Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Szerintem az első rész mellékküldetései elég korrektek voltak. Sok volt, változatosak voltak (történetileg értem, mert a helyszínek kb ugyan azok voltak, hála az egyféle épületnek/űrhajónak/bányának) Az engem is zavart hogy a háromba összecsapták az egészet és egyszerű "küldi felvesz, odamegy, szkennel, visszamegy, küldi lead"-dá degradálták. Főleg ha ehhez még azt is hozzá vesszük ugye hogy a fősztori végét is összecsapták. Megmondom őszintén, nekem a 2. rész loyality küldetései is tetszettek. Sőt! Kövezzetek meg, de nekem az első részben is csak annyi problémám volt a Mako-val hogy néha idegesítően hülye pályákat raktak össze (megmászhatatlan hegyoldal, mély szakadék, stb) egyébként sajnáltam hogy kivették, főleg hogy engem a bolygó szkennelés nagyon idegesített. De ugye kellett a nyersi a fejlesztésekhez. Sztem nekem a játékidő 75%-a ezzel ment el ami egy akció játékban irreálisan sok.
    Azt is hiányoltam hogy az új multi DLC pályák nem kaptak helyet a kampányban úgy, ahogy az alap pályák. Nem hinném hogy olyan nagy munka lett volna oda is beilleszteni őket.