahogy az összeset ami nem DLC-s.
A Falcon például a játék vége felé kerül elõ
ahol a cerberus fõ bázisán beküldted a falba a vadászt, ott bemész és mindjárt ott lesz a földön a roncsok/romok között pont mielõtt a nyitható ajtó elé érsz
, a Sabre elõbb is megtalálható
Priority Horiznon feladat során és ez sincs eldugva
.

Heh, a fanok már csinálják a saját endingjüket...

Akkor legközelebb játszd ki minimális haderõvel, majd meglátod...

Sir Quno Jedi
Defense drone-t lehet tanulni bonus képességnek, de az a vége felé már nem sokat ér szvsz. Az attack drone jobb.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sziasztok.

Tud valaki olyan modot amivel az osztályok képességeit lehet megváltoztatni? Pl: Katonának drone képesség stb.
Engem az érdekelne de rohadtul h ki készítette a catalystet és milyen célból? Vagy csak 1 õsrégi öntudatra ébredt VI? Az egyesülés nekem marhára nem tetszik, max a Reaperek irányítása . Én rohadtul nem örülnek ha a következõ percben félig szintiboy lennék De a legepikusabb játéklezárás amivel valaha is találkoztam.
Sir Quno Jedi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MerlinW
jobb klikk...😄

[merlinw.org]

Shep
Tudom láma kérdés, de távcsövessel zoomolni , hogy tudok? Hiába néztem a kiosztást nem találtam benne.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

na alig 36 óra alatt befejeztem én is

Sajnos a végét tényleg elcseszték. Egyik választás sem tetszik nekem, remélem lesz valami DLC esetleg ami betesz plusz endinget.
Így sajnos olyan érzésem van , hogy hiába gyûjtöttük a flottát az egész játék alatt nem volt semmi értelme. Meg ha marad is ez akkor is felmerülnek kérdések bennem. Például Anderson miért került a citadellára sértetlenül mikor mi majd nem meghaltunk futás közben. Vagy az ending végén a mikor a Normady lezuhan hogy kerültek vissza rá a csapatom. Tudtommal velem harcoltak a földön. Joker leszált és felszedte öket vagy mi?

Ennek lehet ahhoz köze, hogy Rannoch-on nem élnek ízeltlábúak? 😊
edios
elnézést ha vótmá. én élõben elég rendesen megijedtem volna ott akkor, ha ezt látom 😊
nagyon unatkozott samara/morinth arcmodellje, és gondolta cosplayezik egyet 😮

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Hahaha Tali pókfóbiás 😄

Garrus a költõ: <#nevetes1>

"I knew this wise ass marine Jimmy Vega,
Sounds like a pole-dancer on Omega"
<#eljen>
Meg lett az is 😄

Nektek nincsenek rendszeres crashjeitek multiban? Single-ben nincs semmi gondom, de a multi gyakorta lefagy 1-1 meccs teljesítése után. Sõt! Rosszabb esetekben a lefagyás miatt az xp-t se kapom meg.
Ha már Elkoss Combine, az meg volt, hogy:

Citadel Commons-on, volus és ember nõ beszélget?
volus: "What's your name?"
human: "Sara"
volus: "Sara, have you ever heard of Elkoss Combine?"
human: "Sure, don't they, um, make everything?"
volus: "Rupe Elkoss, pleasure to meet you..." <#eplus2>
TBTPumpa
BioWare és Casey Hudson MonnyonLe!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fpocok
Megvan a höri.

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Debuták OMG...😊))

[merlinw.org]

sherlock1
http://social.bioware.com/633606/polls/28989

Már 36 ezer, szépen növekszik 😊.

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Köszi a segítséget. Közben nekem is sikerült meglelni, az volt a baj, hogy végig GX 12 Thermal pipe-ként kerestem, nem pedig E-G Thermal conduitként, végül csak tippre vettem meg, de bejött.
Ez semmi

Ha a ME2-ben Morinth-ot választottad Samara helyett, õ is jön még ellened banshee-ként majd Londonban. <#eplus2>
Hali! Vkinek van még olyan problémája hogy amikor a Horizon-ra kell menni akkor tölt-tölt-tölt de nem jön be a pálya...?
Head to the Citadel and purchase the E-Gel Thermal Conduit at Elkoss Combine Arsenal Supplies' kiosk located at the Bank in the Presidium Commons for 1000 credits.
Citadel -> Presidium, balra a terminál / Normandyn is megvehet az Elkos Combine Arsenal Supplies kategóriából.

Seth
A Normandy-n az alsó szinten az egyik terminálnál ott van a teljes árukészlet és még több is, én ott vettem meg

PSN ID.: Beegabor

Nem a fantom fõhadiszálláson lehet megvenni a nagykövetségen?

Beszéltem Adamssal, de még mindig kéri. Már többször is voltam minden boltban, de ezek szerint nagyon elsiklottam felette, majd körbenézek még egyszer. Köszi a választ!
Rendesen az egyik boltban árulják a Citadellán. Az is lehet, hogy már megvetted, csak Adamssal kell beszélned.

Meg tudná valaki mondani, hogy azt a hûtõalkatrészt hol lehet beszerezni a Citadellán, ami a hajómérnökünknek kell? Lassan a végére érek a játéknak, n+1-szer bejártam az egész állomást de sehol sem találom.
Fpocok
Találtam egy ilyet itt:

Hi GuardianAngel470
As SuperMedbh says Mass Effect 2 does not supported Controllers, but you can use the xbox 360 controller just go to this link on this forum http://social.bioware.com/forum/Mass-Effect/Mass-Effect-2-PC-Technical-Support-Spoilers-Warning/Mod-Gamepad-360-beta-works-need-help-for-vibrations-1375781-1.html
I use this and it works great the only problem is on the Powerwheel and WeaponWheel the icons are not visible as in the 360 version, but it plays like the 360.

I played mass effect 1 on the xbox 360 and I got mass effect 2 on the pc and I was the same as you I wanted to use my 360 controller, I used Xpadder but I did not like it but I find this mod and it works.

So just download the xbox 360 controller driver at
http://www.microsoft.com/hardware/download/download.aspx?category=Gaming&type=Gaming
Install this driver and plug in you usb 360 pad and you pc will recognise your pad.
Go to this link At the top of this post and download Second
Coalesced_MaxFuel=1500_and_MaxProbes=60 .rar
Copy this file to the mass effect 2 folder in programs files on your local Disk.
Go to Program Files\ Mass Effect 2\BioGame\Config\PC\Cooked\
This file will replace a file called Coalesced.
If you do this right it will work like xbox 360 ,but the rumble will not work.

I hope this helps
All the best UK21smilie

Keress a neten, tuti van megoldás. A másodikhoz is volt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

A gyújtó lövedék az egyik legjobb fõleg mert a legtöbb ellenségnek nincs se armorja se pajzsa ráadásul még be is pánikolhatnak ÉS folyamtosan viszi le az életüket ha lángrakapnak.