Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elég zavaró az effekt és nem csak a monitor szélén lévõ trutyik miatt, hanem azért is, mert a színek is másmilyenek, olyan tök furák és a meccsek végefelé már majd kifolyik a szemem.
Anthrax
Hunter mod kurva jó ,csak ne lenne ennyire fos efffektje, komolyan kétlem,hogy tesztelik is azokat a dolgokat amit beraknak bionál, különben nem lehet megheckelni bint,hogy effektje ne legyen ?😛

cs1rk3
újratettem a játékot most már nem dobja be a hibát de ha originbe nyomok egy SHIFT+F1 et akkor azt írja ki felül hogy n7 ce 😛

SgtMathias
Bár csak tippelek, de ha már kezdtél játékot a CE-vel akkor valószínûleg annak a mentését tölti be a normál verzió indításakor is, szóval ha indítasz a normál verzióval is egy új játékot/karaktert, akkor azzal már nem kellene, hogy gond legyen.

Steam: SgtMathias Origin: SgtMathias89

cs1rk3
Sziasztok!
Gépen van 2 origin fiók egy egyiken van egy CE a másikon meg normal editon.
Mért írja ki a normal editon-os fióknál hogy Me3 N7 CE mikor nem az van fenn.
Meg ezzel a hiba üzenettel fogad a játék.
(Kicsit hülyén fogalmaztam meg de remélem érthetõ. ) xD

koschwarz
firebase condor: jó kis szövevényes, szivatós pálya. de ha a csapat elfoglalja a kezdõponthoz képest a pálya túlfelén lévõ magaslatokat, akkor azért elég hatékonyan lehet védekezni, és csak akkor kell kimozdulni, ha feladat van. mondjuk amikor data hacking volt az egyik sarokban (szó szerint), silveren estünk-keltünk-failed volt, úgy megszórtak gránáttal minket folyamatosan.

firebase hydra: itt több jó hely is van a védekezésre, de mozgásra is, szerintem elég könnyû pálya.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
amennyi hátránya van a javelinnek ("feltöltés" - amivel elég könnyû mellélõni, ráadásul mindig a cloak bekapcsolása elõtt el kell kezdeni a feltöltést, mert ha utána, akkor lejön a cloak és nincs bónusz, kevés ammo, iszonyú lassú reload), akkor már egy black widow vagy egy sima widow.

bár én szeretem a javelint, meg a hangját is.

ilyen alapon minek a widow a sala infinek? 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

koschwarz
akkor úgy mindennel együtt, fõleg javelinnel (plusz geth fegyver használat miatti sebzésbónusszal), elég komoly sebzést lehet okozni. talán a javelin nem is kell, felesleges overkill.

igen

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

koschwarz
a geth infinek a hunter módja és a tactical cloak-ja bekapcsolható egyszerre?

Esetleg egy Geth infi, sebzésre tápolva Javelinnel, valóban elég nagy tûzerõt képviselne!
koschwarz
Az elsõ sima spectre packban egy gethet találtam 😊

Anthrax
Harpoon gun meg 1 használhatatlan fos lett, nem tudom miért erõltetik az ilyen feltöltõs fegyvert, fõleg snipernél

Ez a geth infi. Uhh. Új kedvenc. Úgy üti át az Atlas armorját, mint az
állat. Silveren több, mint a felét (jóval több 😊) leviszi egy lövéssel.
A bubi alatt egy geth turrettel a környéken minden karakter tank 😄

Egyébként a justicarnak nem kell pull, tud reave+warpot (tetszõleges sorrendben 😄).

Különc
Tényleg nagyon jó a pajzs, Condoron (az a pálya, ahol singleben a gázt kell lekapcsolni, azt hiszem ez a neve) mikor ott a kis területen van upload és 3 felöl jöhetnek nagyon hasznos az a shield

Batári soldier bladeje nagyon bejön, most azzal tudtam silveren elsõ lenni, hangulatos karakter

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Sir Quno Jedi
Meg krogan sentinel, 1600-as pajzzsal és maxos tech armorral. Ha beáll a pajzsbubim alá, akkor szinte halhatatlanná válik (mer ugye neki eleve van durva sebzéscsökkentése a tech armor miatt).

Ja, ahogy mondod, össze lehetne rakni egy nagyon keményen túlélõs teknõsbékatímet, az tuti. Ha valahova azok beássák magukat ugye... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mellé egy Geth engi (pajzs visszatöltés turettel) és kész a turtle team! 😊
Sir Quno Jedi
Nnna, összekerültem blade armor-os batariaival, meg krogan vanguard-dal (egy csapatban a kettõ 😄), durván tolják.

Viszont én is nyitottam egy asari justicar-t (meg egy geth plasma smg-t), épp ahogy szerettem volna. Egész jó kari, feltoltam 20-asra, szépen meg tudja védeni a partit, 40% sebzéscsökkentés a pajzs alatt, plusz a reave-bõl kapok én még emellé szépen, így szinte alap barrier és health-tel ki lehet húzni. Persze a mozogni kell vele, akkor nagyon óvatosnak kell lenni, ez inkább defenzív support karakter. Volt kör, amikor így is én lettem az elsõ (persze nem akkor, ha volt velünk krogan vanguard 😄). A legidegesítõbb, hogy a pull-t gyakran kidodgeolják (háttal IS) és oda a jó kis pull+reave combo.

Hackelni ideális a justicar, mert pontokat bevédeni nagyon tud és az egész parti megtáltosodik, hiszen sokkal kevésbé sebzõdnek. Ajánlom minden defenzív játékosnak (pont vanguard ellentéte 😄).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ma volt random silver 3 vangu : drell-krogan-asari

6. wavig nem volt gond (3.ba target kill volt), de ott upload data lett volna és mind3 folyamat feküdt én meg szoptam palavenen
többet vanguból max1/game

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Hogy én mennyire utálom az állandóan rusholó és ez miatt állandóan meghaló, objectiveket leszaró, lz-re nem bejövõ kroganokat.
hbd = happy birthday
azt tudom én írtam<#nevetes1>
csak ezt a HDB rövidítést nem tudtam mi <#idiota>

PiszkosFred
Ma szuletett, illetve mahoz par evre 2154-ben 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

vagyis? <#kerdes>

Különc
Elvileg megvan még minden, a batáriai soldierrel tolom, amit ezek között unlockoltam, viszont most nem tudok vásárolni abból a kreditbõl, amit legiten szereztem 8)

Kicsit zavaró, h az asarinál az adeptet és a justicart is adeptnek írja.
HBD Commander Shepard 😊
Fpocok
Akkor jó, örülök neki.
Remélem a cuccaidat megtarthatod.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Különc
Beszéltem egy advisorral chaten, azt mondta h örül hogy szóltam, meg kellett adnom a kereszt és vezetéknevem és ennyi

Szerk: kérdeztem hogy mire számítsak, illetve mondtam h vegyék el amit vettem, csak ne kapjak bant, egyelõre nem csináltak semmit, pedig 11 special spectre pack gyorsan a zsebembe hullott.

Tényleg azt hittem, hogy valami ajándék ez, vagy first win of the week vagy mittudomén. Majd ezután figyelek erre

Fpocok
Három nap ban járhat érte.

másnál a geth hunternél nem villog be néha a kép, feketén?
Vagy a gépemmel van gond?Mellesleg akad is csak nem tom mér.A vas megvan hozzá.

Különc
Késõ, egybõl elköltöttem 8( Megpróbálok írni így, jó lenne ha nem kapnék bant, nagyon megörültem neki

Fpocok
Bug vagy hakkelt host szerver.
Ne költsd el, mert bannolhatnak miatta. Írj supportnak.

yesname
Ha nem néztél egy nullát, reklamáld meg 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Különc
Hogy sikerült az egyik meccs után 1 millió 113 ezer kreditet kapnom?

Sir Quno Jedi
Jaja, nekem is 300 körüli n7 rangom van, de se paladin, se widow.

Mindkettõtöknek <#mf2>
Én is kb 4 napja játszom, egy nyitásból kaptam black widow -t meg raptort, másodikból asari adept meg drell adeptet... 😄
Vraaanyek
érdekes, alig volt idõm multizni a megjelenés óta, kb. van két lvl20-as karim, de már kaptam black widow-t meg m98 widow-t is 😛

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Ilyenre tényleg jó. Az ember tudja vele fedezni a "vak oldalakat". Én ha engi vagyok is gyakran azt csinálom hogy a drone-t v turret-et bedobom olyan helyre amerre nem figyel senki de jöhet ellenfél. Fõleg ha kevesen vagyunk.

Az éjjel olyan kevesen játszottak hogy csináltam egy silver-t és egy srác háromszor lépett ki-be hozzám 😄 Aztán mivel percekig nem jött senki, indítottam inkább egy bronzot.
yesname
Nekem meg medi gel-t nem ad. 20-ból 1 nyitásnál ha ad 3-at. Mindig nullán vagyok belõle, ami kifejezetten idegesítõ tud lenni mikor 10-11 wave-nél mindenki fekszik és nagyon fel kéne kelni menteni a menthetõt, de nincs medi-gel, mert nem ad a szemét.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

mindenki máshogy van vele én a megjelenés óta multizok de csak múlt héten kaptam meg a carnifexet pl.Nekem a javelin kéne meg a black window és kész.De múltkor vettem 6 premium spectre csomagot egymásutánba erre 5-be csak geth pulse rifle upgrade volt meg character training.Egyetlen egybe volt +1 termal clip meg plusz 1 rakéta asszem.
nekem meg az assault rifle rail,meg smg rail-ból van tonnaszám mert nagyrészt vagy m98-al vagy geth plasmagunnal megyek.Néha pisztollyal de még kéne rá pár upgrade.

koschwarz
én úgy vagyok ezzel a ládanyitogatással, hogy nekem minden jó, ami jön. soha nem mondom azt, hogy valamit soha nem fogok használni. eddig pl. pisztolyokat egyáltalán nem használtam, de mivel egy asari adepttel nyomulok, most azokat használom (bár nem sokat lövök vele, mert csak a biotic detonation-re megyek), mindegyiket kipróbáltam és minden pistol rail-t elhasználtam, pedig nem volt kevés belõle.

egyedül az assault-ra való scope-ra vártam szerintem már kissé túl sokat, de most már abból is a max szint megvan.

amit változtatnék az az, hogy thermal packot kicsit kevesebbet dobjon mert nevetségesen sok van már.

Van megint premium spectre pack.
Amúgy tudom hogy kell írni hogy melee csak szerintem siettem és elírtam<#idiota>

sajna megint vacakol a netem így nem merek játszani, remélem megcsinálják ma a modemet és most má jó lesz

yesname
Én szeretem. Hatókörnövelésre fejlesztettem. Bedobom a tömegbe és mind sezõdik a körzetében + extra damageot ad ahogy említették lentebb. Annyira nem rossz.

20% extra damage debuffot rak a targetre, azért az nem rossz. De geth infliltratornak én sem rakok rá pontot.

Egyébként nagyon egyszerû karakter, max damagere kigyúrod, bronzra és silverre javelin vagy shotgun, goldra black widow vagy vailant.

Én goldon egy atlas-ra dobtam rá, és a mellette lévõ guardian hanyatt is esett, pont fejbe tudtam így lõni! 😊