Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

enlightened
Ebbõl látszik, hogy Amerikában egy érdekes kultúrában élnek az emberek, mert ott ezt a nõt imádják, azért kellett mindenáron szerepet adni neki a játékban még akkor is, ha iszonyatosan rossz szinkront ad Diana Allersnek, engem egyenesen irritál ahogy beszél, nem is szoktam vele dumálni :S

Nekem is sokszor elõfordul sajnos. Kiírja a hibát, visszakapom a pénzt, kilépésnél-visszalépésnél eltûnik a pénz és a cuccokat vagy megkapom, vagy nem.
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy amikor vásárolni akarok a multiban bármilyen packet, akkor miután rányomtam a purchase- re, kidob egy üzenetet, olyannal hogy process failed és, ha többször is megismétlõdik ez akkor vegyem fel a kapcsolatot a support. Egyik kérdésem az lenne, hogy akkor én ezt hol tudom nekik jelezni vagy felvenni velük a kapcsolatot, a másik pedig, hogy valaki esetleg nem találkozott a problémával, nem tudjátok a megoldást? Remélem egy patch segít, mert eddig nem volt ilyen gond.
Elõre is köszönöm!
persze hogy Ilos elõtt adják be Chohe-t 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

nah végre haladok ME1ben is 😄 épp Virmire és végre minden egyéb bolygó letapogatva, szóval a mékóma már alig volt utolérni 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

BoneDragon
Na premium spectrebõl esett 2 fegyó is. Egy n7 scorpion meg egy Disciple. 😊

koschwarz
Most viszek egy salarian engit incisorral. Rohadt jó stuki, sniper szintû sebzés, assault tûzgyorsaság.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Fpocok
Sikerült egy elég faszát nyitnom:
5 rakéta, mattock4, smg ultralight material3, asari adapt új karakter, arc2

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tails
😄

Fpocok

Sir Quno Jedi
Dehogynem, ez a csaj "játszik" benne, mint a hajóra felvehetõ riporternõ, sõt románc opcióként is él, még femshep számára is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

JethroHUN
Töröljétek már ki ezt a sz@rt, mert hogy közvetlenül semmi köze az ME3 az is biztos...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Fpocok
Köszi, de nem nézem meg. Tényleg nem érdekel. Nem is akarom tudni 😄

most ebben mi volt a "szexi" vagy a "jó", hogy megnyalta azt a szart?
Az valami bug, h single-ben nem mindig megy le medigel feltámasztásnál? Az elsõ végigjátszásnál meg most is kb. a quarianokkal való találkozás körül jött elõ.

Calver
pozitívum: instant elküldheted a picsába.
bár a zombifejével és a roppantul idegesítõ hangjával azt hiszem ha ez a lehetõség nem állt volna fent, valami elhagyatott helyen bemutatom neki a légzsilipet, és véletlenül megnyomom a gombot...

"The trees move. Do you not see it?"

Fpocok
Nekem foggalmam sincs ki az a luvnya... még most sincs, le is szarom.
Engem jobban zavart, hogy hiába volt a hajón, gyakorlatilag nem csinált semmit.

Miért vagy ilyen kegyetlen?😄

Azt mondod neki, h nem jöhet fel a hajóra és már el is van intézve.
Pretorian
*Szedjék ki valami DLC-vel, indítok petíciót. Meleg lenne olyan DLC ami kivesz kontentet a játékbó, és még fizetni is kéne érte 😄

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Jól beszél (ahogy általában 😊).
Pretorian
Na most látom hogy a Chobot beszopta magát a Mass Effec 3-ba <#wilting>

Ezt most mért kellett? De ahogy olvasom nem csak engem zavar.
Megyek a Normandy felé, látom ott telefonál valami suna. Elindulok felé, gondoltam befizetek egy blowjobra erre nem a Chobot nagy fejével nézek szembe hirtelen?
Ez 6-7 százalékot biztos levon a játék végsõ értékelésébõl nálam.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Fpocok

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

A trombitáló kék polipokról nekem valamiért egy hanar speciális egység jutott eszembe, terepszínûre festve 😄

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

ProGabe
" Valami epikusabb belépõt vártam az elsõ teaser alapján, ez így eléggé össze lett csapva szvsz."

nyugi, a vége biztos tetszeni fog! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

biztos nem játszott az elsõ két résszel 😄
hat az a resz ahol lejonek ilyen kek polipok, trompitalo hangt adnak ki .
na jo semi

Tuchankára még csak most készülök, volt (és még van is) egy tonna side questem. 11 órát tettem eddig a játékba, egy pillanatig sem unatkoztam, annyira fasza lett ez az új harcrendszer és a weapon upgrade lehetõségek.
Az intro viszont számomra csalódás volt, ahogy egyszer csak megjelennek a reaperek a semmibõl, 3 perc múlva meg már Andersonnal szaladgálunk a tetõkön. Valami epikusabb belépõt vártam az elsõ teaser alapján, ez így eléggé össze lett csapva szvsz. De attól még fasza a játék.

JethroHUN
Pl hagyd abba az a drogot amit használsz <#levele>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Fpocok
Tintahal, a reaper hajóra gondol szerintem.

Ööööö, tintahal? nagyfejuek bolygojan?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

vagy tuchanka vagy a quarian bolygó, de én se tom melyik 😄

Fpocok
Most érthetõen pls.

sziaztok leereszkedet egy matyi az egbol a nagyfejuek bolygojan, tintahal
nemtudom leloni azt a gecit mit tegyek

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Remélem ezk a figurák nem random potyognak, mert akkor sose lesz Quarian engineerem. Majd kapom sorba a köcsög Batariant...
Asari Justicar, Geth infiltrator meg a Krogan vanguard az viszont megnyerte tetszésem. Mappok is jöhetnek.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Anthrax
DLC hõsök ugyanúgy packokból eshetnek ki majd ? Vagy errõl egyenlõre nincs hivatalos információ ?

horpeti
Kösz. 😊 Akkor jól láttam, hogy a warp + throw az kombó, csak nem értem, akkor miért nem sikerült kihozni kis szintûekkel. Hát megpróbálom mindenképpen akkor újra. 😊

horpeti
Amúgy mit tapasztaltatok, a társak milyen fegyverrel hatékonyak singleben?
ME2ben úgy láttam, az incisor sniper volt a leghatékonyabb (assault riflelel elég gyéren lõtt), itt vhogy úgy látom, hogy a sniperekkel elég bénán bán az AI. Néha lõ vele, akkor se eleget.
Assault riflet adva nekik se nagy az átütõerõ, sokszor ott kuksol a fedezék mögött és csak néz. 😄
Golyószórót adtam neki, nemrég vettem fel, na azzal nekiállt hentelni (több másodpercen keresztül is sorozta az ellent, csak annak meg kicsi a sebzése. 😄

horpeti
Pont a fantom miatt.

horpeti
Jah, értem! Majd akkor kipróbálom.
Az ME3 robbantást kicsit nem értem. Egyelõre a szingularitás+warp kombóval robbantok.
Próbáltam a warp + throw-val robbantani, de az érdekes mód amikor el kezdtem játszani, legelsõ küldinél (intro) ment (asszem akkor a warp és throw is magas szinten volt, mert 30as karit importáltam), de aztán mikor 1. szintûvel próbáltam (1-1. szintû warp throwval), akkor meg nem ment. Aztán késõbb is próbáltam, hiába warpoltam be és látszott, hogy villog, nem csinált semmit.

Milyen kombó lehetõségek vannak úgy, hogy rajta van a warp? Mert nekem bejön ez a liara + sentinel páros egyelõre, de az se lenne rossz, ha rárakott warpot tudnék robbantani.

ez szép és jó, de a multibugok?!

Whew! Busy day of news! We have a new patch coming next week that will fix a few issues with the game. See below.

Patch Notes:
April 9th – PC
April 10th – Xbox and PS3

Fixed issues when in some cases Shepard’s customized facial features from ME1/ME2 may not be properly imported to ME3
Fixed an issue when quickly and repeatedly selecting to Resume a Save could result in Player Level reset and a potential locking of powers.
Fixed an issue when selecting Multiplayer in the Main Menu while under a poor network connection could result in an unresponsive state.
Fixed a potential crash while accessing an in-game terminal from Eden Prime level.
Fixed an issue when attempting to login while Server is down. It would display a Server Down message and accepting the Server Shutdown message would shut down the game.
Fixed a potential memory crash while loading a Quick Save of a custom FemShep.
Fixed an issue when restarting missions and acquiring an above max amount of weapon mods results in displayed debug text on-screen.
Fixed an issue when an unresponsive game state could occur during transition after the Conduit level.
Fixed an issue when DLC game saves can be accessed from an account without DLC if another account on the same computer has access to the related DLC. (PC Only)
Fixed an issue when saves from different accounts on the same computer may become locked if one account has access to DLC which the other account does not. (PC Only)
Fixed an issue when potentially the game could enter unresponsive state when transitioning from the Holding Docks area to the Normandy Docks area of the Citadel. (PS3 Only)

folyamat bebuggol a biotic charge miatt, teljesen irányíthatatlan lesz, ami bronzeon nem gond, de feljebb cink

koschwarz
Mi a baj a vanguarddal?

koschwarz
Jó! 😊 bár a widow önmagában is átüti a pajzsot.

az érdekelne hogy piercing mod+widow az milyen?

asari adept, vindicator , javelin szal megint nem sok értelmes

nah eljött az idõ hogy amíg nem javítják ki nem tolom vanguardal -.-