22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Vraaanyek
    KÖNYÖRGÖM!!! valaki mondja meg, hogy hogy a jó büdös francba lehet megszüntetni véglegesen és biztosan ezt a "folytatáshoz rendszergazdagént kell bejelentkezned" szöveget, mert így elindíthatatlan a játék!! :( :( :(
    és könyörgöm, ne mondja senki, hogy indítsam jobb klikk - rendszergazda módszerrel, mert agyvérzést kapok :S :S
  • JethroHUN
    N7 van. Commendation packból lehetséges h esik.
  • Optimus Prime
    Nekem fordítva van bajom: miért nincs multiba is a Chakram Launcher vagy az N7 arzenál?
  • morzsi555
    Azért, mert majd belerakják a fizetős single player dlckbe.
  • Darun
    Nekem is az első vásárlásból rögtön az esett. Ki is próbáltam, mert láttam hogy akikkel előtte játszottam és azt vitték, mindig elsők lettek pontban. Hát, nekem nagyon nem jött be,bár hozzá kell tennem hogy ez csak az első benyomás volt. (anno a striker se jött be, ma éjjel meg azzal aláztam)
  • Vraaanyek
    Nekem a rebellion DLC telepítésétől számolt második megvett spectre packban már benne volt, szóval nekem is mákom volt vele :D :D pláne, hogy 95%-ban sniperrel megyek :D
  • JethroHUN
    Amúgy ezek a multiba bekerült +fegyverek, miért nem lesznek elérhetőek a singleplayerben? Csak hozzá kellene adni egy árushoz és kész.
  • Optimus Prime
    Javik kéri, hogy dobjunk ki a légzsilipen.
  • K Ace
    Az nagy mák ha kb 10 perce kezdem multizni és dobott egy Krysae sniper-t? Kicsit aláz.
  • sanyiiiii
    Pedig már 2+ éve is volt olyan gyártó aki rájött hogy nem légmentesen zárt dobozt kell építeni :)
  • Vraaanyek
    óóóó. egyszerű, vettem egy olcsó, usb-s laptop hűtőt, amit nem a laptopba csatlakoztatok, hanem kreáltam egy usb foglalatból meg egy 12 voltos tápból egy tápegységet a hűtőnek, ami egy jóval nagyobb fordulaton pörög, de még így se hangos, és bírja egy jó ideje így, tehát bevált :D ez előtt ugyanezt csináltam évekig, csak azzal a különbséggel, hogy egy tudásfája mappát kivágtam, beragasztottam egy régi procihűtő ventit, és az hűtötte, az is bevált, a laptop 4 éves lesz, (msi gx600), de még mindig ilyen hőmérsékleteket tud produkálni így :D :D
  • morzsi555
  • JethroHUN
    Laptop és 40-50 fokos? Vadi új, vagy Alaszkában laksz? Nekem 2+ éves kb. 70ről indul bekapcsoláskor. Játékban 80. Nagyon esélyes h kivágjam az ablakon
  • Optimus Prime
    Nem biztos, hogy az Originnel van baj, én a múltkor a VLC lejászóval szarakodtam. A megoldás vicces volt.
    Az említett FPS esés nálam csak akkor van, ha én vagyok a host, de a MP stabil. Az SP viszont nem! Random úgy leeseik, hogy játszhatatlan. Egyetlen megoláds van vissza a menübe és újratölteni, de gyakran a játékból is ki lépnem. Kilőttem az overlayt is, nem segített, kilőttem az AA-t, az se.
  • sanya200
    mikor jön?
  • Darun
    Tényleg ahogy rutinosabb lesz az ember, úgy csökken a kihívás. A silver már simán megy 2 normális társsal is. Szedegettem is némi pénzt. A másodk PSP-ből kiesett az új vanguard. Összedobtam askilljeit, de kipróbálni már nem tudom.

Ellenben eszembe jutott hogy a striker rifle autómata és lehetne kombózni marksmannal. Dobtam rá tárnövelés, sebzésnövelést, a skilleknél mindent sebzésre nyomtam. Minden szempontból nagyon durva volt. Először is a 21-es tár olyan hamar kifogy, hogy csak nézek. Az 54 töltény is barmi hamar elfogy, tárkapacitás növelő néltül nem is értem hogy lehet használni. Az ember nem állhat folyton a lőszerdoboz mellett. Így is rengeteget futkoztam. A másik röhej hogy az első belépő szintén strikerrel jött, pedig épp meg akartam jegyezni hogy kezdeti lelkesedés után ma már senkit nem láttam hogy használná. Erre tessék. Az első én lettem, elég sokkal. A második a másik stirkeres srác. A többieknek nem sok babér termett. Egyébként gethek ellen mentünk, még a Prime-ot is leszedtem elég hamar.

A vorcha tényleg aláz. A kezébe nyomtam egy geth shotit, vérszomj, aztán csak akkor álltam le amikor elfogyott a HP. A legfőbb problémám az volt hogy kroganként hozzászoktam hogy tank vagyok és bármibe beleállhatok. Nos, a vorcha 300-as pajzsa igen gyorsan elfogy és hiába a +90% HP regó ha folyamatosan lőnek. Volt olyan hogy 5 wave-et végigmelee-ztem, de olyan is volt hogy 2 perc alatt ötször feküdtem. Ettől függetlenül tényleg nagyon jó karakter, szerintem jól eltalálták.
  • Darun
    Én a BW-re várok, a Paladin most esett ki.
  • szomferi
    jön az új multi DLC:

Mass Effect 3: Earth

3 új map: Rio, Vancouver, London
    3 új fegyver: Piranha assault shotgun, Acolyte pistol, Typhoon light machine gun
    6 új karakter (mindegyik ember): Destroyer, Paladin, Demolisher, Slayer, Shadow, Fury
  • Vraaanyek
    Azzal kezdtem anno,mikor először jelentkezett... semmit sem ér, de a legszebb, hogy semmi sem ér semmit, egyszerűen megoldhatatlan, teljesen érthetetlen, hogy hogy képzelik ezt az egész origint...
  • Caterpillar
    Ha windows 7 akkor jobb klikk az Origin parancsikonján, beállítások/kompatibilitás/futtatás rendszergazdaként

Nekem legalábbis ezzel abbamaradt a pofázása, még a legutóbbi DLC-nél.
  • Vraaanyek
    újra akarnám telepíteni a játékot, de nem mengedi, mondván megint csak ugye rendszergazdaként kellene bejelentkeznem, de még mindig nem tudom mi a tetvedéket jelenthet ez...
  • Vraaanyek
    igazából félig tartozik ide, de újabban elkezdte játék közben a gép, hogy fokozatosan esik az FPS-em..nem hirtelen ugrik le, hanem 6-7 wave-ig fokozatosan csökken, amíg már élvezhetetlenül szaggat a játék... túlmelegedés kizárt, erős hűtés megy,ami 40-50 fok között tartja a hőt (laptopról van szó, 70 fok felett beszélhetünk melegedésről)
  • Darun
    Az első PSP-ból vocha senti meg Krysae esett :D
  • sanya200
    hát én mindig is földi pályákat szerettem volna :P
    De nem ártana pár városi pálya pl asari, turian homeworld-ről :D Meg lehetne geth hajó belseje..stb :D Ezek a mostani pályák olyan fantáziátlanok, jó nem mindegyik de nagy részük üres sivár.Pl a turian homeworld pályája most a háttérbe lehetett volna pár lépegető reaper vagy vmi így olyan élettelen az egész, bár ez a többi pályára is vonatkozik.Nem jön át a hangulat :(
  • Optimus Prime
    Jól hangzik. főleg a Rio map. Bár Vancouver és London is lesz. A végső pályán a Földön azért ütött a grafika. Sokszor hittem, hogy CGI/pre-renderelt videó.
  • sanya200
    abból a geth plasmagun a kedvencem :P
  • mascarun
    Nekem párossával adogatja a sniper-eket! Ebben csak az a poén hogy nem szeretem használni őket! Sörétesből bezzeg csak egyet adott, bár azzal meg vagyok elégedve.(M-300 Claymore)
  • sanya200
    Hmm tényleg túl van tápolva ez az új sniper most mentem egy goldot M98-al firebase white-geth ellen.Volt mellettem még 3 ember akiknek ez az új fegyver volt, hát közöm nem volt a játékhoz mire lőttem volna egyet már késő volt és a falat trafáltam el.Mihelyst lejött az ellen a lépcsőn már zúdult is oda a sok lövedék és mivel célozni se kell vele jóformán ledaráltak mindent.Én úgy szoktam hogy salarian-al megyek rányomom a pajzselszívást majd headshoot ha lehet de ez itt nem ment mert mire lőttem volna már nem volt mit.
  • morzsi555
    http://social.bioware.com/forum/Mass-Effect-3/Mass-Effect-3-Multiplayer-Discussion-/Potential-future-dlc-info-posted-on-Reddit-12493228-1.html
    Nahát. Hülyén hangzik, de ugyanattól az embertől jön az info, akitől a rebellion dlc is.
  • sanya200
    Nekem megvan az összes asszem már csak néhányra kell upgrade, most kaptam meg a paladint is.Az új fegyverek is megvannak.Azért vicc sokszor látom hogy másnak már az új fegyverek is 10-es upgrade-n vannak.Új karakterekből meg 2 van meg eddig de az adept nem jön be.Az engineer viszont tetszik főleg az új fegyverrel a harrier-el nyomom :D
  • Optimus Prime
    Én épp nézem. Minden Rare fegyverem megvan, leszámítva a Krysae-t. :D Az Uncommonból is szinte minden, kivétel a Tempest és Locust, amire nagyon-nagyon vágynék. Igaz, ott a Paladin, amivel simán osztom a headshotot.
  • GreyWarden
    Igen, de, pont ezért gondolom, hogy olyan, mintha kaptunk volna a rakátavető mellé egy másik szuperfegyvert. Jó, jó, hogy, ha egyedül vagy, akkor kihúz a szószból, de, az ember sajnos nem csak akkor használja..
  • Lacoka12
    azért ha túl sokan jönnek rád és egyedül vagy mert mindenki halot akkor hasznos fegyver mivel hasonló a rakétavetöhőz
  • GreyWarden
    Szerintem a Krysae egy igazi noob fegyver. Nagyon mellényúltak vele, mer azért hihetetlen, hogy szinte semmit nem kell csinálnod és mégis első leszel. Remélem minél korábban optimalizálnak rajta, mert az a tapasztalatom, hogy a sok alacsony szintű emberke is ezt használva atom nagy pontszámra tesz szert, holott a csapatmunkára nem is építenek.
    Én maradok a jó öreg Widow- Black Widow párosnál. A kér legmegbízhatóbb sniper rifle a játékban: Van egy masszív sebzésértéke, páncélátütő képesség, nincs késleltetés, komolyabb szinten nagyon durva fegyverré válhat, én megszoktam, h mindig fejeseket osztok.
  • Sir Quno Jedi
    Tegnap stílszerűen toltam, turian soldier krysae+phaeston, ahogy a "valóságban" is történne... :DDD
  • Piszkos  Fred
    A drell vanguardot nálam is szereti :D
  • cs1rk3
    én a hétem 20 psp-t vettem ebbő 17 szer drell vanguard és melette 13 krogan solider/sentinel :D
  • sanya200
    hát én már azóta tolom a multit ahogy megjelent de még mindig van olyan fegyver ami nincs meg.Pl paladin, a black windowt most kaptam meg.Már az összes fegyver szinte x-es upgrade-n van de állandóan karaktertrainingeket dobál.Az új dlc-ből eddig 2 karakter meg 2 fegyver esett aztán vettem vagy 15 premium spectre csomagot.
  • mascarun
    OK! Köszönet!
  • morzsi555
    A multiplayer manifestedben nézd meg, hogy melyik fegyver melyik kategóriába tartozik és az alapján dönts. Common fegyvert a recruit ad jobban, uncommont a veteran, raret/ultra raret a spectre és a premium spectre.