Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Holnap kapjuk.
Tatyla
ti már megkaptátok a prómotálásért járó boxot?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

tudom, valami miatt ilyen szeles idõbe szakadozgat a thome iptv-s netem (az analóg tv kép is cinkes?! pedig nem volt ilyen régebben)
mondjuk még mindig jobb mint a 0,4 megabites invitel adsl ahol 8 megát fizettünk 😄

egyébként nem tudok mit kezdeni vele , csak dühítõ mikor végre elkapom a fonalat és akkor akaszt be hátulról a netszakadás

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

"Victory Packs and Commendation Packs will arrive no later than Wednesday April, 4th."
Ha elõbb megkajuk, jó. De én nem hiszem.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Fpocok
Egyrészt nem feltétlen holnap, mert nem az van kiírva.
Amúgy meg humoros kép, mi a baj vele?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Minek ide ilyen OFF kép. Az én válaszom nem volt elég? Legalább lenne spoiler tagba, hogy aki akarja megnézze, de az össz képet ne rondítsa az ilyan 4chan-es kép.
Persze ez csak az én véleményem...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Fpocok

Holnap.

JethroHUN
Már bent van a storeban a jutalom doboz?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Az ultra? Én úgy emlékeztem rare.
Anthrax
mert csak spectebõl esik

Tatyla
nekem a widow nem akar jönni sõt semmi normális fegyver nem esett eddig , általában veteránt veszek meg néha egy-egy spectre de semmi 😞

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tegnap én is elkezdtem felhozni az 1-es karijaimat. Vanguard-al kezdtem ami ugye kevéssé fekszik nekem. Ráadásul a 2 skill pontból sem nagyon lehet tápolni. Így az elején kénytelen voltam a fegyverre bízni magam. Hárman voltunk, úgy lettem második hogy 1000 ponttal maradtam csak le. Ennyit ér 1 db Widow.

A második nekifutásra már 5-ös volt a karim, négybõl lettem elsõ és a másodikra ráhúztam pár ezer pontot.

Utána kicsit visszaestem mert végig második voltam. Az elsõ szintû karimat kb háromszor kellett éleszteni, de az egyik 10+lvl-es társ is feküdt annyiszor. És simán ki tudtam venni a részem a harcból. A vipek felét én öltem meg, adatot töltöttem le, fedeztem a társakat, stb.

Fegyver sebzésre sztem azért nem érdemes skillt gyúrni, mert 1. a durva fegyók úgy is átlõnek mindent. A kicsit sebzõknek meg az a +5/10% semmi. Elég ha megnézitek hogy egy gyengébb smg sebzését mennyivel növeli a sebzésnövelõ. Szinte alig.
SgtMathias
Kicsivel még több is. 😄 http://blog.bioware.com/2012/04/02/operation-raptor-update/

Steam: SgtMathias Origin: SgtMathias89

cs1rk3
meglett a 150 000 promote? 😄

BoneDragon
Ott a te neteddel lesz a baj, nekem még soha nem szakadt meg.

koschwarz
de neked valami nagyon nem jó a neteddel. engem nem szokott ledobni. amikor egyszer ledobott a szerver, akkor is azért mert elment a net (néhány órára). lagos szokott lenni, de az valószínûleg a hostoló nete miatt vagy esetleg az ea szerverek túlterheltsége miatt. ez a hétvégi operation pl. nagyon megragadta a játékosokat, most szerintem extra sokan játszottak, és elég fos is volt játszhatóság néha.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Sir Quno Jedi
Hehe és ilyenkor nem is kapsz exp.-et, nekem is volt ilyen. 😄

Mind1, hostolj te magad public bronze-ot és abban told. Neked nem fog leszakadni, ha stabil a neted (legalábbis kicsi az esélye). A többiek meg úgyis jönnek mennek a gámában.

Sõt ha egyedül megcsinálsz pár wave-et, aztán meghalsz szándékosan, akkor kapsz exp-et is, abból fejlõdgetsz, újra. Apránként fel tudod húzni magad egy emberi szintre (talán).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

most kapok idegbajt, lvl1 engi male
silver 8. wave és 2. vagyok az elsõ egy beteg hülye krogan

és ma 4.jére lost connection -.-
asszem skip a game 😞

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Sir Quno Jedi
Ja lev1-es kari nálam is lett dögivel, pedig mind 20-as volt. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

múltkor norgiiékkal mentem én is az egyetlen sikeres goldom (többi random bukta volt) rendes AR nélküli drell vanguval voltam és próbáltam nem hátráltatni õket, viszonylag simán ment

15 szint környékétõl már nincs olyan jelentõs különbség hogy ennyit számítson
amúgy én szivesen mennék goldot, de jelenleg csak a sala infim magasabb szintû(többit promoztam) és azzal is tanulás fázist zúzom

5 gold meccs után kaptam 1db hasznos upgradet egy geth plasmagun X-es upgrade és ennyi, 1db fegyvert se, csak szokásos karakter traininget.
Amúgy 3-an is lenyomtuk a goldot, 4en kezdtük de wave 6 körül lelépett a 4.ik.De be tudtuk fejezni, full extraction 😄

Anthrax
Utolsó mondatoddal nem értek egyet, nem kell 20as karakter mehetsz jóval kisebbel is, próbáljátok cerberust szerintem még az a legkönnyebb goldon. Akiknek megy silver próbáljátok be. Van itt elég ember forumon akivel lehet menni, akár felvehettek engem is jövök szivesen.

koschwarz
én úgy szoktam fejleszteni a karaktereimet, hogy eleve általában azt indítom el, ami a legmagasabb szintû a dobozból kapott xp-k miatt. aztán a karakter leghasznosabbnak tûnõ powerjét vagy képességét felnyomom maxra bronzon. utána meg elkezdem a többire úgy egyenletesen osztogatni a pontokat, úgyhogy egy 10-12-es karakter már játszható lesz silveren is.

most pl. egy human engivel az overload-ot szinte azonnal majdnem maxra tudtam fejleszteni, és az überdurva power. tegnap este a bronze köröket plyan szinten nyomattuk, hasonló szintû társaimmal, hogy szó szerint nem volt esélyük az ellenfeleknek. igaz, egy gránát képes volt kicsinálni.

kíváncsi vagyok, silveren mennyire lesz jó az overload, de nagyon bírom, fõleg hogy áthúz két másikra is, ráadásul mire összeszedik magukat, már megy is a következõ 😄
igen jó tömegkezelési módszer.

hétvégén a 20-as quarian infiltratorral hostoltam random gold meccseket. az a jó a goldban, hogy már nem kell a +10% xp-vel törõdni, és be lehet állítani az ellenfelet és a helyszínt is. de így is csak a 10. kör volt a legjobb eredmény, 18-20-as társakkal. én mindig elhasználtam a 3 rakétámat, de nem volt elég. goldra csakis max karakterekkel, max felszereléssel lehet menni, egyébként nincs értelme.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Sir Quno Jedi
Jaja éjjel és hajnalban lehet legjobban gammálni, csak éppen aztán hajnalban kelek és megyek melózni, így az alvás az nem szokott ilyenkor befigyelni. Evvan, mosottszar effektus.

Ezért multizom én éjjszaka. Elõtte meló, aztán család. Aludni meg minek... 😊

egyetemi lét elõnyei és hátrányai 😄
amúgy mivel nem szeged így skippelem 😄

Vraaanyek
Én meg megjelenés óta kb. összesen 4 órát, ha multiztam, szintén meló meló hátán, szabadidõben meg elsõsorban asszonyka 😛 na majd húsvétkor õ dolgozik, úgyhogy végre kicsit belevethetem magam talán 😄 PlayIt-re valaki tervez menni amúgy??

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Sir Quno Jedi
hehe, de jó valakinek, én hajnaltól-estig melózom (most "csak" estig), aztán este folytatom otthonról... 😄

De remélem kihúzom és lesz egy kis játék is...tán...

nah suli mára off 😄 ha vki menne silverre vagyok originen 😛

Én sem vagyok multis ember, de az ME valahogy jól ki van találva. A Gold azért jó, mert igazán kiütközik, mi a gyengélye és erõssége, mind neked, mind a kasztnak, amit irányítasz és persze az ellenfeleknek.

Ja, akkor félre olvastam. Azt hittem csak fegyversebzésre gyúrsz. 😊

Sir Quno Jedi
Háde pont ezt csinálom, powerekre gyúrok. Sokszor a két fontosabbik már maxos, mikor alaphp-val mászkálok még. Ezt írtam én is.

Sir Quno Jedi
Én ugye nem vagyok egy túl jó reflexû tps-fps játékos, így nem játszom multiban sem ilyesmit általában, ha nem muszáj. Engem inkább a management és RPG/fejlõdés rész érdekel. Az hogy lehet fejlesztgetni a karikat, venni ezt-azt, upgrade-elgetni stb. Ez ami izgat benne. Pl. az autóversenykeet is rühellem, de a GT3-mal éveket elszórakoztam, mert van bazi nagy istálód, lehet adni-venni a kocsikat, tuningolni stb. tök jó buli.

Pl. a Borderlands-et is sokat toltuk coop-ban, mert tök jól lehet benne fejlõdni, fegyókat gyûjtögetni, saját harci stílust kidolgozni, csapatmunkát jól összehangolni.

Alpvetõen ez a ME multi sem érdekelt eredetileg egyáltalán semmilyen szempontból, de belenéztem vesztemre és megtetszett... 😄DD

A LOVÉÉRT, a játék élvezetért, a taktikáért. Goldon ismered ki igazán az adott kasztot. Ott probára tétetel. Ha XP kell, akkor tökéletesen elég a Silver is.

Próbáld meg fordítva. Gyúrj elsõsorban powerekre, aztán healt és shield, aztán az összes többi. Legtöbb segítséget és kárt szerintem a powerek okozzák. A fegyver sebzés jó dolog, de valószínüleg már eleve egy jobb fegvert pakolsz be, amivel el lehet lenni. Nagyon hasznos, ha már lvl.12 full cloack-od van, vagy már átálíthatod a geth-eket, turetteket. Vagy az owerload-dal több ellenfelet áramozhatsz egyszerre, 1900 pajzsos Decoy-t pakolsz le, vagy akár Silveren is komolyan sebzed a Brute-ot a Warp-al. Ez persze az én véleményem. Mindenkinek más fekszik.

Sir Quno Jedi
Node level20-on meg minek?!??! Ott nem kapok mán exp-et, csak némi pízt. (ezé szar ez a 20-as limit, tök idegesítõ, mert túl gyorsan el lehet érni).

Szoktasd magad. Nagyobb a füstje mint a lángja amúgy. Random csapat lutri. Ha egybõl kivágnak, ne vedd a szívedre, gyakran megesik és meg is kell érteni. Lvl. 20 alatt ne menj. Mielõtt belépsz egy arany játékhoz állítsd be a karakteredet, fegyvereit, és mindenfajta equipment legyen már betárazva. Amint belépsz rádklikkelnek és ha ez nincs beállítva rögtön kaphatod az X-et.
Goldon nincs kóborlás. Ha leszakadsz a csapatól véged.

Sir Quno Jedi
Én a karaktereimet elsõsorban tûzerõre gyúrom az elején, azaz powerek és fegyó minél nagyobb sebzésre stb. Így még lev12 felé is alig van hp-juk és pajzsuk. Elviekben ez bronze-ra jó is így, mert gyorsabban lehet gyaksizni. Nod ugye, ha ilyen karival megyek silverre, az instant halál végig. Szvsz. ha silverre gyúrod, akkor az elejétõl a védelemre és az életerõre is kell tenned, mert különben necces (nyilván az infi az kivétel, mert azt nem látják, bár egy eltévedt gránát annak is be tud tenni).

Szóval az autoupgrade nem véletlen egyenletesen emeli a képességeket, mert ettõl lesz combosabb overall-ban a kari.

Elmúlt héten rengeteg (több tucat) Recruit packot vettem, hogy fogyaszam a kókler cuccokat. Aztán meg csak Veterán packot vettem (25-30 db kb). Bár igaz, hogy olyan 3-4 ládánként volt egy arany is, mégsem voltam elégedett. Mostantól újra csak Spectre packot fogok venni (tegnap vettem is kettõt). Abba tuti az egy arany, de volt már hogy 3 arany volt benne. Nem érdekel, elõbb vagy utóbb úgy is lesz Quarian engineerem.

Sir Quno Jedi
Nebasz, én még soha nem is voltam goldon. Akkor lehet szoktatom majd magam hozzá. 😄

Anthrax
Pedig lvl1rõl lvl8ra felmész egy silverrel, jobban megéri mint a szaros bronze, én is silveren fejlõdök, ez van

Tegnap, több alkalommal láttam bepofátlankodni lvl. 1 szintût, meg lvl. 3 szintût Silverre. Önbizalom az van, meg elvérzés is. Amúgy meg milyen már, hogy más dolgozza le a köröket helyettük. Tegnap egy Silveren elindultam, amiben egy Drell adept lvl.1 szinû volt. Nem reméltem sokat a mecstõl, de letoltuk. Igaz srác végig heverte a wave-eket, de én meg a másik két játékos elég jól összedolgoztunk. Folyamatosan feküdt, szinte minden körben, tök mindegy milyen tapasztalt, no healt, no shield, no weapon damage, no power damage, no bonus = NEM SILVERRE való karakter. Hiába ugrabugrál, egyszerûen lemegy. Lvl. 12 alatt nem lenne szabad Silverre engedni játékost.

Operation Beachhead lesz a következõ, ami expert részvevõket kíván? Na vajon mi a fene lesz, Goldra kell menni majd, vagy mi?

Sir Quno Jedi
jaja én nem merek más spectre-t vennei, mert van benen némi fogyó cucc, egy reset power és esetleg valami meglévõ alapkaszthoz némi röhejes exp. Ezt adja zsinórban, ez így nem ér meg 60k-t. A veteran-ok sokkal jobbakat dobnak és mivel hármat vehetsz egy spectre árából, 1000x jobban megéri.

Vraaanyek
ÓÓÓ...másfél hét, majd amikor megnyerem a lottó 5-öst 😄 😄

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

estére meghegesztem ha megírod PMbe mik az adatok és melyik verzió

Fpocok
Aki szeretne SILVEReket menni, és unja, hogy low szintûekkel jönnek páran (no offense, de talán nem kéne lvl6os vanguarddal silverre menni), az vegyen fel originen, vagyunk egy páran, akik szoktunk együtt menni. Teamspeak legyen.

holnaptól lesz 1,5 hetem tolni 😄 remélem kidobja végre a maradék 4 osztályt is 😄