22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Én úgy értelmeztem, hogy a csapatban CSAK krogan/vorcha/batarian lehet -
Darun #16519 Operation Salvage
Jól értem hogy bármilyen nehézségen kell lennie a csapatban egy krogannak, vorchának vagy batariannak, vagy mind a háromnak valamilyen formációban együtt? -
Darun #16518 Ezt látod aláírom neked! Én ha adept vagyok akkor 100% hogy justicar. Múltkor jött utánam egy asari adept. Nem tervszerűen csináltuk (énlegalább is tuti nem) de ugye ennek a class-nak az a lényege hogy a reave folyamatosan fent legyen. Nem tudom mivel kombózott rá, de amerre elmentem, folyamatosan biotic detonation-t hallottam. Van néhány beállós pálya, ahol vannak olyan helyek amiről majdnem az egész pálya belőhető és jól védhető (pl: Benning, Noveria, Hydra) ilyen helyekre durva lehet egy justicar maxos Sphere-vel, geth engi pajzstöltős turrettel meg 2 tank kari barrier/tech armor/blade armor/fortification képességekkel. Ezeknek együtt már elég szép sebzésfelfogó értéke van.
A hunter módot meg úgy ajánlom hogy nyomtok egy gethes kört hunter módban aztán karit váltotok és pihentetitek a szemetek 1-2 meccs erejéig. Aztán megint jöhet a hunter. -
morzsi555 #16517 A proximity mine 5. rangja 25%-kal megnövel minden bevitt sebzést az ellenfeleken, 4. ranggal meg meg tudod növelni a sugarát 4.5 m-re. Nagyon nem érdemes kihagyni. -
Evoluti0N #16516 Infiltrator közül pedig a geth nagyon jó. Erős sniperrel, minden képességet fegyversebés növelésre fejlesztve meglehetősen erős. Az aknás (vagy azt se tudom pontosan így fejből, h milyen képesség van :D) képességet tejlesen hanyagolom, a többit meg kifejlesztem maxra. Egyedül a hunter mod kinézete kicsit zavaró, de meg lehet szokni. -
Evoluti0N #16515 Pedig Adept-tel nagyon jól lehet alázni. Főleg asarival. Egy erősebb pisztoly (mondjuk Carnifex); buborékosra fejlesztve a stasis, kimaxolva a warp; kifejletszve, h a pisztolyok könnyebbek legyenek (ezzel 200%-os feltöltődést kapsz pl. Carnifex esetében); úgy fejlesztve, h a képességek sebzését növeled a pisztoly helyett; nagyon szépen lehet osztani az ellent. Ha pedig van a csapatban egy (nem láma) justicar, akivel össze tudtok dolgozni, akkor olyan biotikus kombókat tudtok csinálni, h messze megelőzitek a másik 2 játékost. Ugyanakkor egyedül is megállja a helyét. Egyedül a gethek egy kicsit bajosabbak, mivel csak olyan ellent lehet stasisolni, amelyiknek van hp-ja, de egy kis gyakorlással az is könnyen elintézhető. Az meg már csak plussz poén, h a stasisnak köszönhetően a támadó Phantomoknak csak a képébe röhögök. -
Ja, én imádom. Meg a tüzes gránátot. :P Olyan cool ,mint Zaeed-é. Csak az ellenség közé dobom, oszt hadd sebezze őket, ha meg nem is öli őket. Más Soldierrel nem tudok játszani, se Infiltrator, Adept, Vanguard classel. Még Bronze-on is elvérzek. -
a ballistic blade az egyik, ha nem a legnagyobbat sebző power, úgyhogy valami nem volt ott nálad jó...illetve van egy olyan speckó bug vele, hogy ha ragadós fedezékből lősz vele a fedezék fölött, akkor tényleg nem sebez. -
Darun #16512 Én is szeretek heavy meleezni. Nekem a batarian pont azért nem jött be, mert egyrészt álló helyből üt, másrészt 2-3 mp eltelik amíg erőt gyűjt az ütéshez. Pl ravager elől már számtalanszor menekültem (de akár elmíthetném a nemesis-t, hunter-t, rocket soldier-t, flamer-t) hogy a kroganommal rohamoztam és így kifutottam a tűzvonalukból. Mert az alatt a 2-3 mp alatt ledarál a többi aki a közelben áll. Ami meg a Phantomot illeti, régebben rühelltem őket. Mozgás közben nem tudom lekempelni őket mert annyira jó céllövő nem vagyok. Főleg mostanában megint igen rosszul megy. Bár pont a napokban kapáslövésből adtam fejest qurian female infivel (láthatatlanság nélkül) egynek, de ez kivételes eset volt. Viszont a kroganokkal szabályosan vadászok rájuk. Kapnak egy lövést geth shotiból, aztán 1-2 heavy melee és végük is van. Nekem a ballistic blade se jött be, nem tudom miért, alig sebeztem vele, pedig elsőre azt nyomtam fel és ráadásul közvetlen közelre lőttem, tehát még nagyon mellé sem mehetett. Én akkor már jobb szeretem a gránátokat, mert azt hülés nélkül rögtön eldobhatom az összeset, vihetek mellé két fegyvert, az sem jelent hátrányt, továbbá a gránáttal lehet killstreakelni, ami szintén nem utolsó szempont. És sorolhatnék még egy csomót (pl fedezék mögűl is kiszedi az ellent, ammo pack-al rögtön újra lehet tölteni, stb) A páncélja is jobban néz ki mint amennyit ér. Szerintem! Nagyon kevés ellenfél jut el odáig hogy rám támadjon közelharcban. Mondjuk a krogan soldier páncéljának is csak a sebzéscsökkentő értékét szoktam használni, melee-t boostolni nincs értelme mert úgy is arra gyúrja a skillt a többség. A tech páncél ennyiből jobban tetszik. Meg a barrier.
A félreértések elkerülése végett: nem a batariant szólom le! Mivel a csapatomba is szoktak lenni és van aki játszani is tud vele, ezért én is látom hogy nem egy gyenge class. Egyszerűen a hátrányai olyanok amiket nem tudok kiküszöbölni, nekem nem jön be. De senkit nem dobok ki azért mert ilyen karival akar jönni. -
egy ilyen buildet egyszer én is ki fogok próbálni, habár pont a ball.blade miatt sosem gondoltam a melee-re, mivel annyira hatékonyan lehet akár több ellenfelet is kiiktatni vele melee-távolságból...ami bónuszt ad az eleve brutál melee-re az armor meg egyéb bónuszok, az bőven elég. egy fantom silveren pl. blade-majd azonnal heavy melee (ami mindenképp betalál, ahogy írtam)-majd mire a melee anim vége, addig robban a blade, és a fantomnak annyi. szóval anélkül is durva.
meg nagyon szeretem a sima melee kombóját is, jól sebez, és nem tudnak rá reagálni. egy kishook-kal pl. egy 3-as kombinációt nyomat, ami közben két kézre is fogja a csövénél a fegyvert :D
nem használják a játékosok a kishook-ot, pedig jó. középtávra tökéletes a scope-ja, lehet charge-olni lövés előtt extra sebzésért, és nagyon gyorsan újratölt. nekem 9-es szintű, és sebzésnövelővel teljesen kitölti a sebzéscsíkot. olyan mint egy gyorsan újratölthető shotgun, ha még fel is pumpálod lövés előtt, akkor a védelem nélküli ellenfelek hátrarepülnek.
ja, és a fejlövésre több bónuszt kap, mint az összes többi fegyver, és nem veszi figyelembe a shield-gate-et, tehát egy a fejlövéssel silveren, de goldon (!!!) is kiszedhető egy marauder vagy egy centurion.
csak meg kell tanulni vele lőni, mert a gravitáció is befolyásolja a lövedéket, de én már jó ideje használom, és abszolut megszoktam. -
A Kicshook-ot leszámítva én is azt szeretem a legjobban, mármint ha Soldier class. ÉN a melee attack-ra gyúrtam rá, így brutális. Egy ütéssel még egy full shieldes Engieenert is leszed! -
A legütősebb soldier: a batarian. a heavy melee-je jobb mint a krogané mert lock-olódik az ellenfélre és így nem lehet melléütni. a ballistic blade iszonyatot sebez + jò tömegkontroll különösen a rank6-os robbanó (stagger). Eleve nagy health és shield meg a blade armor is ad plusz védelmet. gyorsabban fut mint az átlag. egy kishook-kal együtt...verhetetlen. -
Darun #16508 Jah, a 3mp-es újratöltődés nem rossz. Akár ezzel is végig lehet lőni a pályát, láttam már ilyet. Sajnos az izmosabb ellenfelek ellen nem sokat ér. -
már meg van és human katona elég jó a Concusive shot-al -
Darun #16506 Attól függ milyen fokozaton játszik. Szingliben tényleg nem a legjobb, multiban viszont azért jóval használhatóbb. Igaz hogy én kb az első hónapban használtam csak human karaktereket, azóta se. (kivéve most ugye az új excerberus karikat) A krogan simán jó, én mondjuk a Carnage-ot pont nem fejlesztem, minden más maxra, geth plasma shoti meg Widow. -
Csak nem azért akarsz Bf3-at venni? :)
A Soldier elég gyenge kaszt, single-be is utálom Jamest vagy Asht vinni magammal, semmit se érnek, semmit se tudnak! Liara egymagában többet ér vagy Javik. -
Darun #16504 A concusive gyorsabb minden szempontból. A carnage meg többet sebez. -
Evoluti0N #16503 Pfff. Nekem 5 karakterem hiányzik még... Pedig elég gyakran játszom. -
és melyik képeséget lehet gyorsabban lövöldözni? -
Ugyanolyan mint a human soldier, csak carnage-e van. -
Darun #16500 Az attól függ melyiket szereted jobban. A Concusive-ot vagy a Carnage-ot. Szerintem jobb mert én ez utóbbit preferálom. -
a battlefield soilder jó karakter? -
Akkor mégegyszer linkelem, így kell csinálni minden le van írva képekkel stb. Amúgy igen, az a baj, a ME2 save mappájába kel tenned. -
Darun #16497 Az pech. Bár hozzáteszem hogy én azért ennek a többszörösét vásároltam el. A második DLC előtt pl elvertem egybe 1 misit. Utána meg fogtam a fejem mert mikor kijött a DLC, nem volt egy vasam se. Sztem hetente egy 7-8 csomagot simán veszek. -
Nem tudom hogy mi van, de én a két új "hullám" karaktereiből összesen a krogan vanguardot és a vorcha soldiert birtoklom. Gyakorlatilag csak character trainingeket kapom, pedig mióta az első csapat karakter kijött, vettem már legalább 14-15 packot (spectre/psp). -
sanya200 #16495 hát már megint azt ad 
de nekem is még hiányzik 2, az infiltrator meg a vangard az újak közül.pedig pont az infiltrator kéne.Meg legalább vmi fegyver upgradet adna abból még hiányzik pár. -
de szerintem ez a gond a mass effekr 2 mentést ne tegyem a mass effekt 3 mentés mappába? -
Még egy ötletem van, haverom azt rontotta el, hogy a ME2 mentést a ME3 mentések mappájába tette, ahonnan minden játékindítás után eltűnt, nem ez a gond nálad is? -
Ezt jó tudni, kösz. -
valaki -
morzsi555 #16490 A locust és a tempest uncommon fegyverek... Ha ezeket akarod megkapni, akkor veteran packot vegyél, ne psp-t. -
Nekem már minden Rare weapon megvan, de egy se izgat. Amit szeretnék Locust vagy Tempest még egy se volt, pedig javában PSP-ot veszek.
Nem baj, legyen csak random és meglehessen venni minden packot a játékban szerzett creditért is. -
Darun #16488 Erre csak annyit tudok mondani hogy a batarian sentinel nekem még mindig nincs meg. -
sanya200 #16487 na szép vettem 2 premium spectre packot erre volt benne 3 human male charakter training meg egy másik training ennyi
-
igen de amikor belépek a játékba eltünik a mappája a mentésekből -
Így csináltad? -
valaki -
Szerintem nem hülyeség ez az összeállítás, és az, hogy azt mondják nem tudták előre, hogy alakul a vége, az nem jelenti azt, hogy nem csupán arról van szó, hogy nem akarnak lelőni semmit az esetleges ME4 cselekményeiből, alakulásából, persze ez megint csak egy meglátás... -
Ez se új, a minap találtam mikor a GK-s hír kapcsán újfent a végét taglalták. Én ilyenkor mindig beások, és találok érdekes elméletek vagy ötleteket. Az Indoc verzió szerintem hihetőbb, legalábbis sok dolog tényleg paradox aszerint: Kaiden-Ashley a portálnál, a Collector shipre hajazó Citadel, a Shadow Broker hajójának kütyüje és a végső helyszín, ami tisztára TIM irodája - én azt is hittem ő áll ott és nem Anderson.
Eme teória nem mérvadó, valamint olvastam valahol hogy ez csupán egy BSG-s easter egg/utalás akarhat lenni. Ami valószínűbb, hisz az ME tele van más sci-fikből származó mondásokkal, nevekkel és egyebekkel.
Mindenesetre egy pillanatra elgondolkoztató és érdekes az ötlet, de nem állja meg a helyét úgy, mint az Indoc. -
Hoz_Hun #16481 Már megint egy ilyen? Hát mennyire kétségbe esettek az emberek, hogy még mindig ilyeneket gyártanak. A BioWare megmondta NEM változtat a végén, csak kibővítí. Nem lesz új elmélet, sem indoktrinálás sem más. Aki meg olvas interjút Drew Karpyshyn-val (aki az ME1-et írta és az ME2 nagyrészét, meg a könyveket (kivéve a 4.-et) és tulajdonképpen az egész ME-t kitalálta) elmondta, hogy azidőtájt (ME1) még lövésük sem volt mi lesz késöbb. De még a ME2 idején se nagyon. Arról nem is beszélve, hogy az ő eredeti elképzelései mások voltak mint a jelenlegi befejezés(és a Dark Energy csak egy volt a sok közül). Szóval mikor a videóban az ME1-bő idéznek és rámutat mint "bizonyíték", az egyszerűen marhaság.
Igaz kb az 5.-k percben eluntam az egészet. Főleg mikor egyre másra jöttek elő a Twitter bejegyzésekből az idézetek.