22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Fpocok
    Mass Effect 3 faces getting fixed in next patch

With all the talk of endings and closure, you might have forgotten the other controversy dogging Mass Effect 3. Some users were unable to import their custom Shepard's face upon starting the game, and EA's suggestion to remake your face wasn't exactly satisfying. That problem is set to be fixed with an upcoming patch.

A post from community coordinator Chris Priestly on the BioWare forums (via Joystiq) gives word that the team has fixed the face importing issue, and it will be included in the next patch. The bad news, predictably, is that thanks to all the stages of testing for patches (at BioWare, EA, Microsoft, and Sony), he can't give a clear time frame of when it will hit.

"Until we know that the patch has passed certification testing, I don't want to give even a rough idea of the date, to prevent disappointment should it need further testing," he wrote. "So I'm sorry I don't have the full answer you all want and are waiting for yet. When I can give you the date when the patch will be available I will."

The answer is better than nothing for those who want to sport their custom-mugs in the game.
  • Sir Quno Jedi
    Én sniperben most a raptor-t használom, az olyan mint egy assault rifle, csak húzogatni kell a ravaszt, nem full automata (nem is kell mellé másik fegyó egyáltalán, ha rakunk rá menő lőszer upgrade-et). Phaeston is nagyon jó, mert az meg geci gyors assa rifle. Van még pár jó sniperem is. Jah Mattock is megvan, sőt nem is első szinten. A geth shoti viszont szarra sem jó, túl lassú, mint minden shoti. Befürödtem vele.
  • Prince23
    Veterán packot használj mindig meg a Premiumot... én addig nyomom míg be nem fogja adni a Mattockot és a Widowot. Eddig a legjobb assault fegyverem a fél automata Vindicator X :D Sniperben meg a Vipert és a Mantist favorizálom. Utóbbinak nagyon rossz a fire rateje. de amúgy nagyon ütős kis csipa.
  • Sir Quno Jedi
    Én is próbáltam turian soldier-t lev 7-ig, DE szerintem sokkal rosszabb, mint a turian sentinel. A sentinelnek van ugyanis overload és tech armor, amúgy nagyjából ugyanazt tudják. A concussion shot, meg szart sem ér szvsz., pláne a proximity gránát. A marksman jó lenne, de ha két fegyót viszel, olyan szar lesz a cooldown, hogy ritkán tudod használni és akkor is inkább sebeznél helyette skillel.
  • Negritis
    krogan senti használható?
    nekem tetszenek a skilljei elsőre, de nem jelenti azt hogy jó is

turian soldier nagyon nem bejövős, bár lehet a fegyó volt nem jó

jah quarian infi és human adept is fullos apperance már -.-
  • sanya200
    oké köszi :D
  • Fpocok
    Origin megnyit, beállítások, játékban fül, origin játékpanel bekapcsolása... ezt kell kikapcsolni.
    Amit SHIFT F1el behozol. Origin felület játék közben.
  • sanya200
    mondjátok már meg mi az az overlay oroginen.
  • Fpocok
    origin overlayt kilőtted?
  • sanya200
  • BoneDragon
    Az a durva, hogy nekem virágbolti verzióval működött mind a kettő grafikai mód, most eredetivel kipróbáltam és nem működik. Ja és atim van. Ezt add össze.
  • sanya200
    én általában szoktam nyerni silveren is, de gond felejtős public-ba.
  • Sir Quno Jedi
    Na Norgii-ékkal csak nyertünk silver-t, megynyugodtam. Public-ban nekem nem nagyon megy, de így jó privát csapattal okés. :DDD
  • Fpocok
    5000es csomagból nyitottam egy salarian engineert :D
  • RAMyMamy
    akkor szopacs, mert atim van :D
  • Fpocok
    Csak bemásoltam és ment simán. NVIDIAval.
  • RAMyMamy
    ja, csak nekem nem eredeti van^^
    úgy értettem, hogy törttel hogy csináltad meg, hogy működjön?
  • Fpocok
    ORIGIN layout... ki kell kapcsolni és akkor eredetivel is megy.
  • RAMyMamy
    nem fut a steam közben, vagy mire gondolsz?
  • Chipii
    Új karakterrel full gáz, csomó csapattagod eleve halott, meg mintha csomó helyen rossz döntéseket hoztál volna, illetve csomó npc-vel való találkozás is kimarad -> jóval kevesebb és kevésbé érdekes anyag lesz ME3-ban. Javasolt mindenképpen importált karival kezdeni.

Itt van csomó mentés, ME1-ből és ME2-ből is:
    Mass Effect mentések
  • Fenrir
    Elég csak menni egy pár kört és megvan a 20.
  • Tatyla
    ez így van nekem se ment és ati kártyám van
  • Negritis
    megint lesz egy kisebb multi event
    most épp extra xp :D hogy a kövi eventre meglegyen a szint :D LOL?!

1 napot rááldozol és bármivel 20as vagy:D
  • Fpocok
    Azt írták, hogy ATIn nem biztos, hogy megy. NVIDIA kártyára van csinálva.

RAMyMamy: Rájöttem. Ki kell kapcsolni a STEAM overlayt, és akkor nem fagy ki indításkor.
  • sanya200
    nálam se megy az a cinematic mód meg ez a hair mód se.Ha valakinek ati kártyája van és megy törtel szóljon.Lehet felrakom a törtet akkor.Amúgy ha 2x van telepítve akkor nem lesz belőle gond?Ha az eredeti mellé felrakom a törtet is?
    Az eredetit meghagynám mert multizok vele.
  • Fpocok
    ja lol, már tudom miért fagyott ki.
  • Különc
    Nekem is előfordult 2x, mintha akkor, ha nem várod meg a mondandóját és újra beszélsz EDIvel, akkor beakadsz (vagy Jokerrel)
  • Darun
    Shep befagyott a pilótafülkében. Kellett nekem Jokerrel beszélgetni :D
  • Fpocok
    Nemtudom. Bemásoltam és elindult és működött minden.
    Most megvettem eredetibe és nem indul el, mert kifagy. Pedig KURVAJÓL NÉZETT KI BLOOMAL... olyat akarok megint.
  • RAMyMamy
    azt hogy csináltad?
  • Fpocok
    Vicc, hogy nekem TÖRTel tökéletesen ment.
  • RAMyMamy
    nekem se működött, ha kitörlöd a fájlokat, akkor jó lesz
  • RAMyMamy
    az asszem amiatt van, hogy az egyik párbeszédben ott a "glyph" oldalt, dumál valamit és ránéznek, aztán nem áll vissza a fejük rendes pozícióba XD
  • Fpocok
    De jó baszki: Felraktam az ENB cinema mod ot és nem tudom elindítani azóta a játékot. Nesze neked eredeti... szopatják itt az embert.
  • PiszkosFred
    Ezt a nyaktoreses parbeszedet en is eljatszottam, foleg Liaraval a hajon. Volt, hogy 10 percig beszelgettem vele, a testem vele szembe allt, de a fejem az hatrafele nezett :) Meg rajzfilmben is furcsa latvany lett volna, itt meg aztan plane.
  • Darun
    Második végigjátszásra kicsit jobban oda figyelek a mellékküldetésekre is. Ennek keretében mindenkivel elbeszélgetek. Hihetetlen hogy milyen jól kidolgozták a "nem közvetlen" interakciót az NPC-k között.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Épp most voltam tanúja annak hogy az étkezdében Vega és Garrus "szópárbajoznak", hogy melyikük a nagyobb hiró! Anyám! :D Aztán meglátogattam Jokert/EDI-t. EDI megjegyezte hogy sikerült megölnünk egy Reapert a Tuchanka-n. Joker komment: -kéne egy ágyú a hajóra ami falócsápokat lő ki. EDI csak néz rám. Megszólal Shep: -Ez csak egy vicc volt. Ezek teszik igazán valósághűvé a játékot. ugyanakkor pont ennyi apróságot is találok ami illúzióromboló. Pl egyes jelenetekben a karakterek 180 fokban néznek hátra. Az azért elég durva. Meg ha többször kattintok egy NPC-re, ugyan azt az egy mondatot mondja :( Ez viszont elég gáz.
  • koschwarz
    mindig is csak az új tartalmakon múlik egy ilyen multis játék jövője. Ha lesznek új mapok, esetleg új enemik, új cuccok, akkor nem kell aggódni.
    én a demó óta nyomom a multit, egy másik játékot is teljesen abbahagytam (bf play4free-t), és még egyáltalán nem unom. goldot pl. a fullban még nem is teljesítettem.
  • PiszkosFred
    Hat, ha fejlesztik es lesz par uj map, jatekstilus es egyeb ingame feature, akkor szerintem sokaig. A mostani is kivalo, de egy ido utan unalomba fog fulladni, ujdonsagok nelkul. Mivel az egesz csak egy funnak, egy kis extranak indult, nem hiszem, hogy evekre terveztek es lenne valami tobb eves koncepciojuk. Szerintem ok lepodtek meg a legjobban, hogy az embereknek bejott a multi.
  • Darun
    Szerintem annyira biztos hogy egy négyes party meg legyen :D
  • ratgab
    Vajon pár hónap múlva mennyire lesz aktív multis közösség? Sajnos most még nem tudom venni a játékot....