Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ez a Drell Adept mekkora használhatatlan szar.
Viszont Asari Adpet az jön be legjobban eddig. 1 seces recharge timemmal a tömegben megyek elõre mint kés a vajban 😊
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
A halál csupán a kezdet...
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Parasite Eve 2, best game EVER!
pl én lvl16 alatt mindig viszek equipet silverre azzal már ki lehet húzni azért simán
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
annyi hogy ott mantist viszek és távolból operálok
Én lvl15 alattival nem megyek silverre.
"Use: Activate doors, consoles, NPC interaction, catch objective nodes, revive fallen teammates.
Action: Stick to cover, release cover, roll from cover to cover, jump over cover, jump over gaps, roll sideways, sidestep, dash.
Storm: Sprint, leave cover running forward/sideways, a little slower jump over cover than above. Sometimes it still sticks to cover if running up to it in a straight line, but generally accidental covering happens a lot less than we're used to.
To get it working, you will need to mod the coalesced.bin file."
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Jessica Merizan, Community Manager at BioWare, twitter:
"yup! Depending on your ending, rebuilding the relays is completely likely."
"spoiler alert, no one starves to death 😊"
"Ending is never perfect but Shep/crew reunited is possible 😊"
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Egyébként bármely mapon megcsinálható bármelyik ellenfél goldon, és ha nem geth whiteot farmolsz (vagy fent maradtok a landing környékén) még izgalmas is 😄
de most szüneteltetek , várom az ingyenes DLCt kell a geth 😊)
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Kb. 4 partit próbáltam, de egyiknél sem jutottunk tovább a 4. hullámnál 😄😄😄
Én meg úgy döglöttem, ahogy a nagy könyvben le van írva egy komolyabb enemy egyetlen lövéstétõl.