Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Én még csak multiban próbáltam ezeket. Nekem a két Shepem aki végzett a játékkal soldier meg adept volt.

Ha a multiból indulok ki, ötös Widow-m van. Ha nem reacharge-ra fejlesztek hanem sebzésre, akkor épp egy leheletnyivel előbb tölt újra mint hogy a hűlés letelne. Ez multiban néha zavaró. Viszont erős a gyanúm hogy egy tízes Widownál már nincs ilyen probléma. Mondjuk nem tudom mennyire preferálod a nehéz puskákat. A BW egyértelműen jobb. Sok infinél láttam már auto snipert. Még nem jöttem rá mi abban a poén hogy az első lövés kis sebzését felboostolják a láthatatlansággal aztán lőnek amíg el nem fogy a tár. Vagy említhetném azt is hogy betesznek a X-es fegyverhez egy II-es rail ampot.

Ha vanguard akkor HP-re/pajzsra sztem gyúrjál rá, főleg ha nehezebb fokozaton kezded. És vegyél fel valami defense kill-t a med bay-nél. Esetleg gránátot.
    De mint mondtam, kampányba még egyiket se próbáltam, szóval ezt a multis tapasztalatok alapján.

Jah, és a X-es M22-es sztem egy elég erős shoti és önmagában 190% a cooldown-ja. Durva hogy sokkal jobb mint az alap Katana és még könnyebb is nála.