Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
egy ilyen buildet egyszer én is ki fogok próbálni, habár pont a ball.blade miatt sosem gondoltam a melee-re, mivel annyira hatékonyan lehet akár több ellenfelet is kiiktatni vele melee-távolságból...ami bónuszt ad az eleve brutál melee-re az armor meg egyéb bónuszok, az bőven elég. egy fantom silveren pl. blade-majd azonnal heavy melee (ami mindenképp betalál, ahogy írtam)-majd mire a melee anim vége, addig robban a blade, és a fantomnak annyi. szóval anélkül is durva.
meg nagyon szeretem a sima melee kombóját is, jól sebez, és nem tudnak rá reagálni. egy kishook-kal pl. egy 3-as kombinációt nyomat, ami közben két kézre is fogja a csövénél a fegyvert :D
nem használják a játékosok a kishook-ot, pedig jó. középtávra tökéletes a scope-ja, lehet charge-olni lövés előtt extra sebzésért, és nagyon gyorsan újratölt. nekem 9-es szintű, és sebzésnövelővel teljesen kitölti a sebzéscsíkot. olyan mint egy gyorsan újratölthető shotgun, ha még fel is pumpálod lövés előtt, akkor a védelem nélküli ellenfelek hátrarepülnek.
ja, és a fejlövésre több bónuszt kap, mint az összes többi fegyver, és nem veszi figyelembe a shield-gate-et, tehát egy a fejlövéssel silveren, de goldon (!!!) is kiszedhető egy marauder vagy egy centurion.
csak meg kell tanulni vele lőni, mert a gravitáció is befolyásolja a lövedéket, de én már jó ideje használom, és abszolut megszoktam.