22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Evoluti0N
    FemShep-nek nem volt modellje. Facebook-on volt szavazás, ahol 6 Shepard közül lehetett szavazni valamelyikre. Aztán még külön lehetett a hajszínre és így végül az 5-ös számú lett vörös hajjal.
  • Optimus Prime
    Ijesztő!
    FemShep modelje ki volt? Az 1-2-ben a haja zavar, bármilyen modelt használhattak volna, de nem. Pont a legrosszabb textúrákkal megáldott verzió lett az alap. Ettől már csak Dr. Michel szárazfalevél haja rosszabb.
  • Evoluti0N
    A "tojásfejű gyerekmolesztálót" egyébként valós személyről mintázták.
  • Calver
    nem akarom bántani BioWare designereit, de szegény alap femshep arca sem az... bár még mindig jobb a tojásfejű gyerekmolesztálónál aki az alap hím
  • Evoluti0N
    Én olyan FemShepes háttérképet akarok, ahol Ash van a képen. Inkább a xenofób Ashley, mint az unalmas Kaidan.
  • Renjike
    valami jó kis űrflottás hátteret dobhatnának össze :DD
  • RAMyMamy
    nem valami profi munka... :(
  • szomferi
    hihetetlen, tegnap esett egy Black Widow
    de inkább maradok a vorcha sentinel + cerberus harrier párosnál, brutál jóóóóó, imádok a vorchával aprítani :D
  • Optimus Prime
    Végre! Van FemShep-es háttérkép! Értelemszerűen Kaidennel Ash helyett.
  • vg
    Egészen pontosan 3100 is elég már EC esetén, mert kivették belőle a kötelező multi dolgot.
  • SaGa Jr
    4000 EMS már elég bőven (szerepe úgyis csak a destroyed ending esetén van).
  • Vraaanyek
    a Játék végén vagyok, másodszor viszem ki, jelenleg az extended cut miatt... viszont!... 5000valahányszáz EMS és 7000valahányszáz TMS pontom van, de a galactic readiness csak 82 %...kérdem én elég-e annyi az összes befejezéshez? csak mert nincs túl sok kedvem most multizni...
  • Ryder62
    Jóvanna -l XD
  • szomferi
    akkor ő biza lopakodik egyfolytában :D
  • Chipii
    Egy olyan renegade menetet toltam, ahol megölettem mindenkit, de soha többet. A csapattársaimhoz és az embereimhez ragaszkodom! :) Arról nem is szólva, hogy nagyon sivár lett úgy ME3, hogy csomó régi csapattárshoz tartozó szösszenet kimaradt.
  • RamsayBolton
    Igen, ezért nem lett "tökéletes". Még az ME3 történetének ismerete nélkül toltam ezt a worst case scenario Shep-et. Így nem kalkulálhattam, hogy olyan élje túl a Collector bázist, aki amúgy is meghal a következő részben (Thane). Majd egyszer megpróbálom újra.

Az meg szerintem nem ér úgy, hogy fel sem veszed a karaktereket. Tessék felvenni és megöletni/megölni.
  • Calver
    és ha ME2 végén elpusztítod bázist (h destroy ending legyen alap) + Morinth mellé pölö Thane-t (vagy még jobb, Jack-et aztán kihagyod ME3-as küldijét) viszed magaddal, ME3 végén meg EDI helyett Vega-t, plusz Javik-ot fel sem veszed... hátööö...
  • RamsayBolton
    A Suicide Mission-ön 2 túlélő muszáj, hogy Shep is túlélje.
  • cataflam02
    És ez most jó nekünk ? :D vagy csak feautre ?
  • RAMyMamy
    hm, nekem nem tűnt fel, de most megnéztem :O

• Optimus Prime
    Az nem, akkor él! :D A BSN-n is találtam ilyen worst case scenario-s végigjátszást. Én a Lazy Sheppemmel próbáltam, pl. az 1-ben nem kell felvenned Wrex-et, persze durvább ha megölöd. Amúgy Jenkins is mindenképp meghal, de Dr. Chakwas-t is ki lehet csinálni, szimplán egyedül küldeni vissza őket a 2-ben.
  • Chipii
    És ha vajon Zaeedet fel se vetted volna ME2-ben? :)
  • Darun
    Nincs, mivel a ME2 azzal kezdődik hogy a Collector hajó elpsuztítja az SR-1 Normandy-t így annak a legénysége mindenképpen meghal. Tehát az ő nevük a legjobb esetben is fent lesz.

#16975: Úgy emlékszem nem a Mako esik rájuk hanem egy sugár kapja telibe őket, azért halnak meg.
  • RamsayBolton
    Ez volt az a Shep, ahol csak Zaeed és Morinth élte túl az ME2 suicide mission-t, Legion-t meg eladtam a Cerberus-nak.

Liara a londoni sugárnyalábnál holt meg, ahol a többiek is írták. Ott elvileg EDI teste is meghalt. Csak a test, mert a Catalyst nem engedte a Destroy ending-et, így ő nem kerülhetett a táblára. Mikor Samantha feltette Shepard névtábláját csak Javik, James és Joker álltak ott.

Bár ezzel a Shep-el a Refusal ending lenne a stílszerű...
  • Ryder62
    Hát ezt sem tudtam. Igazából még sose csináltam olyan végigjátszást ahol mindenki elhullik hisz egyrészt ahhoz csak végig kell rohanni a játékon a másik meg nincs szívem megölni őket :)
  • Optimus Prime
    És az alacsony EMS végett a Mako úgy esik ,hogy agyon üti? :D
    Mindig tudtam, hogy a Mako még halált hozza rám vagy a társaimra.
  • vg
  • vg
    Szerintem meg tud halni, ha a EC-ben nagyon alacson ems-el őt viszed az utolsó küldetésre.
  • PiszkosFred
    Vidd magaddal a Londoni rohamra marha keves EMS-tel :)
  • Ryder62
    Ha jól látom a piros a közvetlen csapattagok a zöld pedig csak akit ismertünk vagy beszélhetünk vele ( pl Kelly a 2. részből)

De Liara hogy halt meg? Tudtommal hallhatatlan
  • Optimus Prime
    Elvileg a Marson, mikor új fegyvert veszel fel és chasnge loadout. Akkor ott ki tudod választani a már meglévő fegyvereket, ergo az N7-es arzenált is.

Mit jelent a zöld és piros pötty a nevek mellett?
  • Renjike
    Normandy.
  • Calver
    Collector's Edition-nal rendelkezők: mikor kapjátok meg extra N7 fegyvereket, már a Mars-on vagy amikor visszajuttok a Normandy-hoz?
  • Renjike
    van olyan hogy senki sincs a táblán? :D
  • RAMyMamy
    omg :D
  • RamsayBolton
    Na sikerült majdnem "tökéletes" munkát végeznem:

Legion és Samara azért nincs rajta, mert ők még a csapatba kerülés előtt meghaltak.
  • vg
    Tegnap este végigtoltam újra a végét. Észrevettétek a EC-ben, hogy Harbinger mielőtt kilövi a hőst, azt mondja, hogy "serve us"? Azt hittem, hogy rosszul hallok, de minden videóban valóban ott van.
  • PiszkosFred
    Annyiban kiegeszitenem, hogy az EMS-nek megfeleloen a finalet megelozo roham es annak sikere is valtozik, es annak kovetkezmenyekent akar ket azonos dontes kozott is lehet jelentos illetve minimalis kulonbseg.

Cerberus bazist ezert is adtak meg, mint optimalis "kezdes", mert addig tuti, hogy azonos minden, onnantol viszont mar jonnek a donteseink es eredmenyeink kovetkezmenyei, a regiek es az ujak is.
  • Calver
    valahogy így van, hja.
    igazából a lényeg ha az ember meg akarja nézni az összes végkifejlettet* annyi, hogy miután dumál kicsiny fénylő pajtásával és jön az ABC befejezés közti választás, manuálisan másolja ki autosave-et, így nem kell elejéről tolni a nagy finálét mindig, simán visszamásolod miután megvolt, visszatölt, és jöhet másik választás.

[apro]*szar a szótárad, firefox.
  • PiszkosFred
    En is onnan folytattam az EC premier napjan, ha arra gondolunk, ahol meg kell vedeni a raketakat egy bolt mellett, amig ujrakalibralja EDI a rendszert. Onnan jon a futas es a finale. Hogy autosave volt e, vagy manualis mentes, mar nem emlekszem, masra koncentraltam :)