Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyik karakteremmel elkezdtem másodjára is, de 60-as szinten nem adta meg az achievement-et. Most vagyok a point of no return-nél (Cerberus bázis támadás), de baromi sok párbeszéd kimaradt. Pl a Normandy-n a viták Allers meg egy katona között, Adams és Chakwas között. Liara apjával sem találkoztam a bárnál, õ csak akkor aktivizálódik ha Liara a LI? Ráadásul valamiért 6-700 ponttal kevesebb van EMS-ben mint az elõzõ végigjátszásomkor pedig a fõbb War Assets-ek megvannak és paragon válaszokkal szereztem meg õket.
A halál csupán a kezdet...
ha balfasz vagy, akkor ez történik 😄
viszont nyitottam egy vet packot mérgembe hogy még nincs resurg pack amit ígértek és végre megvan a drell adept 😄
amúgy quari engi pöpec 😄 turret+cyro blast mantissal spékelve aláz 😄 mellé az incernate armoros cuccok ellen és nc 😄
brutál tápnak érzem, aztán majd elválik
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Nekem azok a kedvenceim most, akik a 20-as karijuk mellé bronzon full betáraznak mindent. Nem értem pl a Widow-hoz minek cryo ammo? A minionokat egy lövéssel szedi le, a páncélos ellenfelekre meg sztem nem hat a fagyasztás. Azt hogy az adept-nek, a vanguardnak meg az infinek minek kell két heavy fegyver, én se értem. Még azt mondom Avenger/Shuri/Predator oké, mert azokkal -200% a hûlés. Mantis-Geth smg is simán -150 körül van. De ha jól van összerakva a csapat akkor nem is kell 2 fegyver.
Van hogy 4 emberrel nem lehet megcsinálni egy bronzot, mert a térkép 4 átellenes pontján halunk meg. A szlovák srác után feljött egy régebbi "ismerõs". Vele még az elsõ multik idején toltam együtt. Akkor is csak ketten voltunk és akkor is jobb volt nálam. Ketten simán lenyomtuk a 11 wave-t. Párszor ugyan fel kellett élesztenem mert valami alacsony szintû karival volt én meg krogannal. De vele simán lehetett kommunikáció nélkül is operálni. A második körben infivel mentem és ha elõbb is ért a bigyókhoz amiket aktiválni kellett, akkor se kezdte el, hanem biztosította a terepet. Én meg láthatatlanul megcsináltam.
Bronzon már nem is nagyon merek rakétát használni, az elmúlt napokban kb minden 3-4. körben lõttem el egyet. Az esetek felében akkora luftokat lõttem hogy nem gyõztem zavarba jönni. (átlõttem az Atlas lábai között, vagy átlõttem a 2 Prime között a falat) A geth shoti 2 lövésbõl leszedi a legerõsebb egységek pajzsát.
amúgy jah nem sok minden számít, 1k n7es srác jön be asa adept widow IX + geth shoti VII mondom joh, és berak smg equip IIIast, szal ...
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Hogy mennyire nem számít a kaszt: a vanguard stílusa még mindig nem jön be nekem. A 10 wave alatt ha azt mondom 20 bc-t használtam már sokat mondtam. Hiába nincs sniper, a geth smg-vel ugyan úgy kempelek. Shotit alig használok. Egy helyben voltam a játék 75%-ban. Igaz hogy 16 szinten nyomtam, de ez nem sokat számít ha lényegében csak fegyvert használok és alig mozgok. És Tuchankán így is vagy elsõ lettem, vagy második. (a kroganokat egyszerûen nem lehet felülmúlni)
Hogy mennyire nem számít a létszám és a pálya: Négyen kezdtünk egy pályát. Az elsõ emberke a 3. wave-nél szállt ki. Hárman elvéreztünk a 10. wave-nél. Erre felhúztam magam és el akartam indulni egyedül. Erre belépet egy szlovák srác. Ketten lenyomtuk a 11. wave-t Reactor-on amit még mindig nem sikerült megkedvelnem. Igaz hogy a srác nem ismerte az LZ-t, de túléltük.
Amikor silvert akarok nyomni, nem gyõzöm kiszórni a 4-8. szintû emberkéket. Amikor bronzot indítok akkor meg az esetek többségében 19-20. szintûek jönnek be. Silveren miért nem találnak meg? :/
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
persze extractionbe már haltam de vicces volt
Számomra úgy tûnik, hogy nagyobb valószínûséggel ad a játék olyan karaktereket, amik osztálya alacsony.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval a "pancser" Shepard-ommal (EMS = 1300) Liara holtteste a beam-nél
<#wilting>#wilting>
én pl. nem tudom elképzelni egyik férfi karakteremnek sem liarát li-ként, fingom sincs, hogy miért, de valahogy nem... csakis csaj shep jöhet szóba nála. 😄
mondjuk ezzel kapcsolatban észleltem egy bugot, egyszer az asari adept kezébe adtam egy avengert, mert azt írta, hogy 200% a bonus, ehhez képest sokkal lassabb volt a cooldown.
igaz, adepttel sokszor még a pisztolyt sem használtam, csak nagy ellenfél ellen, mert igazából a biotikus erõk, fõleg a a kombók nagyon erõsek.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Mindenesetre infi + shoti még csak csak elmegy, de pisztoly?
Az adept, meg nc... 😊
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Kroganok ilyenek, tudom mert néha én is vagyok olyan hülye, hogy nem figyelem mit rakok be. Megvan a sentineles beállításom, de néha áttérek beszivárgóra és véletlen ugyan azokat rakom fel.
néha nagyobb ellenfélbe pl benshee-be vagy atlasba beleszoktam charge-olni, ha shoti van mert akkor ugye nagyobbat sebez,bár asari adept-nél pont a charge nincs felnyomva.Amúgy a legutálatosabb ellenfél az a cerberus kardos csajszi azt utálom, ha nem adeptel vagyok csak szívok vele, úgrál-pici sok pajzsva van alig lehet fejbekapni, meg 1-2 lövés és leeszi a pajzsodat még egy és már maradt 1 csík az életedbõl.<#idiota>#idiota>
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Néha választok egy renegadet, de csak érdekesség képpen. Nem tudnék rossz shepként játszani, ennyi.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Steam: SgtMathias Origin: SgtMathias89
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"