Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: SgtMathias Origin: SgtMathias89
Gépen van 2 origin fiók egy egyiken van egy CE a másikon meg normal editon.
Mért írja ki a normal editon-os fióknál hogy Me3 N7 CE mikor nem az van fenn.
Meg ezzel a hiba üzenettel fogad a játék.
(Kicsit hülyén fogalmaztam meg de remélem érthetõ. ) xD

firebase hydra: itt több jó hely is van a védekezésre, de mozgásra is, szerintem elég könnyû pálya.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
bár én szeretem a javelint, meg a hangját is.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
állat. Silveren több, mint a felét (jóval több 😊) leviszi egy lövéssel.
Egyébként a justicarnak nem kell pull, tud reave+warpot (tetszõleges sorrendben 😄).
Batári soldier bladeje nagyon bejön, most azzal tudtam silveren elsõ lenni, hangulatos karakter
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ja, ahogy mondod, össze lehetne rakni egy nagyon keményen túlélõs teknõsbékatímet, az tuti. Ha valahova azok beássák magukat ugye... 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Viszont én is nyitottam egy asari justicar-t (meg egy geth plasma smg-t), épp ahogy szerettem volna. Egész jó kari, feltoltam 20-asra, szépen meg tudja védeni a partit, 40% sebzéscsökkentés a pajzs alatt, plusz a reave-bõl kapok én még emellé szépen, így szinte alap barrier és health-tel ki lehet húzni. Persze a mozogni kell vele, akkor nagyon óvatosnak kell lenni, ez inkább defenzív support karakter. Volt kör, amikor így is én lettem az elsõ (persze nem akkor, ha volt velünk krogan vanguard 😄). A legidegesítõbb, hogy a pull-t gyakran kidodgeolják (háttal IS) és oda a jó kis pull+reave combo.
Hackelni ideális a justicar, mert pontokat bevédeni nagyon tud és az egész parti megtáltosodik, hiszen sokkal kevésbé sebzõdnek. Ajánlom minden defenzív játékosnak (pont vanguard ellentéte 😄).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
6. wavig nem volt gond (3.ba target kill volt), de ott upload data lett volna és mind3 folyamat feküdt én meg szoptam palavenen
többet vanguból max1/game
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
csak ezt a HDB rövidítést nem tudtam mi <#idiota>#idiota>
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Szerk: kérdeztem hogy mire számítsak, illetve mondtam h vegyék el amit vettem, csak ne kapjak bant, egyelõre nem csináltak semmit, pedig 11 special spectre pack gyorsan a zsebembe hullott.
Tényleg azt hittem, hogy valami ajándék ez, vagy first win of the week vagy mittudomén. Majd ezután figyelek erre
Vagy a gépemmel van gond?Mellesleg akad is csak nem tom mér.A vas megvan hozzá.
Ne költsd el, mert bannolhatnak miatta. Írj supportnak.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Az éjjel olyan kevesen játszottak hogy csináltam egy silver-t és egy srác háromszor lépett ki-be hozzám 😄 Aztán mivel percekig nem jött senki, indítottam inkább egy bronzot.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
nekem meg az assault rifle rail,meg smg rail-ból van tonnaszám mert nagyrészt vagy m98-al vagy geth plasmagunnal megyek.Néha pisztollyal de még kéne rá pár upgrade.
egyedül az assault-ra való scope-ra vártam szerintem már kissé túl sokat, de most már abból is a max szint megvan.
amit változtatnék az az, hogy thermal packot kicsit kevesebbet dobjon mert nevetségesen sok van már.
Amúgy tudom hogy kell írni hogy melee csak szerintem siettem és elírtam<#idiota>#idiota>
Egyébként nagyon egyszerû karakter, max damagere kigyúrod, bronzra és silverre javelin vagy shotgun, goldra black widow vagy vailant.