Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy sem volt benne, mivel a pack-ot még nincsenek frissítve 😛
Ellenben kapott 12 krogan sentinelt meg 6 quarian engineer-t 😄
A halál csupán a kezdet...
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Bár azért már kezdem azt érezni, hogy a sokadik "keresd meg a prothean/reaper cuccot" típusú side quest és a "Cerberus megint ártánykodik, derítsd ki mire készülnek" -féle quest kicsit unalmas lenne, ha nem lenne az új harcrendszer és a sokféle setup.
17 óra játék után ott tartok, hogy spoiler] éppen most kell kiszabadítanom a Cerberus tudósokat a Novériáról. [/spoiler]
Mennyi van még a fõsztoriból?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ui.: És yeah, sikerült elsõ Goldot végigcsinálni különösebb másodpercenkénti halál nélkül 😄 Sokkal élvezetesebb volt, mint a silver, de meg kell mondjam azért izzasztó nagyon ahhoz képest és koncentrálni kell rendesen. Jó csapat jött össze szerencsére. Persze mindenki más terminátor volt, én meg a sereghajtó és a Quarian Engineer-rel dobáltam aa csali ágyúkat, hogy azzal foglalkozzon az ellen. Ezt szerették a lesipuskás társak nagyon 😊
Tegnap egy Gold kb 5. wave környékén a csapattársak közölték hogy egyhelyben gugolok, vagy ugrálok. Nálam minden jó volt, mindenki folyamatosan mozgott, az atlas szépen ki is pécézett magának, sebezni is tudtam az ellent, ellenben a képességek nem sebeztek, nem tudtam éleszteni és lõszert felvenni sem, ez egészen a 10. körig így is maradt... 😞 Utána egyszer csak megjavult, érdekes volt!
EA-nál ez még mindig US 10. jelent 😄
James Sugarbroad @Jordan Wilson,
DA2's gameplay was oversimplified (but not unfun), and the maps were overused (but the quest content was good). However, it had a great story with great character interactions, and the storybook style was rather neat.
ME3's ending was bad, but that doesn't invalidate the rest of the game being amazing.
Bioware may have had some foul-ups in their last few games, but they're still producing some of the best games coming out. They're also one of the only companies that focuses on stories in their roleplaying games, which is kind of the whole point of roleplaying games. Not that you shouldn't provide them with(constructive) feedback, but they do more things right than wrong. I'd rather play their games, even with the flaws, than 90% of what other companies put out.
Also, the level of anger that some people express towards them is just ridiculous o.O Some of you act like they broke into your house, dumped poison in your cereal, murdered your dog, and kicked you in the balls before they left.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
biotic charge nekem minden 2. meccsen bebuggolt, ez az egyetlen negatívuma a drellnek 😞
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
ha nem lenne multi akkor 85 😄
pc guru 88%-át reálisabbnak tartom
amúgy az a baj h ha nem infi vagy engivel állok neki 1v1ezni a bansheet mindig rámrushol és kivégez, hiába futok-bújok 😄
nyílván bad karma
Délután nyitottam egy Javelin-t.
Azóta nem nyitottam, most nyitottam még egyet este... na mi volt benne? Na mi?
Parasite Eve 2, best game EVER!
lenyomtunk mindenkit 4. wavebe, vagyis az utolsó ellenfél leakadt ott ahol a shuttle landol és ott volt lent, alig jöttünk rá hogy kéne elkapni 😄
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Páncélt hol lehet megváltoztatni? Párat már unlockoltam, de még nem jöttem rá hogy hol lehet. Pénznek mekkora szerepe van? Van valahol értelmes bolt ahol lehet fegyvert, kiegészítõt venni?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
kep

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
krogan senti, drell adept, quari engi végülis csak 3 kaszt amivel tolnám 😄
Tegnap végre meg lett a qvari engi. Ennyi elõnye van ennek a prém spc pack-nak. Már többször ims volt olyan ládám amiben 3 rare volt. Ráadásul úgy szokta adni hogy vagy 3 kaszt vagy 3 fegyver. Rögtön ki is próbáltam. Vele tényleg simán le lehet nyomni 1v1 a Banshee-t, a kis mocsok megölte a csapatom így kénytelen voltam egyedül vadászni rá.
overload leveszi a barriert, drone tereli a figyelmet, incernate(armor ellen + dot ) meg folyamat headshot és nem komoly ellenfél
valamint próbálgattam az Asari Adeptet de nem fexik, a drell vangu igen, ezért vagyok kivi rá h az adept jó lesz-e, ha nem akkor ez van ha igen akkor pöpec 😄
Ezzel szemben az asari kap 2 power evolutiont a kombóra és warp->throwt shield/barrier/armorra is tudja robbantani. Ez eszméletlen nagy különbség, és a gránát közelébe nem ér hogy ledolgozza.
Egy dologra jobb az asarinál: instant tech burst, mivel a reave az egyetlen olyan power ami tudja robbantani az energy drain/overload/sabotage-t és nem kell neki idõ hogy odaérjen a targethez. De ha ilyet akarsz akkor nem érdemes adeptet vinni, egy overload és egy energy drain jobb.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
a cluster granade gecijó skill és a többi is faja nála
amúgy arra is rájöttem h a nem melee karikkal a fitnesbõl elég a 4es