22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Caterpillar
    Vegyes felvágott, tetszetős lett, de itt ott azért még kilóg a lóláb, de az már úgy is marad. Érthető és van miről konspirálni újra... :D
  • Bhalage
    sziasztok,

hű de sok spoiler!!! van.
    "sajna" star warsba is tegnap jott patch szal nem volt ido megnézni a ME3-t de mondjatok mar, hogy erdemes lesz es jo lett a extended cut!!!
  • PiszkosFred
    Igen, a kepsorok annak megfeleloen jonnek, hogy ki elte tul es ki nem, illetve mit tettel korabban. Pont ezert csak kepek, nem animaciok, igy egyszerubb volt vizualisan is mutatni a kovetkezmenyeket.
  • Prof William
    Meglepődtem. :) Van is egy tippem ki lehet az...

NEM SPOILER jön mert most csak az egyik szín endingről írok...

Személy szerint én a Destroy és a Control endet tartom jónak.
    Az összeolvadás end nekem nem jön be. Most akkor én Shephard döntsek arról, hogy a galaxis milliárdnyi lakója összeolvadjon a gépekkel és egy szerves-szintetikus faj jöjjön létre? Akarják ők ezt? Nem hiszem...

Az egyetlen aki oké ezzel az Joker mert végre gerincre vághatja a MI barátnőjét.

MÁS

Az ending változik ha pl nem gyógyítjuk meg a Genophage-t? Gondolok arra amikor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Wrexet és a kis kroganokat mutatják. Ha nincs gyógyír akkor ott valami máshogy van?
  • Caterpillar
    Kicsit nézd tovább azt a videót amit linkeltem és lepődj meg! :)
  • Caterpillar
    Tegyük hozzá, hogy minden befejezésnek az a vége hogy Stargazer beleegyezik még egy story-ba Shepről. És tuti hogy róla mert a gyerek róla akar még egy történetet hallani.
  • Prof William
    Ott éppen hogy
    Liara meséli hogy Shepnek nem sikerült de NEKIK SEM. Kihaltak. Ez az a "időkaőpszula" amiről Liara beszélt, hogy ha vesztenek, akkor hátrahagyják az eljövendő ciklusnak, hogy hátha nekik sikerül.
  • Caterpillar
    Amikor beszél, érdekes módon, E/3-ban beszél az emberről aki volt és akire hallgattak, most viszont a Reaperek hallgatnak rá, Szerintem nem az összes lett egyszerre, csak egy de az az egy mondja meg mit tegyen a többi. Persze ez nem jelenti azt hogy egyáltalán fel tudjuk fogni azt a fajta "gondolkodást".
  • vg
    Kösz, ez totál új infó. Elképzelni nem tudom miért írták a megjelenés előtt, hogy tartsuk meg a harmadik rész mentéseit(elszórva egy új rész lehetőségét), mert most brutálisan megkavarták a szart.

• Piszkos  Fred
    Mindkettő működik. Megtagadhatod a választást verbálisan a beszélgetés során, és nonverbálisan is, mikor Casper ácsorog és vár hogy válassz a három lehetőség közül.
  • Caterpillar
    Most hogy utánanéztem, valóban van olyan verzió is hogy végighallgatod, és amikor visszakapod az irányítást, tulképp lelőheted a kölköt.

http://www.youtube.com/watch?v=HaehCYhAY74&feature=related

Amin még jobban meglepődtem, hogy ezek után nem az öregapó és a kiskölök beszélget hanem egy "Csaj" (aki mellesleg eléggé hasonlít körvonalaiban egy Asárira) és a kiskölök, arról, hogy Shepéknek nem sikerült nekik viszont igen.
  • Prof William
    Szerintem nemhogy egy Reaper de

Valahogyan az összesbe beolvad és mindnek a része lesz. Szóval ha úgy veszük Shep lett az egész Reaper faj közös tudata. Nem semmi pályafutás. :) Ezzel valszeg a galaxis fajai soha nem látott magasságokba jutnak el.
  • vg
    Szerintem nincs semmilyen lövés. Az első válaszadásnál a gyereknél lehet választani, hogy "akkor nem használom a crucible-t", és végig tagadni kell. Aztán milyen hangja lesz a gyereknek? Szerintem az Harbinger, én még mindig a indokragnációban hiszek.
  • Caterpillar
    Abban a videóban amit én láttam, nem volt semmiféle lövöldözés, egyszerűen a beszélgetésben volt elutasító Shep erre a kiskölök közölte, hogy "So be it! The cycle continues."
  • Ulthane
    Köszi! :)

(amúgy ezt honnan a francból kéne kitalálnia annak, aki egyszer végigtolta, megint odaér, s még csak eszébe sem jut ez?)
  • Caterpillar
    Természetesen ha így nézzük,
    akkor a pirosnál fizikálisan emberi formában éli túl, legalábbis erre utal a mellkas megemelkedése és a hirtelen levegővétel az N7 egyenruha gazdájától, a kék verziónál pedig mint az előző ciklusok fejlett fajai, egy Reaperben kódolva folytatták "evolúciójukat", Shep is folytatja pályafutását, mint Kaszás. És igen a hangja eléggé durva volt mikor megszólalt. :)
  • Prof William
    Ez igaz de a kék befejezésnén

Az én olvasatomban túléli Shephard csak éppen egészen más formában/szinten.

• morzsi555
    rá kell lőni a kék kis gecire, akkor jön a negyedik. Csak a sugár fehér, utána zöld lesz.
  • Ulthane
    De a negyediket hogy/hol kell aktiválni? Ha jobbra megyek, piros, ha balra, kék, ha egyenesen, fehér.

Hol a negyedik?
  • Caterpillar
    Van egy negyedik választási lehetőséged is az eddig 3 mellett...
    Ami személy szerint azért tetszett mert oké hogy én vagyok a galaxis hőse, de ne nekem kelljen már eldönteni hogy mi a jó másik pár milliárd életnek... Tulképp megtagadod a választást a kiskölöknél, erre az közli hogy akkor IJB és a ciklus folytatódik!

Shep túlélése pedig csak piros befejezésnél látszik sehol máshol.
  • Calver

[apro]na majd este...
  • Ulthane
    Valamiről lemaradtam? Mi az, hogy negyedik befejezés? Meg zöld? Három befejezés van, nem? A piros, a kék és a szintézis, ami szerintem fehér, és nem zöld. Az van középen.

Mi az, hogy negyedik befejezés?

Korábban azt olvastam, hogy elegendő EMS esetén Shepard "túléli". Közel 6000 EMS-em volt, és nem láttam arra utalást, hogy Shep túléli, sőt!
  • Darun
    Próbáld meg Originből indítani a játékot. Elsőre én is az asztalon lévő ikonról próbáltam és egy DLC sem volt elérhető. Utána elindítottam Originből és ment rendesen.
  • Darun
    Nah, én is választottam egy ződet. Mert olyat még nem csináltam. Bár nekem is fúrdalta z oldalamat a kíváncsiság hogy azt hogy magyarázzák majd meg hogy x Assettnél túléli Shep.
    Igen, tényleg ilyennek kellett volna lennie eredetileg, mert úgy hogy elsőre a "semmit" kaptuk, így utólag kicsit erőltetett (de majd végigjátszom még párszor és az alatt megszokom) Azon és is felhördültem amikor a Reaper lézer felgyújtja az előttem futó katonát, a Normandy-ra meg rá se bagózik. Pedig kicsit nagyobb célpont mint bármi a sugár közelében.
    Ráadásul elég paranoiás is vagyok, kezd erősödni bennem a gyanú hogy az EA eleve így tervezte, hiszen sokan abbahagyták már a játékot, viszont a DLC miatt páran megint e fogják venni. Ráadásul a balhé miatt elég komoly "ingyen reklámot" kapott a játék. Meg a "rossz hír"-re jobban odafigyelnek az emberek. És most persze ők a jó fiúk, mert ingyen kaptunk egy nekünk tetsző véget.
    Az is érdekes volt hogy paragon Sheppel csináltam meg, a Citadellre kerülve azonban valami csoda folytán megjelentek a műtét hegei Shep arcán. Holott a Paragon/Renegade pontom aránya kb 98/2% volt.

Én is belefutottam a TIM-es hibába, a játék utáni mentést töltöttem vissza, tehát a Cerberus bázison kezdtem. Ráadásul Kai Leng nem akart sebződni (negyedik nekifutásra halt meg, akkor is a társaim végezték ki mert én éppen a Phantomokat szedegettem le) Viszont a Földre szállás után most sem engedett menteni.
  • Gabor77
    Azaz GaborIk_77...sorry.
  • Gabor77
    Remélem minél előbb jön a "folytatás"...még ha nem is Shepard lesz a főszereplő. Amúgy aki multizik még, az vegyen fel Originre: GaborIkTCM
  • zsotesz
    pont hogy nem gondolom magam annak, mert már nem multizok :)
  • Piszkos  Fred
    Nem igazán értem, hogyha Shepard túléli (ugye 5000 EMS felett), akkor miért rakják ki az elesettek emlékplakettjére a névtábláját? Vagy ezt betudhatjuk annak, hogy ők azon a random bolygón nem informálódtak arról, hogy Shepard életben van?
  • Ryder62
    Most gondolkodtam el azon hogy újra kéne játszani. Ez már valami :)

A másik, ha jön majd stori DLC szerintetek hogyan lesz megoldva? Oké hogy mindenféleképpen a TIM főhadiszállása elött kell teljesíteni különben már nem tudjuk végigjátszani. Viszont egy globális invázió kellős közepén elszaladni Ariaval felszabadítani Omegát egy kicsit fura lesz :P
  • nyirog
    Én elégedett vagyok a befejezéssel, csak sajnálni tudom h elsőre nem sikerült ilyenre, simán vártam volna szívesen ezért még plusz pár hónapot h ne dlc formájában köszönjön vissza rám :).
  • Darun
    Én kérek elnézést amiért annak a több ezer játékosnak gondolod magad akik még aktívan multiznak! :)
  • Evoluti0N
    Most olvasom, h vannak országok, ahol még nem elérhető a dlc. Supportnál annyit mondtak, h soon... Azok, akik meg illegálisan szerezték meg a játékot, már rég végigvitték a dlc-t. Most mondanék 1-2 csúnyát...
  • morzsi555
    Már mondta a bioware, hogy lesz még mass effect játék, csak nem shepard lesz a főszereplő. Az eladásai is jók lettek, hiába volt a negatív visszhang, multijával is elég sokan játszanak. Sikeres franchiset nem dobnak a kukába.
  • morzsi555
    Eddig a piros és a 4. biotroll endinget néztem meg. A biotrollos endingen nevettem egy jót. A piros meg határozottan jobb lett, vannak még benne hülye dolgok, de százszor jobb, mint volt. A másik kettőt majd holnap.
  • Evoluti0N
    Beszarok. Azt írják supporton, h bizonyos régiókban még nem elérhető a dlc és azért nem tudom letölteni. Most hogy is van ez? :D
  • morzsi555
  • jarlaxxe
    Ez komoly? EA-s dlc ingyenesen...az király akkor lecsekkolom az új endinget...
  • JethroHUN
    ME4? Biztos lehetsz benne h nem lesz... Maximum egy reboot. Már az eredeti író sem dolgozik a BWnél, a fő sztorit is teljesen lezárták. Egy silány reboot (mint a DA2, h dobjunk ki mindent ami eddig jó volt és csináljuk újra) az a kutyának sem fog kelleni. ME franchise -> kuka.
  • Evoluti0N
    Ingyenes a dlc. Legálisan ingyen letöltheted.
  • jarlaxxe
    Mármint ajándékba? mert lopni aztán végképp elvből nem lopok és mielött megsértödne valaki viszont ezért el sem itélek senkit ez magánügy amig le nem bukik az illetö, csak engem nem ugy neveltek, hogy ezt bevállaljam.