Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki tudna segíteni hogy hogy tudnám elértni multi nélkül hogy meglegyen a 4000 EMS?már minden vackot összeszedtem amit cska lehetett de még mindíg kell hozzá néhány száz
meg honár meg volu, nem? 😄 mondjuk a 2.ba van egy volu biotic 😛

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Fpocok
Elcor...
A harmadik részben meg lehet tudni, hogy õk hogy harcolnak 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

jah látom már, mondjuk még 3-4 játszható faj jöhetne 😄
geth, vorcha, batarian (prothean 😄)

nameg pvp team battle 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

yesname
Én meg akarok venni Premium Spectre Packot, de folyamatosan errort dobál. Fogadjunk ha a Bioware pontra kattintanék ,egybõl sikerem lenne 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Fpocok
Hétvégi event lényege? Fél 10-ig fejezd be a játékot,m mert a kibaxott EA szerver akkor fog lehalni...

sztem amúgy offoljuk a témát, békésebb mindenkinek, és senkinek sincs igaza, mégis mindenkinek az van (aki megvette 😄 )
amgúy nem kéne tudni már a most 7végi event lényegét? 😄

Calver
*ellentétben

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
kb ezt írtam én is - volt dühöngés más okból is, de közel sem akkora, mint a befejezéssel kapcsolatos, ami elõbbivel ellentét mindenkihez eljutott...

PiszkosFred
Metacritic? Azt hagyjuk, ott a premier utan 2 oraval mar dacbol leszavaztak a jatekot, a Javik/Ashes fizetos DLC miatti bosszubol. Az az EA elleni, a jatekbol szandekosan kivett es fizetosse tett DLC-ert fizetni nem akaro/tudo/nem hajlando emberek akciojarol szolt, nem a jatek vegen lathato 10 perces jelenetrol es annak jelenteserol.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lol.
Ezt honnan osztottad, szoroztad ki?
Senki, még az EA, BioWarenál sem tudják megállapítani a pontos arányt. Egyedül abból lehet következtetni, hogy a különbözõ fórumokon, (pl Amazon, ahol még eladás is történik, ráadásul viszonylag független), milyen arányú visszajelezés milyen arányú pontozással párosul. Van egy pont, ahol a negatív visszajelzés már zavaró lehet, de a pontos arányt nagyon nehéz még találgatni is.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

BW számláján most sok van, DA2, bugos SWTOR és egyéb hiábi a programnak mer hamarabb adták ki, az ending is számít, de sokan csak felültek a bandwagonra és sírnak a többiekkel együtt

Calver
fogadjunk. kérlek bizonyítsd <#gonosz1>

az a szép ebben, h nem tudod, és én sem az ellenkezõjét. bioware fórumokon volt egy szavazás, amit sokan még ha meg is találtak, hagytak a fenébe, mivel "brighter ending"-et akart. azon kívül viszont szép tágas az internet, és bizony nem mindenki használja ugyebár BW fórumot...

én egy dolgot tudok: mindenütt, ami kicsit is kapcsolódik videojátékokhoz, ME3 befejezésével kapcsolatos panaszkodás ment. *mindenütt*. volt már párszor játékos felhördülés (lásd 0-day DLC, buzulás - pl metacritic-en jelezték is sokan egyet nem értésüket), de mind erõsen fû alatt volt, nem sokan vették észre. elmondhatod ugyanezt a befejezéssel kapcsolatos felhördülésrõl?

na ugye.

ezt egy dolog fogja valaha is "bizonyítani", mégpedig pár év múlva következõ bioware játéknál a "pénzükkel szavazó" vásárlók - feltéve, ha addigra nem hozza helyre BW a nevükön esett méretes csorbát...

Biztos, hogy igen. Eszük ágában sem volt a végéhez nyúlni. Az hogy végül még is hozzányúlnak (szerintem) a BioWare öklözte ki az EA-nál (akikrõl amúgy, nincs túl jó véleményem).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Én csak annyit mondok, h nyáron majd meglátjuk. Addig minden csak spekuláció.

Mindenesetre a vége miatt keletkezett depim elszivárgott és azóta újra is kezdtem a játékot, annak ellenére, h itt fröcsögtem, h többet nem ME-zek <#idiota> Ettõl függetlenül a vége még mindig nem tetszik és kíváncsi vok, h nyáron újból 1 hetes depibe esek-e.
sztem az arány kb olyan h 4 millió vásárló (ugye 3,5et osztottak szét alapból és kifogyott + originen vásárlók_) és kb 200ezer hisztizik
nem olyan jelentõs arány

Én látom a veszélyét annak, amit mondasz. Azt én nem is vártam, hogy a jelenlegi befejezéseket eltöröljék. De szerintem az alkotói szabadságuk nem csorbult volna, ha kiegészítik még mondjuk két befejezéssel (egy abszolút jóval és egy abszolút rosszal). Akiknek tetszett a jelenlegi vége, így továbbra is megvan amit szeretnek, viszont sokan (mint pl én) kapnának egy (vagy több) olyan befejezést, ami megelégedésére szolgálna. A mûfajból adódóan erre a Mass Effect különösen alkalmas, alapvetõen többfajta befejezése van.

Én személy szerint majdnem biztosra veszem, hogy a "nem változtatunk a végén" álláspontot végül az AE hozta meg és nem a BioWare. Valószínûleg pont az irányú félelmében amit említesz.

Azt én is remélem hogy csak ennyit csinálnak, de figyelembe véve, hogy eleinte teljesen elzárkóztak az endinget érintõ javaslatoktól/rinyálásoktól (kinek melyik), most meg ingyenes DLC-t bocsátanak ki...
Persze ebbõl mindenki olyan következtetést vonhat le, amilyet akar, de attól még gyanús.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Renjike
detto.... 3 mecsem volt .. silver két csapattársamnak 5-5 ezer pontja 9. körnél ... 1 kilépett a 2. körben , a többit én csináltam meg...

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

yesname
Remélem nem azért csinálnak ingyen DLC-t, mert néhány elmebeteg zajong Shepi sorsa miatt és majd gyökeresen megváltoztatják a történetét.
Remélem csak azért, hogy a plot hole-okat betömjék, információhiány kielégítsék és az egykaptafa átvezetõket változatossá tegyék.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
Szerinted hányan vásárolták meg a játkot és hányan emelték fel a hangjukat? Hmm??? Fogadjunk, hogy apró töredék?

Egy "apró töredék" miatt nem hiszem hogy az EA-Bioware páros ingyenes, endinget kiegészítõ DLC-t gyártana...

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Calver
apró töredék, hát persze.
végül is alig pár ember szidta befejezést, és nem folyt mindenütt ez a csapból is ez...

de igen, õk biztos csak a nagyon hangos kisebbség.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem.

yesname
Ez így már igaz. Csak tudod nagyon sokan véres szájúan követelõznek, mintha nekik joguk lenne hozzá. Azért változtatnak egy történeten, ha megteszik, hogy ne veszítsék el a nézõket.
De 1. Ez csak a készítõkön múlik és 2. A legrosszabb dolgok egyike a világon, ha az alkotói szabadság sérül és nem a készítõk elképzelése érvényesül a végén, hanem a tömegé (aki itt nem a megrendelõ, mint egy épületnél).
Ha csak kiegészítik a történetet, nincs baj.

Edit: Tegyük fel, hogy a Bioware gyenge, mert enged a tömegnek ha változtat az egész történeten.
Na most gondolj bele, mi lesz ezután? Mikor gondolkodnak mi legyen a következõ lépés, a következõ story, a játék, a film, a zene, a könyv? És nem úgy ötletelnek, hogy Õk mit írnának meg, mit alkotnának, hanem hogy mások mit csinálnának. Na ez a gáz. És ez sajnos ide vezet.

Akkor van remény a Talis háztervezõs végre... <#vigyor3>

Mindent összevetve, pihentetve 2 hetet a végét, úgy vélem mindkét tábornak igaza van valahol akik a végén vitáznak. Mindkettõt meg lehet érteni és mindkettõt el lehet ítélni.

Féltem a BW -t mert egy nagyon meghatározó történetet kreáltak az ME univerzummal, és ebbõl jól nem tudnak kijönni, az említett két tábor miatt.
Tervezési fázisban még nem invesztálsz az épületbe semmit. Az építész megalkotja és te eldöntheted, hogy tetszik-e vagy sem. Szigorúan véve ez nem a „film” kategória. Példa az alaktói szabadságra vonatkozott.

Könyv, film egyéb... követelni a változtatást? Nincs jogom hozzá. Elmondani a véleményemet a gyártoknak, igen. Hogy változtatnak-e rajta az rajtuk múlik. Maximum nem veszek többet a termékükbõl. Nyilván ez kevés embert érintve nem probléma. Ha többekrõl van szó, már más a helyzet. Már korábban is említettem azt az õsrégi sorozatot a Dallast vagy melyiket. Ott is megváltoztatták a történetet, csak mert sokaknak nem tetszett. Miért???? Légy szíves mond el nekem õk miért döntöttek így?

"ha ilyen rengeteg embernek nem jött be ahogy az utolsó 10 percben a trilógiával bántak, akkor talán nem mindenki hülye és õk a helikopterek (szólás a végletekig kicsavarva), hanem tényleg valami gond van, és esetleg mások okkal elégedetlenkednek"

Az a rengeteg ember csupán egy apró töredék. Akkor most hogy is van ez a kicsavart szólás 😊

szal szokásos 😄 amúgy a lagg a hülye host miatt is lehet, sajnos nem 1x megesik
ezé se hosztolok 😄

Lool, nem változtatunk a végén.... vagy még is... 😄

yesname
De igen és amit leírtál óriási ostobaság több okból is.
Az egyik, hogy a ház építésekor minden a tervezésével, építésével kapcsolatos költséget te fizetsz, befektetsz. A másik, hogy elejétõl fogva szerves része vagy a kivitelezésnek. Elõadod az igényeidet, elképzelésedet és aszerint szeretnéd megterveztetni.
Ha az nem felel meg - az egyébként szigorú szerzõdésekben lefektetetteknek - akkor úgy van ahogy mondod, változtathatsz rajta, élhetsz ezen jogoddal.
Itt - csak úgy mint egy mozifilmnél, könyvnél, zenénél - nem. Semmi jogod hozzá. Nem vettél részt a fejlesztésben, a megalkotásban, nem a Te befektetésedbõl készült.
Ha nem így gondolod, akkor ezentúl ha beülsz a moziba és nem tetszik a vége a filmnek kérlek menj transzparensekkel, óriási könnyeket csepegtetve tüntetni az írók, a stúdió elé.
Nem tetszik szám egy albumon amit megvettél, követeld hogy írják át a Te egyéni ízlésed, illetve szociális problémád szerint, hogy kicsiny lelkeden csorba ne essen.
Egy regényben meghal a kedvelt szereplõ? Ugyan már mi joga szerencsétlen írónak ilyent tenni, csapjuk le a fejét.
Szánalmas....

(Ismétlem a különbözõ befejezések információhiánya és kivitelezése nekem sem tetszik, én a hisztispicsákat szánom, akik depibe vannak, mert Shepijük meghalt. Ó szerencsétlen párák.
Ha nem tetszik, hát nem tetszik. Van ilyen, de ezért balhézni és követelni, hogy írják át. Ez szánalmas és az ilyenekre vonatkozik az elõzó véleményem.)

Tatyla
vagy laggol vagy hülyékkel kerülök össze amúgy semmi komoly 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Calver
a "véresszájúság" oka egyszerû: <#idiota>

én megértem a másik tábort is, akiknek tetszett a befejezés, és semmi gond nem lenne azzal, ha maradnának az eredeti bejezések is... mint választható opció.
viszont nem ártana elfogadni, hogy ha ilyen rengeteg embernek nem jött be ahogy az utolsó 10 percben a trilógiával bántak, akkor talán nem mindenki hülye és õk a helikopterek (szólás a végletekig kicsavarva), hanem tényleg valami gond van, és esetleg mások okkal elégedetlenkednek...

mi a gond? :s nekem eddig semmi bajom nem volt, bár most épp az egybe vagyok Feroson 😄

Tatyla
basszus engem a multi már olyan szinten idegesít és frusztrál hogy szerintem befejezem a szenvedést vele....

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

abból a 10bõl kb 3 jogos, a többit hozták volna, senki se mondta h ez az utolsó ME game, csak h sheppard utolsó küldetése, miniküldibe megtudhatjuk hogy mi történt (pl DA😮ba is megnézed milyen a másik oldal egy miniküldibe)

és nem azért járok fórumra hogy belekössek mindenkibe, hanem beszélgetni a játékról (javarészt multi) de amikor bizonyos dolgoknak nem látom értelmét és lényegét akkor azért hozzászólok a témához -.-

nyirog
teljesen igazad van és nagyon érhetõen, intelligensen érveltél egy fasza ellenpéldával 😊 (kapitalista világban pedig úgy gondolom h ez a gondolatmenet kéne legyen a meghatározó)

Én is a DLC brigád táborát erõsítem, de komolyan nem értem mi ez a véresszájúság a másik brigád részérõl, végigvitte a játékot, tetszett neki, kész - akkor miért jár ide és osztja az észt ha már nincs dolga vele gyakorlatilag? vagy ilyenkor csak szimpla élvezet okoskodni és nem elfogadni pár tény a játék végérõl meg arról h elég sokan vannak akik nem értenek egyet vele? másik meg h abszolút szarok egy sünt mikor azt olvasom a példák közt h az a bajunk h shep meghal, az ilyen tényleg "ûlj le, egyes!"... !? (gyengébbek kedvéért, nem shep halála a baj... kicsit olvasson utána ITT elég jól összeszedett és még a leghülyébbek is remélhetõleg megértik <#hamm> )

Calver

negatív reklám is reklám 😄 tudok olyat aki azért vette meg azóta (nem is egyet) mer megy a duma h milyen szar és akkor már ki kell próbálni, õk ugye annó elsõsorba volta a DNFért is 😄

PiszkosFred
Nem leereszkedo, tenyszeru. Es neked irtam 10 pontban egy fel oldalas valaszt anno arra a videora, amiben osszeszedik 10 pontban, hogy mi a baj a vegevel. Nem emlekszel? Hja, igy konnyu.

mire a hardfanok eldönthetnék hogy mi lesz az ME4el eltelik sztem legalább 2-3 év (feltéve hogy nem egy MMO lesz belõle) annyi idõ alatt kiéheznek annyira hogy megvegyék 😄 nem lenne példátlan

Fpocok
Hagyjuk ezt a leereszkedõ stílust pls...
Gondok vannak a végével, meg is van indokolva... na ezekre nem tudtál semmi ellenérvet hozni, nincs mirõl beszélni.
Ellenben baromi uncsi, hogy mindenkit le "rinyagépezel", aki beleköt a végébe.

Persze hogy nem. 😄
Csak arra utaltam, hogy igen is számolniuk kell veszteséggel, mert rengeteg hard fan van azok között, akik felháborodtak, és ez csökkenti a "mercsendájz" eladásokat. Hogy számotevõen-e, azt lehet sose tudjuk meg.

PiszkosFred
Veled azert nem kommunikalok, ha nem muszaj, mert tarsadalmi es generacios kulonbsegek van koztunk, es a te altalad kepviselt ertekek/kozosseg olyan messze allnak tolem, hogy inkabb nem is probalkozok a kozos nevezovel. Nincs ezzel baj, ez a szep a vilagban, hogy nem vagyunk egyformak, nem vagyunk egymas klonjai, te is meglesz nelkulem es en is megelek nelkuled a vilagban. Sot, lehet par ev mulva majd egy sort is megiszunk ismeretlenul, veletlenul, mielott el nem kezdunk beszelgetni.

Ha valakinek van joga szidni egy jatekot, es irni rola velemenyt, akkor nekem is jogomban all ezt a jatekot megvedeni, az allitasokat kerdesekkel megingatni, esetleg tenyekkel megcafolni. Ellentetben a "bazd meg" "menj a picsaba" es hasonlo szintu kommentjeitekkel, en nem fogom elsullyedni erre a szintre.

Nagyon sok kozso (nem az enekes, a lada tartozek kutya) van a mai vilagban, akik elhiszik a hangos kisebbseg altal folyamatosan szajkozott dolgokat, es veluk egyutt bologatnak. En nem, ha lehet, akkor szembeszallok a sajat magam, a velemenyem illetve az esetleges szimpatiam targyanak vedelmeben. Ha ez neked provokacio, akkor az neked problema, nem nekem.

Calver
félreértesz, nem azt írtam, h bajom lenne vele (jelen helyzetben lényegtelen), csak Botond hozzászólásának kiegészítéseként hoztam fel - avagy volt panaszkodás amiatt is, Origin miatt is, de azért más kaliberû dolog volt, mint az a szarvihar, amit a befejezések váltottak ki.

Fpocok
Mi ez a paybackes átírás? Mit írnak át?

Calver
nem tudom, én nem látom az olyan hatalmas nehézséget egy új befejezés bedobásához...
Illusive Man bázisán/Liara által találsz valami új infot Conduit-hoz, és azzal is érkezhetsz Citadel-re, például. aki a régi befejezéseket szereti, annak is megmarad a választás lehetõsége. de még ezen kívül is van jó pár elvarratlan szál amihez nyúlni lehetne.

filmes példára meg ott a Payback és az újravágása, ami legszebb tudomásom szerint alapjaiban véve ugyanaz a film, csak teljesen újravágva, úgy, h kb az 1/3-át lecserélték... szóval azért elõfordul ilyen.

hasonló dolog történt a webzen-archlord témában mikor a codemastertól átvették a játékos és az egyik webzen fejes fia is tolta AL-t 😄 azóta vannak érdekes dolgok ott is, de ez off

amúgy pedig nem vagy elég pénzes hogy befolyásold a BW-t 😄

Hát ha gazdag patrónus lennék, lehet átfestetnék vele ezt-azt egy rendelt képen, csak hogy a falon a feleségem még egy kicsit szebben nézzen ki. 😊

kiváncsi vagyok milyen igényeket támasztanál picassonak vagy monet-nak 😄

Ugye nem ezt az "akinek nem tetszik csináljon jobbat" frázist rántod elõ a kalpból? Ha egy építész megtervezi a házadat, igénylehetsz rajta változtatást, ha nem tetszik, pedig hidd el; az építészek aztán mûvészek (legalább is így gondolnak magukra), amellett hogy mérnökök is. Miután fizetsz valamiért az egy termék. Ha valakinek fontos a saját alkotása tartsa meg, tegye közszemlére. De ha eladja, akkor a vásárlónak lehetnek igényei, fõleg ha a termékben elõre nem látható dolgok vannak, amikre csak a vásárlás után derül fény.