Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Én is szeretek heavy meleezni. Nekem a batarian pont azért nem jött be, mert egyrészt álló helyből üt, másrészt 2-3 mp eltelik amíg erőt gyűjt az ütéshez. Pl ravager elől már számtalanszor menekültem (de akár elmíthetném a nemesis-t, hunter-t, rocket soldier-t, flamer-t) hogy a kroganommal rohamoztam és így kifutottam a tűzvonalukból. Mert az alatt a 2-3 mp alatt ledarál a többi aki a közelben áll. Ami meg a Phantomot illeti, régebben rühelltem őket. Mozgás közben nem tudom lekempelni őket mert annyira jó céllövő nem vagyok. Főleg mostanában megint igen rosszul megy. Bár pont a napokban kapáslövésből adtam fejest qurian female infivel (láthatatlanság nélkül) egynek, de ez kivételes eset volt. Viszont a kroganokkal szabályosan vadászok rájuk. Kapnak egy lövést geth shotiból, aztán 1-2 heavy melee és végük is van. Nekem a ballistic blade se jött be, nem tudom miért, alig sebeztem vele, pedig elsőre azt nyomtam fel és ráadásul közvetlen közelre lőttem, tehát még nagyon mellé sem mehetett. Én akkor már jobb szeretem a gránátokat, mert azt hülés nélkül rögtön eldobhatom az összeset, vihetek mellé két fegyvert, az sem jelent hátrányt, továbbá a gránáttal lehet killstreakelni, ami szintén nem utolsó szempont. És sorolhatnék még egy csomót (pl fedezék mögűl is kiszedi az ellent, ammo pack-al rögtön újra lehet tölteni, stb) A páncélja is jobban néz ki mint amennyit ér. Szerintem! Nagyon kevés ellenfél jut el odáig hogy rám támadjon közelharcban. Mondjuk a krogan soldier páncéljának is csak a sebzéscsökkentő értékét szoktam használni, melee-t boostolni nincs értelme mert úgy is arra gyúrja a skillt a többség. A tech páncél ennyiből jobban tetszik. Meg a barrier.

A félreértések elkerülése végett: nem a batariant szólom le! Mivel a csapatomba is szoktak lenni és van aki játszani is tud vele, ezért én is látom hogy nem egy gyenge class. Egyszerűen a hátrányai olyanok amiket nem tudok kiküszöbölni, nekem nem jön be. De senkit nem dobok ki azért mert ilyen karival akar jönni.