Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
A harmadik részben meg lehet tudni, hogy õk hogy harcolnak 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
geth, vorcha, batarian (prothean 😄)
nameg pvp team battle 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
amgúy nem kéne tudni már a most 7végi event lényegét? 😄
"The trees move. Do you not see it?"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ezt honnan osztottad, szoroztad ki?
Senki, még az EA, BioWarenál sem tudják megállapítani a pontos arányt. Egyedül abból lehet következtetni, hogy a különbözõ fórumokon, (pl Amazon, ahol még eladás is történik, ráadásul viszonylag független), milyen arányú visszajelezés milyen arányú pontozással párosul. Van egy pont, ahol a negatív visszajelzés már zavaró lehet, de a pontos arányt nagyon nehéz még találgatni is.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
az a szép ebben, h nem tudod, és én sem az ellenkezõjét. bioware fórumokon volt egy szavazás, amit sokan még ha meg is találtak, hagytak a fenébe, mivel "brighter ending"-et akart. azon kívül viszont szép tágas az internet, és bizony nem mindenki használja ugyebár BW fórumot...
én egy dolgot tudok: mindenütt, ami kicsit is kapcsolódik videojátékokhoz, ME3 befejezésével kapcsolatos panaszkodás ment. *mindenütt*. volt már párszor játékos felhördülés (lásd 0-day DLC, buzulás - pl metacritic-en jelezték is sokan egyet nem értésüket), de mind erõsen fû alatt volt, nem sokan vették észre. elmondhatod ugyanezt a befejezéssel kapcsolatos felhördülésrõl?
na ugye.
ezt egy dolog fogja valaha is "bizonyítani", mégpedig pár év múlva következõ bioware játéknál a "pénzükkel szavazó" vásárlók - feltéve, ha addigra nem hozza helyre BW a nevükön esett méretes csorbát...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Mindenesetre a vége miatt keletkezett depim elszivárgott és azóta újra is kezdtem a játékot, annak ellenére, h itt fröcsögtem, h többet nem ME-zek <#idiota>#idiota> Ettõl függetlenül a vége még mindig nem tetszik és kíváncsi vok, h nyáron újból 1 hetes depibe esek-e.
nem olyan jelentõs arány
Én személy szerint majdnem biztosra veszem, hogy a "nem változtatunk a végén" álláspontot végül az AE hozta meg és nem a BioWare. Valószínûleg pont az irányú félelmében amit említesz.
Persze ebbõl mindenki olyan következtetést vonhat le, amilyet akar, de attól még gyanús.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Remélem csak azért, hogy a plot hole-okat betömjék, információhiány kielégítsék és az egykaptafa átvezetõket változatossá tegyék.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
végül is alig pár ember szidta befejezést, és nem folyt mindenütt ez a csapból is ez...
de igen, õk biztos csak a nagyon hangos kisebbség.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De 1. Ez csak a készítõkön múlik és 2. A legrosszabb dolgok egyike a világon, ha az alkotói szabadság sérül és nem a készítõk elképzelése érvényesül a végén, hanem a tömegé (aki itt nem a megrendelõ, mint egy épületnél).
Ha csak kiegészítik a történetet, nincs baj.
Edit: Tegyük fel, hogy a Bioware gyenge, mert enged a tömegnek ha változtat az egész történeten.
Na most gondolj bele, mi lesz ezután? Mikor gondolkodnak mi legyen a következõ lépés, a következõ story, a játék, a film, a zene, a könyv? És nem úgy ötletelnek, hogy Õk mit írnának meg, mit alkotnának, hanem hogy mások mit csinálnának. Na ez a gáz. És ez sajnos ide vezet.
Mindent összevetve, pihentetve 2 hetet a végét, úgy vélem mindkét tábornak igaza van valahol akik a végén vitáznak. Mindkettõt meg lehet érteni és mindkettõt el lehet ítélni.
Féltem a BW -t mert egy nagyon meghatározó történetet kreáltak az ME univerzummal, és ebbõl jól nem tudnak kijönni, az említett két tábor miatt.
Könyv, film egyéb... követelni a változtatást? Nincs jogom hozzá. Elmondani a véleményemet a gyártoknak, igen. Hogy változtatnak-e rajta az rajtuk múlik. Maximum nem veszek többet a termékükbõl. Nyilván ez kevés embert érintve nem probléma. Ha többekrõl van szó, már más a helyzet. Már korábban is említettem azt az õsrégi sorozatot a Dallast vagy melyiket. Ott is megváltoztatták a történetet, csak mert sokaknak nem tetszett. Miért???? Légy szíves mond el nekem õk miért döntöttek így?
Az a rengeteg ember csupán egy apró töredék. Akkor most hogy is van ez a kicsavart szólás 😊
ezé se hosztolok 😄

Az egyik, hogy a ház építésekor minden a tervezésével, építésével kapcsolatos költséget te fizetsz, befektetsz. A másik, hogy elejétõl fogva szerves része vagy a kivitelezésnek. Elõadod az igényeidet, elképzelésedet és aszerint szeretnéd megterveztetni.
Ha az nem felel meg - az egyébként szigorú szerzõdésekben lefektetetteknek - akkor úgy van ahogy mondod, változtathatsz rajta, élhetsz ezen jogoddal.
Itt - csak úgy mint egy mozifilmnél, könyvnél, zenénél - nem. Semmi jogod hozzá. Nem vettél részt a fejlesztésben, a megalkotásban, nem a Te befektetésedbõl készült.
Ha nem így gondolod, akkor ezentúl ha beülsz a moziba és nem tetszik a vége a filmnek kérlek menj transzparensekkel, óriási könnyeket csepegtetve tüntetni az írók, a stúdió elé.
Nem tetszik szám egy albumon amit megvettél, követeld hogy írják át a Te egyéni ízlésed, illetve szociális problémád szerint, hogy kicsiny lelkeden csorba ne essen.
Egy regényben meghal a kedvelt szereplõ? Ugyan már mi joga szerencsétlen írónak ilyent tenni, csapjuk le a fejét.
Szánalmas....
(Ismétlem a különbözõ befejezések információhiánya és kivitelezése nekem sem tetszik, én a hisztispicsákat szánom, akik depibe vannak, mert Shepijük meghalt. Ó szerencsétlen párák.
Ha nem tetszik, hát nem tetszik. Van ilyen, de ezért balhézni és követelni, hogy írják át. Ez szánalmas és az ilyenekre vonatkozik az elõzó véleményem.)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
én megértem a másik tábort is, akiknek tetszett a befejezés, és semmi gond nem lenne azzal, ha maradnának az eredeti bejezések is... mint választható opció.
viszont nem ártana elfogadni, hogy ha ilyen rengeteg embernek nem jött be ahogy az utolsó 10 percben a trilógiával bántak, akkor talán nem mindenki hülye és õk a helikopterek (szólás a végletekig kicsavarva), hanem tényleg valami gond van, és esetleg mások okkal elégedetlenkednek...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
és nem azért járok fórumra hogy belekössek mindenkibe, hanem beszélgetni a játékról (javarészt multi) de amikor bizonyos dolgoknak nem látom értelmét és lényegét akkor azért hozzászólok a témához -.-
Én is a DLC brigád táborát erõsítem, de komolyan nem értem mi ez a véresszájúság a másik brigád részérõl, végigvitte a játékot, tetszett neki, kész - akkor miért jár ide és osztja az észt ha már nincs dolga vele gyakorlatilag? vagy ilyenkor csak szimpla élvezet okoskodni és nem elfogadni pár tény a játék végérõl meg arról h elég sokan vannak akik nem értenek egyet vele? másik meg h abszolút szarok egy sünt mikor azt olvasom a példák közt h az a bajunk h shep meghal, az ilyen tényleg "ûlj le, egyes!"... !? (gyengébbek kedvéért, nem shep halála a baj... kicsit olvasson utána ITT elég jól összeszedett és még a leghülyébbek is remélhetõleg megértik <#hamm>#hamm> )
Gondok vannak a végével, meg is van indokolva... na ezekre nem tudtál semmi ellenérvet hozni, nincs mirõl beszélni.
Ellenben baromi uncsi, hogy mindenkit le "rinyagépezel", aki beleköt a végébe.
Csak arra utaltam, hogy igen is számolniuk kell veszteséggel, mert rengeteg hard fan van azok között, akik felháborodtak, és ez csökkenti a "mercsendájz" eladásokat. Hogy számotevõen-e, azt lehet sose tudjuk meg.
Ha valakinek van joga szidni egy jatekot, es irni rola velemenyt, akkor nekem is jogomban all ezt a jatekot megvedeni, az allitasokat kerdesekkel megingatni, esetleg tenyekkel megcafolni. Ellentetben a "bazd meg" "menj a picsaba" es hasonlo szintu kommentjeitekkel, en nem fogom elsullyedni erre a szintre.
Nagyon sok kozso (nem az enekes, a lada tartozek kutya) van a mai vilagban, akik elhiszik a hangos kisebbseg altal folyamatosan szajkozott dolgokat, es veluk egyutt bologatnak. En nem, ha lehet, akkor szembeszallok a sajat magam, a velemenyem illetve az esetleges szimpatiam targyanak vedelmeben. Ha ez neked provokacio, akkor az neked problema, nem nekem.
filmes példára meg ott a Payback és az újravágása, ami legszebb tudomásom szerint alapjaiban véve ugyanaz a film, csak teljesen újravágva, úgy, h kb az 1/3-át lecserélték... szóval azért elõfordul ilyen.
amúgy pedig nem vagy elég pénzes hogy befolyásold a BW-t 😄