Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
teljesen random volt, és olyan szépen összhangban csináltuk hogy öröm volt nézni.
igaz õ 400-as n7 volt én is vagy 300-as...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
viszont egymás mellett állunk és élesztjük, de úgy h feléledsz drone halsz 😄 éledés turret halál
vicces volt 😄 aztán persze a salarian infi - drell vangu segített, de nehéz volt nem hajat tépni a röhögéstõl h ennyire nyomik vagyunk 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nyomok rá egy overloadod, na attól meg lement a fele.
Ez mitõl van? A warp miért nem jó a barrier ellen? Nem értem.
Gondolom van normális magyarázat, csak nem játszottam még eleget. 😊
Akár jöhet spoilerben is, nem tudom, mennyire para infó. 😊
Kösz!
Parasite Eve 2, best game EVER!
"The trees move. Do you not see it?"
Blue- Batarian (Control- Batarians support slavery)
Green-Asari (Synthesis - Asari reproduce by combining thier genics with other races to evolve the Asari race)
Not funny.
lol
mûködik, csak sztem a végére nem kell vesszõ, illetve a fölötte lévõ sor végére kell. és mindegy, hogy hova szúrod be
gibbed coalesced.bin tool-al kicsomagolod coalesced.bin-t, 06_bioinput.json-t megnyitod, megkeresed ezt a sort:
"sfxgame.sfxgamemodedefault": {
beraksz alá egy ilyet többi mintájára:
"( Name=\"H\", Command=\"ShowHUD\" )",
"visszacsomagolod", és ollé. lehet ToggleHUD kell, de valamelyiknek nyerõnek kéne *elvileg* lennie a kettõ közül.
lévén ugyanaz az engine mint ezelõtti részekben, és ott így mûködött.
unlike: Krogan vanguard. már látom a sorsunkat silveren 😞 Konklúzió: eljutunk a szokásos 8-10 körig, aztán bebukjuk velük 😞
de most komolyan minek a vanguardba Krogan?
My streams: https://beam.pro/oriic
Ingyenes multi dlc pakk... rengeteg dolog van benne és kedden már itt van lol
bihihihii kúrva anyád!
😄
importalt arcok: a faszert nem tudtak megcsinalni, hogy _minden_ korabbi arc visszafele kompatibilis es azonnal betoltheto, es kiegeszitettek volna -.- grat bazz nem szoktam fujjolni, de ez egy nub huzas volt szvsz. a jatek amugy istenkiraly _o_
anti hero
me2-ben nálam nem volt gond me1-bõl importált arccal, épp ezért írtam le azt, amit. ez a megoldás - hogy a me2-es face code-ot másolom be me3-ba - nálam mûködött.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
http://masseffect.wikia.com/wiki/Garoth
ez most vettem észre 😛
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
sebaj megvan minden gyüjtögetõs küldi az ME1ben végre