Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Az a baj a rage közelharcos õrjöngõs verziójával, hogy összesen maximum ad 25% sebzéscsökkentést, aminél szerintem a 60% életerõ és pajzsbónusz az jobb, mert az MIDNIG van, ha csendben szunyókálsz a sarokban akkor is. Sebzéscsökkentés meg úgyis jön durván a tech armor-ból.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

koschwarz
tényleg, jó hülye vagyok. külön van rage damage reduction bónusz, meg meelee bónusz a sima életerõ és shield bónuszoktól...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
kösz, én teljesen máshogy hittem ezt. tényleg hülyén van kitalálv, nekem legalábbis minden kétség felmerülése nélkül olyan volt ez a skill, mintha a benn lévõ bónuszokhoz alapból rage módba kellene kerülni.

Sir Quno Jedi
http://masseffect.wikia.com/wiki/Rage_(power)

Itt a durability, a shield recharge és a fitness expert skill ágat választod és máris 60%-os életerõ és pajzs bónuszod lesz. AZAZ 1600-as lesz a pakzsod a kezdeti 1000 helyett. Ami a kezdõ 500 pajzsos mobilöngyilkos osztályoknál "PICIT" jobb azért...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Nem. A rage-ben kapott bónuszok élnek mindig, mivel a fitness-t vonták tulajdonképpen össze a rage-dzsel. Nem volt neki külön skillfa. Így csak a rage-ben élõ melee és sebzéscsökkentõ dolgokat kapod meg akkor, ha rage-ben vagy, a többit ugyanúgy állandóra kapod, mmint bárkinél, akinél fitness-t fejlesztenél. Ez ilyen hibrid skill. Jó hülyén van megcsinálva amúgy.

koschwarz
2 fegyver csak akkor kellett volna, ha a cooldown nem számít. de ha égetek, tehát használom a powert, akkor elég egy is persze, mert akkor már fontos a cooldown.

viszont a rage-ben kapott életerõ és pajsz bónuszok csak a rage módban érvényesek (ha jól tudom), ahhoz meg meelee-zni kell (elõször 3 ellenfelet), de azt meg nem akarom majd erõltetni.

Sir Quno Jedi
Rage-et kénytelen vagy fejleszteni, mert az össze van vonva az életerõ és pajzs fejlesztésekkel. Mindössze annyi, hogy azon ágakat tolod, ami azokra ad bónuszt.

Azt nem értem minek neked két fegyó??? Mattock mindenre jó, univerzális cucc. A krogant teherbírásra fejleszve simán jó lesz mellette a cooldown-od is és gyakran égetheted a bestéket (azt a brute-ok sem szeretik ám).

3-asig fejleszted a gránátot, akkor már kettõt vihetsz is, a többi képességet meg maxig (van amelyik már nem jön ki, de pl. a shotgun súlycsökkentés az nem kell és máris spóroltál 6 pontot másra).

koschwarz
igen, belegondoltam, hogy tulajdonképpen ha nem akarom a meelee-t használni állandóan, akkor a rage-et nem is érdemes fejleszteni, akkor már inkább incinarate, még ha lassan is fog visszatöltõdni.

Sir Quno Jedi
jó az az égetés pediglen

koschwarz
most indítottam egy humán engit, engi még nem voltam a full játék óta. alig várom hogy overload-dal szivassam az ellent 😄
aztán csinálok megint egy krogan sentinelt, hál istennek esett végre egy assault scope, úgyhogy mivel a sentinel incinerate-jét úgysem használom, ezért shoti és scope-os mattock lesz nálam, meg a gránát, és védelemre fejlesztek mindent, a meelee-t meg hanyagolom, csak a muszáj, akkor ütök. kíváncsi leszek, így hogy megy majd a játék vele.

Sir Quno Jedi
Node én a krogant nem közelharcos shotgunos csókának használom és nem rohamozgatom le az ellenfeleket vele (szal. minimális melee, csak ha úl közel vannak), hanem tech armorban kumok a fedezékben és szépen szkópos, stabilizátoros mattock-kal szedem a népeket a lehjetõ legmesszebrõl. Az ugye szépen viszi az armored targetek-et is és még tûrhetõ cooldown-om van mellette. Plusz tolom a carnage-et az hat mindenre szinte és szépen sebez/éget. Így van istentelen mennyiségû HP-m és pajzsom, plusz a tech armorból jön vagy 40% sebzéscsökkentés. Lassú vagyok baromira vele, csak cammogni lehet, vagy futni. Se kitérés, sem normális hátrálási sebesség.

Ellenben így nehéz vele meghalni és tök jól tudom élesztegtni a srácokat, mert túlélem azt, hogy odafutok és élesztgetek. Sõt az objektíveknél is simán odaguggolok hekkolni (vagy amit kell), ha vannak ott szépen ellenfelek, akkor is, mert közben simán lelövk a pajzsom, meg az életerõm egy részét, de éppen túlélem azért. 😄

Ha kell a közelharca is erõs, lefejelgetem a brute-okat simán, vagy heavy melee-vel bekóúrok neki egyet-kettõt. Plusz ott a lift grenade, ami iiiigen hasznos vészes esetekben, kettõt viszek is mindig magammal.

Ezzel így bronzon simán ki lehet húzni meghalás nélkül az összes wave-et. Lazán.

Egyedül a pajzsokkal enm tudok sokmindent kezdeni, mert nincs overload-om pl., de azokat is lelövöm idõvel.

Ezért nem árt ha van két sniper a csapatban, mert akkor rögtön le is tudják szedni. Szinte minden kasztnak van valami olyan képessége ami 1-2 másodpercre megzavarja az ellenfelet és ennyi idõ elég is a fejlövéshez. De ugye ez is csapatmunka lenne és sokan erre sem képesek.

Hétvégén összefutottam egy német krogannal. A csávó is folyamatos mikrofont használt, de õ legalább mindig mondta hogy éppen mibe futott bele, így ha mentünk is segíteni akkor nagyjából fel voltunk készülve rá hogy mik várnak ránk. Azt egyébként majdnem bebuktuk az extraction-nál, mert csak hárman voltunk és õket 1 perc körül leszedték, rám meg minden irányból jöttek a jobbnál jobb enemy-k. A geth prime-t még csak sikerült elintéznem, de a hunterek leszedtek. 00:08-ig fel se keltem, mert úgy is vissza fektettek volna. Így viszont Lone Survive-al meg lett a küldi. Ilyen apróságokon is múlhat az egész. (hogy káromkodott a srác mikor megfeküdtem és hogy örült mikor az utolsó pillanatban felkeltem és sikeres lett a feladat)
Sir Quno Jedi
Nagy fájdalmam asari vanguard és adept-nél, hogy a sztázisbuborékból (meg eleve a sztázisból) simán kisétálnak az armored ellenfelek. Silveren meg akik amúgy bronze-on benne maradnak, szintúgy átjönnek rajta néha, de legelábbi nagyon gyorsan szabadulnak (pl. geth hunter). Így kicsit értelmét is veszti, mert az lenne az egyik lényája, hogy "megállítod vele az ellenfelet". Na így meg nem. Már csak az marad, hogy ha úgy fejlesztetted, hogy iszonyat durván felerõsíti a sebzéseket azokra akik benne vannak a bubiban, ergó akár egy prime-ot (atlast, brute-ot, banshee-t stb.) is jobban lehet sebezni, míg benne van, pedig amúgy nem hat rá. Ezért érdemes ezekre is rátolni, mert meg nem állnak, de sokkal gyorsabban exitálnak.

Az pedig, hogy a lángszórósokat még bronze-on sem állítja meg a sztázis, az nagyon kellemetlen. Igazándiból azt írja, hogy a hátukon lévõ palackot kéne lõni és tény, hogy be lehet õket ezzel szivatni, de egyrészt túl sokat kell a palackon sebezni, másrészt szembõl elég nehézkes eltalálni elégszer. Nagyon utálom õket, mert pikkpakk lenyírják az embert akárhol és csapatban vannak sokszor.

Sir Quno Jedi
Egen. Alap hp-val és pajzzsal a mobil kasztok nagyon halandóak. Nem tudok átvetõdni egyik fedezékbõl a másikba, mert közben kinyír a zárótûz. Még bronzon el lehet bohóckodni, de afelett gyorsan meghalsz. Eleve van mikor frutti helyett szórják alád a gránátot. Sentinel-lel kibírod, de mondjuk asari adepttel már nem, szóval el kéne onnan spurizni, de amint kimozdulsz bármilyen irányba a fedezékbõl, máris halott vagy, mert agyonlõnek.

Engem néha így totál beszorítanak (pl. a lángszórósok), mert megölni nem tudom már, viszont ha kimozdulok lelõnek, így szépen odaér és annyi.

Hihetetlen, h erre csak 2. végigjátszásnál bukkantam rá. Mordin nagy arc 😄

SZEG007
volt ugy 1 honapja😛

Ha már az elsõ wave-nél látod, hogy lagos, akkor miért maradsz végig ott? Lépj ki és keress egy másik játszmát. Ha meg minden játszmánál lagos, akkor nálad van a probléma.

Nem emlékszem hogy láttam volna itt ezt a videót, ha már volt, akkor bocsi😊 Martin Sheen nagyon nagy, de a többiek is ott vannak, nagyon jók😊
csupán annyi hogy nem egyéni eredmény alapján kapod az xpt 😄 hanem mindenki az össz xp-t kapja elvileg

amúgy vanguard az tipik rambo akinek mindig mennie kell mindenhova, goldon pl nehéz kihasználni jól a bio charget, viszont pull+granade üt
de a hp-shield/barrier kb halál sajna a mozgékonyoknál
mondjuk én most Salarian infizgetek és tényleg atomtáp 😄 de még mindig a drell adept/krogan senti/quari engi az 'álom' ezen a 4en kívül csak a turian senti nincs meg 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Semmit. Legalább kettõt kell. Bár ha egyet promótálsz és meg lesz a 150k promó (vagy amennyi kell) egy csomagot sztem akkor is kapsz.
Mér ilyen tetves lagos?11-es wave elsõ vagyok silveren és fél perc van vissza az egészbõl és restarting wave hát megbassza azt a.....

Prince23
Mit kapok holnap ha promotálok egy karit?

vmi ilyesmit hallottam 😄 menüben meg túlnyomtam

Az engi-k/inf-ek után nekem is hiányzott a vetõdés. De mivel sokat használom a korganokat és a turiánokat is, megszoktam a hiányát. Azért néha én is vetõdnék reflexbõl, de a drell képességeit nem tudom jól kihasználni. Nincs is baj ezzel, egyrészt nem kell feltétlen minden kaszthoz érteni, ha esetleg nagyon szeretné az ember akkor sok türelemmel és gyakorlással rá lehet jönni, ki lehet tapasztalni. Az esetek többségében úgy sem ezen múlik a játék. Nem azt mondom hogy én vagyok a legjobb csapat játékos , sem azt hogy soha nem akciózom egyedül. Úgy próbálok játszani hogy közben másokét ne rontsam el. Szerintem ennyi már elég. Én nem nézem le a többi tagot, akkor se ha totál egyes szintûek. Persze a egyéni eredmény is fontos, hiszen az után kapjuk az xp-t. De ha nem dolgozunk össze, akkor nem jutunk el a végére. Nekem ez a konklúzió.
nemtom én majdnem mindennel elvagyok 😄
de vagy sniperkedek engi/infivel vagy rohangálok adept/vangu/engi 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

koschwarz
mert a drell adepttel folyamatosan bombázni kell az ellenfelet reave-vel, ami az õ életerejüket csökkenti, neked meg adja a védelmet. tehát míg a human adeptnek van egy eleve nagyobb védelme és támadó képességei, addig a drellnek egy képességben van összevonva a kettõ. nekem nagyon bejött a drell adept, jó eredményeket értem el vele, de tényleg játékstílus kérdése, mert míg te tank vagy, addig én meg ide-oda rohangászok, elugrok, mozgok ezerrel. nekem meg pont azért nem jött be a krogan sentinel, mert lassú volt az én stílusomhoz, ösztönösen vetõdni akartam állandóan amikor soroztak, de csak cammogtam 😄

A humánnak kétszer akkor pajzsa van mint a drellnek. A napokban nem egyszer legránátoztak, mert a tûzharcban nem volt idõm nézni hogy hová dobták és pont rászaladtam. Krogannal gyakran még akkor se állok félre ha pont alám dobják és észre is veszem, úgy is csak megkarcolja a pajzsom. Az egyébként sokat számít hogy hátulról támogatnak. Ha nem így van akkor a 4 fõs csapat 4 különbözõ helyen hal meg. Ha viszont van csapatmunka, akkor a Brute meghal mielõtt lerohamozna, a Reveger mielõtt elkezdene tüzelni, a Pyro mielõtt túl közel kerülne vagy a Phantom mielõtt feldarabolna. Errõl csak annyit hogy mióta multizok, talán fél tucatszor ha találkoztam Phantommal. Máskor a társak legyakják. Egyszer figyelmetlen voltam és kivégzett, de az esetek felében járt neki a fejes így nem sok vizet zavart õ sem.
Tatyla
én az infivel voltam a leg eredményesebb mindig elsõ vagy második vagyok 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

nyirog
nem tudom, human adepttel elég jól mentem elõre 😄, jó tény h hátulról támogattak de alapvetõen egész jól állja a sarat nem úgy mint az infi

Én is ezért szeretem jobban a tank kasztokat. Katonánál/senti-nél nem érdekel ha tûz alatt vagyok, akkor is simán van idõm fejre célozni. A Geth prime is csak a pajzsom szedi le. A drell adeptem viszont baromi könnyen elhullott. Nekem nem fekszenek a "mobil" kasztok. A játék felében nincs is barrierem. Pedig vele nem is állok bele a tûzvonalba.
Tatyla
én is hárommal remélem nem minden 2 után adnak packot

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

koschwarz
3-mal tudtam hozzájárulni.

Sir Quno Jedi
Én meg 8-cal. 😄

Most feltoltam egy krogan sentinelt-t, de csak a védelemre építve. Nagyon baró, simán lehet vele túlélni akár 10wave-et bronze-on (mármint csapattal). Gránátokat meg sem nagyon érzi. Ravager fejbelõ 3x és csak nézek.

Az rare cucc. Már a veteránnál is van egy kis esély arra hogy rare-t ad.
Lacoka12
3 gold misziot csináltam és mindig a 9 vagy 10 wave-nál buktunk el ekora szivást

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

BoneDragon
Veteránból esett egy reset power. Ezek szerint nem csak spectreból esik

koschwarz
kíváncsiságból megcsináltam egy bronzot cerberus ellen firebase giant-en egyedül, 20-as quarian infiltratorral. meg kell mondjam, marha könnyû volt. a data hacking feladatnál hagytam az engiket lepakolni a turretjüket, majd hackeltem a turreteket...ez volt a legjobb rész 😄

Fenrir
Nah én ezen a hétvégén 6 promote-tal járultam hozzá az operation-höz.

A halál csupán a kezdet...

nah 2 promote megvolt 😄
3adjára estem ki wave 9 után ma úgyhogy skip a többi promote 😄

amúgy nem azért rak be silverre mer 'bugos' hanem mer valszeg nem nagyon van olyan game amibe 'beférnél' a beállításaiddal, vagy pedig a többiek túl régóta várnak

Nálam is volt ilyen. Igazi bugfest a multi. A single-ben levõ bugok eltörpülnek mellette.
Engem berakott bronzba silver helyett. Persze mindenhova benyomtam fejlesztéseket (speckó lõszer, stb.), amiket bronzban nem szoktam és pont a meccs indulásakor vettem észre, h hoppá ez bronz, de akkor már késõ volt 😄
Tatyla
most meg simán elfogyott a lõszer és nem tölt újra 😞

Botond
Engem is berakott bronz helyett silverre, és hát wave10en masszív wipe lett, csoda, hogy addig eljutottunk. Kb semmit nem sebez AR meg shotgun bansheekba és bruteokba. 😄
Sir Quno Jedi
Pontosan. Nekem volt kellemetlen, hogy nekik kellemetlenséget okozok. Én alapvetõen coop jellegû játékos voltam mindig is.

yesname
Itt most tényleg rendesen félre értettétek Jedi kommentjét, én sem láttam semmiféle lehúzást benne. Csupán a lag által okozott és hasonló embertõl független hibákat mondta el nagyrészt.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Sir Quno Jedi
Ú baz, pont benne voltam egy lobbyba és kiesett a host, így én lettem a leader, de itt gépelgettem közben (és el is felejtettem, hogy benne vagyok), így kiraktak szavazással. Na ezek is beztos ordenáré nagy köcsögnek gondoltak. Jogosan. 😄

Már éppen elnézést akartam kérni anyukám nevében.

Egyébként mint kívülálló, nekem Jedi kommentjébõl nem jött le sehol az hogy le akarna húzni titeket. Engem már az is zavar ha az egy másodperces laggolásom miatt nem tudom fedezni a csapat hátát. El tudom képzelni milyen az amikor "ismerõsök" közé áll be az ember és folyton õt kell éleszteni. Sztem õ sem azért állt be hozzátok hogy potyázzon és hátráltasson benneteket.
Sir Quno Jedi
Szóval nem veletek van a gond, na, csak erre akartam kilukadni.

Lacoka12
valaki jön egyet multizni?

Sir Quno Jedi
Namost én nem hibáztattam senkit sem, fõleg nem téged?!

Puszta tényeket írtam. Nekem amúgy is úgy tûnt, hogy a tökötök teli van velem, amire nyilván okot is adtam a ti szemszögetekbõl, mert ott bénáztam nektek. Szóval nem vagytok "elitista köcsögök", ilyet nem mondtam. Csak nem vagyunk egy szinten a gammában. Én csak mûkedvelõ amatõr (se) vagyok.

Azt sem nektek róttam fel hibaként, hogy beestem a már futó játékba, ez gyakran elõfordul, ha az ember csak úgy joinol, senkinek sem hibája az ilyesmi, csak pont meglepett, mert nem tudtam elkölteni a powereket.

LZ-s dologról én is ugyanezt írta, amit te. Csak azt is elmondtam, hogy vannak akik meg pont az ellenkezõjéért szólnak, ha nem mész oda. Mikor szóltatok, azonnal elhúztam onnan, szal. no problemo. DE nyilván ez nektek újabb noobságnak tûnt részemrõl.

Nem akartam level1-essel jönni, mert silveren az kicsit hirig. Látod én még magasabb szintûvel is béna vagyok. Szerettem volna nem lehúzni a csapat teljesítményét (bár sikerült), hogy jól szerepeljünk.

Szóval nem kell félreérteni a dolgot, nekem semmi bajom sincs veletek. Mindössze nem tûnt nekem úgy, hogy élveznétek velem a játékot (ami az én hibám term.). 😄DD

(Az elköszönésrõl meg annyit, hogy mások meg tudják tenni, hogy nyomnak egy shift+f1-et és közlik miért lépnek éppen le és mire lehet számítani, esetleg egy bb-vel köszönnek el, már ha az volt tényleg... ezért gondoltam, hogy nemtetszésetek jele ami történt. Ez is nyilván akkor félreértés. 😄)

Amúgy elnézést kérek, pont azért töröltem gyorsan a második hzsz.-emet, mert nem akartam vitát, vagy sértõdést belõle. Félreértésekbõl lesznek mindég a legfeleslegesebb viták.

Lacoka12
a goldon meg full csapatmunka kell