22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
morzsi555 #16840 Én végre megkaptam a Valiantot, már csak az hiányzott. Nagyon erős, Black Widow elbújhat mellette. -
Hoz_Hun #16839 Meg is kaptam a harmadik Eagle-em. :/ -
Hat igen. De nem is a tarsaink miatt (az megoldhato ahogy irtam korabban), hanem az lesz erdekes, ahogy a harom kulonfele dontest hogy tudjak EGY, mindenki szamara kozos sztoriszalban folytatni. Vagy jon majd a "kiskapu", miszerint voltak koloniak, akik kimaradtak mondjuk a szintezist "hatosugarabol", es ok tovabbra is organikusak es mechanikusok, kulon-kulon? Vagy jon egy orult professzor, es megoldja, hogy lehet ismet csak szerveskent leteznunk, hogy ezzel a kontrol/destroy ending is egy sikra terelodjon a szintezis endinggel?
Feltetelezve, hogy folytatas keszul, es nem elozmeny. -
morzsi555 #16837 Egy interjúban poénkodtak vele, hogy tartsuk meg a ME 3 mentéseinket. link -
"Bioware's Michael Gamble has discussed the future plans for a Mass Effect continuation without Shepard and his thoughts on the next generation of consoles. (IGN)"
Tehát ELVILEG legkorábban 2014 körül jöhet, Shepard nélkül, ergo a mentések nem fognak számítani. -
Ja tényleg. (én okosan egy hónappal ezelőtt vettem a CE-t 9k-ért, amiben benne volt minden) -
Hoz_Hun #16834 Persze, de szerintem úgy kerülik a save importot ME 4-ben, mint gyújtogató a vízesést. Sőt én a helyükben legalább 100 évvel késöbbre raknám. -
NPC-kent egy-egy cameo erejeig barki visszaterhet, importal savegame alapjan, ahogy mondjuk a ME3-ban is osszefuthattal Jacobbal, vagy mondjuk Kellyvel, es meg lehetne sorolni. Nem feltetlen kell nekik majd ujra csatasorba allni, es legenysegkent szerepelni, eleg ha csak "jelen" vannak valahogy. -
Az "from ashes" nem volt ingyenes, az 800 pontba "fajt" a normal kiadassal rendelkezoknek. Csak a CE-hez jart "ingyen". -
Az összes ME3 DLC ingyenes volt eddig (A 3 multis is) -
Amúgy jah, jogos. Nem néztem meg a control endinget. Abban is segítenek a reaperek újjáépíteni? Ezt amúgy vki magyarázza már meg, h egy reaper hajó, de még az a földi egység a destroyer h a francba tud bármit építeni? Csak egy bazi nagy lézer van rajta.
A controll tűnik a "jó" választásnak, takarodjanak újraépíteni a relé rendszert
-
Hoz_Hun #16829 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nálam a szintézis szóba sem jöhetett mint befejezés. Én olyat nem teszek, hogy a fajok, egyének akarata ellenére módosítom a DNS-üket. -
Hoz_Hun #16828 A negyedik részben maximum Liara szerepelhet. Ő az egyetlen szereplő, aki tutira nem halt meg. Az ME1-et, ME2-t és az ME3-at is túléli függetlenül a játékostól. Az összes többi szereplő mind meg tud halni, szóval szerintem ők semmi képpen sem lesznek benne. -
Korrekt review, egy végül is korrekt befejezésről. Akkor a Destroy végén Hackett beszél, a Control végén Shepard? Nem hiszem, hogy valaha választom őket, de...
Egyébként nem igaz, hogy Mark Meer milyen borzalmasan játszik itt, legalábbis az új jelenetekben. Szörnyű! De, ami még szörnyűbb a Catalyst hangján most már tényleg hallom az ő hangját a jobb hangszóróból! -
vg #16826 A vége felé mondja, hogy már csak 3100EMS kell, hogy túlélje a destroy után, tehát már most sem kell hozzá multi.
Gondoltam, hogy ilyesmi lesz.
-
-
Chipii #16824 Ugyan csak autómentések vannak, de azokat át lehet nevezni, vagy át lehet másolni egy rendes mentésnek megfelelő névre, és akkor lehet a Citadelen belül onnan folytatni. Meg akkor legalább lesz az embernek egy vége előtti mentése is, ha később újra akarja nézni a végét:) -
Egy kis +ba beszúrt videó a "fussunk a sugár felé" részben. Harbinger egy nagyon türelmes Reaper... szépen kivárja a sorát. -
Úgy látom, hogy IT nélkül is elnyerte a többség tetszését az EC. Nekem az eredeti befejezéssel se volt gondom, bár túl abszurd és hirtelen volt. Egyenlőre csak egyet néztem meg, a Synthesis véget, mert valamiért én alapból azt preferálom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...és tetszett EDI narrációja és az ME univerzum jövője, mely ettől még abszurdabb lett: Reaperek mint építők. De nekem az a jelenet tetszett a legjobban, ahol a földi csatát mutatja, egy Husk elkap egy katonát és szét akarja marcangolni, a katona is hasonlókép, de jön a zöld shockwave és... én megértést láttam mindkét arcon. Végre értik egymást és nem akarják kiirtani egymást azért, mert mások. -
Darun #16821 Nincs olyan hogy max. Ha elérsz egy bizonyos ponthatárt akkor igen. -
Caterpillar #16820 Én valami olyasmit tudok elképzelni, ha már mindenképpen folytatás,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy tuti nem ezekkel a szereplőkkel, csak NPC-ként egy másik történetszálat folytatva (mert ugye tudjuk, hogy valami van odakint amitől még a Reaperek is tartanak) és attól függően Shep túlélte e vagy sem szerepelne mint NPC, vagy mint mondjuk a 3-ban Miranda, egy kis része történetnek hozzá kapcsolódna segítve neki adott esetben ha túlélte, vagy valami hasonló... Mert ugye mind a 3 vég úgy végződik hogy mindenki happy és újra van építve a galaxis így vagy úgy. A negyedik meg irreleváns, hisz a 3-hoz is olyan mentés kellett amiben Shep él a kettő végén.
Ellenben, hogy hogyan illesztik be a Reaperek és egyéb szintetikusok létét vagy nem létét azt nem is akarom tudni... :D
-
Prof William #16819 Hogy akkor mi lesz?
NEGYEDIK RÉSZ :) -
Evoluti0N #16818 "A DLC során lehetőségünk van arra, hogy....... a saját oldalunkra oldalunkra is állíthatjuk Leviathant, hogy aztán velünk harcoljon a végső összecsapásban."
Ezt írja a cikkben. Na most hacsak nem raknak be egy 5. (netalán 6. vagy 7. :D) befejezést, akkor mi értelme van, h segít nekünk? Eggyel több jelenet a végén a videóban? -
Rengeteg olyan kerdes van meg, amire nem kaptunk valaszt. Es ezen egy renegad reaper talan tud segiteni. Arrol nem is beszelve, hogy fel ev mulva, egy ujabb vegigjatszas soran a DLC ad legalabb valami ujdonsagot, uj helyszint, storyt. Errol szolnak a DLC-k, nem folyatatasok, hanem extra tartalmak azoknak, akiket erdekel.
Az ketsegtelen, hogy a vegigjatszas igy most mas, mint egyebkent, hiszen tudod a veget, sot, minden mondatara emlekszel a finalenak... de pont ez a lenyeg, hogy fedezd fel azokat a kis extrakat, amiket a vegigjatszas soran elmulasztottal.
Ha pedig nagyon unod mar, akkor sincs gond, ez nem az a jatek, amivel nonstop kell jatszani evekig. Eleg, ha idonkent visszatersz hozza, nosztalgiazni par ora erejeig. -
morzsi555 #16816 ME 2-nél volt értelme, mert akkor mindenki azt várta, hogy új dolgokat tudhatunk meg, de most már tudjuk mi a trilógia vége. Kit izgat az az előtt játszódó dlc. -
Evoluti0N #16815 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akárhogy is nézem a kék sztem a legjobb döntés. Habár nem tudom, h mennyire szívesen hagynám itt a mostani létezésemet, h reaper legyen belőlem. Lehet, h ha kipróbálnám a létezésnek azt a szintjét, akkor azt mondanám, h ez tök király, de otthagyni a szeretteimet, h távolból, egyfajta "istenként" figyelhessem őket, ez lehet, h még a haláltól is rosszabb lenne. Nem könnyű. -
Evoluti0N #16814 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A piros az egyetlen döntés, ahol Shepard életben marad (állítólag), de a galaxis szempontjából ez a legrosszabb. Ráadásul egy rakás szarnak éreztem magam, h hagytam EDI-t "meghalni". Ez sztem így kibaszás :D -
Pedig hozzaszokhattal volna a triologia vegigjatszasa soran, hiszen eddig is ilyenek voltak. Meg az Arrival is vegigjatszhato volt a ME2 fo sztorija kozben - ertelemszeruen maskent alakult dlc vege, hogy illeszkedjen az idorendbe. -
morzsi555 #16812 Sajnos még az EC dlc után se látom értelmét a befejezés előtt játszódó sp dlc-knek. -
és ha maxon van akkor túl éli? -
morzsi555 #16810 A victory packban nem volt most N7-es fegyver. Commendation pack természetesen ad, mint mindig. -
vótmá?
Leviathan DLC (ez már SP tartalmat ad->fizetős lesz 99%) -
Darun #16808 Valaki múlt héten azt írta hogy nem lesz N7 a Savage eventben. Neki üzenem hogy most kaptam egy Hurricane-t meg egy Krysae-t. -
Darun #16807 Régebben olvastam Galaktikás sci-fiket. Ott volt egy halhatatlansággal foglalkozó rész is. A Reaperek egy faj tudatával rendelkeznek, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Shep viszont egy önálló személyiséggel rendelkező "tudat". Vagyis ő nem a "nagy közös"-ből jött létre. Ez ugyan nincs kifejtve tudtommal a játékban, de a Reaperek ugye úgy készülnek hogy adott faj egyedeit feldolgozzák és ebből lesz egy Reaper. Bár pontosan ezt se értettem hogy pl a sok millió kolónialakóból hogy lett az emberi Reaper? Shep perspektívája pedig azért változhatott meg a Reaper formában, mert megszabadult az érzéseitől mi valóban új megvilágításba helyezhet mindent. Ugyanakkor maga az a tény hogy "gép" lett még nem indokolja az E/3 használatát, esetleg múlt időben. Hiszen Legion is csak a halála előtt használt E/1-t önmagára. -
Caterpillar #16806 És mi van,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha ezért, egyszer csak a mi gondolkodásunkkal felfoghatatlan okból fogja magát és kiirtja a teljes galaxist, vagy új ciklusba kezd? :) -
Prof William #16805 Shephard SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a létezés valami olyan új szintjére lépett ahol nem hiszem hogy a megőrülés fenyegetné. A 10/100/1000 MILLIÓ éves reaperek is tiszta fejű IQ betyárok. Shep már nem az aki volt. Új szemszögből néz a létezésre és már bizonyos értelemben tényleg nem ő az. Ezért is beszél magáról múlt időben. Nem hinném hogy átoknak tekintené a dolgot mert a tudati felépítése megváltozott és olyan távlatok nyílhattak meg előtte, amit mi fel sem tudnánk fogni. -
Darun #16804 Operation Savage
Sikeres volt a hétvégi event. Grath minden résztvevőnek! -
Darun #16803 Ez már tényleg fan fiction! SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az emberi elme ha jól tudom nem képes elviselni az örökkévalóságot. Nyilván erről nehéz biztosat mondani hiszen a 100 évet is kevesen élik meg, nem hogy több száz vagy ezer évet. Shep-re meg ez vár. De az is igaz hogy őt már nem igazán nevezhetjük embernek,vagy akár szerves létformának. Hiszen a teste megszűnt létezni, pusztán a gondolatai maradtak meg. Ha képes megőrizni az elméje tisztaságát akkor nem hinném hogy az értelmes fajok ellen fordulna. Legfeljebb végső esetben. Mivel feláldozta magát azért hogy megszakítsa a ciklusokat, ráadásul az örök életet választotta (ami sztem inkább átok mint áldás) mindent megtesz azért hogy békés úton rendezzen minden konfliktust. Persze ebben és a piros választásban minden faj megőrzi a rá jellemző tulajdonságokat, tehát pl a kroganok esetleg megint elkövethetik a régi hibákat. Én a zöld választást úgy képzelem el hogy ha már minden fajban van valami közös (a szintetikus rész) és a háborúban megtanulták az összefogás értékét akkor valóban egységként képesek működni, mert a szintetikus felükbe "ez van kódolva". A kék lehetőségnél meg esetleg azért mert Shep így látja helyesnek. Nah, én is jól elkalandoztam :D -
Caterpillar #16802 Egyébként az ME Wiki így említi:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Narrations of the aftermath, by Admiral Hackett (Destroy), Shepard as the new Reaper master consciousness (Control) or EDI (Synthesis) depending on the ending; -
Caterpillar #16801 Tiszta sor,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy mi lett belőle. Meg az is, hogy miért beszél magáról E/3-ban. Ettől még nem hiszem hogy ő lenne A Reaper. Azt nem engedheti meg egy logikusan gondolkodó faj. Egyébként említi is, hogy követik az utasításait, és megmutatták neki az összefüggéseket, másképpen lát mindent, de ott van a többi is, és mint ilyen nagyon remélem hogy szükség esetén képesek nemet mondani.
Fura ez az egész és nyilván ez már majdnem fan fiction, de a Kölök csak annyit mond hogy irányíthatja a Reapereket, kikötések kitételek nincsenek, pedig jó lenne tudni. Mert pl mi van ha Shep nagyon hosszú idő elteltével a galaxis ellen fordul, akkor a Reaperek az ő utasításait követik vagy megvédik amit létrehoztak? Akkor már nem lesz ott a Kölyök hogy megmondja mi legyen.
Elkalandoztam bocsika. :D