22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Hoz_Hun #16680 Negyedik ending...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nincs mit hova tenni. Liara elmondja, hogy elbuktak, végük. Az üzenetet hátrahagyja a tervrajzokkal és egy csomó adattal együtt a következő ciklus fajainak. -
Hoz_Hun #16679 Utáltam az eredeti befejezést, ám...
... NAGYON IS TETSZIK AZ ÚJ. :D -
Darun #16678 Asszem nekivágok én is.
A készítőknek meg idéznék egy krogan zsoldost: "Ha meghalunk, kinyírlak!" -
Nem kell új mentést kezdened, miután letöltötted... menni fog minden jelenlegivel. -
Caterpillar #16676 Jahhogy értem...
Idézet Sheldon Coopertől:
"Ez szarkazmus? Ez SZARKAZMUS!!!" :D -
Értem én, de hogy így is működik majd, vagy kell egy végig játszás, bár a Legend mentést a Cerberus ostromnál csinálja. -
CGI videó... sokat foglal. A tömörítést leszarták. -
Caterpillar #16673 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ellenben ismerve a tartalmat nem értem miért 2 giga...
-
Darun #16672 Ha tényleg csak az endinghez raktak hozzá akkor nem. Majd csak akkor fog működni ha oda érsz a történetben. :P -
Persze... -
Á, látom megelőztek. :D Azt hittem később lesz, így jó. Tudok kicsit még nyomulni, holnap korán kell kelnem.
Egy kérdés: jelenleg új játékba kezdtem, még nem értem el Sanctuary-t se, így is "működni fog" az EC? Lehet hülye kérdés. Az ilyen DLC-k mindig azonnal aktiválódnak, ha megveszed. -
annyit én ki nem adok érte, már csak 800 pontom maradt... :D -
evil006 #16668 Mér tölthető nekem jön is lefele. -
Nem ingyenes. 0 bioware pontot kell fizetni érte :D -
De ingyenes... nem? Csak gondolom még nem állították be. MIlyen lenne, ha most valaki megvenné :D -
ja..bakker, még csak "mevásárolható", tölteni még nem lehet -
tölthető az EXTENDED CUT Originben!!! lessétek, töltsétek!!! -
evil006 #16663 Ezek után a végek után hogy akarják majd folyatni?
Van 3 fajta vég . Gyakorlatilag mindhárom végződésnek most már van értelme.Bár a destroy ending magyarázatra szorul.Gondolom tudjátok miről van szó.A Negyedik endinget nem tudom hova tenni sajnos -
Caterpillar #16662 Közben változtattak a szövegen, én meg nem néztem amit bevágok, de amit először olvastam abban a PC is szerepelt. Ellenben ha úgy van ahogy mondod, akkor nem szóltam! :D -
morzsi555 #16661 csak ps3-nál -
Caterpillar #16660 Ez így ez azért nah:
Mass Effect 3
Please try to hold back on the spoilers. The Extended Cut DLC is not out in Europe for another week.
Mindenesetre most hogy végignéztem az endingeket, nem is nagyon hiányzik. -
Kérdés... mi a fenének rakták be az eredeti végbe a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, ha az EC-ben SEMMIT NEM KEZDENEK VELE. ENNEK ÍGY SEMMI ÉRTELME NEM VOLT. Azt hittem, hogy valami nagy cliffet akarnak belőle, de nem. [spoiler]Csak elrepülnek...dzsungeles lezuhanós részt
MINDBLOW -
Na megnéztem mindegyik véget... durvák. Még emésztem őket... -
Darun #16657 Így bő negyed évvel a megjelenés után sztem a többségnek már nem spoiler. Akinek igen, ne nézze meg.
Javaslom hogy játszd még végig párszor a játékot mielőtt elkezdenél multizni, próbáld ki úgy is hogy minimális War Asset-et gyűjtesz össze és utána írd azt hogy nem lehet rossz befejezése.
ha elbukott volna a mutatvány és Shep túléli, hidd el, sokkal többen hördültek volna fel, mert nem egy Barátok közt sci-fi akciójátékra ruháztunk be, hanem egy trilógiára. És ezek után a 4. résznek (mert ha Shep túléli akkor kell legyen 4. rész is) már erősen rókabőr szaga lett volna. Az időkapszulás rész még tényleg jól is nézett volna ki, de neem se volt olyan elvárásom hogy minden cselekvésünkre kiterjedő, 15.000 különféle ending videó legyen. -
lesz 4. rész? -
Az összes "új" befejezés elérhető már YouTube-on:
http://www.computerandvideogames.com/355374/mass-effect-3-extended-cut-dlc-video-watch-every-new-ending-here/
Konkrétan ezt így kellett volna kiadni! Ebből is látszik, hogy kár volt márciusban kiadni a cuccot! Ráértek volna vele Novemberben is és akkor jobb játékot kaptunk volna...
Bár még így sem világos minden, de legalább érthetőbb és logikusabb a dolog. A társak jövője is benne van végre (mint a Dragon Age végén)...
-
Prof William #16654 Enyhe ME3 - ( NEM DLC ) SPOILER de nem vészes.
Az új DLC hajnalán leírom én is, hogy mit gondolok az original végről.
Sok embernek azért nem tetszett ez Me3 - vége ( Nekem s de én nem sírtam újjért. ) mert a ME2 valami hitetlen hangulatos végjátékkal rendelkezett. Látszott minden, döntésünk, tettünk következménye.
Én anno a ME3 végétől is ezt vártam, hogy hasonlóan lássuk mi történik. De ehelyett nagyon lineáris lett a vég. Én pl nagyon bírtam volna ha a bénázásunk jutalmaként látatjuk ahogy elveszíti a flotta a csatát de nem... Ha törik-ha szakad mi nyerünk aztán jön a szivárvány.
Ha a ME2- végéhez hasonlóancsinálták volna meg most állva ünnepelne az egész játékosvilág de ezzel a elbaxxxal csak azt érték el hogy egy remek sorozat fináléja rossz szájízt hagyott a játékosok nagy részében.
Milyen durva lett volna egy olyan vég ahol a bénázásunk eredményeképpen vesztünk de pl még így is 3 féle vég lenne...
1. Láthatjuk ahogy az utókor Liara kis "időkapszuláját" hallgatva hall Sehaphardról.
2. Az összeomlás közben Shephard sztázisba fekszik hogy Jarvikhoz hasonlóan népe utolsó hírmondója legyen.
3. Pár száz/ezer szerencsés Sheppel az élen sztázisba fekszik és reménykedik hogy 3-400 év múlva a Raperek eltakarodnak és újrakezdhetik.
Úgy meg lehetett volna csinálni ezeket a "bad" végeket is hogy csak na... -
1:20-tól egy pár másodpercig milyen trailer-ből van kivágva? Ezt még nem láttam soha. -
derp
durván 5 óra múlva, elvileg. -
Köszönjük...magyarul? Kanadai idő szerint délután/este? -
morzsi555 #16650 #16640 -
Mikó jön ki ez a ratyiság? -
Bhalage #16648 nekem mindegy de ha olyat irsz mindenkepp spoilerbe menjen, sot sztem nicns is volasom ezt a forumot ameddig este v holnap le nem toltam -
PC-re délután/este felé lesz elérhető a dlc? -
Neki futok még 1x... nem lehet hogy csak ennyi. -
Hát jó gáz lett ez a DLC... ezek után több játékot tuti nem veszek ami BW... marad a torrent. Aki csodát vár az inkább le se töltse. -
morzsi555 #16644 Ugyanaz a szöveg, mint a reddites szivárgásnál. Akkor az Earth DLC is nem sokára jön, remélem jövő héten. -
vg #16643 box-ra már kint van, itt. -
Rainbow ending? meme gyanús. Most ragadd meg az ötletet mielőtt kedvet kapok a PShez.
-
Bhalage #16641 ja bocs a "PC" szot nem lattam sehol :D