22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Melyik csomag dobál inkább fegyvereket?
Mert ez a 99000 credites inkább karikat ad, nekem meg fegyverre nagyobb szükségem lenne. Nagyon alapom van még... -
Darun #16319 Legyen igazad. Én azért ha összejön némi kredit akkor beruházok pár csomagra, hátha esik egy új kari. -
Evoluti0N #16318 Elég ha van a csapatodban olyan karakter, ami a legutóbbi dlc-vel jött. Nem muszáj, h neked legyen. -
Aham, köszi. Ahogy néztem, a hétvégi event-hez olyan karakterrel kell játszani, ami nekem még nincs meg:) Cink:) -
Majdnem mondtam, hogy a Victory Pack amúgy is vehető, de most kapcsolok hetek után, hogy az Veterean Pack. Nem tudom miért kapcsoltam össze a kettőt.
Egyébként a packokból származó loot random. -
ha összegyűlt egy kis kredit, irány a store! -
Darun #16314 A victory és a commandation a hétvégi event után jár. A többit meg a Store-ban tud megvenni BW pontért vagy Creditért. -
Ezeket a pakkokat mi alapján adja a játék? (2 napja kezdtem multizni) -
morzsi555 #16312 lol -
sanya200 #16311 na csodák csodájára megkaptam a black window-t :D lehet vele osztani rendesen.Meg esett egy harrier is vagy mi tetszik az is jól lehet vele kaszálni csak olyan hamar ellövöldözöm a tárat vele xddd -
Caterpillar #16310 Fakk... Vártam 10 percet aztán közölte a "kolléga" hogy sajnos 1 hét után lejár a pack és lehetetlen odaadni... FU! :D
Egyébként tényleg rendesek! -
Caterpillar #16309 Nekem meg még mindig nincs Quarian Engim (mármint a csaj, csávó az van...)
:/ -
Hoz_Hun #16308 Gratula! Az nagyon jó kis fegyver. Örülj neki. :) -
Jah, most meg egy balck widow 1-est dobott, de karit egyet se. -
morzsi555 #16306 Jobb pedig, mert 2 raret kaphatsz és nagyobb az esély az ultra rarre. Inkább erre gyűjts, sima spectre packet nem érdemes venni. -
Nekem 99k-m ment el egy asari adeptre (ami most eleve 20-as volt már) és egy human female vanguardra, hogy rohadjanak meg. Jó ez a premium spectre pack, kb. szart senem ér... -
morzsi555 #16304 Nekem az jön le, hogy mindegy ki használja az új karaktert. A lényeg, hogy legalább egy legyen a csapatban. -
Darun #16303 Silver extraction az új kasztokkal? Nah, akkor mehetek farmolni. :/
Az N7-es szerverkereső tényleg nagy baklövés volt, nem tudom kinek jutott eszébe. 5 meccsből hármat nyomtam végig soloban, kettőt meg egy társsal. Úgy hogy indulás előtt se csatlakozott senki percekig. Most megint tele vagyok mint a déli busz, 2-3 wave-nél már meg van a 4 ember, bár tegnap az első meccsen elég nagy volt a rotáció (kb 6 ember fordult meg nálam a 11 wave alatt). Láttam az új Tessia pályát is, én annyira nem vagyok hasra esve tőle, mást vártam. Ráadásul megint röhej hogy az 1. szintű szoldzsámmal nekem kellett élsztgetni a 10+ szintes társakat. Meg mindenki ott áll data hack-nél de senki nem kapcsolja be a letöltést. Odaslattyogok, benyomom, erre a srác kiugrik a zónából. Sweet Mother of God! Viszont se új fegyóm, se új kasztom nincs, szóval szombat estétől keményen küzdhetek az eventért. Kíváncsi leszek hogy a 100k retival sikerül e. -
Hoz_Hun #16302 Egy ki ízelítő. :D
Krysae Sniper Rifle -
Hoz_Hun #16301 :)
Mekkora a tárja X. szinten? -
Nekem Krysae X-es van. Párszol használtam, túl noob fegyó nekem
-
Hoz_Hun #16299 A Krysae hátánya, hogy hamar kifogy. I. szinten tárnövelőven van hozzá 12 töltény (3 a tárban meg még 9). Továbbá nem üti át a falt, fedezéket még kiegészítővel sem. Bár ez könnyen kikerülhető, ha az ellenfél mellé lövünk a földre, mert AoE sebzése (is) van. Én ennek ellenére ráaggatam a páncél átütő mod-ot, mert így nagyon frankó az Atlas ellen és egyéb páncélos célpontokra is (kivéve Guardian kézi pajzs, de neki mellé kell lőni a földre). -
na most már rényleg csorog a nyálam erre a krysae-re :DDD
a javelin súlyra, sebzésre, átütőerőre kb. ugyanaz mint a sima widow. ha valaki ügyes, és tudja kezelni azt a fél másodpercnyi késést, akkor büntet. ezért a hátrányért egy falon átlátási képességet nyújt. meg páncéltörő moddal konkrétan falakat lehet átlőni vele.
néha próbálkozom vele, főleg geth infivel, aki ha minden sebzésre van fejlesztve (hunter mode, networked ai, cloak), valami 180%-nyi damage bónuszt ad. de alapból rettenet kevés hozzá a lőszer, és nagyon hamar el lehet lőni, főleg ha mellémegy néhány lövés :D -
Hoz_Hun #16297 Most hogy már megvan a Black Widow (I. szint), Krysae (I. szint) és a Widow (X. szint) tegnap kicsit tesztelgettem. Ahogy gondolhatjátok végül a Krysae bizonyult a leghatásosabbnak. Bár nagyon jó a Widow X szinten még is 3. helyre tenném. A Black Widow I. szinten is durván sebez és három lövés miatt, silveren, goldon hasznosabb ha futó ellenfelekre lővünk vele. Persze ha valaki annyira képzett, hogy minden szituációban fejest oszt, akkor neki jó. Én sokszor kényszerülök csata hevében "kapás lövésre" és ilyenkor nem mindig találom el a fejet. Nem is említve, ha közel fut és csípőből kell lőnöm. A Krysae-vel gyakoralilag minden célzási gond megszűnik. Sebzésre gyengébb az elődöknél, de mivel hármat lehet vele lőni, ez majdnem mindegy is. Főleg ha az elsőt Tactical Cloak-ból küldjük meg.
Javelin nincs meg arról nem tudok nyilatkozni. De a single playből ítélve azt valószínüleg nem is használnám. -
Hoz_Hun #16296 A Krysae-vel az se gond ha mellé lősz, többségük akkor is szétrobban. Kicsit olyan minhta a Cobra rakétával lőnél, célozhatsz akár a földre melléjük is.
Balck Widow-t pont tegnap kaptam meg (először). :) -
Hoz_Hun #16295 Én belőtem a Vorcha Soldieremet nehézfegyverekre. Mivel a regenerációs képessége úgy is lassítja a cooldown-t a lángszóró meg elég gyorsan töltődik és nem kell két másdopercenként (carnage-re meg nem tettem semmit), így nem érint a cooldown.
I LIIIIIVE!....*kssszhhiii*... STORONGEST... :) -
Én mindég a skillekre építek, így fázok, ha 200% alá esik a cooldown-om. Szal. nehéz fegyók kizárva, vagy minimalizálva. -
Caterpillar #16293 Köszi!
-
Hoz_Hun #16292 Talán ez segít: [GUIDE] How to get your Commendation Pack
Itt e-mailen kéred az elmaradt packot, de az e-mail gomb mellett kattinthatsz a live chat lehetőségre is. Én live chat-on kértem és 5 perc-ig se tartott és megkaptam. Nagyon rendesek. (kb a 11. pontig ugyan az csak nem az e-mailra kattintasz hanem a live chat-ra.) -
ja tényleg, hülyeséget írtam!
persze, mert a mantisra alapból mindig rárakom a sebzésnövelőt, és akkor majdnem ugyanazok a sebzések. de most már látom számszerűen is. -
sanyiiiii #16290 mantis X: 769,5
widow I: 867
javelin I: 1030,5
goldon mind a három szar shield gating miatt :P -
az 1-2 szintű ultra rare widow-k meg a javelin, stb. egyelőre kisebbet sebeznek, mint a 10-es mantis, ráadásul 2x 3x olyan nehezek. asszem jó ideig még a mantis fogom használni :D -
sanya200 #16288 Ja nálam is ez a gond hogy azok a fegyók amik kicsit késve lőnek azokkal sokszor mellétrafálok.Nekem az örök kedvenc az M98, de még mindig nem kaptam meg a black window-t
pedig azóta multizok mióta megjelent de még mindig nincs meg.Egyedül azt utálom hogyha geth huntert ellen nehéz, salarian infi-vel megyek de hiába nyomom rá a pajzs elszívást ha álcázva van akkor nem ér semmit, ha meg rálövök lemegy az álcája de mire betáraznék megint már majdhogy nem leszed.
-
Caterpillar #16287 Kérdés:
A live chat hol található, mert én még mindig nem kaptam commedation pack -et és most már csak kinyitnám ha lehet... :D -
Operation Mastiff -
Hoz_Hun #16285 Nem kell. Két fajta zoom-ja van, x2 és x10. De a x10-hez nyomva kell tartani a gombot. Csak símán célozz és lőj. Igen van némi késleltetés, de nem vészes. Pár lövés után rá lehet érezni és simán eltalálod a mozgó célpontot is. A fejlővéssel meg ne is foglakozz. Ha a Krysae Sniperrel eltalálod az ellenfelet az szétrobban.... -
és mindeféleképpen rá kell teljesen zúmolni?
én mindig egy kicsit bajban vagyok az olyan fegyverekkel, aminél van valami kis "késés" a lövés és a becsapódás között (mint pl. graal spike thrower vagy javelin). egy csomó ellenfélnél gáz lehet belőle. most is próbálkoztam a geth sniperemmel javelinnel, de csak visszatértem a 10-es mantishoz. mantissal silveren simán (még a vége előtt bőven) megvan az arany kill-es medál (asszem 75 kill kell hozzá), javelinnel meg mindig mellélövök, elugranak, a legnagyobb baj, amikor eleve a szerverkapcsolat miatt van egy enyhe csúszás az időben, azt már nem tudom beleszámítani.
összességében a 10-es mantisom nálam még mindig ver minden más sniperfegyvert, persze főleg mivel a többi alacsonyabb szintű vagy szimplán szarabb. -
Hoz_Hun #16283 Hehe,
, jó gondolat, csak sajna nem fér át rajta a rakéta. :)
-
sanya200 #16282 A lukon próbáltam átlőni 
-
Hoz_Hun #16281 Célozz a pajzsos (Guardian) mögé (vagy mellé), ne a pajzsára. Akkor szanaszét megy.