22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Optimus Prime
    Engem az 1 zenéje a TRON-éra emlékeztet. Pontosabban: az új TRON film theme-jét hallva nekem az ME1 jut az eszembe. Egyébként a TRON: Evolution játéknak írta a zenéjét, akik a ME zenéjét is írták.
    A 2 zenéje más, olyan epikusabb próbál lenni, meg sötétebb. Nekem TIM zenéje tetszik, a Collector theme, amik rendkívül egyediek és fülbemászók lettek. Nem tudja valaki ezek a számok benne vannak a CE kiadásban?
    A 3 egyértelműen drámaibb, szomorúbb akar lenni. Lágyabb, de ha kell erőteljes és epikus. De engem újfent a TRON-ra emlékeztet. Főleg a Geth VR után. :D
  • Evoluti0N
    Lol, milyen bugom volt multiban. Meghaltam, feltámasztottak és feltámasztás után ferdén felülről láttam (mondhatjuk, h izometrikus nézetben) a karakteremet. Semerre se tudtam mozgatni a kamerát, a karakterem meg úgy futott, mint akinek eltört a medencecsontja :D
  • edios
    igen, tényleg van bennük valami egyedi, ami a régivágású scifikre emlékeztet. baromi jól illik a játékhoz.

a 3-asnak is nagyon szuper a zenéje, de az scifi helyett inkább a drámaiságra ment rá.

magukra a játékokra is elmondhatók ezek :)
  • Snexi
    szerintem az első rész zenéi voltak a legütősebbek,azzal a kis 80-as éves sci-fi beütéssel
  • edios
    vigil (me1)
    me theme (me1)

leaving earth (me3)
    an end once and for all (me3)

uncharted worlds (kb mind3)

2-es zenéjét vhogy gyengébbnek érzem, de lehet, hogy csak nem hallgattam eleget.
  • Darun
    Ha jól emlékszem nekem sincs full paragon karim. Bár most van egy ME1-e Shepem akivel addig nem kezdem el a második részt amíg meg nem lesznek a DLC-k. Nah, ő lehet hogy full para. Igazából azt nem tudom hogy fullra annak kell lennie, vagy pedig van egy bizonyos paragon pont érték amit össze kell gyűjteni (mint pl Morinthnál csak egy bizonyos Renegát pont felett lehet őt választani, de nem kell full renegátnak lennie)
  • Optimus Prime
    Mass Effect Theme
    Vigil Theme
    Suicide Mission/Final run
    Overlord/Shadow Broker battle theme

A 3-ban sok tetszik, de sajnos sok nincs az N7-es kiadás score-jában. :(
    Péládul az a zene, ami a végén a No man's land rész alatt szól vagy a Galaxy map-es Reaper támadás. Vagy mikor Shepard végős "futásást" végzi a szín... izé, választás felé.
  • Evoluti0N
    OMFG libabőr.
  • Bhalage
    ja nagy fav meg EZ a music
  • PiszkosFred
    Csak egy tamadja meg piciny hazankat. Foldet sem erne, mar el lenne adva a MEHben kilonkent ezerkettoert. :)
  • Bhalage
    jojjenek a reaperek azt megkurnanak aze
  • Ryder62
    Hallgatom itt a ME soundtrackokat Youtuben, egyik videónál a top komment:

"Why we can 't live in Mass Effect world in real ?
    God why ?!"

[liked]
  • PiszkosFred

Igaz, hogy egy trubute cover, es nem original ingame music, de ajanlatos meghallgatni, zsenialis a csajszi (bar aki jatszott mar a Skyrimmel, az mar talalkozott a munkaival korabban, igy vszinu a Shepard dallal is) :)
  • Evoluti0N
    Nekem még az I'm proud of you, I'm lost without you és a Future for Krogan nagy kedvencem. Az Ardat-Yakhsi is egyik kedvencem. Elég durván kezdődik, de a végén átcsap lassúba. Szinte átérzem hallgatás közben, h az ardat-yakhsiknak valójában miyen szomorú a sorsa.
  • Caterpillar
    A Leaving Earth -el még egyet értek! :D

Esetleg kiegészíteném még az "An End Once and For All" -al és az End Credits -el bár ez utóbbi az egész sorozat hangulatát adja vissza egészen korrektül.

Ettől függetlenül szerintem a Vigil -es rész volt az egyik legmeghatározóbb az egész sorozatban. Az a szomorúság amit abban a jelenetben árasztott a játék egyik jelenethez sem fogható.
  • Ryder62
    Nálam a best:

ME1: Virmire Ride, Spectre Induction, Uncharted Worlds
    ME2: Suicide Mission, Normandy Reborn, Overlord: Combat theme, Shadow Broker: Battle theme, Kasumi Stolen Memory.
    ME3: Cerberus Plot, Creation, Fleet's Arrive (egyenlőre)
  • Bhalage
    suicide mission + leaving earth -> nalam 4es holtverseny
  • Bhalage
    nem vagja vki h vegul is melyik a canon ending ?
  • BalMat
    Nem-nem-nem! Normandy Reborn/Spectre Induction holtversenyben az elsők.
  • Caterpillar
    Elkezdtem meghallgatni a 3 rész zenéit, és nem tudom ki hogy van vele, de véleményem szerint a teljes sorozat leginkább eltalált és legnagyobb hatást elérő zenéje és egyben jelenete is Vigilhez köthető.
  • Optimus Prime
    Az utolsó választási lehetőség után, ha szürkék ezek a válaszok. Marad a jobb felső, így kisebb vita után elveszi Anderson pisztolyát, itt jelenik meg az első Renegade ikon, lelövi Andersont, ezután jelenik meg a másik ikon, ha ezt is elmulasztom akkor Cirtical Mission Failure. :D
    Pedig én minden küldetést megcsináltam, lehet egy helyen rosszul lore-t indíottam el? Thessián lehet az régi investigate választani, amikkor van charm opció, utána meg a jobb felső. A Reputation barom maxon van.
  • Ryder62
    Azaz igazság hogy nekem a 3. rész zenéi "elfelejtődtek". Mikor arra gondolok hogy milyen zenék is voltak mindig a ME1 és ME2 zenéi jutnak az eszembe. Sok számot átemeltek az előző részekből és ezek maradtak meg. Persze van egy kettő mint pl a Cerberus Plot, Creation, the Fleet's Arrive.

De azt hozzá kell tennem hogy egyszer játszottam még csak ki a 3. részt, a 2. 3. végigjátszás után a zenék is jobban rögzülnek majd. Meg az OST-t sem hallgattam még annyira YT-on.
  • Prof William
    Mikor lehet lelőni őt? Nekem sosem dobta be ezt a opciót. Vagy csak nem emlékszem...
  • Optimus Prime
    És azt hogy lehet kimaxolni? Mindent megcsináltam, igaz a Renegade interruptiont sose használtam, csak a Paragont. Egyszerűen reménytelen, hogy a full paragon Shepardöm muszáj lelőni TIM-et egy Renegade interruptionnal.
  • vg
    Ja bocs, ebben persze, hogy nincs.
  • Caterpillar
    Ez is Low EMS Destroy ending ráadásul Default Shep kinézettel.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Márpedig ebben nem látom sehol hogy mutatnák bárhol is élve a robbanás után.

Ráadásul ebben az endingben fel se száll a Normandy, amit nem is csodálok... :/

ui.: Ha ez szarkazmus volt akkor idézek Sheldon Coopertől: "Ez szarkazmus? Ez szarkazmus!!!" :D
  • vg
    Miután felszállt a bolygóról a Normandy.
  • Darun
    A youtube-on van egy "MassEffect3OST" account. Ha jól sejtem ez a hivatalos. Ezen listába van gyűjtve az összes (?) ME3 zene. Így ettől a fáradtságtól is megkíméltek minket. Nekem minden bejelentkezésnél ez tölt be, én is napok/hetek óta ezt hallgatom, van hogy egy nap 8-10 alkalommal végigpörög az összes szám. Érdekes hogy a Purgatory Bar-t leszámítva az összes elég melankolikus. Ráadásul nekünk akik végigvittük a játékot, ez nem csak egy zene. Nekem legalább is nem, de gyanítom nektek sem. Amikor egy számot hallgatok, eszembe jut az a rész a játékból ahol szólt, az élmények amiket a játék nyújtott. És mindig csábít, hogy térjek vissza, mert a Galaxisnak szüksége van ránk.Ráadásul mivel mindegyik fantasztikusan el lett találva, még emeli is a játék színvonalát. Nem is kicsit!
  • Darun
    Megmondom neked őszintén, megnéztem még párszor a videót. Összehasonlítottam Shep-et a husk ölős katonával... nem sok különbséget vettem észre. Én azt hittem ő emeli fel a sisakot, csak az arcát néztem, az alliance logó el is kerülte a figyelmem. Mindenesetre aki azt a Shepet csinálta, jól belenyúlt.
  • Darun
    Nem 8k, 9000>
    De mint mondtam, ebből 3000 felett volt az N7. Egyébként egy promótálás 10-et ad az N7 lvl-hez és asszem 70 WA-t. Egyébként én is a Földre szállás előtt fel szoktam nyomni multival a készültséget 100%-ra. Ettől függetlenül előfordulhat hogy mire tényleg oda is érünk, lecsökken 99-re, de sztem nem azon az 1%-on múlik.
    Ahogy Fred is írta, a TIM nem assett ponttól függ, hanem a paragon/renegát pontoktól.
  • Evoluti0N
    Emberek, ennek a játéknak a zenéi valami fantasztikusak. Az utóbbi napokban netezés közben mindig hallgatom. Mindegyik szám nagyon jó.
  • RAMyMamy
    elfelejtettem, hogy kurvajó lett a dlc. eddig is a ződ' befejezést preferáltam, a kibővített verzió pedig egyszerűen csodás lett. nagyon megható. a "logikai bukfencekbe" nem megyek bele, felesleges. tény, hogy vannak, de már nem érdekel. :D
    nálam szinte minden hiányosságot pótolt. így már bátran kijelenthetem, hogy eddigi gamer pályafutásom alatt a legjobb játéksorozat, amihez dolgom volt, az a mass effect.
  • RAMyMamy
    én sem láttam

valaki írta, hogy shep sisakja van valamilyen befejezés végén. az nem az övé, azon egy alliance logo van
  • Caterpillar
    És ebben

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hány másodpercnél látszik Shep a robbanás után? Mert hogy én nem láttam Shepet az tuti... Aki a sisakot felveszi meg az aki lelövi a huskot is, tán...
  • Evoluti0N
    Ha eléred multiban egy karival a 20-as szintet és promotálod, akkor az növeli valamennyivel a WA-t (10-zel talán).
  • Piszkos  Fred
    A kék és piros válaszok a végén nem a WA-től függ, hanem a reputation szinttől.
  • Optimus Prime
    8000 WA? Hogy? Én most mindent végig vittem Insanity-n és 7234 vagy mennyi volt a max. Ettől többet nem tudtam kihozni, pedig mindenki túlélte, béke volt meg minden. A bug, hogy a konzolon csak 50%-os a EMs-em nálam is volt. De szimplán megnéztem a mapet ott 99% állt, vissza a WA menübe és ott is helyes volt az EMs érték. Egyébként azt mikor kell kimaxolni 100%-ra? Mert én a Földi roham előtt is toltam egy MP-t, de folyamatosan esik. És talán ezért volt nálam kiszürkítve a TIM-mel való beszélgetésnél az utolsó kék és piros válaszok?! :S
  • Darun
    Ezek szerint el :D Én mondjuk nem aggódtam mert még a régi pontozásnál is simán a felső határban voltam. N7 pontok nélkül is. Csak kicsit fura volt hogy eltűnt. Már hónapok óta nem szingliztem és fogalmam sem volt hogy mennyi N7 pontot promóztam össze. Mivel az N7 lvl-ből ez sem feltétlen adódik (ugye aki hagyja a karit 20-as szinten és nem promóz, annak lehet magas N7 lvl és baromi kevés N7 assett pont)
  • Darun
    Nem feltétlen. Sztem inkább az volt a cél hogy eladják a játék multi részét is. Azt gondolták hogy mivel ez ebben a játékban még új, az emberek végignyomnák a kampányt és mennének vissza a megszokott multis játékukhoz. Sztem őket is meglepte a kezdeti siker. Ezért is próbáltak mindent megtenni azért hogy megtartsák a játékosokat (lásd ingyen multi DLC, eventek, elérhetővé vált pack-ok, stb)
  • Evoluti0N
    Nálam is ez volt 8k valamennyi volt Cerberus bázis előtt, 7k valamennyi utána. Néztem is, h hova tűnt 1000 pont.