Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott pedig rájöttem, hogy ha komolyan csapattal akar az ember játszani, silverre át kell menni Level 15 körül. Ott ugyanis már össze kell dolgozoon a csapat, nem lehet agyatlanul rohangálni.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Arról nem tehetek,hogy bebugolsz, rengetegszer van ilyen, nem hosttól függ, ha létrát használsz vagy mellette ugrasz le elõfordul az ilyen. Szóval ez se a host és a mi hibánk, ez a bio hibája és majd javítani fogják a többi buggal együtt.
Ha meg nem szeretsz vanguarddal játszani ne gyere azzal, irtam,hogy jöhetsz bármivel amivel szeretnél, szóval nem votl ráderöltetve a vanguard jöhettél volna lvl1essel is.
És az LZ dologhoz annyi,hogy ha beállsz LZ-re és ott kempelsz és folyamatosan születnek a mobok akkor megfogsz dögleni idõvel és buktad a Full Extra-t, ezért szóltunk,hogy gyere onnan és majd 30-40 secnél oda megyünk.
És végül bárkivel szívesen játszok, de ha saját maga rontja el a dolgokat és mást hibáztat érte és ennek forumon még hangot is ad,azt nem szeretem és ebbõl kifolyólag nem fogok játszani vele még1x.
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Utána próbáltam asari vanguardpt, annál meg azt csinálta, hogy nem mûködtek a powerek egyik sem, még a sima gránátdobás sem, a lövéseim meg nem sebeztek. Ki kellett lépnem és újraindítanom a gammát, aztán visszajoinolni hozzájuk. Utána mindjárt mûködött.
A vanguard az amúgy sem nekem való, rühellem a közelharcot (krogan soldier sem a szívem csücske). Én messzirõl szeretek csipázni, vagy ha lagol, akkor biotic és engineer képességeket használni fedezékbõl. Mondjuk nem lövök valami pontosan, fõleg nem kapásból.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha én hostolok, akkor nem szokott történni ilyesmi.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amúgy pont azt írtam, hogy soldierrel a nehéz. és biotikus/techessel könnyebb. 😊
De egyelõre nekem simán nehéz ez sentinellel is. Megszenvedtem a diákokért utána is... Egy apró hiba és szevasz. 😊
Így jó sokáig fog tartani a gém, de emlékszem ME2ben is ez volt. Aztán 6-7. végigvitelre meg olyan volt, mintha easy lett volna, annyira éreztem a ritmust. Itt most még van mit megérezni, bár fõleg az a gond, hogy rengetegen vannak. ME2ben sose kellett ennyire sok ellenfél ellen egyszerre harcolni, pláne nem 4 irányból.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Az 50k évet is inkább abból vették, hogy a proteánok 50k éve haltak ki (ahol +-100 év megkülönböztethetetlen, egy 2 hetes hulláról sem lehet megmondani, hogy melyik óra hány perckor halt meg, hanem csak, hogy 2 hete) Tehát ez az intro szöveg inkább a ME univerzumbeliek általános tudását tükrözi: "50 ezer évente eljönnek a Reaper-ek és mindenkit kinyírnak". Nem pontos.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
És direkt úgy csinálom, hogy nem élesztek fel senkit, mert azt vettem észre, hogy teli medigélnél 300XPt, ha fel is veszek, akkor csak 150-et ad.
Hál istennek még sose kellett használjam, inkább újrakezdem, ha para. De ez a kertes így nem volt nehéz, igaz 25.-re ismertem ki a pályát, no meg most nem az volt, hogy úristen szaladni kell elõre. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
anti hero
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
De ha 2 óra hent után is még tart, akkor bekaphatja a bioware. 😄
Szal kéne a trükk attól aki már rájött. 😊 Mert nem fogom átlépni normálon az biztos. Viszont így kicsit nyomi és persze mindig meghalok egy idõ után, fõleg 12. szintûen. ME2ben is volt néhány végtelenített dolog, amire viszonylag könnyû volt a trükk, itt úgy látszik nagyon ráfeküdtek a végtelenített dolgokra, ha nem megyek elõre 1 métert.
Szal grr... 😊 Amikor már csak 2-3an vannak a pályán leesik újabb 5. 😄
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Kösz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
aka figyelmetlenek voltak v csak simán nem gondolkodtak az írók.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
"The trees move. Do you not see it?"
"The trees move. Do you not see it?"
A reknikhez: ahhoz képest hogy a rekni királynõ volt az utolsó, már a ME1-ben is voltak reknik azon kívül is. Az egyik bolygón van egy mellék küldetés ahol a föld alól jönnek elõ a reknik, tartani kell a vonalat x támadás ellen. Aztán el kell menni a bányába és onnan is ki kell pucolni õket. Végül kiderül hogy egy Cerberus hajóról származtak. Hogy õk hogy jutottak hozzá arról nem szól a fáma. (vagy csak én nem emlékszem)