22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Lacoka12
    a mass effekt 2 mentést be másoltam a mentés mappába de amikor be lépek a játékba akkor eltünik valaki meg tudja mondani miért van ez meg a felhőtároló is folyton figyelmeztet
  • Piszkos  Fred
    Aki úgy gondolta, hogy az indoctrination theory túlzás, az ne nézze meg, de számomra egészen új megvilágításba helyezte a történetet.
  • sanya200
    hát ez elég gáz, köszi a felvilágosítást
  • Optimus Prime
    Ah, akkor csak generic idegen írás. Az első két részben minden angol volt. Mindehol. A Citadel tornyon is az 1M1 olvasható.
  • RAMyMamy
    citadeles plakátokon is ugyanezek a karakterek vannak

• Hoz_Hun
    Tuti nem Protheán. Szerintem közös nyelven van odaírva, amit mindenki ismer függetlenül a fajoktól.
  • Optimus Prime
    Épp most futok neki másodszor az ME3-nak, másik karakter, kaszt, stb.
    Épp a Marson voltam mikor kiszúrtam az egyik ajtó(n)/mellett eme írásokat. Az első olvasható, a többi nem, vagy a gyenge textúrák végett vagy direkt. De az utolsó sor feliratai... Nem igazán emberi ,tudom hogy Prothean kutató intézet, de földi létesítmény. Eme írást - képem nincs róla - azt hiszem a 2-ben láttam mikor a Collector hajó betör a Normandy rendszerébe (majd felbukkan Harbinger is), meg talán a Collector bázison. Egyébként hirtelen a Chakram Launcheren is a hátamon hasonló írást vélek látni, meg a Citadellán is egyes reklámokon.
  • Hoz_Hun
    Korábban egyszer már asszem beírtam ide, de a kedvedért mégegyszer: :)

•Complete "Rannoch: Admiral Koris" (+1 point)
    •Save Admiral Koris during "Rannoch: Admiral Koris" (+1 point)
    •Save Tali from exile in Mass Effect 2 (+2 points)
    •Destroy the heretic geth in "A House Divided" in Mass Effect 2 (+2 points)
    •Broker peace between Legion and Tali in Mass Effect 2 (+1 point)

Legalább 5 pontodnak kell lennie, hogy a béke mint opció feljöjjön.
  • Evoluti0N
    Importált mentés nélkül a kötkező a helyzetet veszi alapul:

Mass Effect 1

Egy mellékküldi, vagy dlc sincs teljesítve
    Shialát (asari csaj) megöli a Thorian.
    Rachni királynő meghal.
    Feroson a kolónia nem menekül meg.
    Wrex meghal Virmiren.
    Shepardnak nincs romantikus kapcsolata.
    Meghalnak a Council tagjai
    Udina az új főmufti.

Mass Effect 2

Úgyszintén semmi dlc, mellékküldi (szal se Kasumi, se Zaeed)
    Tali száműzve.
    Zéró románc
    Grunt nincs a csapatba véve
    Legion se
    Samara se
    Öngyilkos küldi túlélők: Mordin, Jacob, Garrus, Tali és Miranda.
    Normandy legénység közül: Joker és Chakwas. Mindenki más kampec
    Csapattársal közül Jack és Thane kampec.
    Collector bázis kampec
    Batári rendszer persze így is elpusztítva és Liara a Shadow Broker.
  • Optimus Prime
    Hú, akkor én nagyon jó vagyok. elsőre összejött nálam a békítés. Csak ugye Legion...
  • ferenc001
    Elméletileg az öt történés, ami befolyásolhatja: először is, Shepnek kell olyan 4 csíknyi Paragon-Renegade pont, valamint mindenképpen a kettőből kell importálni, mert mind Legionnak, mind Talinak ott kell lennie, valamint Talit meg kell menteni száműzetéstől is. És persze az admirálist is meg kell menteni. Ezen felül szempont még, hogy újraírtad vagy elpusztítottad a heretic geth-eket, valamint hogy kiiktattad-e a geth vadászokat. Tuti befutó akkor lehet az ember, ha fentiek közül minden klappol (saját tapasztalat és ME wiki), de lehetséges, hogy elég az első három-négy is (ME wiki alapján, bár biztosat ott se írtak, a bonyolult Reputation check-re, illetve az Offical Guide hibáira tekintettel).
  • sanya200
    eddig mindig kibékítettem őket :D de nem is láttam eddig paragorn opciót az admirálisnál, vagy legalábbis nem rémlik eddig mindig megmentettem és utána kibékítettem a 2 fajt.Mondjuk sok értelme van megmenteni a geth-ket mikor a végén meg megpusztul mind a reaperekkel együtt
  • Evoluti0N
    Elpusztítottad, vagy felülírtad-e a getheket a 2. részben; megcsináltad-e Tali lojalitás küldijét, vagy se (száműzték-e) a 2. részben; kibékítetted-e Talit és Legiont a 2. részben; megcsináltad-e a mellékküldiket 3. részben Rannochon mielőtt nekiugrottál volna a főküldinek.
    Na most elméletileg mindegyik döntés valamennyi pontot ér (nincs a játékban ez sehol feltüntetve, h mi mennyit) és elég pont kell ahhoz, h békét kössenek. Úgy tudom, h ha nem játszottad a 2. részt, akkor nem tudsz annyi pontot összeszedni, h békét kössenek.
  • mascarun
    És mik a szempontok?
  • Darun
    Van 5 szempont amit a játék figyelembe vesz. Ha ezek közűl megfelelő mennyiségűt teljesítesz, akkor lesz elérhető a béke.
  • Optimus Prime
    Igen, ott én az admirálist mentettem meg, mindenáron. Az ő jelenléte nagyobb erővel bír, mint a civilek megmentése. Nehéz döntés.
  • Chipii
    Nem baj, néha kell egy kis dráma is:D
  • Chipii
    Egyszerűen nullázd le a Normandyn a skilljeidet, és ne költsd el az összes pontod:)
  • sanya200
    vmit nagyon elbasztam xdddd
    A quarian-geth konfliktus végén vmelyik fajnak annyi mindenképp

Sztem ott mikor beszélgettünk a war room-ba és más választ adtam és feljött vmi hologramm hogy a geth-ekben van szerves élet is vagy vmi ilyesmi nemtom.Vagy pedig az hogy nem mentettem meg az admirálist aki lezuhant ronaah-ra.Vagyis meg akartam a paragorn válaszra nyomtam erre feláldozta magát és megmenekültek a civilek xd
    De itt a végén nincs se paragorn se rendegade válasz szal buktam xddd
    kezdhetem előlről az egész hadjáratot :D
  • sanya200
    eh gyönyörű jó lett volna hogy nem a 30-as szintről indulok hanem a 0-ról úgy nagyobb a kihívás de akkor majd gibbed save editorral kell megcsinálnom :S
  • Darun
    Wrex nem él. Úgy emlékszem hogy a Shadow Broker-t leszámítva mindent sikertelennek vesz, vagyis kb mintha mindent a legrosszabb módon oldottál volna meg.
  • sanya200
    gyerekek ha új történetet indítok, mármint ha nem importálok mentést akkor a story hogy alakul?Mmint az előzmények, wrex pl él vagy ashley/kaiden közül ki marad meg collector bázissal mivan akkor..stb?
  • Milkoma
    Most csak nálam van így, vagy mindenki másnál is begyorsult a karakter mozgása a multiban? Olyan mintha III-as adrenalinnal szeretem volna fel.
  • RAMyMamy
    tudom, de nekem logitech gamepadem van, ahhoz létezik normális program. be tudom állítani a játékhoz így, de az nem az igazi, nem olyan, mintha támogatná a játék alapból
  • ZSOOLT2
    Xpadder nevű programmal be lehet úgy állítani a kontrollert, mintha billentyűzetet használnál.
  • RAMyMamy
  • sanyiiiii
    Egyrészt ahogy Fenrir írta, ez as SG, másrészt meg nem vicc az xbox verzió tényleg támogatja a kontrollert.
  • Optimus Prime
    EA VI.
  • Hoz_Hun
    Hehe, egy Geth. :)
    Élő személy. :)
  • Evoluti0N
    Köszi a tippet. Megkaptam. Különben ez a live chat elő személy, vagy chatbot? Annyira robotosan beszél, akarom mondani ír. :D
  • Hoz_Hun
    Én megkaptam. Ha te még nem kaptad meg lépj kapcsolatba a tech. supportal live chat-on. Kb 5 perc és már oda is adják. A BSN az OP-ok már megírták (szerdán vagy csütörtökön), hogy mindenkinek kiküldték már a packot, aki nem kapta meg annak kapcsolatba kell lépnie tech. supportal. Lehetőleg még a hétvégén, mert különben kifutsz az időből!
  • RAMyMamy
    köszi
  • Darun
    Még mindig nincs.
  • Fenrir
    Lehet, hogy 4 év még kevés volt :P

Nekem néha a 8 is az.
  • RAMyMamy
    nem most kezdtem el itt fórumozni
  • Fenrir
    Szokj hozzá, ez az sg.hu :)
  • RAMyMamy
    nem értem, hogy erre az egyszerű kérdésre miért nem lehet ugyancsak egyszerűen és mindenféle "poén" nélkül válaszolni szerintem nem valami hatalmas faszságot kérdeztem
  • sanyiiiii
    A játék támogatja a kontrollert, csak annyit kell tenni hogy veszel egy xboxot és megveszed arra is a játékot :D

Egyébként a PCs verzióban nincs aim assist mint a konzolosban, itt célozni is kell (eltekintve a krysae-től termászetesen...) , elég furcsa ötlet egy shooternél gamepadra cserélni az egeret.
  • Optimus Prime
    Én csak ironikus voltam. Hogy a kontrolleres irányítás adott, de annak támogatása nem.
  • RAMyMamy
    ezzel tisztában vagyok, de nem ezt kérdeztem