Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
én tegnap egy 19-es krogan sentinellel, a társam egy 20-as human engivel ketten (!) nyomtunk le egy silver cerberust white-on...
teljesen random volt, és olyan szépen összhangban csináltuk hogy öröm volt nézni.

igaz õ 400-as n7 volt én is vagy 300-as...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

nekem volt olyan h human engivel megyek mellettem a quari engi, pakoljuk a drone+turret kombókat világnak, és halunk mint atom silveren
viszont egymás mellett állunk és élesztjük, de úgy h feléledsz drone halsz 😄 éledés turret halál

vicces volt 😄 aztán persze a salarian infi - drell vangu segített, de nehéz volt nem hajat tépni a röhögéstõl h ennyire nyomik vagyunk 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Sebzi az, csak nem instant hanem over time. A szépsége az, hogy a debuff rámegy a targetre, és tudod robbantani a akkor is ha shield/barrier még rajta van.

Érdekes volt ez a nap is. Mivel kell a zsé a prém spec-re, gondoltam nyomok pár silvert. Elsõ két kör, 4 fõ, ketten 19, ketten 20. szintûek. Erre nem megint egy 20-as, 400+ lvl-es gyökér nem képes bemászni LZ-re? Pedig ezt leszámítva egész jó volt. Jah, meg a rakétát beküldtem 2 Atlas közé. Egyiket se találtam el. Az azért ütött. Fõleg hogy utána hagyományos fegyókkal szedtük szét szinte mindet. Direkt beállítottam hogy Ceberus ellen menjünk Noveria-n, gondoltam az még is csak "hazai" pálya. Olyan gyakran haltunk meg, hogy volt olyan wave hogy körbe élesztettük egymást. A második körben a 6. wave környékén kilépett egy csávó. Meg se éreztük. A harmadik kört úgy kezdtük eleve hogy csak hárman voltunk. Amikor 3 wave survive-al és 2 killstreak-el végeztünk, nem tudtam hogy sírjak, vagy röhögjek. Jah és a poén még a végére: utolsó kört beállítottam random map, random ellenfél. Erre mit dob? Noveria, Cerberus. 😄
Fpocok
Megy. Ismét köszönöm!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sir Quno Jedi
Jó lenne még valami healing aura és/vagy pajzs és barrier erõsítõ, vagy regeneráló aura. Vagy pl. ha a mérnök le tudna tenni olyan pajzsgenerátort, mint amit a szingliben használnak az ellenfelek, az sem kutya. Úgy lehetne tartani a hackpontot.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
A biotikus pajzs az awesome, ha védi a többieket is. Mivel nem nagyon van a többieket védõ, tápoló, buffoló skill és így a csapatjáték része az ellenfelekre kocentrálódik (értsd. nincsenek klasszikus support klasszok), így ideje ezt is behozni. Hogy többiek SZÍVESEN legyenek veled és a közeledben, mert meg tudod õket védeni. Kb. egyébként a turret is ilyen hasznos közkincs, sõt a decoy is elmegy.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

horpeti
Sziasztok, egy harci kérdés: Eljutottam oda singlében, hogy már megjelent pár fantom, barrierrel. Ó mondom, de jó, maxon a warp, direkt barrier elleni bónusszal. Rányomom, és meg se sebzi.
Nyomok rá egy overloadod, na attól meg lement a fele.
Ez mitõl van? A warp miért nem jó a barrier ellen? Nem értem.
Gondolom van normális magyarázat, csak nem játszottam még eleget. 😊

Akár jöhet spoilerben is, nem tudom, mennyire para infó. 😊

Kösz!

Fpocok
Semmi, megvan.

Fpocok
Ez hülye kérdés, de hol van az a file? Nem találom a ME könyvtárban.

Amúgy pont ezt hiányoltam hogy lehessen biotikus pajzsot csinálni, meg krogan vangard?xDDDD kicsit tápos lesz már nem azért xDDD A vangard így is erõs kaszt.Legalábbis silveren nem hagy nagyon ellenfelet akit leölhetek.Az új mapok is tetszenek meg a fegyverek is.Meg ha jól látom ingyenes lesz.

Calver
mondjátok h a "not funny"-t nem csak én olvastam a fejemben Liara hangján <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

Én észre se vettem <#mf1><#mf1>

<#eplus2>
Fpocok
Red- Geth (Destroy option, synthetics detroyed)

Blue- Batarian (Control- Batarians support slavery)

Green-Asari (Synthesis - Asari reproduce by combining thier genics with other races to evolve the Asari race)

Not funny.

lol

BoneDragon
<#szeret>

Geth infiltrator? BEST! 😄
Calver
igaz, ha a végére szúrod be, nem kell a vesszõ. csak kikaptam így hirtelenjében egy sort a sok közül és azt írtam át, azért maradt meg.

Fpocok
Valóban.
Köszi mindkettõtöknek akkor 😄

különben miért írtam volna, hogy mûködik? 😄
Fpocok
Kipróbáltad? Megy?

Neked Calver meg ezer hála.

hû, ez zsír! 😊

mûködik, csak sztem a végére nem kell vesszõ, illetve a fölötte lévõ sor végére kell. és mindegy, hogy hova szúrod be
Ha elég gyakran raknak be újításokat, akkor sztem sokáig ki fogja húzni a multi. Az a legnagyobb elõnye (számomra), h amennyi kaszt-faj, annyi játékstílus és ha már egy stílusban meguntad, akkor kipróbálhatod másikban, aztán azt megunod, akk jön a kövi és mire az utolsót megunod az elsõ megint érdekes 😄
Calver
megint csak tipp, most nincs erõm kipróbálni...
gibbed coalesced.bin tool-al kicsomagolod coalesced.bin-t, 06_bioinput.json-t megnyitod, megkeresed ezt a sort:

"sfxgame.sfxgamemodedefault": {

beraksz alá egy ilyet többi mintájára:

"( Name=\"H\", Command=\"ShowHUD\" )",

"visszacsomagolod", és ollé. lehet ToggleHUD kell, de valamelyiknek nyerõnek kéne *elvileg* lennie a kettõ közül.

Sir Quno Jedi
Baaazki, ezé fizetnék is, olyan kewl, de ingyé van. Jó lenne ha ilyen ütemben bõvítenék a multit. Pl. bepakolhatnék a szingli mapokat szinte mind, kicsit átdolgozva. Lényeg, hogy gyorsba meglegyen. Fõbb történelmi csatákat is meg"map"esíthetnék. Mmmmm...

Sir Quno Jedi
jipikájéééééééé!

Fpocok
Tehát akkor van esély, hogy meg lehet csinálni. Jobban utánanézek, mert engem NAGYON érdekel ez.

Calver
tippre coalesced.bin-ben durkálással, be kell állítani egy billentyûre "ToggleHUD" vagy "ShowHUD" parancsot.
lévén ugyanaz az engine mint ezelõtti részekben, és ott így mûködött.

Prince23
Köv DLC-be volu engieener 😄 ja meg a me 2 féle volu adeptus XD

Prince23
Aztakurva, Batár sentienl??? lol geth infiltrator? omg.

unlike: Krogan vanguard. már látom a sorsunkat silveren 😞 Konklúzió: eljutunk a szokásos 8-10 körig, aztán bebukjuk velük 😞

de most komolyan minek a vanguardba Krogan?

Szép estét az uraknak, eddig csak a wirágbolti verzióval játszogattam, de egész érdekesnek tûnik a dolog multi része, igazából a kérdés az az lenne, hogy szerintetek meddig fog menni a dolog, 1-2 hónap, esetleg több?

A második map kilátása nagyon megnyert, már rég vártam mikor lehet ott multizni.
Igyekeznek békíteni a népet😊

Fpocok
Tudom.
Csak bebiggyesztettem a videót ide is.

Renjike
nem olyan rosz arcok ezek a biowaresek...

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

orichalcos
Pont elõtted linkelték. Ingyenes lesz. Ez furcsa. Extended dlc ingyen, meg ez is ingyen...hm...

My streams: https://beam.pro/oriic

Fpocok
AZTAKURVA!

Ingyenes multi dlc pakk... rengeteg dolog van benne és kedden már itt van lol

Fpocok
Valahogy el lehet tûntetni a hudot SP alól?

aha, de akkor nálad nem is a me3-mal van baj, hanem neked már a me2-be se importálta. ezért értettelek félre
tegnap vettem egy speci spctre pakkot erre volt benne 2 sarga kari
bihihihii kúrva anyád!

😄

importalt arcok: a faszert nem tudtak megcsinalni, hogy _minden_ korabbi arc visszafele kompatibilis es azonnal betoltheto, es kiegeszitettek volna -.- grat bazz nem szoktam fujjolni, de ez egy nub huzas volt szvsz. a jatek amugy istenkiraly _o_

anti hero

Szerencsés vagy ezzel. Privátban leírtam mi a helyzet vele + küldtem screenshotot is.

nem értem a problémád, illetve nem tudok ilyenrõl

me2-ben nálam nem volt gond me1-bõl importált arccal, épp ezért írtam le azt, amit. ez a megoldás - hogy a me2-es face code-ot másolom be me3-ba - nálam mûködött.
Fpocok
lol, a második részben õ volt a hangja a csempész salariannak, aki az omegan volt 😄

Na, úgy néz ki megint igazam volt, és hála Istennek kiegészítõ dlc-t kapunk, ráadásul ingyen.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

LOL 😄
http://masseffect.wikia.com/wiki/Garoth

ez most vettem észre 😛

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

jah és tök jó h így sokadikra jövök rá hogy nem elég hogy bolygók vannak a rendszerekben hanem aszteriodák is 😄
sebaj megvan minden gyüjtögetõs küldi az ME1ben végre

Fpocok
AZ NAGYON JÓ. Eddig azzal toltam silvereken... nagyon jó.

grat, nekem még csak a carnifex van meg, de azt se teszteltem 😄

Fpocok
Megkaptam az N7-es Paladint!!!