Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt is megértem aki becsapva érzi magát, de nem értek egyet vele
amúgy a bioware/ea nekem se a szivem csücske, és remélem a blizzard a dio3al visszanyeri az elsõ helyet a szívembe
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Azt pedig meg kéne érteni, hogy a játék, nem csak magából a játék korongból áll. Én életemben egyedül a Mass Effecthez vettem járulékos termékeket. És elmondhatom hogy SOKAT költöttem rá, többet mint magára a játékokra (mind CE): megvan az összes Game Gude, ArtBook, zene CD, képregény, regény (angolul és magyarul is), még egy pólóm is van, stb. Biztosíthatlak, többette soha nem költök ilyesmire. Hogy játékot veszek-e? Valószínû, bojkottálni nem fogom, de ezután jobban meggondolom. És én nem tartozom az igazán elvakult rajongók közé. Nem utáltam meg a Mass Effect, még mindig szeretem és elismerem, hogy a BioWare nagyot alkotott. De maga a cégbe vetett maradéktalan bizalmamat elvesztettem.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
nem fejbõl szûltem le lett anno nyilatkozva
és semmi bajom a konzolokkal, max annyi hogy egy csomó game nem jön ki PCre pedig szivesen tolnám (Read Dead Redemption, Soul Calibur ... )
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Alkotói szabadság és a valósággal való szembesülés hol legyen? (Általában nem a hõsök járnak jól, ilyen a sors stb. blablabla.)
Kis depis hisztispicsák nyavalyognak, mert Sheppard nem élhetett minden szituban boldogan 15 gyereket kettyintve a világra a kék szépségével stb.
Annak ellenére, hogy keserû érzés kifejezetten tetszett, hogy Sheppard megmurdelhetett a hõsi tett végrehajtása közben/után. Végre kicsit fejbekólintós vége van egy játéknak is.
Akinek nem inge ne vegye magára.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Nem kovetelozo a jatekosok legujabb generacioja, hanem halatlan. Bezzeg fel eve meg a BW volt az isten es a ME szeria volt a vilag legjobb jateka, de 10 perc sokk utan mindez a multe, es "dogoljon meg minden BW/EA, eret vagok, nem veszek tobb jatekot toluk, szemet kanadai banda" stb.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
aki annyira nem engedheti meg magának megoldja, nem volt egy olyan összeg ami csõdbe vinne bárkit
én igazából azért értek vele egyet mert a CE mellé adták és ha már ennyivel drágább akkor legyen 'értelme'
(legszebb az az ismerõsöm volt aki mindent torrentrõl szedett le és ugat h milyen mocskok mer fizetni kell javikért -.-)
asszem a mai nap nekem a balhékról szól, 4bõl 3 fórumon vita, a 4. meg épp uborkaszezon (nfl 😄)
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
a játékosok egy követelõzõ népcsoport, de azért te is érzed a kettõ közötti "enyhe különbséget"...
"The trees move. Do you not see it?"
ez az extended cut a max amit megtehetnek a normális körülmények között
a DA2t felesleges idevenni, az már eleve cink volt, fõleg miután a DA😮 szerintem közel tökéletes rendszerét le kellett butítani konzolos és egyéb szefósok kedvéért, valamint maga a játékmenet is full konzolos lett az eredeti BG-s alapoktól szinte teljesen elrugaszkodva
az hogy területileg kb semmi és pályaismétlés csak a jéghegy csúcsa volt 😞
viszont ilyen gondok nincsenek a 3al, a vége olyan ami nem feltétlen tud megfelelni annak az elvárásnak amit az évek alatt állítottunk fel (de azért pl az ME1ben is van 3 különbõzõ dungi oszt oszd be!)
innentõl kezdve nyílván lehet sok minden miatt sírni, de kétlem hogy jót tenne az eposznak egy véleményes játéktörténeti lépés, már ez is az pedzegeti de még belefér
olyan édes vagy, és kicsit sem szánalmas <#nevetes2>#nevetes2>
A végével kapcsolatos lezárást majd meglátjuk nyáron. Kurva jó kiegészítést kell adniuk, hogy csak kicsit is elfogadjam. Nálam a BioWare eléggé betette a kaput. Nem megyek a Dunának, van egy raklap egyéb játék.
Nemkívánok tovább foglakozni a végével. A BioWare nyíltan állásfoglalt. Kár rá szót vesztegetni.
az a probléma, hogy simán be lehetne dobni egy új befejezést, bõven van hozzá elég nyitott szál - pl volt ugye az elsõ részben egy Conduit-unk, amivel kapcsolatban könnyedén elõkerülhetne valami vicces információ, ezzel egy alternatív utat biztosítva a nagy fináléhoz... és közel sem lennék olyan biztos benne, hogy egy számjegyû lenne az a százalék, sõt...
azt meg h csak a "szája jár mindenkinek" remélem nem gondoltad komolyan - már DA2-vel megingott elég sok ember bizalma BioWare-ben (copypaste helyszínek és társai, ugyebár), ha erre rátesznek még egy lapáttal azzal, h gyakorlatilag egy 3 részes trilógiát így tönkretesznek... fognak veszíteni játékosokat. sokat.
mondom: emlékszem én SOE-re, és amit SWG-vel csináltak - õk játszották ezt a "csak azért sem hajlunk meg a játékosok akarata elõtt". BioWare-nek is kéne, tekintve, h az SWG meggyalázott hullájára építették fel SWTOR-t. és arra se ártana, hogy mennyire jött be SOE-nek a mentalitása... (még senkinek sem sikerült olyan gyorsan elveszíteni a játékosok 90%-át)
Viszont, ha most a jatekosok egyszamjegyu szazalekara hallgatva uj veget csinalnak, innentol kezdve egyik fejleszto sem kockaztatna. Megcsinalna mindenki a jatekot 90%-os keszultsegi szintig, majd kiadna 4-5 DLC-t, hogy na tessek, extra 10 dolcsiert valaszthatsz, hogy mi legyen a vege. Igy nincs hiszti, ha esetleg nem tetszik, vagy nem reszletes a befejezes.
Eddig az volt a gond, hogy nem ertettek az emberek, miert ez a vege, hiszen 10 perc alatt alig kaptak infot, ha kaptal is, az sem ertetted, mert se idoben se terben nem illett oda a kepkocka. Na most megmagyarazza a BW, hogy gondolta a veget, hogy mindenki ertse. De mar ez sem jo? Sajat magat, es a nagy tobbseg jatekost kopne szembe, ha uj vegevel allna elo. Nem hulyek ok, ha mar veszit most par jatekost (akiket nem fog elvesziteni, csak a szaja jar mindenkinek), akkor inkabb veszitsen ideiglenesen keveset, mint csinaljon hulyet sokbol, es veszitsen sokat, akik kozul lesz par vegleges is, a nagy szamok torvenye alapjan.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. Udina a tanácstag bármit csináltál elõtte
2. nincs full bad end = reaper gyõzelem, ha nagyon elbaszod
3. normandy futása
a többi elfogadható, fõleg az általam eddigi univerzumok amiken szocializálódtam és kialakult az értékrendem
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Legalább már tudjuk. Ne tudom minek húzták ezt ennyi ideig.
csak így tovább BioWare, valaha ez a taktika SOE-nek is nagyon jól sikerült! (SWG)
Mass Effect 3 Extended Cut
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Olvasgattam a fórumokat és kicsit fentartásom volt a befejezéssel kapcsolatba, mivel nagyon sok negatívat olvastam róla. Hál istennek alaptalanok voltak mert én egy orbitális nagy hülyeségre számítottam holott sokaknál szerintem az volt a baj hogy a befejezés túl rövid volt és nem volt kellõképp kifejtve. Ezzel én is egyetértek. Egy 10 órás FPSnek ok lett volna de egy 100 órás eposznak mint ez kevés. Szerencsére jön az Extended Cut és abból remélhetõleg jobban megtudjuk mi lett a galaxis sorsa. Ettõl eltekintve és azt mondom hogy számomra ez nem csak a jelen generáció, de eddig videójátékos pályafutásom legjobb trilógiája volt.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Egyetértek Fpocok kollégával...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A forum nalam is fura, de majd megoldja valami szaki.
És mi lett a fórum témával? Furán néz ki.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ha free lesz, akkor ez bizonyítja a legjobban is, hogy milyen nagy ügy volt az egész hercehurca... mennyire elbaszták elsõre.
viszont EAról én is nehezen hiszem el
bár lehet hogy a renoméjukon javítanának ezzel a megoldással
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
és ne fegyót 😄
Amúgy engem nem zavar, hogy nem lett más a vége. Nekem megfelel a piros kapszula... csak a végén legyen már valami lezárás, hogy mi a fasz van a többiekkel. Szóval örülök.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
mellé néhány raksi
vetbõl meg carnifex pisztoly - errõl vélemény?
Free* DLC Pack to Provide Additional Cinematic Scenes to the Ending of Mass Effect 3 this Summer
REDWOOD CITY, Calif.--(BUSINESS WIRE)-- BioWare, a Label of Electronic Arts Inc. announced Mass Effect™ 3: Extended Cut, a downloadable content pack that will expand upon the events at the end of the critically acclaimed Action RPG. Through additional cinematic sequences and epilogue scenes, the Mass Effect 3: Extended Cut will give fans seeking further clarity to the ending of Mass Effect 3 deeper insights into how their personal journey concludes. Coming this summer, the Mass Effect 3: Extended Cut will be available for download on the Xbox 360Ÿ videogame and entertainment system, PlayStationŸ3 computer entertainment system and PC for no extra charge*.
"We are all incredibly proud of Mass Effect 3 and the work done by Casey Hudson and team," said Dr. Ray Muzyka, Co-Founder of BioWare and General Manager of EA's BioWare Label. "Since launch, we have had time to listen to the feedback from our most passionate fans and we are responding. With the Mass Effect 3: Extended Cut we think we have struck a good balance in delivering the answers players are looking for while maintaining the team's artistic vision for the end of this story arc in the Mass Effect universe."
Casey Hudson, Executive Producer of the Mass Effect series added, "We have reprioritized our post-launch development efforts to provide the fans who want more closure with even more context and clarity to the ending of the game, in a way that will feel more personalized for each player."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx