Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacoka12
engem is felvehetsz a nevem lacoka1221

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

yesname
Az lehet 😄 Nekem nem áll kézre.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

koschwarz
A drell adept kifejezetten jo csak te nem tudsz vele jatszani...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

yesname
Gondolod felvehetsz engem is. (KloszV)

Ez a Drell Adept mekkora használhatatlan szar.
Viszont Asari Adpet az jön be legjobban eddig. 1 seces recharge timemmal a tömegben megyek elõre mint kés a vajban 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Renjike
rakétával? 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Fenrir
Nem lehetne ezzel a fórumkerettel vagy dizájnnal valamit csinálni? Ha sehogyan sem lehet visszaállítani a régit akkor legyen legalább a default.

A halál csupán a kezdet...

Nekem az új rekordom silveren 1 lövés, 2 Atlas.
engem felvehetsz 😄 én is randomozni szoktam, meg tesóm tolja néha soldierrel 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Valaki jelezzen, ha esetleg lenne kedve játszani!😊 Akkor felvenném friendlistre, mert folyton random emberekkel kicsit korlátolt az élmény, kéne néhány tag, akikkel komolyabban multizhatok.😄
Életem elsõ 2 goldját játszottam ma. Mindkettõben nyertünk offkorsz 😄
Fpocok
Silveren.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
LOL BMEG. EGy lövéssel három guardiant nyírtam ki. A pajzsosokat.

jah bocs félre olvastam 😄, amúgy ez is relatív
pl én lvl16 alatt mindig viszek equipet silverre azzal már ki lehet húzni azért simán

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

vanguardot adom, mer a kedvenc karim lenne, ha nem lenne bugos a bio charge

Fpocok
Simán lehet menni. Csak én nem megyek velük.

sztem lvl10tõl már simán lehet menni, én randomba is mentem engivel
annyi hogy ott mantist viszek és távolból operálok

Fpocok
Az elõbb ketten toltuk végig a bronzot egy randommal, mert az egyik kilépett elején, másik meg végig afkolt. Fasza volt, mondhatom.

Én lvl15 alattival nem megyek silverre.

Anthrax
Én ehhez tartom magam, és általában bejön, persze volt 1900 n7 is aztán semmit nem ért ,szóval semmit nem jelent az N7 csak,hogy mennyi idõd van játszani ,de általában aki 200 fölött van az már végig játszott pár játékot és tisztában van vele,hogy kb. mi hogy és nem fut meghalni. de amit írtam lista az számomra mérvadó másnap lehet más jön be és szeret játszani vanguardos teamben akár. De randommal sokat kell válogatni, de igazából semmit nem veszítesz ha kilépsz, nincs semmi büntetés és tolod másokkal.

A ME3-ban ezt még nem néztem, de anno a 2-ben átállítottam hogy az E-n meg a LSHIFT-en legyenek ezek. mivel megszoktam a me1-es kiosztást. Egyébként tényleg zavaró hogy mindent egy gomb csinál.
BoneDragon
Én sem vagyok még 200-as n7, de tegnap 6 goldot is megcsináltam. Hozzáteszem, hogy az elsõ goldom lvl16-oson volt egy infivel és 130k pontom lett, a mögöttem lévõnek meg 80k... 😄

Olvasnivaló, vélemény a befejezéssel kapcsolatban. Hosszú is angol is, de érdemes elolvasni.
Fpocok
Aki unja, hogy mindent a SPACE csinál, annak van megoldás. Még nem próbáltam, de itt olvastam.

"Use: Activate doors, consoles, NPC interaction, catch objective nodes, revive fallen teammates.

Action: Stick to cover, release cover, roll from cover to cover, jump over cover, jump over gaps, roll sideways, sidestep, dash.

Storm: Sprint, leave cover running forward/sideways, a little slower jump over cover than above. Sometimes it still sticks to cover if running up to it in a straight line, but generally accidental covering happens a lot less than we're used to.

To get it working, you will need to mod the coalesced.bin file."

edios
persze, tess

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

nyirog
egy linket tudnál dobni, túl szép h igaz legyen 😄

Sir Quno Jedi
Azt mondták, hogy a chobotjessica, most nem csak PSP-t fog nyalni, hanem a Normandy orrdómját is, bekapcsolt radarok MELLETT. Persze mindezt ûrruha nélkül, mélyûrugrás közben, mer az szexí.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok

edios
fogalmam sincs, mi lesz a dlc-ben, ha van vmi infód leírhatnád 😊

Fpocok
Igen, de ez arról szól, mi lesz a DLCben. Ami még nem jelent meg.

edios
megjelenésnél használtam is spoiler tag-et, de már több, mint egy hónapja megjelent..

Fpocok
Szép volt.
Spoiler mögé kellett volna tenned...

edios
itt a topikban is voltak viták, 1-2 kérdésre már most fény derült a dlc elõtt:

Jessica Merizan, Community Manager at BioWare, twitter:

"yup! Depending on your ending, rebuilding the relays is completely likely."

"spoiler alert, no one starves to death 😊"

"Ending is never perfect but Shep/crew reunited is possible 😊"

yesname
1-2 embernek küldtem barátkérelmet. Ha éppen ME-zek és kell egy ember silverre simán hívhattok be. Gold az nagyon kezdõ, mint lentebb látható sok XP-t még nem szereztem ott 😄

Anthrax
Usbe kedden, nálunk szerda

Fpocok
Kedden jön ingyenes multi dlc.

enlightened
Ja úgy látom a multihoz ad csak új dolgokat. Az annyira nem dob fel. Szoktam játszogatni vele, de csak hogy a singlebe növeljem a war assetemet annyira nem jó.

enlightened
Mikor jön az ingyenes DLC? Van már release date?

Anthrax
különben is téged mit zaavr,hogy ö adott érte pénzt vagy sem? 😄

JethroHUN
Húzzál már máshova trollkodni <#lama>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Anthrax
Failed troll, try again

Ingyenes lesz.

Remélem fizetõsként kapjátok meg ezt a nagyszerû dlc-t, büntetésként azért, mert pénzt adtatok ezért a halom szemétért,is.
Ha röhejesen könnyû goldot akarsz akkor firebase white geth, lenti szoba, egy salarian engineer kell, és tûzerõ. Nevetségesen egyszerû. Arról már nem is beszélve hogy ha a másik 3 karakter is rendelkezik overloaddal, energy drainnel, vagy sabotage-al.

Egyébként bármely mapon megcsinálható bármelyik ellenfél goldon, és ha nem geth whiteot farmolsz (vagy fent maradtok a landing környékén) még izgalmas is 😄

Fpocok
Én remélem így lesz.

Anthrax
különben nem tudom mit vártok,hogy ha ingyenes is lesz szerintem ugyanúgy fognak esni ládából mint többi, amiért sokan fizetni fognak bio pontot így ea több pénzt hoz ki belõle mint ha 10 dodóért adta volna. És hogy milyen gyakori drop lesz majd kiderül, de szerintem ultra rare. Bár ne lenne igazam és EA oda dobná egybõl az összes karaktert szerdán

Renjike
én csináltam már meg goldot 20 as Quarian szerelõvel <#idiota> egyet.

de most szüneteltetek , várom az ingyenes DLCt kell a geth 😊)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Anthrax
Randommal is meglehet,csak megkell válogatni, 200 N7 alatt leave, adept sniperrel leave, vanguard leave, 3 infi leave, kb ezenkivül meglehet csinálni

Fpocok
Nem randomokkal kell menni.

Anthrax
Persze,hogy van

yesname
Gondoltam bepróbálom a Gold-ot, mivel Silver már megy viszonylag rendesen (utolsó ritkán vagyok 😄 ), de kérdem én most komolyan: van már valaki a világon aki a Goldot végigcsinálta?
Kb. 4 partit próbáltam, de egyiknél sem jutottunk tovább a 4. hullámnál 😄😄😄
Én meg úgy döglöttem, ahogy a nagy könyvben le van írva egy komolyabb enemy egyetlen lövéstétõl.

szerintem épp annyira irritáló, mint úgy általában egy riporter 😄 de Khalisah al-Jilani elõl nem viszi el a pálmát