22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
morzsi555 #16400 Geth engineernél soha nem szoktam pontot rakni a hunter modera, geth infiltrator meg túl erős volt és még így is a legerősebb infiltrator. -
Én szeretem a Geth enginert! Bár most majd meglátjuk mennyit romlik a helyzet! -
Na most már biztos nem játszok gethtel... Pedig tetszett a kari, csak megvakulni nincs kedvem. Így pláne nem fog vele senki se játszani. Vagy a hunter modra egy darab pontot nem rak. -
a többit megértem, de az eleve kicsit kibaxás kategóra hunter módot vajon miért kellet még nerfelni...
(szerintem legalábbis egy olyan kasztnál, ahol eleve eszement kicsi az életerő, és az alap shield sem olyan hűde nagy, egy a huntermódos shield felezés tud kellemetlen meglepetéseket okozni. nem beszélve a "zajos" képernyőről).
-
morzsi555 #16396 ----------------------------------------------------------------------------
June 12, 2012
----------------------------------------------------------------------------
Saber Assault Rifle
- Damage increased from [389.0-486.2] to [427.9-534.8]
Talon Pistol
- Encumbrance reduced from [1.25-0.7] to [1.1-0.6]
Scorpion Pistol
- Encumbrance reduced from [1.5-0.9] to [1.1-0.6]
Reegar Carbine
- Encumbrance increased from [1.75-1.0] to [1.75-1.25]
Krysae Sniper Rifle
- Damage reduced from [531.2-664.0] to [476.0-595.0]
Hunter Mode Power
- Base damage bonus decreased from 10% to 5%
- Rank 3 damage bonus decreased from 5% to 2.5%
- Base vision range decreased from 20 meters to 15 meters
- Evolution 5 vision range bonus increased from 50% to 60%
Smash Power
- Base cooldown decreased from 8 to 5 seconds
- Base damage increased from 500 to 550
- Range increased from 6 to 8 meters
Shockwave Power
- Base range increased from 10 to 16 meters -
sanya200 #16395 Azért kemény lett volna ha olyan multit csinálnak mint a dead space-nél hogy az ellenfeleket is ember irányítja :D Mmint lehetett volna úgy hogy úgye 4 ember a mi oldalunkon, 4 játékos meg az ellenfél oldalán és random-ba dobálná be az ellenfél típusait.Mmint értitek lenne egy rahedli ellenfél amit a gép irányit meg 4 játékos de ha meghalnak akkor randomszerűen élednek újra csak más karakterként, pl sima huskként vagy brute-ként vagy vmi.Mert az elég gáz lenne ha 4 játékos az ellenfélnél aztán 2 brute meg 2 benshee
-
De jót röhögtem a hülye brute-on! Állok fent valami hídszerűségen ő meg alattam randalírozott! De újra meg újra nekirontott aminek nem volt így értelme hogy fölötte álltam nem egy síkban vele! xD -
sanya200 #16393 szerintetek melyik jobb?
Fortification vagy defense matrix?Most sentinellel tolom és a tech armorral együtt lehet használni a fortification-t :D -
sanya200 #16392 hát valószínű hogy modderek csinálják de máshoz is van pl dragon age originshez rengeteg van, textúra mod meg face,hair mod..stb -
Valaki megmondaná honnan vannak ezek a HD textúrák? Már láttam itt-ott hogy work in progress, de nem értem honnan lopták. Mert ugye, ami low-res abból jobbat nem lehet. A másik lehetőség, hogy egy profi hobbi grafikus készíti. -
Darun #16390 De ő olyat ne használ, mert akkor látná a többi társai is. Márpedig nekik ne legyen jó! :D -
sanya200 #16389 Van aki el tudná magyarázni hogy hogy kell használni ezt a textura módot?
ezek vannak hozzá
ezzel kéne használni csak nem tom hogy hogy kell :( -
igen, most néztem meg: összesen +32,5 % sebzést lehet okozni fegyverrel az ellenfélnek, ráadásul az egész csapat által. +25%-kal több a headshot-nál, bár ennek a nagy ellenfeleknél nincs értelme, hiszen náluk nincs megnövelt headshot-damage.
de még ha lonewolf-ként használja valaki, akkor sem rossz damage boost egy darab ellenféllel szemben, mondjuk egy geth pyro ellen.
-
sanya200 #16387 Aham megoldódott sok mentésem van 3x-ra amit bemásoltam azokat látta.Tudom hogy külön mappába van minden rész eddig nem is volt gond vele.Mikor megjelent akkor elsőre jó volt az import is, nem tudom most mi baja volt. -
Bezonyám. Mikor kinyírni kell időre fontos célpontot és az valami nagy dög (pl. atlas, brute stb.) akkor bezony nagyon jól jön, rányomja valaki és már röpülünk is rá, nem menekülhet. -
Darun #16385 Nem tudom te mit használsz, nekem win7 van fenn és az külön mappába rakja a mentéseket. Méghozzá játékonként és részenként is. Tehát külön van mappa a ME2-nek és a ME3-nak. Ha jól emlékszem pár percet anno én is babráltam vele, elsőre nem ment. A leg egyszerűbb sztem ha mindent átteszel a ME2-ből a 3-ba. Egyébként meg ha tudod hogy mikor végeztél a ME2-es kariddal (napra esetleg órára pontosan) akkor a fájl keletkezéséből ki tudod következtetni hogy az a játék végi mentés. Esetleg még annyit hogy a fájl valahogy úgy néz ki hogy karakter neve és utána van egy számsor. Ez ha jól emlékszem az alapvető kari adatokat tartalmazza, pl. szintet. -
Darun #16384 Ez azért lehet mert te tipikus lone troll vagy. Egy csapatban viszont kifejezetten jól3a képesség. Nagyon sok olyan eset van amikor jól jön, szerencsére ezt mások is tudják és használják is a képességet. -
sanya200 #16383 lehet azért mert nincs feltelepítve a me2? Mert a mentések ottvannak de mikor kiválasztanám a karaktert nincs ott semmi
-
sanya200 #16382 hát ez az hogy pont nem látja :( -
Sehogy. Én se találtam ilyen funkciót sehol. ellenben indításnál az Importnál ott volt minden ME2-es karakterem rendre. Szerintem automatikusan érzékeli. -
A tactical scannek annyi az értelem h kicsivel többet sebződik az ellenfél és lassabban fog mozogni, illetve falon át is látszik. +15% tech vagy +15% fegyver sebzés, rank5(vagy 6) pedig választható h még lassabb legyen az ellenfél vagy a körülötte levőket is mutassa falon át. Szerintem nem sok haszna van ennek a képességnek. Inkább rakj fitnessre. -
sanya200 #16379 Ja az igaz azt mindenki látja annak az az előnye, a tactical scannek hogy több sebzést ad az ellenfélre, ha ki van jelölve egy ellenfél vele lassabban mozog meg több sebzést szenved el mint normál állapotba. -
morzsi555 #16378 Ha rajta van az ellenségen, akkor minden sebzés nagyobb lesz rajta. Bossokon érdemes használni. -
sanya200 #16377 Gyerekek lehet hülye kérdés vagy én vagyok idióta de hogy a rákba tudom importálni a me2 karakteremet a 3-ba?Eddig simán ment de már nem emlékszek hogy kell.Config-ot elindítom ott nincs save fül ha meg new game/me2 save importra megyek ott meg nem lát egy karaktert se, pedig 2 is van a bioware mappába.Ilyenkor mivan? -
Én nem voltam vele, de olyan csapatba voltam, ahol volt. Egy fajta kör HUD szerűség veszi körbe a kijelölt ellenséget és gyanítom így minden csapattag látja falon át is. Egyéb hasznát és működését nem értem. -
aki volt már quarian male-lel: a tactical scan hogy működik? jól értem, hogy addig nincs cooldown, amíg tart (mint a tactical cloak-nál)? -
Amúgy csak nekem van gondom a Galaxy at War-ral, hogy a térképet képtelen betölteni? -
Én kb akkor kezdetm el játszani és kaptam már Geth infi,Enginer, Krogan sentinel, turian soldier(tegnap este) most már a jobb fegyvereket is dobálgatja. Bár idegesítően sok sniper-t kapok! -
Nekem beadott egy vorchat, aztán meg egy batariant. -
Evoluti0N #16371 Az azért már vicc kategória, h az új dlc megjelenése óta 1 új karaktert se sikerült feloldanom, pedig naponta legalább 1 premium spectre packot kinyitok. -
Végre kaptam egy Geth plasma SMG-t! Nagy craft nincs benne de azért tetszik! :) -
Darun #16369 Látszik hogy nem estem hasra tőlük, mert ennyire nem jegyeztem meg a nevüket. -
morzsi555 #16368 Az N7-es fegyverek az N7 Eagle, N7 Crusader, N7 Valiant, N7 Hurricane.
A többi, aminek N7-es jelzés van a képén amikor megkapod, azok Ultra Rare-nek számítnak.
-
Darun #16367 Ha jól tudom a Paladin is N7-es, és az nekem PSP-ből esett. -
Azok a lehetőségek amiket küldtem nem működtek? Nekem az segített. -
Az Origint se tudod újra telepíteni? Milyen Windows és mennyi felhasználói fiók van? -
Milkoma #16364 Lépj be rendszergazdaként esetleg... Vagy telepítsd újra a winfost. Igaz egyszerűbb a support, de abban nincs kihívás. :) -
azt már alapból formázás után elsők között beállítom mindig, valami nem evidens megoldás? :D :D
tényleg nevetséges, hogy nem működik.... nem indul el, megjelenik folyamatok között, de nem indul el, akármit csinálok!!!

-
Evoluti0N #16362 Sztem írj supportnak emailt. -
K Ace #16361 Bemész vezérlőpult, felhasználói fiókok menüpont, és ott keresel egy ilyet: Felhasználói fiókok felügyelete beállításainak módosítása
Erre rámész, és a csuszkát a legalsó pozícióba állítod.