Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem drell vanguardot adott most a veteran 😛
nemigaz állandóan charakter traininget ad a spectre packba, meg thermal clip+1,vagy Training reset ennyi.Ilyen nincs hogy semmi használhatót nem ad má!!!<#csodalk><#falbav>

JethroHUN
Bal egér gombot kell nyomni... Úgy kell célozni, hogy az ellenfélre pattanjon a lövedék. Nincs direkt találat, csak az 1x pattanó robban. pl. elé a földre célozni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Lacoka12
m-37 falcon ezt a fegyvert hogyan kell használni?

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

http://blog.bioware.com/2012/04/02/operation-raptor-update/

Gratula a résztvevõknek!
Fpocok
Valaki silver most?

Parasite Eve 2, best game EVER!

BoneDragon
Nekem eddig 4 kill volt a max 1 lövéssel. Meg is lepõdtem azon...😊 Természetesen infiltratorral.

Sir Quno Jedi
Én direkt erre utazom az infivel, hogy egy lövésbõl több kill. Me poén.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ma volt egy dupla guardian killem 😄 salarian engivel 😄 egiyk rámnézett másik meg oldalba volt

kövi lövés meg 2 trooper 😄 a csapat hangosan röhögött a mikibe, lassna én is megheggesztem a mikim h tudjak beszélni 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Kb olyan erõs mint a widow, viszont még annál is nehezebb. Én most a BW-t várom, mert az a legkönnyebb sniper, ráadásul annak hármas tára van. Ez a páncél átütés is érdekes. Tegnap volt egy ellenfelem aki pont kilátszott két láda között. Bele lõttem, meg se sebzõdött. Egyébként Widow-al ha trooper bújik el light cover mögött (azok a kiálló fedezékek amik pl Tuchankán a téren is vannak) simán belelõsz a fedezékbe és vége. A nemesis-t is elég jól sebzi, de õt ezzel még nem sikerült megölnöm. Az is érdekes hogy Guardi-nak ugye csak a nézõkén keresztül lõtt fejlövés számít. Ha viszont meglövöd akárhol pl Widow-al (akár a lábán is) az auto fejlövésnek számít.
Javelin sniper. Most próbáltam ki. Nagyon erõs. Csak sajnos nehéz is :S
Sir Quno Jedi
Mindennek csökken a sebzése, ha páncélon kell átmennie, de le van írva a páncéltörõ modoknál, hogy mennyit nem vesz figyelembe a célpont armor védelmébõl. Pl. 25%, azaz negyede nem számít a páncéljának. A másik, hogy fedezéken milyen vastagon megy át (pl. 0.6méter) és ha átmegy, mennyivel csökken a sebzése, pl. 40% jut át. Egy jó csipával akár több ellenfelet is keresztül lehet lõni így, lazán.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

JethroHUN
Attól függ mi a fegyver.

Ha olyan fegyót kapok Spectre pack-ból, aminek a képénél N7-es jelzés van, akkor az vmi brutál állatság?
Ha azt veszed figyelembe hogy egy lövéssel le lehet szedni simán 2 guardiant is, akkor sztem nem.
koschwarz
a widow sebzése csökken ha páncélt kell átütnie?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

jaja, nem olyan hatékony, de random engi mellé jobb lesz
viszont infi mellé widow 😄

jah és persze megint 6-8. wavenél szakadok, vmi cink van a kábelvezetékkel mer erõs szél és akadozgat 😞

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Sztem a x-es Mantis nem viszi át a ts-t és a fedezéket. Tehát a páncélátütése tuti nincs olyan mint a Widow-nak.
10es mantis jobb mint az 1es widow 😞 legalábbis a számok alapján a valóságot minjá tesztelem

Nem.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Amúgy ha pisztollyal nyomom akkor nagyobb az esélye hogy megkapom a carnifexet?
Csak mert eddig mindig geth shotival mentem és már megvan hozzá 9 upgrade.Amúgy azt csak gold meccs után kapnám meg?

Nekem a thermal clip packom olyan 130 körül van. A spec ops viszont jó, azt szoktam használni. A thermal clip packot gránátossal használd fel. Ha jön sok brutál ellenfél, elszórod a gránátjaid, újratöltöd packból és újra elszórod õket. Így lehet sokat dobálni szinte folyamatosan. Másra igazándiból nem nagyon jó.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mind a három rakétát? Jó neked, ezekszerint nyitottál egy +1 upgradet hozzá. 😊

De, cloak-ban a 4-est (egyesével) simán. Az egy hack, amit védeni kell a helyszínen, meg pályafüggõ. Én megcsináltam egyet Silveren tök egyedül. Salarian engineer-rel, beálltam egy láda mögé és pakoltam ki a Decoyt (7. wave, mert ez sem mindegy).

Szerintem holnap.

yesname
Igen ám, de minnél többen hekkelnek annál gyorsabb. Továbbá ha a monszták oda mennek/ott spawnolnak (márpedig legtöbbször ez van), akkor mindegy. Sõt az 1 darab ember a büdös életbe nem fejezi be a hekkelést.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Ha gyorsabban meg van a hekkelés azért jár time bónusz. Másrészt így is akadhat egy hunter vagy phantom aki pont akkor téved be. De jó, legyen valaki aki elcsalja õket. Akkor viszont ne 3 méterre álljon a zónától! Mert én az esetek többségében ezt látom. Ez viszont elég bosszantó.

Rakétát már is ritkán használok bronzon. A Cyon (reaktor) pályán hekkelésnél persze jól jöhet, mert ott nagyon be lehet szorulni. Esetleg be lehet lõni a tömegbe. De csak azért rakétát használni mert jön egy Atlas/Banshee/Geth prime nem érdemes. Mi ketten simán leszedtük az Atlas-t is meg a Prime-ot is. Bronzon vip-nek meg még soha nem adott be egymás után két legerõsebb ellenfelet. A 4 nemesis ma is egy percen belül meg volt.
Sir Quno Jedi
Nem tom most nemrég úgy hekkoltunk, hogy valaki jól elcsalta a monsztákat a hekkolóhelytõl. Sima ügy. Ha mondjuk hárman lelépnek három felé csalni/aprítani az ellent, akkor a negyedik kényelmesen hekkolhat, pláne ha infiltrator. Utána ha megvan, mehet a takarítás.

koschwarz
mert mindenki izgul, hogy mi van ha egy még jobban sürgetõ helyzetben kell a TE rakétád...(mert nekik vagy nincs, vagy nem akarják felhasználni) 😄DD

namost pl. a reaktor pályán amikor a plafonról lógó piros fénynél kell hekkelni, silveren nem volt még olyan hogy ne kellett volna. annyira szûk és kicsi az a hely, hogy kizárt, hogy ott a 3-4 boss enemyt kiszedjük.

Sir Quno Jedi
Én gyakran használok rakétát, soxor mind a hármat ellövöm, de vannak akik meg lehülyézik ezért az embert.

Fenrir
Mikor kapjuk meg vajon a bónuszládákat az operation után?

A halál csupán a kezdet...

Más karakternél is így van, én asari vangardot használok,nem nem ugrálok be vele az ellenfélhez mivel nincs nova de stasis hasznos cucc de ott is ha menekölöm kéne sprintelni akarok erre elkezd oldalazni tényleg annyira idegesítõ meg sokszor halok meg emiatt mert nem arra megy amerre kéne.

yesname
Most elsõ alkalommal nevelek ki egy olyan karaktert (Drell Vanguard) aminek az ugrálgatás a lényege. Na most eddig ez nem zavart annyira, de itt nagyon: hogy a jó kk.va életbe lehetne kitrükközni, hogy a cover, futás és ugrás ne ugyanazon a billentyûn (space) legyen???
10-bõl 9x azért halok meg, mert elugrani/elfutni akarok és erre a barom vagy fedezékbe vonul simán, vagy fedezékbe ugrik.
Aki ezt kitalálta azt jól felkötném.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

koschwarz
nem biztos hogy van nekik...az a helyzet, hogy szerintem sokan veteránt meg spectre-et vesznek, amiben egyáltalán nem biztos hogy ad rakétát.

egyébként én már csak silveren és csak akkor használom, ha data hacking van vagy a vip vadászat, és már sürgetõ a helyzet, de még így is elfogy az a pár darab egy-két kör alatt. és ha éppen nem ad, akkor a köv.
körnek már így megy neki az ember.

bezzeg thermal clip packom meg spec ops packom annyi van mint a szemét, kb. lassan 100-as nagyságrendben. néha már szándékos lustaságból nem megyek el egy ammo boxig, és inkább felhasználom õket. a specops-ot még hébe-hóba ellövöm.

Hát tényleg annyira bírom az ilyen amatõröket,inkább megdöglenek 600x minthogy elõvegyék a tetves rakétát.3-4 meccs alatt ugyanazokkal, egyetlen egyszer vették elõ az is egy emberke volt.De hihetetlen ha én nem lõdözöm ki az ellenfeleket vele megdöglenénk.10-es wave hackelni kell jön 2 benshee egy rakat brute de ezek meg csak futkosnak mint pók a falon.
Marhára idegesítõ!!!!

Sir Quno Jedi
Nem ezt mondtam, hanem hogy idegesítõ, hogy kerengeni kell az ammo dobozok körül (a játékban van hülyén megcsinálva, nem a többiek hibája vaze). Néha magát a töltényt sem frissíti, ami vicces, mikor odarongyolsz 0, azaz ZÉRÓ skulóval és az életed múlna rajta, hogy kapjál töltényt, de nem, ezért ott halsz meg a közelben. Nagyon vicces, de nem szoktam ilyenkor röhögni. 😄DD

Nyilván képletesen értette. Azért van pár kaszt akiknek van gránátjuk, de nekik a képességeik is jók mellé. Õk sztem kevesebbet dobálóznak. Míg egy krogannak vagy human soldier-nek kellemetlen ha gránát nélkül marad.
JethroHUN
Elhalássza valaki elõled a gránátokat? Mert azok direkt csak neked vannak kitéve? lol

Az ammo sem töltõdik fullra. Tárnöveléssel is 13+1 töltényem van a Widow-hoz. Ha a kör végére csak 2-3 lõszer marad akkor 7-re tölti vissza. A gránátot is ált kettesével tölti, de volt már hogy egyszerre hármat adott.

Az hogy valaki nem kap lõszert az ammo-s doboznál, nem feltétlen bug. Én épp most futottam bele hogy nem kaptam egy grammot se mert a társak leürítették. Tehát az is ki tud fogyni és annak is kell töltõdési idõ. Ha átmész másik dobozhoz, az már tele fog tölteni. Nekem volt már olyan hogy a 3 társam kifosztotta a közelben lévõ 2 ládát, nekem meg már nem volt idõm elfutni a harmadikhoz.

Nah, sztem most páran az én anyukámat is szidják. Az extraction körben kékhalál 😞
Sir Quno Jedi
Én a plusz célpontot szoktam betolni, az mégiscsak kewl-abb.

Sir Quno Jedi
Óóó én wave-eket szaladglálok végig gránát nélkül, mert báhova megyek, már valaki elhalászta elõlem a gránátokat az ammo dobozokból. Murva idegesítõ.

koschwarz
hát igen. de éppen ezért nem értem, miért nem töltõdik ugyanúgy fel, mint az ammo a kör végén. így semmi értelme nincs ennek a speckónak, mert azért nem mindegy, hogy éppen hol vagy a pályán, amikor jön a wave, meg egyáltalán, idegesítõ egy gránát miatt futkosni az ammo dobozokhoz.

hát wave elején én is futkozok a gránátokért<#idiota>

koschwarz
az a baj, hogy a 3 gránátot sosem lehet normálisan feltölteni, mivel egy ammós dobozban sosincs annyi, fõleg ha valaki más is tölti õket. idegesítõ, hogy van elvileg 3 gránátod, de mégis ritka hogy ténylegesen legyen is nálad annyi. ezért én sosem választom a 3. gránátot.

koschwarz
az overload legutolsó speckójából melyiket érdemes választani? a sebzésnövelõ-plusz 1 célpontot eltalálót vagy a barrierek és shieldek ellen 100% sebzés növelõt?

Bevallom, én a karit mindig érzés/tapasztalat alapján fejlesztem. Közelharcra én se nagyon szoktam gyúrni, mert a krogan úgy is brutálisat sebez alapból. De volt olyan hogy heavy melee után 1 élete maradt folyton az ellenfeleknek. Az bosszantó volt. Meg pl az aszári vanguard heavy melee után 1-2 másodpercig teljesen ki van szolgáltatva és ha valaki maradt hatókörön kívül akkor sanyi. Persze ezt még gyakorolni fogom.

A gránát (fõleg az infernal) azért jó mert nagyot sebez területre és még éget is. Ha jól dobod, még a guard-ikat is simán elviszi. Brute se szereti, a Banshee-t is lehet vele sebezgetni. Persze azt mondod "áh, azok csak trooperek", de amikor több irányból jönnek feléd hármas csoportokban és van valahol pár nemesis meg engi, akkor azért a trooper is tud zavaró lenni. Bevágsz közéjük egy gránátot és már is biztosítva van a hátad. Ráadásul vannak olyan kasztok ahol az 5-ös gránátnál valami hülyeséget ad, ott simán be lehet választani a 3 gránátot (asszem a drell adept-nél)
Elméletileg ekkor: @ 5PM PST on Tue. April 3 2012

Én sem rage krogan vagyok. Widow-t használok, shoti pl még sose volt a kroganomnál. Igaz hogy én tech páncélt se használok, sztem a carnage hasznosabb. Viszont én tisztaság mániás vagyok, ha tudom akkor a látóteremet mindig szép rendben tartom. Ennek csupán a csúzlim tûzgyorsasága szokott határt szabni. Viszont elõbb-utóbb a társak kénytelenek visszavonulni és a Banshee-k, Geth prime-ok elérnek hozzám is. Meg a Brute-ok. Krogannal nem gáz ha rám hozzák az ilyen ellenfeleket, mert megkapják a kombókat (gránát/carnage/fejlövés/heavy melee) és csókolom. Azt nem szoktam érteni hogy a Shuri-s és Avenger-es kollégák miért kezdik el lõni pl a Guardiant? Az életben nem lövik át a pajzsát, nekem meg egy lövés. Ugyanígy a Nemesis, ellenben annak örülök hogy a Phantomoktól pl megkímélnek mert eddig csak a szerencsémen múlt hogy sokszor fejbe kaptam õket.

Viszont rájöttem hogy a sniper vanguard tényleg nem életképes. Egy shotival/smg-vel simán 150-es a hülésem, smg-vel tudok távolról szedni, shoti meg jó közelre. és kipróbáltam, relatív jól be is tudom õket cserélni. Ettõl függetlenül még mindig csak ilyen vésztartalék kaszt nálam.
Fpocok
Miko kapunk jutalmat?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Mikor lesznek az új csomagok elérhetõek, a boltba még csak a jumbo pack van.