Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
Male? melee -t akartál írni. Inkább írd magyarul, ha nem tudod angolul a szavakat. Elég röhejes így amit írtál.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Sir Quno Jedi
Én játszottam olyan csávóval, aki mindég a létra tetejére tette a proxymity mine-t. 😄 Némi elõvigyázatosság, ha meglepnék a zembert.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fenrir
Sajnos a proxy mine teljesen használhatatlan. Se hatóköre, sem sebzése nincs. Legalább egyik lenne a kettõ közül akkor lenne értelme, de így nincs.

A halál csupán a kezdet...

cs1rk3
most vettem 5 spectre packot és csak 4 N7 fegyver esett ki, de egy uj kari vagy fegyver se kaptam :/

Ja úyg konkrét új pack nincs, de meghagyhatták volna legalább a premium spectre packot az jobban megérte mint a sima.

én geth infiltratorral tolom 2 bajom van vele, egy hogy nincs gránát, csak proxy mine(amúgy az mire jó?), meg a hunter mód egy kicsit bántja a szemem,zavar az a sok krix-krax de amúgy tetszik.A male viszont eszi a pajzsot szal azzal csak óvatosan, ha kicsi a pajzsot és ha tudod hogy 1 male nem elég az ellenre akkor hagyd mert egyet lecsapsz rá leesik a maradék pajzsod is,mire mégegyet ütnél addigra meg leszed.<#idiota>

dehogynem csak akkor a holdi lakás törlesztését fizetnéd<#nevetes1>

Fenrir
De jó lenne ha már 2154 lenne. Nem kéne fizetnem a lakástörlesztõimet már vagy 130 éve 😛

A halál csupán a kezdet...

Ma van shepard születésnapja erre inni kell<#pias><#nevetes1>

Ha melee-vel támad egy ellen akkor a támadásának x% kapja vissza sebzésnek.
koschwarz
mi ez a "visszacsatolás"?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Akkor nincs új pack az új DLC-hez? A régiekbõl esnek? <#zavart2>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

yesname
Hát srácok, ez a Batarian Sentinel egy állat. Legjobb melee stb. effektjei ennek vannak eddig és durván erõs melee harcos. Egy Nemezis egy csapás egy L10-esnek. Ha valaki van olyan hülye, hogy meleebe megtámad kinyiffan szinte azonnal a visszaacsatolás miatt 😊
A hálója is igen jó. Utolsó szinten 6 méteres körzetben secenként osztja az elektromos észt a enemyknek. Gethek ellen kiváló.
A geth harcossal egy bajom van, mindig ellenségnek nézem 😄😄😄

Ui.: Ezzel meg van a jelenlegi kedvenc és az új Krogan is. (Na meg az új suicide faj is 😄 )

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

enlightened
Most látom, hogy külön kell leszedni. Köszi, már töltöm, csak megzavart mert magától is elkezdett valamit frissíteni amikor beléptem.

mázlista 😄
vki silver? 3adik fail random csapattal 😞

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

most kaptam meg a geth infiltratort mióta leszedtem a dlc-t azóta vettem 2db spectre csomagot, ez volt a 2.-ba,most kaptam meg 😛

JethroHUN
Aham... <#wow3>

yesname
Batarian Sentinel esett \o/. Jónak tûnik nagyon a hálóval és blade armorral.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Letöltötted a dlc-t?
JethroHUN
Inkább ne patcheljék a játékot, mert csak elrontani tudják. Geth hunter hihetetlen OP, silveren is. Nem lehet ár skillt nyomni, krogan heavy melee is úgy megy mellé hogy csak na. Amíg nincs kijelölve sebezhetetlen. Csak hogy ha rálõsz most már tized mp alatt leesik róla a kijelölés, és az overload már is megy át rajta...

enlightened
Sziasztok az új multi karaktereket alapból nem látni a menüben? Mert a Drell meg ilyeneket látom akkor is ha még nem unlockoltam õket. Viszont batarian meg geth karaktert egyáltalán nem látok sehol az csak akkor jelenik meg ha unlockoltam?

Új dlc, új bugok 😄
Palaven-es pályán két alkalomból mindkétszer elõjött olyan bug, h idõnként láthatatlan volt a buborék skill az asari vanguardommal, ilyenkor hangja se volt a skillnek, meg a lift gránátok is láthatatlanok voltak 😄
Jah, Palavenes pálya nagyon üres.
A mapok nem rosszak, elég hangulatos az ami palavenen játszódik, a másik elég nyílt ott lehet kemperkedni.Összességébe tetszenek bár egy kicsit nagyobb pályákra számítottam.Legalább a palaveni az hangulatos, néha elrepked a fejünk felett egy-egy vadász.De eltudtam volna képzelni azért hogy a háttérbe csatazajok, esetleg 1-2 reaper a háttérbe lépked gy olyan üres az egész nem?

Amivel nagyon nem tudok játszani 😄
ProGabe
mert még nem lehetett unlockolni új karaktert. most már lehet. 1 millió kredit elment feleslegesen? nájsz! 😄DDDddddd

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Na már sikerült is unlockolni egy krogan battlemastert 😄
JethroHUN
In-game store remekül mûködik... <#levele> eddig nem sikerült vásárolni. Na mind1 akkpr legalább az új mapokat megnézem. 😊)

yesname
Hála a jó istennek.

geth pulse rifle nem rossz fegyó

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

BoneDragon
Nem szóltam... én marha. 😊

BoneDragon
Hát nekem nem töltött le semmit, pedig nyomtam frissitések keresését is. <#nemtudom>

Egy kis érdekesség. A modell, akirõl Samarát mintázták Samarának öltözve.
Anthrax
Na 1 millió kreditbõl 1 új kari se esett 😄

amúgy van valami speckó pack vagy miért mondjátok?
én nem látok semmi ilyet :s

Anthrax
Mert szerinted ebbõl nem akar keresni EA ? Te még hiszel a mesékben, irigyellek 😄

Asszem idén elnyeri a bw a legköcsögebb kiadó díjat<#mf1><#idiota>

TBTPumpa
Jaja, tölthetõ Origin-bõl. Elõször kemény 260kb-os ír ki az Origin, amelyet sec-perc alatt letölt. Utána kezdi el letölteni ténylegesen a DLC-t, ami 210MB.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fpocok
De. És én kurvára örülök ennek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Na kijött.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem mondjátok komolyan, hogy ezeket is random pakkokban fogja osztogatni? Hát nem hiszem el! Nem úgy volt, hogy lesz egy nagy pakk, amivel az összes DLC karaktert megkapjuk?
Már jön is lefele 😊

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Jaja most jött ki! 😊
Kijött!! Ha valakinek elkerülte volna a figyelmét 😊 A bõvítmények vásárlása résznél letölthetõ.
@masseffect
@michaelasaad11 It will be made available today, although we don't have a specific ETA. Thanks for your patience!

Annyira nem lep meg... <#violent>
én azt szoktam bírni mikor leugrok és nem lemászok a létrán akkor fogja az emberkémet és visszarántja a létrához,mintha valaki hátulról magával rántana, imádom <#nevetes1><#idiota>

LOOOL. Pure ART...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Holott már ezerszer leírták, hogy az új DLC-hez még nem tolták ki a packot. Hiába nyitogatják a jó emberek. Mondjuk nem értem miért nem egyszerre adják ki a ládát meg a DLC-t.

Én tegnap egy goldot nyitottam, kiesett belõle egy Black Widow egy Raptor meg egy Salarian Infi, nem is volt szükségem másra... 😛
Anthrax
Nem nehéz kifarmolni 13 gold win, amióta lehet tudni,hogy jön dlc simán összehozod ha van idõd, arról meg õ tehet, hogy volt ennyire idióta,hogy kinyitogatta azelõtt,hogy letöltötte volna a dlc-t