Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Gratula a résztvevõknek!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
kövi lövés meg 2 trooper 😄 a csapat hangosan röhögött a mikibe, lassna én is megheggesztem a mikim h tudjak beszélni 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
viszont infi mellé widow 😄
jah és persze megint 6-8. wavenél szakadok, vmi cink van a kábelvezetékkel mer erõs szél és akadozgat 😞
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Csak mert eddig mindig geth shotival mentem és már megvan hozzá 9 upgrade.Amúgy azt csak gold meccs után kapnám meg?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Rakétát már is ritkán használok bronzon. A Cyon (reaktor) pályán hekkelésnél persze jól jöhet, mert ott nagyon be lehet szorulni. Esetleg be lehet lõni a tömegbe. De csak azért rakétát használni mert jön egy Atlas/Banshee/Geth prime nem érdemes. Mi ketten simán leszedtük az Atlas-t is meg a Prime-ot is. Bronzon vip-nek meg még soha nem adott be egymás után két legerõsebb ellenfelet. A 4 nemesis ma is egy percen belül meg volt.
namost pl. a reaktor pályán amikor a plafonról lógó piros fénynél kell hekkelni, silveren nem volt még olyan hogy ne kellett volna. annyira szûk és kicsi az a hely, hogy kizárt, hogy ott a 3-4 boss enemyt kiszedjük.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
10-bõl 9x azért halok meg, mert elugrani/elfutni akarok és erre a barom vagy fedezékbe vonul simán, vagy fedezékbe ugrik.
Aki ezt kitalálta azt jól felkötném.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
egyébként én már csak silveren és csak akkor használom, ha data hacking van vagy a vip vadászat, és már sürgetõ a helyzet, de még így is elfogy az a pár darab egy-két kör alatt. és ha éppen nem ad, akkor a köv.
körnek már így megy neki az ember.
bezzeg thermal clip packom meg spec ops packom annyi van mint a szemét, kb. lassan 100-as nagyságrendben. néha már szándékos lustaságból nem megyek el egy ammo boxig, és inkább felhasználom õket. a specops-ot még hébe-hóba ellövöm.
Marhára idegesítõ!!!!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Az hogy valaki nem kap lõszert az ammo-s doboznál, nem feltétlen bug. Én épp most futottam bele hogy nem kaptam egy grammot se mert a társak leürítették. Tehát az is ki tud fogyni és annak is kell töltõdési idõ. Ha átmész másik dobozhoz, az már tele fog tölteni. Nekem volt már olyan hogy a 3 társam kifosztotta a közelben lévõ 2 ládát, nekem meg már nem volt idõm elfutni a harmadikhoz.
Nah, sztem most páran az én anyukámat is szidják. Az extraction körben kékhalál 😞
A gránát (fõleg az infernal) azért jó mert nagyot sebez területre és még éget is. Ha jól dobod, még a guard-ikat is simán elviszi. Brute se szereti, a Banshee-t is lehet vele sebezgetni. Persze azt mondod "áh, azok csak trooperek", de amikor több irányból jönnek feléd hármas csoportokban és van valahol pár nemesis meg engi, akkor azért a trooper is tud zavaró lenni. Bevágsz közéjük egy gránátot és már is biztosítva van a hátad. Ráadásul vannak olyan kasztok ahol az 5-ös gránátnál valami hülyeséget ad, ott simán be lehet választani a 3 gránátot (asszem a drell adept-nél)
Viszont rájöttem hogy a sniper vanguard tényleg nem életképes. Egy shotival/smg-vel simán 150-es a hülésem, smg-vel tudok távolról szedni, shoti meg jó közelre. és kipróbáltam, relatív jól be is tudom õket cserélni. Ettõl függetlenül még mindig csak ilyen vésztartalék kaszt nálam.