22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Lehülyített leosztás, több funkciós billentyűk: Storm-Cover-Revive-Use -> Spacebar -
RAMyMamy #16439 ? -
Evoluti0N #16438 Ez nem tudom miért válaszként ment :D Csak egy általános kérdés lett volna :D -
Evoluti0N #16437 Na mostmá azé tényleg! Van még valaki rajtam kívül, aki még nem kapta meg a múlt hétvégi eventért a Commendation Packot? -
De konzolos billentyű leosztás van. -
RAMyMamy #16435 még mindig nincs gamepad támogatás? -
vótmá -
Én mondjuk tudtam róla, a BSN-en a játék honlapján is írtak róla. Én mindent tudtam, csak a játék nem volt meg.
Akkor még egy tipp: Indra sniper az Alienware-től. -
Evoluti0N #16432 Ismerni ismertem. Csak nem jártam fel, mivel nem volt okom rá és a multiplayer manifestről nem is tudtam. -
Darun #16431 Még én is a ME2 miatt regeltem oda. Sztem ismerni a többség ismeri, max sokan nem használjuk. -
Van ME játékos, aki nem ismeri a BSN-t?! Én azonnal aktiváltam mindent mikor meglett a 3. sőt előtte is jártam oda, ugyanis a Cerberus kódot ott kellett aktiválni. -
Darun #16429 A Comm Pack-ba Eagle volt, a Victoryban meg quarian engi meg Valiant II -
sanyiiiii #16428 Human soldier concussive shot helyett carnage-el. -
Darun #16427 Igen. És lehetőleg egy accounton legyen a két játék. -
Evoluti0N #16426 Nem vagyok benne biztos, de sztem azoknak van Battlefield 3 karaktere, akinek meg a BF3 játék. -
:O Fel lehet oldani valami Battlefield 3 karaktert is? :O -
sanya200 #16424 ja megvan megtaláltam
-
Evoluti0N #16423 Bioware social network -
sanya200 #16422 Ez miez a bsn?linket tudtok adni?Engem is érdekelne ez a Multiplayer Manifest hogy tudjam mi hiányzik még :D -
Evoluti0N #16421 Wow. Ez a BSN tök hasznos. Köszi a tippet.
-
morzsi555 #16420 Defense matrix, azonnal visszatölti a pajzsodat ha kikapcsolod. -
sanya200 #16419 Erre válaszolna vki? #16393 -
Hoz_Hun #16418 Ti fenn vagytok a BSN-en?
Eddig nem törődtem vele, de tegnap aktiváltam/szinkronizáltam a Multiplayer Manifest-em. Tök jó! Így egyben látom mim van meg, milyen szinten, mi hiányzik stb. Látom már hogy a Veterán packokat mennyire elhanyagoltam, a Rare cuccaim magasabb szinten vannak sokkal mint az Uncommon. N7 573 vagyok.
Játszik valaki XBox360-on rajtam kívül? Szivesen játszanék innen is valakivel. -
Hoz_Hun #16417 Nagy mákom volt Quarian Male Engineer, és a Valiant I. Commandation packot még nem kaptam (illetve nem tudom, tegnap nem játszottam). -
Én egy N7 Valiant és egy Vorcha-t! -
Én este néztem épp, mindkettőt megkaptam. Vagyis a globális mission is siker volt. Kaptam is egy Quarian male-t, egy N7 shotgunt és egy N7 SMG-t, ez upgrade, mert a múltkor is kaptam. -
Köszönet! :) -
Darun #16413 Azt hogy a sikeres hétvégi event miatt kapod/kapjuk. Ha jól emlékszem kicsit később adják a comm-ot is. Mivel lehet benne ultra rare cucc is, érdemes kibontani. Egy hétig aktiválható. -
Erről a free Victory pack ról mit illene tudnom? -
Darun #16411 Condoron meg (ez asszem silver volt) vip vadászat volt. A második áldozat egy Atlas volt, a bunker mellett spawnolt (én a szokásos helyemen, a kezdőn kempeltem) Hozzám volt a legközelebb, mert az előtte lévő vip pont a pálya túl felén volt és mindenki oda rohant. Csóri Atlas nem tudott felmászni a bunkerhez, mérgében felugrott a tetejére. Én meg néztem hogy "most mi van?" Ilyet se láttam még. Mondjuk lőni nem tudott mert a csodálkozásból hamar rakétavető lett és még az előtt leszedtem hogy egyet is lőtt volna.
Még a bónusz Banshee-s héten volt egy meccs Cerberus ellen ahová beugrott egy Banshee. Leszedtük a pajzsát, sikított egyet és láthatatlanná vált. Nem úgy mint a Phantom vagy a Geth Hunter, konkrétan semmit nem láttunk, még befogni sem lehetett. Szerencsére nem mozdult el a helyéről így le tudtuk szedni.
A másik, nem velem történt de láttam: vanguard, Palavan holdja. Ellenség: Cerberus. A vanguard ott állt mellettem amikor leszúrt a Phantom. Már mindenki halott volt csak ő élt. A srác nem mozdult, nem lőtt, csak forgolódott össze-vissza. Nem tudom mi történt vele mert nem rémlik hogy bc-t használt volna. Először lövi mindenki, semmi. Odamegy a Phantom, lekardozza, semmi. Odalép egy Atlas meg még egy Phantom. Ketten kardozzák, semmi. Az Atlas felkapja, összeroppantja, csávó visszaesik, semmi. Úgy 2-3 percig ez ment, már minden Cerberus ott volt, többször nyomtak rá instant killt és semmi nem történt. Végül a srác kilépett és így buktuk a küldetést. Az igazi vesztes persze ő volt, mert ő tényleg semmit nem kapott érte, mivel kilépett. Szerencsére ilyet azóta se láttam többet. -
Evoluti0N #16410 Nálam is tegnap volt egy ilyen csúszós banhsee-s halál. Néztem is, h "ez most mi?!" :D -
Darun #16409 Neked nem geth-tel hanem a játékkal nem kéne játszanod.
EvolutiON: már a DLC bejelentésekor egyértelművé tették hogy a befejezésen nem fognak változtatni, nem igazán értem ez most miért ért váratlanul.
szomferi: minden karakternél működik, nem csak a gethnél. Azért a követi az erős túlzás, mondjuk úgy hogy egy minimális mértékben tud kanyarodni a lövés, de csak akkor ha a célpont be van fogva. Vagyis a piros négyzet veszi körül ami csak bizonyos távolságon belül érvényesül.
És végül egy plusz infó azoknak akik még nem tudják és szeretnének segíteni azokon a csapattársukon akit éppen egy Banshee próbál felnyársalni: ha betámadjátok heavy melee-vel akkor (ha időben támadtok) eldobja az áldozatot és az nem hal meg.
Tegnap nyomtam egy goldot, gondoltam nosztalgiázok kicsit. (meg a pénz is kellett) Észrevételek: máshoz csatlakoztam be és első alkalommal nem volt lag (igaz hogy amikor én hostoltam silveren meg kétszer is csúnyán beszaggattam) A Banshee kicsit bugos. Kettő is odateleportált mellém, mire felhúztam a nyúlcipőt és megpróbáltam elfutni. Már csak én voltam életben, sikerült is eltávolodnom olyan 10 méterre, erre a karim megáll, elkezd visszafelé csúszni, egészen a Banshee elé aki felkapta és kivégezte. Hát lol. Azt meg igazán nem értem hogy ki az a mazo aki Gold Reaper-t indít Goddess-en. Eleve nem egy könnyű pálya, szerencsére a 10. körben a feladat után haltunk meg így a pénzt és az xp-t megkaptuk. -
morzsi555 #16408 Singularity: 3
Smash: 4 Electrical Damage (reave szerű sebzés lesz az ellenen és tech burst is lehet belőle) , 5 Force & Damage, 6 Impact Radius, ha egyszerre többet akarsz sebezni vagy Armor Damage, ha csak a bossokra mész
Lash: 4 Detonate, 5 Damage Over Time, 6 Shield Penetration (ez nagyon fontos)
Phoenix Training: 4 Damage & Capacity, 5 Power Damage
Fitness: 4 Durability, 5 Shield Recharge, 6 Fitness Expert
Fegyvernek carnifex, hurricane, paladin, mattock, disciple, hasonló, a lényeg, hogy kb. 160-170%-nál ne legyen kisebb a cooldown.
A smash-sel a falon át is tudsz sebezni, és most megnövelték hatótávolságát és a sebzését, sokkal használhatóbb lett.
Smash után rögtön használhatsz heavy melee-t, hasznos, ha túl közel vannak az ellenfelek. -
Evoluti0N #16407 Sikerült unlockolnom az Ex-Cerberus adeptet. Tudna valaki tanácsot adni, h milyen fegyvert ajánlatos használni, hogyan fejeszteni a skilleket? Bajban vagyok, mert a mind3 aktív skill hasznosnak tűnik. -
Soha, senki nem mondta hogy új befejezést kap. Az Extended Cut maga is ezt sugallja, nem Director's Cut vagy Special Edition, netán director's Edition. Egyébként kíváncsi vagyok Ash milyen pluszt add majd hozzá, illetve mikor toldják bele eme plusz cinematic részt. -
Evoluti0N #16405 Ettől féltem, h az Extended Cut dlc nem változtat a gagyi befejezésen, csak kibővíti, "elmagyarázza". Az meg kb. annyit fog érni, mint halottnak a C-vitamin. Szarból nem lehet várat építeni. -
morzsi555 #16404 Most voltam egy gold játszmában egy geth engineerrel és inffel, a GI első lett, a GE második. Ennyit a nerfről :D. A GI még mindig nevetségesen erős. -
morzsi555 #16403 Extended Cutról infók :/ -
és még a geth shoti lövedéke tudja követni az ellenfelet is :D
bár nem tudom, hogy nem geth kezében is így van-e -
Azzal én ugyan úgy játszottam mint az MI, geth plasma shotival. Nekem tetszett a hit&run játékmódja :D