22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• morzsi555
  • Bhalage
    mikor jon a rainbow ending, ma?
  • Piszkos  Fred
    Volt event, nekem ki is írta.
  • Darun
    Keddnél előbb nem szokott pack lenni. Én a hétvégén meló miatt csak egyszer tudtam belépni, de nekem kiírta hogy event van. Tehát volt. De kétszer még soha nem írta.
  • Evoluti0N
    Akkor most végül is volt hétvégén event, vagy se? Mármint írta, h lesz, de az összes többi eventnél úgy volt, h mikor elkezdődött, akkor a következő két alkalommal multiba lépéskor kiírta, h "ilyen-olyan event van, bla-bla-bla", most meg nem írt ki semmit. Plusz még 1 packot se látok a store-ban.
  • morzsi555
    twitter.com/GambleMike/status/217334363837304833
    "In general, the DLC will come out when MS and Sony prop all other DLCs (MS early AM tuesday, Sony later during the day on Tuesday)"

twitter.com/GambleMike/status/217334436650426368
    PC We are aiming to have it up before noon MST on Origin.

Interesting info: have updated Known Features thread with this:

twitter.com/GambleMike/status/217335034787545088
    "Also - If you replay (as suggested) from before the attack on Cerberus Base, I believe the required EMS is ~3100 to see all scenes."

twitter.com/GambleMike/status/217337045415243779
    "For those who think you have to start over: The Cerberus Base autosave is automatically created after you finish ME3! Just load that one"
  • morzsi555
    twitter.com/GambleMike/status/217330855281045504
    "how long until extended cut is available for download? (number of hours is an acceptable answer)"

"Itll be available at ROUGHLY 2 AM PST tuesday morning. I'll let you do the math for the # of hrs"
  • Darun
    Nah, megnéztem, volt a grafikus beállításoknál egy kapcsoló ami Enabled volt, ezt kellett kikapcsolni. Így már nem csak a HUD volt látható.

Egyébként ezektől a multis DLC-ktől annyit azért én is vártam volna hogy (mint az alap pályáknál is van) legalább egy küldetés erejéig berakják őket a singli játékba is.

Szóval holnap Extended Cut? Érdemes lesz ezért újra kezdeni/befejezni?
  • sanyiiiii
    Nekem KoA teljesen jól ment, mind a demo mind a teljes mobility radeonon.
  • Optimus Prime
    A páncél nem rossz, bár nem add értelmes bónuszt, szerintem soldiernek alkalmas. A Chakram már jobb, erős és egyedi fegyver. Rendkívül hatékony.. bármi ellen. pajzs se akadály, főleg ha charge-olod. Atlas ellen is kiváló.
    Sajnos az a baj, hogy azt hiszem mindez limitált ideig volt elérhető. Habár számomra nem tiszta a promóció oldalán se. És ha az én 8600 GT-men elment a demó max grafikán el kell menjen a Radeonon is.
  • Darun
    Akartam is kérdezni hogy jó e az a chakram vető. Mert a páncél nekem se kinézetben, se tulajdonságaiban nem jött be. Viszont van egy "kis" problémám. A fegyóhoz ugye végig kéne vinni a Amalur demoját, csakhogy nekem a képet nem tölti be rendesen, tehát a HUD-on kívül semmi mást nem látok. Még így is el tudok vergődni egy darabig, cuccot is sikerült felvennem, de pl hogy így hogyan harcoljak vagy beszélgessek. Ráadásul nem írták sehol (én legalább is nem találtam infót róla) hogy Mobile Radeonon nem megy el.
  • Prof William
    Nem kell aggódni ha ronda az armor úgyis
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Leég rólad a végén. :)
  • RAMyMamy
    jöjjön már az a dlc! :O
  • vg
    Nincs 2GB nagyobb xbla(arcade) játék, és nincs nagyobb DLC sem. Sőt, ha jók az emlékezeteim a indie játékok maximuma 500MB lehet. Games of Demand játékok nem tartoznak ide.
  • SZEG007
    A 2GB limit csak az ingyenes cuccokra vonatkozik.
  • Optimus Prime
    Ez megmondaná valaki miért van? Úgy értem miért van a 2 GB limit LIVE-on? Mert tudtommal vannak játékok is, amik jóval nagyobbak lehetnek, mint 2 GB. ott mi van? sose volt és sose lesz konzolom így hülye vagyok hozzá.
  • vg
    "set by external factors not EA or BioWare"

Gondoltam, hogy a xbox live miatt ekkora, ott lehet maximum 2GB a xbla/dlc cucc.
  • sanya200
    ja tényleg túl könnyű lett, én úgy akartam hogy 0-ás szintről indulok de azt vagy úgy lehet hogy megbuherálom vagy olyan történetet kezdek ami meg nem tetszik.Mert csak akkor indulsz totál elölről ha nem importálsz.
  • Optimus Prime
    Single-be a max V-es, nem? Vagy replayen X-ig megy? Egyébként a Paladin fejlesztése ugye nem csillagászati árú? :)
    Egyébként nekem megvan az N7 arzenál meg az M-55 Arguss is, ami szerintem brutál jó, bár nem full automata, de nekem ezért tetszik. Armor-piercinggel szinte verhetetlen. Bár a Chakram Launcher se rossz. Charge-olva Husknak pl. csak egy lövés.

Egyébként csak nekem túl könnyű a 3? Insanity toltam elsőre és hát igaz, hogy level 30-on kezdtem az import végett, de pl. a Priority: Earth-nél a rakéták védésénél én egyszer se haltam meg.
    A Liara-Javik/Kaidon kombó meg verhetetlen, főleg ésszerű fejlesztéssel és armorral.
  • sanya200
    Teljesen felfejlesztve a carnifexnek kicsit nagyobb sebzése van,mmint nálam mindkettő azt hiszem x-es upgrade-n volt single-be és a carnifexnek kicsit nagyobb sebzése volt emlékeim szerint.
  • Darun
    Nekem erről a páncélról elsőre az Iron Man jutott eszembe. A kinézetével nekem nem is lett volna bajom, de én tipikus soldier vagyok, mindent fegyverrel oldok meg.
    A Palát meg anno csak azért vettem meg hogy az is meglegyen. Nyilván azoknak a kasztoknak akik rengeteg képességet használnak és nem akarnak lemondani a sniperkedésről, jó alternatíva a távcsöves pisztoly. Mondjuk nekem a Scorpion jobban bejött, a Phalanx mellé meg lehet venni egy smg-t és még mindig 200%-os cd-nél tartok. Szóval érdemes megfontolni.
  • Optimus Prime
    Sentinel, előtte Engineer annak tényleg jól jött az Inferno Armor. Főleg, hogy a Gethes mission alatt viseltem. Nekem bajom nincs vele, jobban fest, mint a Cerberus Armor, ami a 2-ben szebb volt. A cinemticok alatt a sisak eltüntetése alap, csak is úgy játszom.
    Nekem egy bajom van ezzel az armorral, meg a legtöbbel: FemShep mellei szinte teljesen eltűnnek. Semmi nőiesség nem látszik rajta. :S Leszámítva a Collector armort.
  • Calver
    sisak elrejtése csak darabokra szedhető páncélnál működik (legalábbis kiadáskor még így volt, lehet azóta patch miatt változott), szóval ennél nem. és bár szeretem Inferno Armor által nyújtott bónuszokat, valami elképesztően undorítóan néz ki, főleg a sisakja.
    nekem első dolgom volt megvétele után, h kicsomagoltam coalesced.bin-t, 05_biogame.json-ban kiszedtem minden páncéldarabból (kivéve torso) az általuk adott bónuszokat, majd minden torso-t foglaló páncélra rádobtam Inferno Armor bónuszát, aztán visszacsomagoltam és így használtam - így akárhogy kombinálhattam páncéldarabokat, mindig +30% power dmg/cooldown-t kaptam, jól is nézett ki a karakterem, és az egész csak vizuális tweak volt, mivel ugye páncélt már megvettem eddigre.
  • JethroHUN
    Miért kéne az ini.ben hozzá nyúlni? az a 30% nem elég? vagy a sisakra gondolsz? Az menüből lehet rejteni.
  • Calver
    attól függ, mivel vagy?
    Adept-el pl előbb nem árt ha előbb egy ilyet veszel (majd belenyúlsz coalesced.bin-be h ne nézzen ki ilyen szörnyen), utána a Paladin-t, de akár kezdhetsz azzal is.
    megéri mindenesetre megvenni, baromi erős fegyver - csak gyúrj rá erősen tár tápoló upgrade-ekre, különben gondban leszel.
  • Optimus Prime
    Végre összegyűlt több, mint 200000 creditem. Érdemes megvenni a M-77 Paladint? Vagy inkább vegyek rajta upgrade-eket meg páncélokat?
  • morzsi555
    "And as for the "a few minutes" concerns, the EC will show a variety of endings depending on the choices you made. Our DLC cap for free content was 2 GB (set by external factors not EA or BioWare) so we thought it was important to show the multitude of endings and implications of your choices. To experience all the content we made in the EC DLC, you will have to have different playthroughs that made a variety of choices during the game(s)."
    http://www.holdtheline.com/threads/extended-cut-june-26th-confirmed.2389/page-4#post-73661
  • gerey
    Variációnként tíz perc, nem az egész új cucc.
  • Optimus Prime
    Az összes videó mérete az ME3-ban 3,1 GB. Ez 10 perc lesz és 1,9 GB. Plusz bár új dialógus, ami nem nyomhat sokat.
  • RAMyMamy
    ez ugye csak vicc?
  • morzsi555
    twitter.com/JessicaMerizan/status/216297244826157057
    "Can you estimate roughly how many minutes the EC adds from Cerb base to the end?"

"In a single play through, I'd say it adds ~10+ minutes, but there's quite a few iterations that require separate games to see"
  • Optimus Prime
    Kösz, végre valaki. És nm tudod mikor bukkan fel? Mert én már a Cerberus puccs után vagyok. Én eddig nem láttam, pedig bejártam minden sarkot, még Liara "apját" is megtaláltam, akit első neki futásra nem szúrtam ki.

Igen, a Geth fegyverek... olvastam is. Eh, átnézem már az egész kódexet. A 3-ban úgyis benne van minden korábbi bejegyzés is?
  • Evoluti0N
    A lifttel majdnem szemben. Egy konténer előtt áll. Egy mellékküldi is kapcsolódik hozzá, valamint a mellékküldi megcsinálása előtt lehet még dumálgatni vele.
  • Evoluti0N
    A gethektől vette át a galaxis többi része a thermal clip technológiát. A Citadel megtámadása során elpusztult gethek fegyvereit tanulmányozva fedezték fel a technológiát.
  • Although
    Érdemes olvasni a DA:O-t a metacriticen mai napig követem. Most épp felment már 8.4-re a rate. De csak kevesen veszik meg már úgy látom, pár fiatal akit láttok, mondjuk abból, nem írja oda hogy a BG2 óta ez és 10 pont. Meg egyebek na az lassú, túl értékeltnek nevezi a DA:O-t :) Persze mindenféle emberke vannak. De nem hiszem hogy a mai játékosok zöme sokra tartaná a DA:O-t még. És 3 év is sokat számít, ami eltelt már szerintem. Nem azt mondtam hogy meghaltak csak már akkor is sokkan elavultnak tartották ha emlékszel ennek ellenére a 80 és 90-es évek játékosai óriási számban megvették. Nem azt mondom hogy nincs fiatal akinek tetszik de nem hiszem hogy túl sokan vannak.
  • wedge31
    2 év telt el a két játék megjelenése közt, ennyi idö alatt csak nem halt ki egy egész generáció...
  • Although
    Persze igaz ők biztos megvennék. Nos lehet nem tudom, de a piac az biztos hogy nem egy már kiöregedett generációra fog tervezni.
  • Although
    Gondolod hogy azoknak a nagy része még játszik pc-s játékkal vagy bármivel? Ez nem egy casual réteg volt zömük kifejezetten csak rpg-vel játszott. És olvasva metacriticen őket nos. Nagy részük már szerintem gyerekekkel foglalkozik. :) Persze alapvetően igazad van. A gond ott van hogy a játékok alapvetően a 10-es 20-as korosztálynak készülnek. A piac az jól mér fel. Itt a gond a DA:O egy utolsó nagy ajándék volt a BW-től azoknak akinek a BG2 jelentette a mindenek tetejét. A rajongóknak. De ezek az idők elmentek és másfajta 10 évesek vannak már. Legalábbis én így látom.
  • Calver
    na ebben mondjuk igazad van.

hát, majd el válik, tényleg meglátjuk 4 nap múlva - reménykedek valami jóban, de sajnos akármekkora nagy varázsló a BioWare, kétlem h ennyire jól tudnak szarból várat építeni
  • wedge31
    A DA2-nek a DA:O vásárlóit kelett volna megszolitani és megtartani akik kb 4millát tesznek ki. Volt egy jól bevált recept ami a BW töténetének legsikeresebb játékát eredményezte ezen nem kelett volna változtatni.