Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

orichalcos
Ezen besírtam:

XD

My streams: https://beam.pro/oriic

Elvileg az utolsó ismert királynõ volt. Eleve egy valamilyen elhagyatott ûrhajó rakterében találták. Lehet még máshol elhagyatott helyen 1-2 tojás (ala Alien franchise).

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aztán a proteán meséli, hogy az õ ciklusukban is volt gon a rachni-val. Aztán elvileg õk is kiirtották õket. Aztán mégse. Kicsit olyan lehet ez, mint a csótányok.
Lacoka12
wow

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Fpocok
Csak annyit számít, hogy kapunk párbeszédet, lehet vele dumálni meg minden, meg szerintem több war asset et ad így.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wesker24
Hát ugy hogy akkor egy genetikailag módosult Reaper Rachni királynõ lesz !
Lacoka12
hogyan ha a utólso királynõ volt?

Prince23
Ennyit a döntéseinkrõl 😊

Fpocok
De.

Lacoka12
ha a mass effect 1-be elpusztitom a rachni királynõt akkor a mass effect 3-ba nem lesznek átalakult rachnik?

Lacoka12
én is igy gondolom

Silveren rakétás meg két hunter között is simán élesztettem, mert gondoltam hogy õk csak nem ölnek meg. Sõt, átfutottam a fél pályán hogy odaérjek a másik társamhoz, de közben õ nyomott magára medigélt. Ha tehetem akkor mindig élesztem a társaimat. Ez egy csapatjáték. Nekem legalább is.
Lacoka12
és ha nincs ott ellenség?

Ehhez csak annyit fûznék hozzá, hogy amikor a kedves kolléga befut 2 Reveger közé, akkor hiába van tõlem 4-5 méterre, nem fogok odafutni csak azért hogy mellé feküdhessek. Pont az imént nyomtunk három silvert. Az elsõben meghaltunk a 10. wave-nél, megint volt egy 1 másodperces lag, aztán én lettem a host, akkor már simán ment, le is nyomtuk, örült mindenki. A harmadiknál beállt két 10. szintû kari, rendesen ki is haltunk.
yesname
Aki pedig felélesztené az elhunytat, az megkapná az általa vesztett pontot. Illetve a felét, hogy a halál jobban büntetett legyen.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Lacoka12
ez tényleg jó lenne mivel sokszor nem dolgozik össze a csapat és ezért van bukás elesik valaki és hadják meghalni ahelyet hogy oda menne és felélesztené néha ilyeneken is mulhat

yesname
Na igen, azon a leaderboardon nagyon változtatni kéne. Én még a következõket venném be a multiba:
Elsõ elhalálozásnál -4000 pont és minden továbbinál a levonást 1000-el növelném. Egybõl megszûnne a magányos blerohanunk a tömegbe gondolkodásmód.
A feladatok végrehajtásáért nem szaros 600 pontokat adnék, hanem kb. 2500-at, hogy az emberek azért versenyezzenek, ne pedig azért, hogy ki öl le többet az idõ alatt, míg szerencsétlen lelkiismeretes kolléga aktiválja a dolgokat... Igen is érje meg jobban a feladatot végrehajtani, mint annak ideje alatt farmolni a enemyt.
Ennyivel már tökéletes is lenne 😊
(Ja és kivenném a pont újra elosztást a Spectre pakkból, az a barom aki ezt oda rakta...)

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

<#taps>
Anthrax
Ha nem lenne ez az event nem is lenne érdemes promoteolni, a Leaderboard 1 vicc, semmi köze ki milyen ügyes, csak arról szól ki mennyit tud játszani

Így jár az aki az egy napot nem azzal tölti hogy elolvassa a fórumot (legalább az utolsó pár hozzászólást)
Ma én is promotáltam az embereimet (a Turian Snetinelem kivételével, amivel pénzt farmolok). Megtettem, amit megkövetelt az Univerzum (és Hacket Admirális). 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

"You must be new here." 😊
Azért köszi és hajrá. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Originen a termékkód beváltása opciónál.Begépeled és utána szedi is 😄

Voltan
Egy kérdés, collectors editionom van és szeretném aktiválni a From Ashes DLCt. A dobozban ott a kód, de hol kell aktiválni? A Downloaded Contact menóben csak megvenni tudnám, de arra klikkelve se csinál semmit.
Help pls!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tatyla
még jó hogy csak ezeket veszem és igy sem esik <#gonosz3>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Prince23
Veterán meg Spectre

Tatyla
melyik packból esnek nagyobb eséllyel fegyverek kezdek bedilizni mert semmi fegyver nem esik....

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Amikor vége lesz az eventnek. Szal hétfõ este vmikor, esetleg kedd reggel.
amúgy mikor kapunk ilyen csomagot, egyet promoztam ma, de boltba semmisincs.

ez a tetves lag má nem igaz.

Ennél már csak az bosszantóbb amikor 3-4 méterre áll és onnan lõ. A másik 2-3 ember meg csak áll és néz, mert õ egyedül szeret rambózni. Ha meg lelövik, elvárja hogy felélesszék. (mondjuk azokat is bírom akik meghalnak az elsõ körben és rögtön medigélt használnak)
Egy kis infó azoknak akik még nem tudnák: a rakétákat ki lehet lõni. Nekem valamelyik nap zsinórban hármat sikerült kilõni

Lacoka: pontosan nem tudom hol van, de szkeneld végig nyugodtan az összes bolygót, abból baj nem lehet. Egyrészt találsz pénzt, küldetésekhez tárgyat vagy egységeket a War Asset-hez. Már én se nézem hogy miért hová kell menni mert néha ki sem írja, meg úgy is össze kell szedni mindent.

A másik apró infó, szintén azoknak akik még nem vették észre: a Citadellánál mindig újra tankolják a hajót, tehát mielõtt oda mentek már ne költsetek pénzt erre.
Sok ilyen van. Fõleg a vanguardok. Csak azt hallom, h "ááá-ááá-ááá" és repül mindenfelé az ellenség. Persze objectivet le se tojják.
Anthrax
Ma micsoda kibaszott frag huszárokat kapok, nem áll be egyik se hack pontra csak öl és pontra megy, undorító kis gecik

Nah, nekem 3 kaszt promózva van. Az engi-m 19-es, szóval még ma meg lesz az is.
Lacoka12
mi a neved?

Argh vááá vááá!!!! Megint ment 60k-m a levesbe a hülye, bugos multi miatt...
Lacoka12
köszi

enlightened
Senki se jön multizni? Operation Raptor van!

Energy drain.

http://masseffect.wikia.com/wiki/index.php?search=book+of+plenix&fulltext=0

itt vannak infók nem tudom melyik kell

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

horpeti
Ja lol, akkor azért nem jön soha, mert mindenkit a vízbe lökök throwval 10. percen keresztül, aztán addig ugrálok jobbra balra, amíg meg nem halok 1x..

Kösz!! 😄

Az a rész úgy van scriptelve, h
pont akkor érkezik a Normandy, amikor elfogy a lõszered. Szal lõdd csak el mindet és jönni fog 😄
JethroHUN
Ez biztos nem gold... alig sebez bele a marauder ami közvetlen közelrõl lövi.. Aki legalább 1x játszott goldon az tudja hogy ennél többet sebez...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

horpeti
Valaki megírja spoilerben , hogy teljesen a legelején, amikor van egy extraction, akkor mit kell csinálni? Kezd megõrjíteni. Már 4edszerre csinálom épp, és mindig nagyon nehezen sikerül kihozni a dolgot. Már 10 perce tisztítom õket, de végtelenítve van. Ugrálok jobbra balra ki be, semmi.
Elõzõ karival amivel próbálkoztam, meg kb. 10 mp alatt sikerült kihozni. De ugyanazzal a technikával meg most nem. Marha idegesítõ. 😊

enlightened
Sziasztok!

Mint tudjátok március 30- április 1-ig tart az Operation Raptor nevû multiplayer event a mass effect 3-ban. Ez azt jelenti hogy 150000 karit kell promotolni a 3 nap alatt és mindenki jutalmat kap. + Aki két karit promote-ol ezen a 3napon egyénileg az is kap jutalmat a végén. Szóval hajrá mindenkinek találkozunk a multiban.

horpeti
Erre gondoltam, csak nem értettem az értelmét. 😊
Ez akkor miért jó? Vagy ez pont egy malusz azért, mert felrakom az armort és más bónuszt kapok? Fasza. 😄

Fpocok
Nagyobb lesz a képességeid cooldownja.

horpeti
Sentinelnél a tech armornak ez a jellemzõje, hogy "Slows power usage by 80%" ez mit jelent? Nem jöttem rá... Elvileg mindegy, mert úgyis felrakom, de azért kíváncsi vagyok. 😊

Lacoka12
nem tudjátok hol találom ezt a tárgyat?Book of Plenix

horpeti
Sikerült a kariátírással 1. szintûvel importálni. Na faintos. Akkor hajrá. 😊 Sírni fogok